36194
-
#9194 hát hogy ne szemetelje teli az sd kártya main folderjét hanem csinálok mondjuk egy Program files mappát és akkor oda rak minden savegamet meg hasonlókat -
#9193 nincs... -
#9192 Nincs valami launcher beállítva alapértelmezettnek? Én a Gyári indítót állítottam be telepítés előtt. -
#9191 Csatlakozz a marketra vagy a google mail fiókhoz hátha a szinkronizálás újból beadja. -
#9190 mire gondolsz? -
#9189 Akkor passz...nem értem nekem simán felment. -
#9188 sajnos nincs update.zip, és a reboot sem segít.. :/ :((
-
#9187 be lehet valahogy állítani hogy egy általam megadott mappába telepítsen mindent? -
#9186 Nekem sem volt fullos az aksi. 20 %-on volt.Keresd meg hova rakta a fájlt és próbáld elindítani manuálisan 128MB biztos nyoma van. Szerintem az sd gyökérkönyvtárban update zip vagy hasonló néven.Szerintem indítsd újra ! -
#9185 wifi minek? már leszedte a fájlt.. különben sincs itt wifi, 3G-n netezek...
a rendszerfrissítések szerint a rendszer "naprakész", mert már rámentem arra, h indítsa újra a telót.. sztem az lehet a probléma, h az akksi nem fullos... azt még megvárom, aztán újraindítom.. -
#9184 *Zedge -
#9183 Én a Zzedge nevű ingyenes alkalmazást használom.
Háttérképek, csengő-, illetve egyéb hangok. ;) -
#9182 Aztán ha semmi indítsd újra ! -
#9181 Értesítősávban fent nézd meg nincs- e ott, meg a beállítások telefon állapot rendszerfrissítések alatt.(Wi-fi megy ?-az kell hozzá!) -
#9180 éppen, h semmit nem csinál.. rendesen megy a ginger, mintha mi sem történ volna... mivel töltőn volt, nem írta ki, h tegyem töltőre, csak leszedte a 128MB-os cuccost, majd kérdezte, h most akarom e frissíteni, vagy később. mondtam, h most, kiírta még, h nem fogok tudni hívni, segélyt sem, majd OK, de nem kapcsolt ki, hanem semmi, megy tovább a ginger.. -
#9179 Amíg telepít addig egy androidos figura van a képernyőn kb 7-10 perc -
#9178 Nekem rákérdezett telepítem -e azt figyelmeztetett rakjam töltőre majd elindult a telepítés.Most mit csinál? Eltudod indítani ? -
#9177 Valamit kiírt ? -
#9176 de hisz töltőn volt/van végig -
#9175 Rakd töltőre ,de magától újra indul... -
#9174 leszedte, rányomtam, h telepítés és újraindítás, de semmi ... :S ??
-
#9173 #9129 , #9067 meg lejjebb is... -
#9172 Szerintem a telon sehogy, de a Gmail oldalán lehet összetudod vonni a fiókokat. Amivel bejelentkeztél az az alap azt nem tudod törölni sem. Csak Gyári resettel. -
#9171 hol írtad? hsz-szám? -
#9170 Kössz srácok!
Még valami...
Hogy tudom átrakni az egyik gmail fiókkal(egy régebbi) szinkronizált contact-okat egy újba? -
#9169 Remek ! Majd számolj be neked is jelentkeznek azok a apró bugok amiket írtam...? -
#9168 van egy progi telóra...Wallpapers HD a neve azt hiszem. -
#9167 Ezt ha letöltöd akkor itt lesz sok hátérkép (wi-Fi alatt ) -
#9166 juuujj most töltöm le a 4.0.3-t :DDD -
#9165 Van valami háttérképes oldal?
Kéne egy jó,viszont fogalmam sincs hogy milyen kéne:/ -
#9164 Settings -> Privacy -
#9163 Köszi srácok! -
#9162 De ez hasznos lesz Magyar használati útmutató Defyhez -
#9161 Settings > SD card &
phone storage > Unmount SD card. > format
your memory card, touch Format SD card. -
#9160 Menu > Settings >
Privacy > Factory Data Reset > Reset phone. -
#9159 Beállításokban van mindkettő, de most fejből meg nem mondom hol :D
Gyári beállítások = Factory Reset, ha segít valamit. Memóriakártyának meg van külön menüpontja arra fele. -
#9158 Elmondaná valaki hogy hogy tudom visszaállítani a gyári beállításokat,ileltve az sd kártyát hogy tudom törölni? -
#9157 Valószínű ,de mentsd le a simre ha eddig nem ott volt. -
Dean Winchester #9156 van a telefonban 118 név, szinkronizálni akarok akkor sikerül kb 70 et szinkronizálni! törlöm az egészet , mondom újra...
most sikerül 50et :DD
pedig szép is lenne ha az összeset egyszerre valami úton módon sikerülne
a go contact app bekavarhat? -
#9155 azt szinkronizálja a gmailre nem?