36194
  • rage
    Találkozott valaki olyan problémával, hogy a telefon az asztalon pihenve egyszer csak közli, hogy a Sim kártya nem detektálható, ezért indítsam újra? Újraindítás után működik mintha mi sem történt volna.
    1 hónapban 2-3 alkalommal jön elő ez a probléma.
    (S4-es telefon)
  • Borg
    És ebben csak megerősített a 950XL :)
  • SzirmosSzisza
    Ha jól emlékszem Borg volt az ügyeletes Samsung/Note fan :D
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.12.17. 12:34:04
  • Jim Morrison
    Szépen bontogsd a válasz erre üzeneteket
  • szucsy89
    mid volt előtte? miértváltottál vissza? pár sort írnál? köszi!
  • Jim Morrison
    Ez gyors volt ^^
  • Solten
  • Borg
    Kis kitérő után gyorsan visszatértem a klubba egy silver titanium edge+ kíséretében :)
  • Jim Morrison
  • szucsy89
    mivel?
  • darkSectorxxx #33620
    Ez lehet, prbáltuk hogy adatok törlése, aztán reinstall de semmi. Az a durva hogy az újratelepítés után azonnal megjelenik egy kis piros szám az ikon jobb felső sarkában. :(
  • Jim Morrison
    nem lehet hogy be volt kapcsolva playen az aut. frissítés és az app hibája? vagy ha van frissítés akkor frissítsétek. hátha.
  • darkSectorxxx #33618
    Valami tipp?
  • darkSectorxxx #33617
    Sziasztok.

Rokonomnak van tablet. Ma reggel óta folyamat kidobálja facebook és a messenger része.
    Kidobja a tablet fő menüjébe.
  • Jim Morrison
    Lehet eddig is így volt, de nekem csak mostanában tűnt fel, hogy a facebook illetve messenger app szinkronizálja az értesítéseket (ha gépen megnézem mondjuk az új üzenetet, akkor eltűnik telóról az értesítés. Talán 4.0 óta van ilyen de ez a két app mintha csak most kezdené ezt használni).
  • Solten
    Trollkodik az Asus es az LG...

• Falkon
    Köszönöm szépen mindenkinek, S6 lesz :)
  • Chris Lowe
    Ez nem érdekes hanem logikus lépés lenne. Fizetős youtube is play áruházba való, azt is hozzá kéne kötni.
    Más : lesz valamikor nekünk hardver árusítás a play áruházban? Az is érdekelne mikor lesz kids youtube. Remélem nem követi az amazont a google, ott ezzel az underground vonallal szépen kiírtak minket a térképről. (ingyenes akciók mo-n nem elérhető, de ha tech dolgot akarsz rendelni se szállít)
  • Firerock
    valaki tudna részletes leirást adni Samsung S2 és S4 rootra,bootloader nyitásra és új szoftver(6.0) telepitésre? Legutoljára Motorola defy-t csináltam :D
  • kifli
    Nagyon releváns, hogy a 808 pure view jobb képet csinál mint a lumia 1020. De hol a 930, vagy a 1520 amiknek szintén elég jó kamerájuk van.

• Borg
    Odáig talán nem mennék, hogy mindent ver a 950xl kamerája, de legalábbis a note3-ét, és az s5-ét biztosan, méghozzá rendesen. Gyengébb fényviszonyok között ég és föld.
    Amúgy meglepően jól áll appokkal is a win10m. Én ezen a téren pozitivan csalódtam benne.
    Sok tekintetben jobb mint egy csúcs android, ennek ellenére sajnos van pár hibája is, amit még nemtom hogyan/mikor fognak javítani, de még az is lehet, hogy nem tartom meg.
  • skinnyman
    Pixel C review: Google's first tablet makes rookie mistakes
    Google Pixel C review: Too clever by half

Hat igen, hardverben sok szempontbol eleg eloremutato, de osszessegeben meg sok dolog nem az igazi. Majd egyszer jo lehet :)
  • skinnyman
    Hands-On With Google Play Music's Family Plan – Trusting Relatives With Shared Music And Shared Payment Methods
    "Google Play Music family sharing opens up a big Pandora's box that is not immediately apparent. Your family members can buy not only music with the shared payment source, but also other types of content, like apps, movies, etc.

Hopefully, this will all lead to sharing of purchases as well, the writing is on the wall. But not just yet."

