36194
  • precision
    kösz a játék ajánlásokat :) egy-kettőt nem ismertem, tényleg jófélék
    jöhetnek még :)
  • Prody
    Happy Jump :)
  • desigo
    grat hozzá
    honnan szerezted be?
  • skinnyman
    Grat, siman a legjobb okostelefon most sztem :)
  • benőmenő
    Mivel szinte csak ez megy a telómon, meg a pou, rongyosra játszva.
    Minden map és autó maxon és azon felül van vagy másfél millió coinom.
    Egy idő után baromi monoton a holdon backflippelve farmolni, de az adja a legtöbbet, a legyorsabban.
  • Jim Morrison
    Sosem gondoltam volna, hogy LG telefonom lesz, de ennek a Nexus 4-nek nem tudtam ellenállni Nagyon szép, nagyon gyors - hátlap nem annyira csillogó mint a képeken, tök feketének tűnik, nexus meg lg felirat vehető ki minden szögből. Még csap pár órát nyomkodtam, azt hittem, hogy furcsa lesz eleinte, hogy nincsenek rendes gombok az elején, de 5mp alatt meg is szoktam, teljesen rendben van. Sok mindent még nem tudok róla mondani, csak azt hogy baromi gyors :D Remek kis telefon az egyszer biztos
  • Vadnokedli
    Megint Komolyan, ez mi a F*szom?

Telechips EM73_SIS_HY30_V2 - 2013. február 5. 2011. december 1.

Jelzi a Google Play hogy ez a telefon is hozzá van rendelve az fiókomhoz, de hogy?! Ezelőtt volt még egy telefon Valami Sony 22akármi. Most megint változtassak kódot?
  • Narxis
    Hill Climb Racing

Ne riasszon el, hogy az elején túl könnyű, később már kihívás.
  • Dodo55
    Csak szólok aki úgy járna mint én, hogy húzva kell jelölni a szavakat nem szabad felengedni :)

Én most szoptam be az első játékomat emiatt, a végére jöttem rá az utolsó másodpercekben :D
  • Borg
    Amit még ajánlani tudok, az a Radiant Defense.
    Illetve a Bad Piggies ha még nem próbáltad :)
  • precision
    Thx. Lecsekkolom őket...

Borg: thx, szókeresőt ismerem, csak eléggé béna vagyok benne :)
  • Borg
    pl: Szókereső
  • Guren
    Pudding Monsters
    Trid

ez 200ft, de nekem a kedvenc casual játékom pc-n is
    Treasures of Montezuma 3
  • precision
    melyek a "must have" ingyenes játékok androidra? lehet régebbi is
    az angry birds szériát már kivégeztem... a jetpack joyrideot is már meguntam
  • Narxis
    Kösz az összefoglalót. Lusta voltam megnézni a linket.
  • fery02
    Nagyszerű, köszi mindenki nevében!

Akkor tehát a lényeg nekünk most így hirtelen:
    Nyugodtan dughatjuk töltőre, amikor csak úri kedvünk tartja, lemeríteni viszont nem szabad. Ha van rá lehetőségünk, mindig tartduk feltöltve.
    Továbbá nem nagyon érdemes komolyabb játékokkal hosszan játszani, mert a magas hőmérséklet eléggé ártalmas az akksinak. Nincsen túl töltés veszély, de nem szereti, ha tartósan teljes töltöttségen van, szóval még mindig látom értelmét az akksi feltöltést jelző proginak.
  • Solten
    Mert tok jo meg nekem az S2, hibatlan telo, huen szolgal, jovore lesz lecserelve szvsz :)
  • desigo
    Miért nem veszel kint egy Nexus 4-et?
    Hibátlan kis telefon és felétek olcsó is úgy tudom.
  • Jim Morrison
    ezt találtam.
  • Vadnokedli
    Hol az a szösszenet? Én kíváncsi lennék rá
  • Bucser
    Ez mind false belief. Xda-n topic is van lithium aksi tevhitekrol. Egy akkumulatorok fejlesztesevel foglalkozo mernok irt egy szosszenetet.
  • Solten
    Az UK-ban elek, amazonrol van a telo teljesen gyari orig. csomagban erkezett. Tovabbra is fuggetlent fogok venni, nekem nem kell hogy xy szolgaltato belepiszkaljon vagy rategye valamilyen mocskat.
    Az itteni (brit) forumokat bongeszve kb senki nem tudta frissiteni a telojat ugy hogy hivatalosan mar 1 honapja lehet kb frissiteni a fuggetleneket :) Mindegy btw, majd csak megerkezik egyszer. Nekem nem surgos.
  • ZsirosKenyer
    GSM boltban vetted?

Valszeg külföldi a telód, azért jött rá hamarabb az OTA.

