Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zozyk

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Narxis
tök jó

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zozyk
Amit linkeltés az Win95,és tökéletesen megy SGS3-on..

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Jim Morrison
+cat köszi !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

aate
Másik kamera alkalmazással is ? beállítások > futó alkalmazások > leállítás, adatok törlése. (gyári reset ?)

Prody
"Itt a Firmware verziójának I9100XXLPQ-nak kell lennie, míg az Androidnak 4.0.3-nak."

Nekem a Baseband I9100XXLPS... az is jó rootoláshoz?

fook
Valaki tud valami megoldást ?:)

aate
Nem megy ez ma nekem > 98-akart lenni bocsi a floodolásért !

aate
Ez a jó link ! > Win8 androidon

aate
Windows 98 futtatása Android-on! Leírás itt

SzirmosSzisza
Okés, meglássuk mi lesz az eredmény. Elõtte olyan volt, hogy töltõn volt a telefon és lefele ment az akksi :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Azaz

datango
ne kövezzetek meg a következõ kérdésemért!?
de azt olvastam vagy lattam valahol, hogy nekem egy android xperia S készülékem van, és rehet rá telepíteni win 95 öt ??? wtF?

Narxis
Wow, az szép!

SzirmosSzisza
És merre? Olyat találtam csak, hogy Google asszisztens :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Na raktam tegnap 4.2-es Jelly Beant (CM10.1) a Gio-mra, kurva jó :D

Eddig ICS volt rajta, pár hónapja használtam azt, pár apróság volt még vele illetve azért egy idõ után belassult stock 2.3 szintre (alkalmazások indítása és egyebek terén).

Ez viszont így már nagyon kerek, hiába a Samsung által alkalmatlannak tartott hardware, nagyon szépen fut vele az egész :)

Plusz minden teljesen tökéletesen mûködik, a kamera is végre :)
(ICS alatt még külön app kellett a videorögzítéshez)

Meg még az akksi is jobban bírja komolyan, 87%-on vagyok 7 és fél óra üzemidõ után folyamatosan bekapcsolt wifivel, abból jópár perc beszélgetés és 10-15 perc nyomkodás (google talk fõleg). Ez is eddig a legjobb eredmény ilyen téren.
Promi
SzirmosSzisza
Ez kell hozzá talán. (MTP a kulcsszó, arra keress ha mégse lenne jó)

Jim Morrison
Valaki már csatlakozott a telefonjára total commanderrel (hálózaton keresztül)? Nekem sehogy sem sikerül <#fejvakaras>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nem hiba, hanem a google now kajál.
Ki kell kapcsolni

Thank you Captian!

skinnyman
RetroArch Android
All-in-one emu, kb 20 fajta cuccot tud emulalni (PS1, NES/SNES, GB/GBC/GBA, stb)

Regards,

Prody
Heló.

Egyszerû SGS2 root guide-ot és sim unlockot valaki ajánlana?

Kösz.

LocalPatriot
Tudom, hogy nem az a fórum, de ezt a két játékot próbáljátok ki, aki még nem tette!

AirAttack HD

Plague Inc.
repvez
Azt nem tudja valaki hogy mi lehet a probléma ha EOMcsere után az endomondo és a sport tracker,meg még pár alkalmazás azt irja ki hogy nem kompatibilis velük az eszköz? Minden más program rendesen települ és a telefon is hiba nélkül üzemel. A gyári rommal ezeket is rendszeresen használtam és frissitettem is marketrõl, most nem tudom miért van ez.
Probáltam letölteni és apk-ból telepiteni ,de ott csak annyit irt ki hogy nincs telepitve az alakalmazás a telepitésre kattintás után.

2.3.7-es romot tettem fel CM7.2es ha minden igaz . Örülnék valami megoldásnak,mert ezeket a progikat rendszeresen használom
SzirmosSzisza
Mi is erre gyanakodtunk, de semmi új nincs rajta a frissítés óta. Elõtte meg ment rendesen :/ De ma kap 1 factory resetet aztán meglátjuk.

