36194
  • darkSectorxxx #32780
    Más. Ez már inkább érdekelne, ha a keresztfiam eljut egy játékban x pontig, hol tárolja a rendszer a játékmentéseket? hogy lehet átvinni monjuk egy másik készülékre?
  • darkSectorxxx #32779
    ha tudom hogy ilyen nem mutatom meg neki, azt hittem télleg gyerekeknek van.
  • davidka003
    Nem kell a gyereket ilyen játékokra szoktatni.
  • darkSectorxxx #32777
    Ja az lesz, csak tudod milyen egy gyerek ilyenkor, na mindegy ja inkább visszaterelem olyan játékokra mint a super mario vagy az angry birds.

köszönöm azért a válaszokat!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.19. 22:11:56
  • SzirmosSzisza
    Valamiből meg kell élni. Én játszottam olyannal ahol 1 épület fejlesztés 1-2 hét volt ~1 hónap játék után. A legjobban akkor jársz, ha abba is hagyod (illetve nem lövöd be a telódon a bankkártyát, nehogy véletlen összevásároljon a gyerek)
  • darkSectorxxx #32775
    Oks de ha mondjuk lila gyémántok kellenek, honnan szerezhetők a játékban? mert nekünk nem adott nagyon a játék, itt oké hogy 300 gyémánt nem lesz egyhamar, de még az alap 10 gyémánt van még mindig legalább tudná az ember hogy lehetne gyüjteni legalább egy kis 30 gyémántos valamire.

Ja és ez nem gond, nem a gyémántokkal van a baj, hanem hogy a kis gyerkőc játszik, és azt be tudom magyarázni hogy mire kell várnia 30 percet, de 12 órátkat meg 2 napokat a játék legelején!!!
    Akkor később mi lesz?

Semmi korhatár nincs benne, én ez alapján nem engedném kis gyerekeknek ezt a fajta játékokat, én azt hittem max perceket kell várni, erre játszunk fél órája és a legalapabb dolgokra fél napokat ír....lol.

Meg kezdjük ott, hogy oké a fizető dolog , oké.
    De ezek megfizethetetlenek! Brutális összegeket kell kicsengetni, nem az van hogy párszáz ft-ért veszek egy karaktert, hanem kb 10k egy kis lofasz sárkány benne.

10000ft
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.19. 21:49:02
  • Dzsini
    Valószínűleg pénzért, igen. Ezek a játékok ilyenek, a türelmetlen emberekből élnek.
  • darkSectorxxx #32773
    üdv a keresztfiam játszik ezen a játékon: Dragon Mania Legends

Kéne valami telepitő vagy csalás hogy tudjon venni sárkányokat, mert a normál módban napokat kell várnia, ami egy 6 éves gyereknek kurva gáz.
    Pár perc még oké lenne, de volt hogy bizonyos dolgok órákba teltek a játékban.
    Lehetne szerválni sok gyémántot benne?
  • Borg
    Miért is?
  • davidka003
    Fejlesztői beállításokban nincs ilyen. Sima beállításokban szintén.
  • Vadnokedli
    Ezt kitudod lőni állítólag a telefon tesztmenüjében. Sőt azt is hogy ne tudj vakuzni. Persze én nem tudom hol, de általában kilehet lőni ezeket a védelmeket.
  • GregSB
    Meet OnHub: a new router for a new way to Wi-Fi

Ez jo cuccnak tűnik
  • davidka003
    Majd megnézem ha megint akörül lesz. Köszi.