Play-en keress olyan progit, hogy CSC changer és az kiírja.

Ha nem "XEH" a product kódod akkor külföldi piacra szánt telód van/ vagy vki előtted külföldi rom-ot rakott rá és nyomott egy factory resetet
  • fery02
    Úgy olvastam régebben, hogy az pont jó neki. Én is így szoktam tölteni.
    Állítólag az sem árt, ha hónaponta minimum egyszer lenullázzuk teljesen.

Továbbá nekem van egy olyan hülye(?) szokásom, hogy nem szeretem feleslegesen töltőn hagyni (állítólag nem is használ), így nekem alkalmazások között figyel egy Full Battery Alarm progi is, ami azonnal jelez, ha feltöltött az akksi.

Olyasmi is van, hogy érdemes töltés közben kb 75%-nál lehúzni töltőről, majd 5 perc múlva visszadugni, de ez már azért nekem is sok (esetleg ha nem naponta kellene tölteni GNex-et, beleférne ez is esetleg).
  • Dodo55
    A lítium akksikat tudtommal nem szabad hagyni teljesen lemerülni, viszont elvileg az elektronika nem is engedi. Tehát a 0% nem egyenlő 0V, hanem olyan 3V köré esik csak. Onnan lejjebb meg csak ha hónapokig nem töltöd fel. Akkor már lehet gáz.

Bár én egyszer a Nokia 3230-am (becsapós a név, igazából egy felújított 6600 amit az ára miatt a 3-as szériába raktak) hagytam majdnem egy évig vegetálni, de semmi baja nincs, mai napig él gyári akksival azóta a 78 éves nagymamám kezei között (ennyit meg az öregek vs. bonyolult smartphone-ok témáról :D)
  • SzirmosSzisza
    Anno Galaxy 3-ra már T-mobilnál is volt 2.3 de függetlenre még nem jött ki :D
  • Solten
    Par orszagban mar megjelent (spanyol pl), gondolom tartalmaz mindenfele nyelvet. A vicc hogy az enyem fuggetlen (ugy vettem) es nincs hozza meg rom (se OTA se KIES). Legutobb az ICS elsokent telepult ra OTA.
  • benőmenő
    Ha nem kell ésszerűtlenül spórolni, akkor kezdheted hamarabb. Egyébként így is jó.
    Én személy szerint inkább paranoiás vagyok, mert a 2 éves telóm már bármilyen rommal képes egy 3 perces yt viditől lemerülni, ezért amikor hazaérek megy egyből töltőre és reggel veszem le, amikor ébreszt. Plusz a suliban szinte minden nap vagyunk gépteremben és ott is szoktam.
    Így bőven elvan egy kis hill climb racing meg se kottyan neki :)
  • Prody
    Rákeresek a GT-I9100-ra, Hungary-val beállítva és nem ad ki 4.1-et :( Hogyan szedted le?
  • JaSoN HuNTeR #17835
    Android mini PC

Ajánlóm mindenkinek. Terjedjen el itthon is. :)
    Van 4 magos készülék is.
  • uhnet
    Sziasztok!
    Ha az akksit úgy töltöm, hogy amikor minden este lemegy 5-0% közé és onnan fullra az káros vagy épp jó neki? Honnan kezdjem tölteni inkább? Galaxy Nexus
  • Falkon
    Szia! Odinnal csináltam, és samfireware-ről szedtem le a gyári 4.2.1-et!
  • skinnyman
    Nem erinti az Android-ot, csak az S3-at, es azt is csak egy konkret szoftver verzioval (ha jol veszem ki).
  • ZsirosKenyer
    Azért emeljük ki, hogy itt nem csak elégedettségről van szó, hanem márkahűségről, ami az egyik legfontosabb marketing-tényező.
  • ZsirosKenyer
    Úgy értem, nem az android kódjában volt a hiba, hanem a samsung által gyártott kernel volt kaki (a vita alaptézise, hogy a 4.0+ = charging issue)
  • SzirmosSzisza
    Az addig okés, de attól még ugyanúgy érinti az Androidot, kutyát macskát nem érdekel kinek a hibája :D
  • ZsirosKenyer
    Ez a samu hibája volt, semmi köze az androidhoz
  • SzirmosSzisza
    Nem hinném, erre pl 1.5 millió találat van és a nagy része JB update után jött elő. (és ez csak 1 modell :D)
  • [HUN]FaTaL
    +1
  • skinnyman
    Ez sztem hulyeseg, tobb mint 1 eve 4.0+ OS-t hasznaltam/ok 3 kulonbozo eszkozon, es soha nem volt ilyen gyors merules, max 5%-ot merul egy ejszaka. Szoval valszeg inkabb valami egyeni problema lesz, ami mashol sosem volt vagy mar reg javitva van.