36194
  • aate
    Akkor csak a névjegyzéket.
  • Firerock
    Mit mentsek le?
    Csak a képekre meg a zenékre van szükségem,azokat meg már lementettem,a játékmentésekkel nemfogok matyizni...
  • aate
    Szerintem elég ha gyári beállításokat vissza állítod.Mentés után.
  • Firerock
    Defy-hoz van valami leírás hozzá?
    El lehet vele rontani a telefont?
    Mik az előnyei?
  • aate
    Igazából csak az kellene ne látszódjon a Sim csak a telefon memória.Más miatt felesleges telepítenem másikat de azért lehet megnézem.
  • Firerock
    most akarom "újratelepíteni" a telefont,és ki akarom menteni a képeket,hogy mik vannak fent...
    El tudnátok mondani az "újratelepítés" módját? Sd formázással,mindennel együtt!
  • aate
    Android sdk használata
  • [HUN]FaTaL
    Miért nem rootolsz? 2 perc
  • me and a monkey
    Nincs mit. Névjegyzék?
    Sajnos nem tetszik nekem sem, amiket eddig próbáltam és tesztelek a telefonon a mindennapi használatban.
    Dialer One (nem annyira tetszik)
    RocketDial (ez jónak tűnik, trial verzióval 10 napig használhatod)
    exDialer (ez is tetszik, letisztult, főleg ha egy sötétebb témával használom)
    DW Contacts (talán a legjobb, szőröstől- bőröstől testreszabható, a pro verzióban még a tárcsázó méretét is lehet állítgatni. Nem vettem meg, de "találtam" egy pro verziót, trial-ban nem lehet ezt megtenni.
  • aate
    Android SDK-val lehet a pc-re kell telepíteni.
  • Firerock
    van olyan screenshotos progi amihez nem kell rootolni és ingyenes?
  • aate
    Sajnos nem,pedig lenne hely, a Goggle sáv helyére semmit nem lehet rakni :(
  • aate
    köszi! Nem láttam az előzött, és lásd tényleg működik.De egyszerűbb lett volna a sima törlés mód mint régebben.Na most kipróbálom az e-mail vidgetek így beférnek-e egymás mellé..Névjegyzék nézetére nincs ötleted?
  • whisper
    oksa. akkor uninstall. egy kérdés. Kint vagyok Angliába és nincsen wifis széles sávú netem. a számítógépemen van de ott is ez a pendrivos net. akkor Én már játékokat se tudok feltelepíteni? Mert minden egyes játéknak csak az install fileját találtam vagy mit és mikor elindítom és elindul a játék utána wifit keres vagy akármit ,hogy letöltögessen 500 megákat. Na most ha rádugom a gépre a telefont akkor azon keresztül nem telepíteni?
  • me and a monkey
    Újra :)
  • kifli
    nemtudom :S

Személyszerint nem használtam kiest, de csak roszat halottam itt róla, meg tesómnak se tetszik :D
  • whisper
    Nem azt csinálja,hogy bla bla bla aztán elkezdeni ezt a frissítést. és a háttérbe meg azt csinálja ,hogy mintha kihúznám sé újra dugnám és megint eltudom indítani a prgoramot és megint elkezdi és akkor már ugyan az fut 2x . mármint a számítógépen. és ez így megy tovább. sz.ted ha a kiest beállítom xp -re win 7 alatt akkor jó lehet? mert modntad xp-t szereti a kies jobban vagy mi
  • kifli
    telefonon van valami nyoma annak, hogy épp frissít?
  • whisper
    Szóval ,ah most lehúzom akkro vagy elszáll a telefonom vagy nem
  • kifli
    mivel samsung sotverről beszélünk, senki sem tudhatja :D

btw xp-t jobban szereti kies
  • [HUN]FaTaL
    Simre is átlehet rakni, kotorássz a kontaktoknál a menüben, de felesleges. Engedélyezd a szinkronizációt és feltölti a gmail címtárba.
  • Dean Winchester
    üdv

sony x8 a teló típusa
    telefonon levő telefonszámaim hogyan tudom simre másolni ? illetve telefonról a számítógépre valahogy feltudom vinni a telefonkönyv tartalmát? (csoportbeállításokat esetleg megjegyezve)
  • whisper
    Sziasztok.