Ja eszembe jutott még egy marhaság.
    5% alatt kötelezően leveszi nullára a fényerőt és nem lehet rajta állítani. Nem értem ezek a dolgok miért kötelezőek. Megvesz az ember 200 ezerért egy telefont és ők akarják megmondani hogy használjam?
    Elakartam intézni egy fél perces telefont és olyan tűző nap volt az utcán hogy nem láttam semmit.
    De az az 5% bőven elég lett volna hogy beszéljek fél percet de ő kedvesen nem engedte.
  • Dzsini
    A hangerőállítás furcsasága már kiakasztott mindenkit amikor kijött a Lollipop :) Üdv a klubban.
  • Vadnokedli
    Nem lehet hogy be van kapcsolva az energia gazdálkodás bizonyos % után? G3 on nekem is pont 15% nál jönnek a korlátok úgy állítottam be.
  • davidka003
    Na ha már Samsung.
    Ma nagyon felbasztam magam az S4-en. Pár napja lett rárakva az 5.0.1. Előtte 4.3 volt.

Most jöttem rá hogy mennyire hányadék a teló root nélkül.

1. Ami most nagyon felcseszett. Vakuval fényképeztem volna 14%-on van az aksi és van pofája kiírni hogy nem használhat mobilfényt, mert alacsony az akku töltöttsége. wat?
    Mi az, hogy ő akarja megmondani hogy nem használhatom? Menjen az anyjába aki így csinálta meg ezt.
    Ráadásul még töltőre dugva sem használható.
    Csak akkor engedi ha 15% fölé megy az aksi. Ha 5% lenne a határ akkor nem szólnék semmit.
    4.3-nál szerintem ez nem volt jelen vagy csak nem futottam bele a dologba.

2. Akkor az, hogy 15% alatt folyton felugró üzenetben értesít hogy töltsem a telót iszonyú idegesítő.

3. Ha esetleg véletlen megnyomom mondjuk a launcherben a hangerőgombokat akkor a csengés!!! hangerejét állítja. Minek? Meg miért? Ki az aki ott akarja állítgatni? Direkt beállítom a beállításokban fixen legnagyobb hangerőre és pl ma úgy jártam hogy fontos hívást nem hallottam meg. Nézem mi a fene, hát szépen alacsony hangerőn volt a csengés. Gratula nekik tényleg.

2. és 3. orvosolható root-al, de lehet az első is. Komolyan mondom még egy pár ilyen aztán nem érdekel a garancia és root-olom. Vicc.
  • LocalPatriot
    És működik a mentés.. na akkor elkezdem én is.
  • LocalPatriot
    Az, és jó játék csak nem értem, hogy 2015-ben hogy lehet kiadni úgy, hogy nincs felhőmentés....?
    Bár, PH fórumon most írtak valamit, amivel elvileg folytathatom FR után is. Ha valóban mükszik akkor letöltöm újra.

Tudom.... van helium, de azzal egyszer elég volt szórakozni.
  • f2d
    Sajnos a Win 10 wi-fi routeren keresztül nem látja a mobil eszközeimet, előtte Win 7 alatt minden rendben volt, automatikusan felismerte a telefont és tabot is. Hogy tudom ezeket manuálisan beállítani? Mindkét mobil eszköz Androidos.
  • SzirmosSzisza
    népszerű a tegnapi start után :)
  • Solten
    Google Chooses Vulkan as the 3D Graphics API for Android
  • ldavid
    azért drágább/erősebb galaxy-król én sok rosszat még nem hallottam.
    nem csak ők nyomják tele saját cuccal a rendszert. +valahol talán meglehet érteni hogy egyedivé akarják tenni a termékeiket. (én sem szeretem mondjuk) és hasonló okból egyformák a készülékek, ami szintén nem csak náluk van.

