Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat gondolom igy nalunk nem lesz egy darabig... Pedig a Wallet ment/megy minden kartyaval.
Regards,
Egy tablethez meg teljesen logikus a toll, igaz nem sokan oldottak meg eddig hasznalhatora .....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amúgy sketcbook pro, vagy az artflow-nál mi kell jobb androidra erre a célra ? 😊
)
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.09.10. 18:02:29
Azt meg tudják oldani, hogy mikor már a képernyőhöz ér a ceruza, lekapcsoljon az érintésbevitel, de az még nem elég. Ahhoz kell az aktív zóna.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Igy számolva a teljes töltés 6 perc alatt megvan.
"hours of use"
1:15 től
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
biztos ami biztos megnéztem a hivatalos oldalon:
"And a full charge gets you 12 hour’s worth of scribbling, sketching, annotating, and editing.*"
Ezek szerint te sem olvastad el 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
15 másodperc (!) alatt töltődik fel maxra, és egy töltéssel 30 percet bír.
Fél óránként 15 másodperc szerintem még elviselhető kategória 😊
Viszont a Surface tollbevitele felől érkező szakmabeli feedbackek eléggé vegyesek és szélsőségesek voltak, ami szerintem annak is köszönhető, hogy sokan a profi Wacom cuccokhoz viszonyították, sokan pedig csak egy casual-sketchbook-firka-eszközként fogták fel. Technikai problémák is akadhattak bőven, hiszen a Surface Pro 3 tolljához a MS felvásárolt egy kis izraeli céget, az N-Triget, akik feltehetően jobb alternatívát prezentáltak. Nem tudom, hogy ez utóbbi, valóban jobb lett-e végül, vagy sem.
Az Apple Pencil nagy hátránya, hogy tölteni kell. A Wacom ceruzák nagy előnye, hogy nincs szükség a tollban közvetlen energiaforrásra, mert RC-visszacsatolással kapnak energiát a razjfelületről. Ergo nem kell tölteni őket, lehetnek aprócskák (ne legyenek, ha profi cuccról van szó) és pihekönnyűek a tollak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Viszont:
Teljesen más a szövegkörnyezet: 2007 előtt az összes érintőképernyős "okostelefon" stylussal jött, melynek alapvető szerepe volt a rendszerfelhasználásban és kikerülhetetlen eleme volt a felhasználói élménynek. Gondoljunk csak bele milyen szörnyű, ujjal aligha használható billentyűzetek voltak jelen 2007 előtt. Ami akkor normálisnak számított, egycsapásra kínszenvedéssé vált.
Ezzel szemben azért tegyük hozzá azt is, hogy a keynote-on elhangzott hogy kiknek készül: Egy szűk csoportnak, akiket grafikusoknak hívunk vagy azoknak, akik precíziós munkát akarnak végezni egy iPaden (gyors prezentációt összedobni utazás közben stb). iPad-re rengeteg remek rajz-app készült, amelyeket rendszerint kapacitív-stylusokkal használtak. Most csak az történt, hogy az Apple ezt megkerülte és felajánlott egy 1st party precíziós szerszámot azoknak akiknek erre tényleg szüksége van. Nem véletlen, hogy a Pencil nem hurkapálca, amit az iPad házába dughatsz. (azért fontos, hogy 1st party, mert ilyet már n+1 éve csinált az Adobe, sőt a Wacom is iPadhez).
Én látom benne a rációt, mivel jelenleg a Wacomnak nincs versenytársa ebben a termékkategóriában (Surface szerintem nem komoly ellenfél). Nem azt mondom, hogy az iPad Pro-n valóban professzionális grafikai munkákat fogsz végezni, mindaddig amíg nem lesznek elérhetőek a valóban professzionális szoftveres eszközök, a'la full Photoshop, de relatíve jó ellenfele lehet a Wacom Cintiq Companion 2-nek, ami alaphangon 1300 dollárról indul és isten tudja hol áll meg.
(Microsoft Surface 3 Pro, Wacom Cintiq)
A ceruzára pedig azért van szükség, mert rajzolni azzal lehet jól, a kezelőfelület továbbra is tapicskolós, mint 2007 óta.
viszont a 12 inches ipadre kiváncsi leszek, nem volt még ekkora tablet a piacon, lehet beszerzek majd idővel egyet
Regards,
Élőben azért sokszor más, de tény, hogy így a képek alapján elbújhat a N4,N5 mögött. 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Szerintem szornyu, de komolyan. Eleganciat ugy tunik kerulik a googlenal.....
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Úgy tűnik a Nokia csak kamu volt (bár tényleg van venne erős Lumia íz).
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.09.07. 21:39:59
Mert kicsi erdekelt volna, de meh az egesz... Meg tokkal is meh. Bar ha fasza a hw meg jo akkor akkor meg lehet...
(Ez a nokias kep nemtom honnan jott.)
A feltetelezett megjelenesig van meg egy honap, szoval addig amit latunk, meg valtozhat kicsit.
Regards,

Ezen jobban látszik:
Az óra-számlapra kihelyezhető pillantásos információk pedig már ott voltak az Android Wear eredetél fogva. Igen, képernyőérintés nélküli bevitelt valóban a Watch népszerűsítette, és a Wear ezt szimplán csuklómozdulatokkal oldotta meg, így igen: Ott én is egyértelműen látom az "inspirálódást".
Viszont biztos vagyok abban, hogy aki nem ismeri a Tizent de az Android Weart valamennyire igen, és kipróbálja az új Geareket, az el fog azon gondolkodni, hogy most melyik OS is fut az órán pontosan.