Van egy samsung galaxy s2-m és felraktam a samsung kies-t a gépemre rácsatlakoztattam a galayxy s2-t és rögtön firmver frissítést csinál. rányomtam ok stb. de már vagy egy 30 percre meg a frissítések előkészítése. ez normális? de nem merem lehúzni mert azt írja ne húzzam ki a kábelt. meddig tart egy ilyen móka?
  • aate
    Arra rájöttem ha újból beállítod a profilképeket akkor egy fokkal jobb lesz.
  • papi08
    Egy saját kép, szemléltetés céljából:

• aate
    A froyo-val volt volt ennyi bajom mint most az ICS-el, gingerbread-al semmi gondom nem volt.Próbálom megszokni de mindig előjön valami...

ICS Tapasztalatok
    összefoglalva : Gyorsabb, gördülékenyebb ,szebb felület, érdekes megoldások, talán kicsit hosszabb aksi idő.
    Ami zavaró :
    – A Vidgetek méretezése lehetne egyforma , talán elférnének egymás mellett…E-mai- gmail vidget nem fér el egy oldalon -galéria vidget nem állítható méret miatt alig fér mellé más.
    - Jól látható hívás ,üzenet értesitó nincs – (már szinte alap lenne.)
    – Rosszabb névjegykezelés (vétlen hívást kezdeményezhetsz )
    - pixeles profil képek a hívás képernyőn
    – Google sávot nem lehet eltüntetni csak helyet foglal (Én soha nem is használtam )
    - A fényerő szabályzó lassabban reagál.
    Kicsit olyan ezzel a sok apró buggal mintha összecsapták volna a rendszert !
  • aate
    Ez bizony a sokadik ,hiba...nekem is feltűnt arról nem is beszélve nem jelentek meg a hívó adatai csak ha átmásoltam a telefonra a símről de nem lehet külön választani így most mindenből 2 van.
  • [HUN]FaTaL
    50 GB ingyen tárhely minden Xperia tulajdonosnak
  • ldavid
    elég lassú ugyan, de még minding sokkal jobb, mint a régi gépemen volt anno... :D
  • benkoszabi
    ICS-ben is amiko hívnak a profilkép hihetetlenül pixeles, pedig jóminőségű képet választottam ki az illetőknek. Valami megoldás van erre? Üdv
  • papi08
    Egy játék amit muszáj kipróbálnia mindenkinek: Modern Combat 3: Fallen Nation! :D
  • kifli
    szerintem az enyém is 32-es kernel és nálam megy HD2-n....
  • Falkon
    Mennyire játszható így?
  • zoliii
    GT540 gta Lehet, hogy rájöttem :D Kernel: 2.6.29, ez meg .32 :(
  • kifli
    kérdezz rá a rom topikjában, hogy másnak megy-e

• zoliii
    most letöltöttem, majd next, exit résznél next gombot nyomtam, de a gta logo-n nem lép tovább :(

LG GT540 SwiftDroid 2.0 RC5 rom van rajta Android 2.3.7
    Elvileg mennie kéne
  • kifli
    és ugyanígy feljön, ha letöltöd?
  • zoliii
    tom, de indítás után elfogadom az eula szerződést, majd bejön a letöltés rész, és vagy letöltök, vagy cancel-el kilép. a játék mappa az android data mappában van :( mind1 1x majdcsak elindul :D
  • kifli
    rocstar játék, sd-n az Android/data mappába kell pakolni a cuccait.
  • zoliii
    Ennyire amatőr nem vagyok! :D
    Már raktam rá pár játékot! :D
    De amúgy úgysem indul el, mert kipróbáltam úgyis.