btw én pont venni akarok majd két a3-ast a szüleimnek, a kis méret és 1.5gb ram miatt, mert más gyártónál nem nagyon vannak már ilyen "mini" telefonok értelmesebb hw-el.
  • SzirmosSzisza
    Leírta, hogy szar a szoftver, 3 éve Samsungom van és tényleg az, bár szerencsét 2.999 éve sikerült lecserélnem az alap launchert és azóta ez nem zavar :)
  • PeeTeR
    jo akkor nem szoltam semmit.. nem egy flame volt mar ez miatt - nem a "topiclakok" szoktak felvenni, inkabb csak az erre tevedt falevelek.. ellenben osztom a velemenyt :D
  • davidka003
    Elég idióta az aki megsértődik azon hogyha valaki szidja az adott márkát.
    Nekem S4-em van de nem érdekel ki mit mond a Samsung-ról.
    Mondjuk az pont igaz is hogy jön a sok egyforma készülék folyamatosan tőlük.
  • adam46
    Én nem mást sértek, csak a samsungra mondom azt, hogy kaka, mert az is. :) Szoftverükre mást nem lehet mondani.
  • PeeTeR
    nem kell azt szarozni... mas szereti
    ennyire errovel a sarga foldig le lehetne hordani a htc -t is megis tobben tiszteletben tartjak, mert tudjak, hogy vannak itt htc tulajok es van akinek nem esik jol.
  • adam46
    Nagyon máshoz nem is ért a szarszung
  • theone91
    Ennek mi a franc értelme van? Jó hogy nem mennek vissza a P800i ötletéhez
    Meg hamarosan amúgy is kihalnak azok az üzletemberek, akik szerint könnyebb Blackberry-n gépelni, mint egy testes érintőképernyőn .
  • theone91
    Ezt úgy mondod, mintha mi nem tudnánk, hogy honnan nyúl rendszeresen a Samsung.

Plusz a koncepción látható óra engem a Braun BN0111-re emlékeztet. Bár szíj nélkül nehéz ezt megállapítani.
    Ja meg ugye: Tizen. Köszönöm, én inkább passzolom még az érdeklődés lehetőségét is.
  • Borg
    Pedig egy fontos céges telefonhoz baromi jól jött, hogy egy telefon után másnap ott volt a szervizes kocsi, és az irodámban szerelte meg a telefont 20 perc alatt...
    Innentől csak az marad, hogy időpont bécsbe, és kimenni megvárni amig elkészül. Nem nagy dolog, de mégis...
  • szucsy89
    szerintem azért hasonlít, mert kör alakúak az ikonok, de most kockák legyenek? :D

elég jól néz ki amúgy a design, de maga az óra még mindig nem kéne, nem tudtak továbbra sem meggyőzni mostmár tudjuk, az apple watch sem úgy sült el ahogy gondolták
  • Jim Morrison
    kerestem képet watch iconjairól, de annyira azért nem mondanám koppintásnak.
    Házhoz jövő szerviz... lehet csak mindig szerencsém volt a kütyükkel, de nekem soha semmi gondom nem volt velük, persze mosógépet nem jó szállítani, de mobilok esetében nem hiszem hogy gondot okoz "bemenni a városba egy szervizhez".
  • Borg
    Teljesen kiábránditó.... semmi fantázia, semmi újdonság, de azért jóval drágábban kezdenek, és a note itthon idén nem is lesz kapható.
    Ráadásul leállnak a házhozjövő premiu szervizzel is, ugyhogy ennyi erővel más márkát is nézhetek a note3 helyett.
  • Jim Morrison
    tényleg, a nike+-t 1 az egyben lekoppintották!
  • SzirmosSzisza
    A felső 4? Csak mert az alattuk levők évek óta vannak Samsung telókon. (csak itt kerekítve vannak)
  • GregSB
    Egyébként a többi része baromi jól néz ki a koncepciónak, kíváncsi vagyok milyen lesz a végleges termék:

• GregSB
    Trollmode on

Samu már megint bekapcsolta a CTRL+C - CTRL+V hadosztályát, ezúttal az óránál. Ha már évek óta nem sikerült a Gear-el sikereket elérniük, hátha így. "Valahonnan" ismerősek ezek az okosóra-app ikonok :D

Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.08.13. 19:08:37
  • adam46
    Valóban, kezdődik a s7 hírek...
  • ldavid
    elég bénán néz ki az a billentyűzet