Shiwo
lehet valami progival akad össze vagy valami olyan extrája merít, amit én nem használok, mert nekem csak 26%-ot használ a rendszer(energiatakarékos módban), 28%-ot a kijelzõ, minden más kevesebbet

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

SzirmosSzisza
Hm, úgy tûnik egy valami 4.1 hiba lesz :/

Shiwo
nekem 1 napja van rajta, de nem tapasztaltam ilyesmit

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

skinnyman
Furcsa modon eddig egyebkent nem tunik nagy extranak a dolog, jobban bejon a Pitfall, aminek a gameplay-et kb egy egyszeru masolatnak is lehetne nevezni, de pl grafikaban, animaciokban sztem sokkal jobb, meg valtozatosabb is az egesz.

Regards,

SzirmosSzisza
"megjelent a TouchWiz Nature UX,"

Alig várom már, hogy lecserélhessem :D

Amúgy aki S3-at frissített nem tapasztalt gyors akku merülést?

Láma!
Elsõ olvasatra és összehasonlítva az általam említettekkel elég meggyõzõ, köszi a tippet!

[HUN]FaTaL
Szolgáltatóira majd gondolom 1-2 hét múlva.

http://goo.gl/gd6Zi5

Clidey
Telenor

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

fery02
Köszönöm a tanácsokat akksi kíméletes ügyben! :)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SzirmosSzisza
Yapp, T nem mutat semmit.

SzirmosSzisza
Épp most telepítem a Kiest, ti milyen szolgáltatónál vagytok? Igazából Tré 2 napja adta ki S3-ra, amiatt kétlem, hogy már kint lenne itt :D

Clidey
Hát ide még nem ért... <#szomoru1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

precision
jelly bean...

Bazinga!

JailBait?

Guren
Alcatel OT-997D?

Láma!
Sziasztok

A segítségeteket szeretném kérni dual sim-es telefon ügyben. Kinéztem egyelõre kettõt: HTC Desire V, Samsung Galaxy S Duos.

A kettõ közül melyiket ajánlanátok, illetve hasonló árban van e jobb ezeknél?

Elõre is köszi.

SzirmosSzisza
Mutatja a telefon is vagy csak Kies:?

Rage47
S2-re jött JB.
skinnyman

Regards,

Narxis
Akksi kímélésre nekem PH!-n ezt ajánlották: Link

Nem tom, hogy a fõzött ROM-om vagy tényleg ez az app ilyen jó de 90%-ban deep sleep-ben van a teló cpu time értékek alapján.

[HUN]FaTaL
"Adatforgalom kímélés érdekében még mindig az Opera mini a nyerõ? Másik versenyzõnek a Chrome-ot állítanám be"

Jó vicc, a Chromenál az Opera Mobile Turboval is jobban spórol, nemhogy a Mini.

Ezek a battery spóroló alkalmazások pedig semmire nem jók.

http://goo.gl/gd6Zi5

tototto
megjelenés óta ez a 200ftos ár van az asphaltnak, egyszer volt 55ft amikor valami googleplay akció volt, ha megakarod venni szerintem nem érdemes várni rá ennyit simán megér
többi kérdéshez nem tudok hozzászólni nincs mobil netem :)

fery02
Változatosság kedvéért továbbra is mobilnet témában zargatnám a lakosságot, de egészen más irányból. :)

1. Akksi fogyasztás ügyben ki mire esküdne? 3G mellett Juice defender alkalmazás használata vagy pedig 2G, az említett program használata nélkül?

2. Adatforgalom kímélés érdekében még mindig az Opera mini a nyerõ? Másik versenyzõnek a Chrome-ot állítanám be. Wi-Fi-rõl azt is használom, de ha esetleg az se annyira adatforgalom éhes, akkor lehet csak azt használnám.

Egyéb: lehet nem mondok újat, de Play-en 200 Ft az Asphalt 7. Nem tudom ez most akciós ár-e vagy pedig alapból ennyi már egy ideje.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!