Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mert pl én youtuberől letöltöm ami nekem kell és kész, viszont nem taszít vissza egy havidíj, valaki írhatna erről a dologról hogy tisztábban lássak.
Látom van deezer is, meg tidal. Egyelőre a spotify a legkiemelkedőbb?
Bocsi az offért!
Nem gondolom, hogy megváltja a streaminget, mert nem fogja, ez tuti, de engem speciel érdekel. Végigzongoráztam az összes nálunk elérhető streaming szolgáltatást és nem fogom vakon előre megbélyegezni az egészet, úgy ahogy azt a többivel sem tettem.
Jennifer Lawerencetől és a pajtikáitól pedig nem hekkeléssel, hanem phishing emaillel nyerték ki a fotókat, de amúgy sem értem ez hogy jön ide.
" I think this could be the platform that gets it right."
Miben jobb amugy, mint a konkurensek? Marmint most komolyan (tenyleg nem tudom, nem nagyon erdekel ez az egesz zene streaming dolog) : van barmi erv mellette? Az alapjan amit hallottam rola, rosszabb minosegu, mint a legtobb konkurens, mikozben arban ugyanolyan vagy rosszabb, es a legnagyobb platformokat nem is tamogatja rendesen, vagy masodrangukent kezeli. Raadasul olyan dologbol, ami apple szerverekre epul, meg nem nagyon sult ki soha semmi jo dolog, Jennifer Lawrence es masok bizonyos privat fotoit leszamitva... 😊
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Saor Alba
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://www.loopinsight.com/2015/06/21/apples-eddy-cue-says-artists-will-be-paid-even-during-apple-music-free-trial/
Magát zeneszerzőnek definiáló előadó, akinek valójában egy komplett stáb kell egy sekélyes, agyonismételt dal előállításához. Az ő zenei folyamata nem kreatív, hanem kicentizett üzletstratégia, ami egy komplett üzleti ökoszisztémára épít (ha nem hiszed el, akkor elég legyen csupán annyi, hogy az egyik dalát egy Diet Coke reklámban debütálta). Hű, ez már valahogy nem is hangzik úgy, mint egy művészeti ág. Ahogy bánik az albumaival, az nem pont olyan, mint mikor egy műsorban a brandinget ki kell takarni? Nálam rég hitelt vesztett a véleménye.
És pont, hogy ez vágja tönkre a zeneipart. Én első körben nem a streaming miatt aggódnék, mikor a zene, mint _művészeti ág_ összeomlásáról beszélünk. A zene mint _üzleti ág_, pedig még sosem hozott ennyi pénz mint most.
Feltörekvő zenészek kurvára nem érdeklik az Apple-t, hiába írnának róla több oldalt, még akkor se, ha épp te őket szeretnéd és mattra ugyanazt írnák mint egy híresebb, akit épp valamiért utálsz 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.06.22. 00:15:52
A zenészek még soha ennyi pénz nem kerestek mint mostanában, Taylor kibaszottfaszom Swift pedig évről-évre vezeti a legtöbb pénzt kaszáló zenészek (inkább legyen előadók) listáját. Az ilyen pénzéhes picsák miatt nem veszik komolyan a valódi zenészek pénzügyi nehézségeit.
Eléggé offba torkollott, meg ritkán forr a vérem ilyenek miatt, de az összes ilyen Swift-kinyilatkozás abszolút ideget talál.
úgy néz ki itt se lesz 😞
Utoljára szerkesztette: RYO21, 2015.06.21. 21:00:05
Múlthéten is gyerekjáték volt, arról lemaradtunk, valszeg mivel ilyen családi cuccokat dobálnak, komolyabb app nem valószínű...
Köszi!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár azt nem tudom, hogy mi a francért kellet nekem ez a játék, már csak név alapján se lesz soha letöltve xD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.20. 07:54:55
"Nulla tenaci invia est via"
Azért leírok egy megoldást, hátha más is jár így, aztán talán akkor már fogtok segíteni pár mondatban.
Play store-ból lehet billentyűzet appot letölteni. Be kell állítani alapértelmezetbe és már megy is. Plusz tök jól testre szabható. Hogy mi lett az eredeti szoftvernek a baja, arra nem sikerült több újratelepítés után se rájönni.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Regards,
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Olyannal találkoztatok már, hogy eltűnik a virtuális billentyűzet? Rámegyek a text felületre és nem jön elő. Sehol. Se appba se az androidos gyári alkalmazásokba... Tegnap újraraktam a custom romot, kb fél óráig jó is volt (SE Neo). Én valami vírnyusra tippelek. De azért megkérdezem, hogy hallott-e már valaki ilyenről és nem-e hardveres a gond.
Köszi!
Üdv,
Csabi
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
/The vulnerability is in the update mechanism for a Samsung-customized version of SwiftKey
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Regards,
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.06.16. 21:52:37
Regards,
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Ez a spanyolviaszos analógia nem csupán azért elcsépelt, mert mindenki ezzel dobálózik, hanem mert nem is igazán működik.
Sem a keynoteon ahol bemutattak nem csinaltak nagy ügyet az új muktitaskbol, es meg a legelvetemultebb fanboj oldalakon sem lattam sehol leírva hogy valaki erre verne a nyálát.
Nehéz nem észrevenni a hasonlóságot a multitask-drawerekben, szerintem egy elméleti per megállná a helyét bíróságon, ha a Google levédette volna a sajátját. Az Apple meg vonogathat vállat, ha ők teremtettek precendenst az ilyen jellegű bullshit UX-en zongorázó perekkel.
(szerk.: látom írták már, I'm out)
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.06.15. 18:19:13
lehet te ilyen fronton nem "rajongsz" semmiért, másban viszont te is ilyen vagy 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De egyebkent en sem kulonosebben ertem a kiakadast, semmi kulonos nincs a dologban, igazabol amiota letezik ios, az "uj" ficsorjei legalabb haromnegyede evekkel elotte ott volt android-on valamilyen formaban. Talan itt most csak azert szembetunobb a dolog, mert ez tenyleg vizualisan is teljesen ugyanugy nez ki. De a google egyebkent is material designt hasznal ios-en is az appjaiban, engem nem zavar ha az apple is atveszi rendszer szinten, amig nem csinalnak ugy, mintha ok szartak volna a spanyol viaszt - ez mondjuk valszeg naiv feltetelezes a reszemrol. 😊
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.06.15. 13:30:22
Regards,
(X és Y helyére mindenki szurkolótáborának megfelelő rendszerek nevét helyezze el, majd örüljön neki)