Baromi erdekesen hangzik, remelem tenyleg ez lesz belole es gyorsan beindul.
  • skinnyman
    Nem hiszem h mindent verne a kameraja, es a top kamerak kozott azert talalni mindenfele gyartotol jo cuccokat: link
    Es (bar ez csak tipp a reszemrol) valszeg azert (is) venne okostelefont, hogy appokat (is) hasznaljon rajta, igy a wp mint platform alapbol kiesik..
  • zoliii

jim szerk: javítottam a beszúrást
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.10. 17:44:58
  • kifli
    lumia 950, kamerában mindent ver nem akad, de kérd ki Borg véleményét. Note 6-ot 950xl-el össze tudja neked hasonlítani
  • szucsy89
    a duplakopp nagyon addiktív, egyszerűen már nem vennék telót amiben nincs ez a fícsör... itt van mellettem egész nap az asztalon, és ösztönösen koppolom kb. fél óránként :D:D
  • skinnyman
    Pixel C Team Holds Reddit AMA, Discusses Name, Android N, Multiwindow Support, "OK Google" Hotword Update, And More
    Magyaran foleg 1 ev mulva lesz jo a dolog, amikor kijon az N multiwindow-al, stb-vel..
  • Shiwo
    az LG4 kissé addiktív.. már 2 hét után a Sony tabletem is koppintással akartam állandóan feloldani / felébreszteni
    Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.12.09. 23:10:19
  • Falkon
    Nincs szükségem nagyon kemény hardverre. Játszani nem szoktam. Fotózni szoktam, meg ne legyen megakadás. Net, film, zene hallgatás. Semmi más :)
    Az S6 nagyon bejön, lehet ő lesz a nyerő :)
  • skinnyman
    Amiket Szucsy emlitett, azok nem rosszak, vagy ott van peldaul a Nexus 6P - en valszeg azt vennem most ha barmit vehetnek, de nem tudom itthon van-e mar, es milyen aron, abbol is letezik 128 gigas verzio.
    Egyebkent nem tudom mennyire surgos a dolog, de a jovo ev elso feleben megjeleno telefonok valszeg eleg komoly elorelepest fognak mutatni hardverben minden most kaphato telefonhoz kepest, szoval ha tudsz varni kicsit, es tenyleg hosszutavra kell, lehet, hogy erdemes varni kicsit.
  • szucsy89
    egyszerű: vedd sorra az összes flagshipet, nyomkodd meg mindet egy boltban, és dönts kinézet szerint, a belső nagyjából mind ugyanolyan, csúcshardver. maximum ha leszűkítetted a kört 2-3 telóra, olvass mobilarena cikket/hozzászólásokat róla, hogy kiderüljenek a betegségei/típushibái

amúgy LG G4/Galaxy S6-ot ajánlom
  • Falkon
    Sziasztok!

Milyen telefont érdemes venni most hosszú távra? Most nexus 5-öm van, de mást kipróbálnék. Tudom hogy szentségtörés, de szifon 6-ot vettem volna, viszont a t-mobilban se a 64, se a 128gb-os már nincs. Hűséggel venném, 2 évre, tehát egy helytálló telefon kéne. Gyengébbet nem akarok mint a nexus. Méretben ez a 5" tökéletes. Samsung S6-ot néztem, csak nem tudom mennyire fasza :)

Előre is köszönöm :)
  • Jim Morrison
  • skinnyman
    Az orszaggal nem kompatibilis. Amugy eleg rosszakat olvastam rola, egy IAP-pal telenyomott freemium szemet, mint a mai mobiljatekok 90+%-a.
  • SzirmosSzisza
    Cash of Clans klón Age of Empires köntösben, mondjuk nekem nem kompatibilis egy készülékkel se ...
  • Chris Lowe
    Nova launcher akciós, százhuszonpénz futás az áruházba!
  • skinnyman
    Tip: Android 6.0.1 Brings Double Tap Power To Launch Camera To Nexus 5, 6, 7 (2013) And 9
    Android 6.0.1 Brings Back The "Until Next Alarm" Option For Do Not Disturb Mode
    [Huge Pictures] Here Is Every Single Emoji In Android As Of The New 6.0.1 Marshmallow Update
  • skinnyman
    Android 6.0.1 Factory Images Now Available, Many New Emoji And December Security Patch In Tow

[Update: APK Download] Google Adds Reminder Creation And Swipe-To-Delete To Google Calendar

Google Authenticator Finally Dragged Out Of The Holo Dark Ages With A Material Overhaul And Android Wear Support
  • GregSB
    Ezek nagyon szép címszavak, de én használtam mindkettőt (a 3 hónapos Trial alatt még az Apple Music "for you" részét) és a gyakorlatban semmi különbség nincs a kettő között, mindkettőn fedeztem fel releváns és jó új zenéket