36194
-
#9154 Akkor csak a névjegyzéket. -
#9153 Mit mentsek le?
Csak a képekre meg a zenékre van szükségem,azokat meg már lementettem,a játékmentésekkel nemfogok matyizni... -
#9152 Szerintem elég ha gyári beállításokat vissza állítod.Mentés után. -
#9151 Defy-hoz van valami leírás hozzá?
El lehet vele rontani a telefont?
Mik az előnyei? -
#9150 Igazából csak az kellene ne látszódjon a Sim csak a telefon memória.Más miatt felesleges telepítenem másikat de azért lehet megnézem. -
#9149 most akarom "újratelepíteni" a telefont,és ki akarom menteni a képeket,hogy mik vannak fent...
El tudnátok mondani az "újratelepítés" módját? Sd formázással,mindennel együtt! -
#9148 Android sdk használata -
#9147 Miért nem rootolsz? 2 perc -
#9146 Nincs mit. Névjegyzék?
Sajnos nem tetszik nekem sem, amiket eddig próbáltam és tesztelek a telefonon a mindennapi használatban.
Dialer One (nem annyira tetszik)
RocketDial (ez jónak tűnik, trial verzióval 10 napig használhatod)
exDialer (ez is tetszik, letisztult, főleg ha egy sötétebb témával használom)
DW Contacts (talán a legjobb, szőröstől- bőröstől testreszabható, a pro verzióban még a tárcsázó méretét is lehet állítgatni. Nem vettem meg, de "találtam" egy pro verziót, trial-ban nem lehet ezt megtenni. -
#9145 Android SDK-val lehet a pc-re kell telepíteni. -
#9144 van olyan screenshotos progi amihez nem kell rootolni és ingyenes? -
#9143 Sajnos nem,pedig lenne hely, a Goggle sáv helyére semmit nem lehet rakni :( -
#9142 köszi! Nem láttam az előzött, és lásd tényleg működik.De egyszerűbb lett volna a sima törlés mód mint régebben.Na most kipróbálom az e-mail vidgetek így beférnek-e egymás mellé..Névjegyzék nézetére nincs ötleted? -
whisper #9141 oksa. akkor uninstall. egy kérdés. Kint vagyok Angliába és nincsen wifis széles sávú netem. a számítógépemen van de ott is ez a pendrivos net. akkor Én már játékokat se tudok feltelepíteni? Mert minden egyes játéknak csak az install fileját találtam vagy mit és mikor elindítom és elindul a játék utána wifit keres vagy akármit ,hogy letöltögessen 500 megákat. Na most ha rádugom a gépre a telefont akkor azon keresztül nem telepíteni? -
#9140 Újra :) -
#9139 nemtudom :S
Személyszerint nem használtam kiest, de csak roszat halottam itt róla, meg tesómnak se tetszik :D
-
whisper #9138 Nem azt csinálja,hogy bla bla bla aztán elkezdeni ezt a frissítést. és a háttérbe meg azt csinálja ,hogy mintha kihúznám sé újra dugnám és megint eltudom indítani a prgoramot és megint elkezdi és akkor már ugyan az fut 2x . mármint a számítógépen. és ez így megy tovább. sz.ted ha a kiest beállítom xp -re win 7 alatt akkor jó lehet? mert modntad xp-t szereti a kies jobban vagy mi -
#9137 telefonon van valami nyoma annak, hogy épp frissít?
-
whisper #9136 Szóval ,ah most lehúzom akkro vagy elszáll a telefonom vagy nem -
#9135 mivel samsung sotverről beszélünk, senki sem tudhatja :D
btw xp-t jobban szereti kies
-
#9134 Simre is átlehet rakni, kotorássz a kontaktoknál a menüben, de felesleges. Engedélyezd a szinkronizációt és feltölti a gmail címtárba. -
Dean Winchester #9133 üdv
sony x8 a teló típusa
telefonon levő telefonszámaim hogyan tudom simre másolni ? illetve telefonról a számítógépre valahogy feltudom vinni a telefonkönyv tartalmát? (csoportbeállításokat esetleg megjegyezve)
-
whisper #9132 Sziasztok.
Van egy samsung galaxy s2-m és felraktam a samsung kies-t a gépemre rácsatlakoztattam a galayxy s2-t és rögtön firmver frissítést csinál. rányomtam ok stb. de már vagy egy 30 percre meg a frissítések előkészítése. ez normális? de nem merem lehúzni mert azt írja ne húzzam ki a kábelt. meddig tart egy ilyen móka? -
#9131 Arra rájöttem ha újból beállítod a profilképeket akkor egy fokkal jobb lesz. -
#9130 Egy saját kép, szemléltetés céljából:
-
#9129 A froyo-val volt volt ennyi bajom mint most az ICS-el, gingerbread-al semmi gondom nem volt.Próbálom megszokni de mindig előjön valami...
ICS Tapasztalatok
összefoglalva : Gyorsabb, gördülékenyebb ,szebb felület, érdekes megoldások, talán kicsit hosszabb aksi idő.
Ami zavaró :
– A Vidgetek méretezése lehetne egyforma , talán elférnének egymás mellett…E-mai- gmail vidget nem fér el egy oldalon -galéria vidget nem állítható méret miatt alig fér mellé más.
- Jól látható hívás ,üzenet értesitó nincs – (már szinte alap lenne.)
– Rosszabb névjegykezelés (vétlen hívást kezdeményezhetsz )
- pixeles profil képek a hívás képernyőn
– Google sávot nem lehet eltüntetni csak helyet foglal (Én soha nem is használtam )
- A fényerő szabályzó lassabban reagál.
Kicsit olyan ezzel a sok apró buggal mintha összecsapták volna a rendszert ! -
#9128 Ez bizony a sokadik ,hiba...nekem is feltűnt arról nem is beszélve nem jelentek meg a hívó adatai csak ha átmásoltam a telefonra a símről de nem lehet külön választani így most mindenből 2 van. -
#9127 50 GB ingyen tárhely minden Xperia tulajdonosnak -
ldavid #9126 elég lassú ugyan, de még minding sokkal jobb, mint a régi gépemen volt anno... :D -
benkoszabi #9125 ICS-ben is amiko hívnak a profilkép hihetetlenül pixeles, pedig jóminőségű képet választottam ki az illetőknek. Valami megoldás van erre? Üdv -
#9124 Egy játék amit muszáj kipróbálnia mindenkinek: Modern Combat 3: Fallen Nation! :D -
#9123 szerintem az enyém is 32-es kernel és nálam megy HD2-n....
-
#9122 Mennyire játszható így? -
#9121 GT540 gta Lehet, hogy rájöttem :D Kernel: 2.6.29, ez meg .32 :( -
#9120 kérdezz rá a rom topikjában, hogy másnak megy-e
-
#9119 most letöltöttem, majd next, exit résznél next gombot nyomtam, de a gta logo-n nem lép tovább :(
LG GT540 SwiftDroid 2.0 RC5 rom van rajta Android 2.3.7
Elvileg mennie kéne -
#9118 és ugyanígy feljön, ha letöltöd?
-
#9117 tom, de indítás után elfogadom az eula szerződést, majd bejön a letöltés rész, és vagy letöltök, vagy cancel-el kilép. a játék mappa az android data mappában van :( mind1 1x majdcsak elindul :D -
#9116 rocstar játék, sd-n az Android/data mappába kell pakolni a cuccait.
-
#9115 Ennyire amatőr nem vagyok! :D
Már raktam rá pár játékot! :D
De amúgy úgysem indul el, mert kipróbáltam úgyis.