36194
-
#14357 pl nem zabálja szét az akkut
rendes helyen jelennek meg a widgetek
5-nél több asztalod lehet
ésatöbbi
Én a Samsung féle Pantheon-hoz tudom hasonlítani, de a TW-hez képest is jobb volt. -
#14356 Nem kötöszködés képpen kérdezem,de máshogy nem tudom megfogalmazni
Mivel tud többet? -
#14355 Mert a gyári buta, mint a tök. -
#14354 Miért kell Launcher JB-re? -
#14353 Gyanús hogy a Go ingyenes, viszont baromi sokan töltötték le, és az átlaj pontszám így is 4,6. Ami azért nem semmi. Akkor meglesem először a Go-t.
Köszi szépen! -
#14352 Holo GB-re, Apex ICS-re és JB-re. -
#14351 Szerintem GBre a go launcher a legjobb, legalábbis az volt, amikor még használtam. Ha szétbarmolták, akkor adw :) -
#14350 eléggé off sry
Hétvégén megtaláltam pár évad régi (2001-től) Telecom magazint.
Tizenéve kicsit más telefonok voltak népszerűek.
(Motorola V50,Ericsson T28,Nokia 9210,Siemens S45,Sony J7,Nokia 6310 stb.
2004-es főcímlap : 1 Megapixel (Sharp GX-30-as)
-
#14349 Shiwo - ezer hálám! A gond az volt, hogy a microSD-n voltak a csengőhangok, és PC-re csatlakozás után, visszaállt alap csengőhangra.
Most a csengőhangot áthelyeztem a belső memóriába, és most marad a beállított hang!
Valamint mini 2-re tudtok ajánlani launcher-t? Ami egyszerű, nem zabálja az aksit, de mégis jó?
Lehet fizetős!
Köszönöm előre is! -
#14348 Meglesem, nekem a nova frissült most, de az annyira nem érdekel, az apex van megvéve.
És tényleg frissítés :) -
#14347 play-en nézd meg, internet böngészőből, a my android apps között, hátha neked is update van a gombra írva
a telefonon nekem is csak indítani lehetett -
#14346 Nálam nem látszik, le se szarja. Eltávolítás/Megnyitás. -
#14345 Kösz, rakom is vissza. -
#14344 Hoppáré, van update
Egyetlen probléma, hogy a telefon nem vesz róla tudomást
...
Play-en ráerőszakoltam az update-et
Megy, mint az ágybasz@rás -
#14343 Bizony, webes marketről kellett telepítenem a novát, hogy legalább bootoljon a teló, mert a gyári nincs fent. Azt hittem egyedi gond, már épp készültem újrarakni a romot, de aztán megláttam a kommenteket playen... -
#14342 aki ma még nem frissítette az Apex launchert:
NE TEGYE!
A mai frissítés után a launcher halott, várjuk a következő frissítést -
#14341 Sziasztok!
Honnan tudnék szerezni gyári, eredeti szoftvert független HD2-eshez?
köszönöm! :) -
#14340 saját fórumba kéne ilyet... -
#14339 Jee, nem amerika...: Nem sért Apple szabadalmat a Motorola és a Samsung -
#14338 A fél internet az Apple térképén röhög
-
#14337 http://index.indavideo.hu/video/Tizenket_orat_csoveztunk_az_uj_iphoneert
Az előző 2 hozzászólásomat, hogy tudom törölni? -
#14334 Már megy...csak túlbonyolítom a dolgokat és általában a legegyszerűbb megoldás a nyerő... -
#14333 Mi nem megy? Fájlkezelőben a lent említett művelet. Vagy SD-n berakod a ringtones mappába, újraindítod a telefont és a beállításokban kiválasztod. -
#14332 neeeee....
Írhattad volna azt is, hogy el kell menni svájcba és a CERN-nél egy részecskefizikust kell megkérni rá, mert csak nekik van jogosultságuk.
És ezek után ne érezzem magam hülyének...:) -
#14331 Az alap zenelejátszóban kiválasztasz 1 számot, majd menü és használat csengőhangként. -
#14330 mp3-nél lenyomva tartod fölötte az ujjad és beállít csengőhangként -
#14329 Hogy a p**-ba lehet mp3-at hozzáadni a csengőhangokhoz? se a csengőhangoknál, se az mp3-nál nincs (nem találtam) opciót erre... -
#14328 Elvileg még ebben az évben. -
#14327 Az alap launcher-ben, lehet az ikonok nagyságát növelni?
Valamint tudnátok ajánlani új betűstílus alkalmazást? -
bence19940611 #14326 nem tudjátok hogy mikor jön a JB S2re? és honnan kell felrakni rá ha megérkezett? -
#14325 hát, ha mondjuk pl az usb csatlakozó száll el, akkor sokáig :D -
#14324 amúgy aki használ Skype-ot telón, annak rendesen működik?
mikor feltettem, akkor semmi gond nem volt vele, szépen ment, illetve beállítottam, hogy új üzenet esetén ne csipogjon, csak a led villogjon, frankón ment a dolog... viszont 1-2 hete elkezdte azt, hogy mikor háttérbe tettem, akkor kifagyott a csudába.. valami frissítés lehetett, mert most már nem fagy ki, viszont nem villog a led, ha új üzenetet kapok lekapcsolt képernyő mellett... -
#14323 tegnapp feltettem telómra a JB-t(4.1.1) és szerintem most megint gyorsabb lett a telefonom, azt hittem pedig hogy már nem lehet. egyből, késlekedés nélkül teszi a dolgát. ebben mostmár ugye van bővített not Center üzenetek, azt hittem nem fogom használni de hasznos tud lenni, jó cucc. (cm10 port) -
#14322 Szerintem a csatlakozás miatt lesz. Tegnap pont rádugtam a gépre, vitem át progikat... ma kipróbálom. Szinte biztos vagyok benne, ophgy ez lesz a baj... Nagyon köszönöm! -
#14321 Van valami lista ami tartalmazza, hogy milyen készülékek fogják megkapni a 4.1-e? -
#14320 Androidnál nem tudom, hogy mi a helyzet, engem a symbian szívatott meg, mert eleinte a memókártyán volt a csengőhangom, de mikor rácsatlakoztattam a telót a gépre, akkor a telóról "leválasztotta" a kártyát, és visszaállt valami default csengőhangra, utána meg nem találta meg a zenét.. oszt átpakoltam a csengőhangom a telefon C meghajtójára, és utána nem volt gond... nem lehet, hogy neked is valami hasonló a helyzet, hogy pl külső memóriakártyán van és néha kiveszed a telóból vagy ilyesmi ?
másik tipp, hogy esetleg átváltottál valami más profilra, és annál nem "alapértelmezett csengőhang" van beállítva, hanem esetleg valami más -
#14319 Valami gebasz van az algoritmusban. -
#14318 De mi lehet az oka? -
Chris Lowe #14317 :-) Biztos nem normális. -
#14316 Üdv!
Az normális, hogy "magától" megváltozik a csengőhangom néha-néha?