Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nekem a Baseband I9100XXLPS... az is jó rootoláshoz?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
de azt olvastam vagy lattam valahol, hogy nekem egy android xperia S készülékem van, és rehet rá telepíteni win 95 öt ??? wtF?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Eddig ICS volt rajta, pár hónapja használtam azt, pár apróság volt még vele illetve azért egy idõ után belassult stock 2.3 szintre (alkalmazások indítása és egyebek terén).
Ez viszont így már nagyon kerek, hiába a Samsung által alkalmatlannak tartott hardware, nagyon szépen fut vele az egész :)
Plusz minden teljesen tökéletesen mûködik, a kamera is végre :)
(ICS alatt még külön app kellett a videorögzítéshez)
Meg még az akksi is jobban bírja komolyan, 87%-on vagyok 7 és fél óra üzemidõ után folyamatosan bekapcsolt wifivel, abból jópár perc beszélgetés és 10-15 perc nyomkodás (google talk fõleg). Ez is eddig a legjobb eredmény ilyen téren.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ki kell kapcsolni
All-in-one emu, kb 20 fajta cuccot tud emulalni (PS1, NES/SNES, GB/GBC/GBA, stb)
Regards,
AirAttack HD
Plague Inc.
Probáltam letölteni és apk-ból telepiteni ,de ott csak annyit irt ki hogy nincs telepitve az alakalmazás a telepitésre kattintás után.
2.3.7-es romot tettem fel CM7.2es ha minden igaz . Örülnék valami megoldásnak,mert ezeket a progikat rendszeresen használom
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Regards,
Alig várom már, hogy lecserélhessem :D
Amúgy aki S3-at frissített nem tapasztalt gyors akku merülést?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A segítségeteket szeretném kérni dual sim-es telefon ügyben. Kinéztem egyelõre kettõt: HTC Desire V, Samsung Galaxy S Duos.
A kettõ közül melyiket ajánlanátok, illetve hasonló árban van e jobb ezeknél?
Elõre is köszi.
Nem tom, hogy a fõzött ROM-om vagy tényleg ez az app ilyen jó de 90%-ban deep sleep-ben van a teló cpu time értékek alapján.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Jó vicc, a Chromenál az Opera Mobile Turboval is jobban spórol, nemhogy a Mini.
Ezek a battery spóroló alkalmazások pedig semmire nem jók.
http://goo.gl/gd6Zi5
többi kérdéshez nem tudok hozzászólni nincs mobil netem :)
1. Akksi fogyasztás ügyben ki mire esküdne? 3G mellett Juice defender alkalmazás használata vagy pedig 2G, az említett program használata nélkül?
2. Adatforgalom kímélés érdekében még mindig az Opera mini a nyerõ? Másik versenyzõnek a Chrome-ot állítanám be. Wi-Fi-rõl azt is használom, de ha esetleg az se annyira adatforgalom éhes, akkor lehet csak azt használnám.
Egyéb: lehet nem mondok újat, de Play-en 200 Ft az Asphalt 7. Nem tudom ez most akciós ár-e vagy pedig alapból ennyi már egy ideje.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!