36194
  • Firerock
    Fateromnak is ez volt,sajnos a kijelzőcsere sem oldotta meg,ezután vettünk egy új tabletet:/
  • Tatyla
    Az mire utaló hiba ha a tableten nem működik az alsó menüsor csak ha fejre állítom,létezik hogy a kijelző legalsó sora megdöglött?(Asus Memopad 7 HD)
  • qetuol
    az az LG G pad 8.3 Google play edition-je, ami már megjelent
  • LocalPatriot
    Nem tudom milyen a játék maga, de a trailer nekem nagyon bejön. Itt szakadok rajta mint egy gyerek:)
  • LocalPatriot
    Angry Birds GO!
  • szucsy89
    A műanyag és a drágakő esete
  • bakkerman
    szerintetek melyik a jobb telefon,az S4 vagy az Xperia Z? nem mintha mostanában valamelyikre tudnék váltani,de csak úgy kiváncsiságból,ős samsungos fanboj haverjaim mind lecsudázzák a Z-t full látatlanba (na meg az én S-emet is),és kiváncsi vagyok szerintetek melyik a jobb készülék?
  • szucsy89
    N8-ról is vannak pletykák.
  • LocalPatriot
    Mentségemre szolgáljon, én keményem melózok:D:D valszeg azért írtam el:)
    Gondolom Te is:))))
  • [HUN]FaTaL
    Én meg őszre :DDDD

Tavasszal valami tábla lesz (új N10?).
  • LocalPatriot
    Áhh fene elírtam. Idén ősszel..? Én hülye.
    Szóval jövő év tavaszára gondoltam:)
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem tavasszal, a következő androidot valami táblával fogják bemutatni. Legalábbis eddig így csinálták.

4.0 -> Gnex
    4.1 -> N7
    4.2 -> N4
    4.3 -> N7 (2013)
    4.4 -> N5
  • LocalPatriot
    Idén is elvileg arra szavaztak sokan, hogy ők gyártják, de nem így lett.
    meg hát sok pletyka szólt erről. De persze lehet.
    Elv. idén ősszel jön, vagy csak jövőre?
  • szucsy89
    Pont mondta Bog a Moto G tesztben, hogy kvázi Motoroláék találták fel a mobiltelefont (kereskedelmi forgalomba ők hozták először), sokáig a csúcson voltak. Utána jött egy kis mélypont, majd megint jól ment nekik a Milestone szériával. Aztán megmentette őket a Google.

Nekem eléggé kimaradt ez a márka, régen nem szerettem de ez a G - X duó bejövős.
  • gazgoblin
    Szerintem is
  • szucsy89
    Szerintem a Motorola.
  • LocalPatriot
    Csinálhat bármit már a Nokia, ez már nem lesz sose a régi...
    Annó Nokia volt a best, most a Sony. Mármint nekem.

Ám ki fogad velem, hogy a köv. referencia modellt a Sony gyártja?
  • szucsy89
    :DDD
  • GregSB
    Amíg ezt a 2 mondatot beírtad 8x átírthattad volna a "mobile"-t "www2-re a link elején ;)
  • RYO21
    Nagyon nehéz lenne az asztali verziót linkelni? Mert 1080p-s monitoron elég szarul jelennek meg a mobilos weboldalak.
  • GregSB
    This is Nokias android phone
  • LocalPatriot
    Na ez jó nagy meglepetés volt:)
    Tényleg a semmiből.
  • gazgoblin
    Nagyon helyes! Remek kis masina ez!
  • Jim Morrison
    Twitterhezbis jött update, és ez is ios7 es designra hajaz vagy csak én képzelem bele?
  • Jim Morrison
    MMS-es sztorihoz:
    Ma jött egy update talkhoz ami tartalmazza a következőt:
    -Fixes for MMS sending/recieving

Erről ennyit :D slussz poén hogy az MMS csak tegnapig élt, ma már nem tudom letölteni :D
    (Igen hangoutsot használom üzenetekhez, és igen gondoltam hogy ez lehet probléma, de valahogy mégse hittem túl erős gondolatnak hogy kipróbáljam az alap üzenetek appal működik e :c)
  • precise
    Sziasztok,

HTC One X telóm van, szeretnék flashplayert igénylő játékokkal játszani, de nem tudom telepíteni. Van erre megoldás? Ha nincs akkor milyen androidos teló van amin tudok játszani pl ezzel a játékkal:

Rail Nation
  • GregSB
    Szerintem meg mind kettőre van igény, nem kéne úgy beszélni mintha mindenki látens Note 3 felhasználó lenne, csak nem tud róla mert nem próbàlta még. Próbáltam már sok nagy telefont, nem kell.
  • Jim Morrison
    Na, n4 re nekem megjött a 4.4.2 OTA. Igaz, a dátumot átállítottam egy órája péntekre (majd vissza), úgy tűnik bejött :p
  • skinnyman
    Sony Xperia Z Ultra Google Play Edition Appears Out Of Thin Air – $649 And Ships Free In 1-2 Days

Ez durva. A semmibol. Emelle meg:
    LG Makes The Google Play Edition G Pad Official, Will Hit Google Play For $350

Google Announces The White (Panda) Nexus 7 In 32GB Wi-Fi Only, Because Duh You Want A White Nexus 7
  • Barnabyka
    Huawei p6
    Samsung Galaxy trend
    Samsung galaxy s3 mini
    samsung galaxy s advence
    sony xperia m

Ezekről egy gyors vélemény? Meg esetleg egy sorrend is hogy melyik a legjobb és melyik a legrosszabb? Sokat segítene.. köszi előre is:)

Vagy esetleg iylesmi kategóriákból jobbat(vodafone)?
  • Borg
    Mit számít milyen ujjad van? Senki nem mondja, hogy kötelező egy kézzel kezelni a telefont... ez is csak ilyen kistelefonos sztereotípia, hogy jajmilesz ha nem érem át... mintha át kéne...
  • Jim Morrison
    Sony Xperia Z Ultra Google Play edition

• precision
    kocsiban? vezetés közben ne nagyon nyomkodd a mobilodat...
    amúgy meg ha tényleg ennyire fontos az egykezes téma, van rá szoftveres megoldás, a note szériában legalábbis
    http://www.youtube.com/watch?v=mrxrZ8Y0-XE
  • kifli
    hát nemtudom, én nagyrészt 1 kézzel kezelem a telefont. Kocsiba, gyalog főleg ha hideg van, vagy zsebbe van a másik kezem, vagy kesztyűbe. (bár kesztyűm ujjain van ilyen szar, hogy lehet vele képernyőt buzerálni.)
    De ha mondjuk előadáson vagyok és ülök, szabad mint két kezem ott sem kezdem el kétkézzel buzerálni.
    Ha valakit két kézzel látok telefonzni, muterom jut eszembe, mert ő szokta úgy, vagy nagyfater, mikor a tv távirányítót nyomja :D

De nagyrészt a hüvelykujjak operálok.
  • precision
    én még mindig nem értem az egykezes mizériát, ezt az egy ujjal át kell érni az egész kijelző átló dolgot
    az emberek nagyon kis százaléka akarja kizárólag egy kézzel használni a telefonját, max tényleg akkor ha a másik keze foglalt, de ez elenyésző eset (buszon kapaszkodva, fenék törlés közben a wc -n... és egyéb életbevágó helyzetben)

nyilván nem az emberekkel van a baj ha ennyire fogy a cucc, erre van igény :) én persze elfogadom, ha valakinek ez nem jön be, csak nem értem az indokokat

amúgy meg tartalmat és médiát fogyasztunk leginkább a mobilunkon manapság, a nagyobb kijelző emiatt is hasznos... sőt, sok ember pont a phabletek miatt nem vesz mobilt és tabletet hanem egy eszközt a kettő helyett
  • kifli
    4,3 után volt nálam one x 4,7"-al. Nem sikerült megszokni. MOst azon filózom, hogy 820-at vagy 920-at vegyek, vagy a 920 is nagy lesz már. Pedig elég hosszú ujjaim vannak.
  • Jim Morrison
    Mikor megvettem az n4 em én is azon filóztam milyen lesz ekkora képernyővel, előtte 4alatti volt. Most úgy vagyok vele hogy pont jó, kisebbet már kicsinek is érzem. Noteot kipróbálnám pár napig, biztos baromira tetszene, de zsebben hordani már nem lenne jó :) ez 4,7 vagy mennyi, nagyobb nekem nem is kéne (még?).
  • davidka003
    Nekem 4,7 colos van és még kicsit ezt is nagynak érzem pedig már fél éve megvan. Nagyobb nem kéne.
  • GregSB
    Ja persze...
  • Borg
    Áh, ez a hiszti addig tart, amíg "kis" telefonod van. 3 nap Note használat után te se akarnál többet kisebbet...