Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Te nem véleményt fejtesz ki, te flame-et keltesz. Nagy a különbség. A véleményedet provokatív hangnemben böfögöd a fórumra, akkor mégis mi a lószart vársz, most komolyan?

Vadnokedli
'Dzsini - ebben van igazság "hogy egy vadidegen ismeretlentõl származó mocskolódást bárki is magára vesz."'

Ezért ne tedd- én nem magamraveszem se vettem, csak más ebbõl keríthet vitát. <#nemtudom> megelõzés

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LocalPatriot
Nem mocskolódok, véleményt írok.
Ám utoljára leírom, és befejezem. Miért kell Nektek ennyire magatokra venni? Mit foglalkoztok ennyire ezzel a témával? Ha én a helyetekben lennék, és látnám, hogy egy vadidegen szidja a Sony-t nem érdekelne. Mert nekem más a véleményem. Tapasztalat szempontból írtam már, hogy nem használtam, csak a barátaim. És mind szidja. A szervizeseket is! Nektek tetszik, nekem nem. Lépjünk már túl rajta.
Valamint az miért primitívség, ha valaki egy fórumon véleményt nyilvánít?

Dzsini - ebben van igazság "hogy egy vadidegen ismeretlentõl származó mocskolódást bárki is magára vesz."

u.i: lehet adni a minuszokat, ez se engem minõsít. Eleve egy gerinctelen dolognak tartom.
Dzsini
Mindenkinek kell egy hobbi... az is furcsa, hogy mocskolódik, de az is, hogy egy vadidegen ismeretlentõl származó mocskolódást bárki is magára vesz.

.... bár én az egész márkabiznisz meg rajongás dolgot tizenpár év felett nem értettem, elõtte még jó szórakozás volt Amiga vs. PC egymásrahörgést játszani, de akkor is csak a poén kedvéért.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Vadnokedli
Ez így van. Ok és tapasztalat nélkül mocskolódik, nem is fogott soha az életében a kezében HTC-t..(na jó lehet fogott, de nem használt)<#nemtudom>

És ezt nem értem miért csinálja.. ráadásúl elég érett emberke ha hihetünk az SG-n megadott életkorának.

Továbbra is csak a primitívségedet mutatod... Rajtad kívül itt senki nem mocskolódik és gyalázza egyik márkát sem. Ráadásul teszed mindezt teljesen alaptalanul, bár ezt már itt mindenki tudja rólad. Kezdesz átmenni szánalmasba. <#rolleyes>

Amúgy egészségedre!

infidel

LocalPatriot
theone91
N+1-edik Androidos telefonom volt, eddig egyszer sem telepítettem semmi ilyesmit. Mindig nézd, hogy mihez fér hozzá az app. Ha valami gyanús akkor inkább hagyd. Nem konkrétan vírusokról van csak szó, hanem adathalászatról. Mint pl. mikor egy olyan alkalmazás kér engedélyt mondjuk a telefonkönyv adataihoz, kontaktlistához aminek amúgy nem kéne. Tehát érdemes telepítés elõtt lenyitni az engedélyek listáját. 😊

skinnyman
Csak ugy kerulhet fel program (igy virus is) ha te azt explocite feltelepited, a permission-ok elfogadasa utan, tehat eszrevetlenul legfeljebb akkor kaphatsz be ilyet, ha azt egy latszolag normalis programba rejtettek el, az ilyeneket viszont szuri a google aruhaza is. Ergo ha esszel csinalod, abszolut nem kell semmifele virusirto, max az akkuido romlasahoz es lassulashoz jarul hozza.

Regards,

SzirmosSzisza
Ja itt is, kiváló mobil oldalt sikerült kreálniuk. (Firefox alatt papíron jónak kell lennie, mert ott be lehet lõni, hogy maradandóan asztali változatot kérjen)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

fery02
Ti meg tudjátok nyitni normálisan a linket telóról, Chrome-ban?

Nekem minden áron ezt hozza be: http://m.mobilport.hu

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Valószínû ez is (mint még sok egyéb játék) inkább Tablet barátibb.

A kis képernyõ miatt nem játszom igazából a Carmageddon-t-, Slice HD-t se, meg általában még az ilyen komolyabb kinézettel rendelkezõ játékokat.

Az is döntõ ok lehet, hogy tepsi kezem van. 😊

Vadnokedli
no comment a csávó

Narxis
ejnye

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LocalPatriot
+1 pedig hogy vártam...
Majd az Asphalt 8, 22-én😊
LocalPatriot
Szegény HTC-t már a Beats is húzza?

Kukába veled HTC!<#levele>
Narxis
😄

Az tényleg jobb PC-n.

davidka003
Sine Mora mekkora egy rakás szemét lett.
Irányítás szar. Képernyõ kicsi.
Ráadásul az idõre menõ faszság megvan és azt se látom mit kell csinálni.
Nevetséges. Még jó, hogy egy Ft-ot nem adtam érte. Köpedelem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Egy Galaxy Gio-nál kéne Androidot frissíteni. Hogyan lehet a legbiztonságosabban ezt megoldani?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Vadnokedli
Szerintem, ha nem telepítesz a Play Áruházról minden féle Szellem fing keresõ programot meg hasonlókat akkor nem szükséges. <#banplz>

Truck Driver001
Napot! Noha, a héten beruháztam az új készülékre, a Sony helyett végül csak HTC One lett belõle - bár nem bántam meg, Iphone után felüdülés, szinte mondhatni "smooth-ab" az Android ezen, mint az iOS az i5-ön..no meg teljesen premium, anyagra, fogásra, kinézetre, a hangzástól pedig "behugyoztam" - mert valóban hallani a különbséget egy "átlag" készülék után..tehát überkaraj kis ketyere. A kérdésem csak annyi, hogy ezekre a telefonokra érdemes feltenni vírusírtót?Szifonra nem kellett, de hallottam hogy Droid-ra már nem árt, a nyílt rendszer miatt. De pontosabban melyik programot ajánlanátok? - ha kell egyáltalán..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

lac coo
Közben az alkalmazások alaphelyzetbe állítsa segített, de továbbra se értem mi a fene ez ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Hello !

Mi a fene ez a sajnos a com.google.process.gapps folyamat leállt üzenet ?

Play áruház nem indul, frissités nuku ...semmi ! mit lehet ezzel kezdeni ?

THX ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Vadnokedli
van hogy 1 hét mire vissza írnak- szóval így írj nekik.. <#idiota><#vigyor5>

fery02
Azt mondod csak így natúran kérdezzek rá?
Végül is miért ne, mindjárt írok is nekik. 😊
Köszi!

fery02
Akkor már csak nexus széria kéne majd SONY-tól is és teljes az öröm. <#vigyor>

Egy próbát megérne a dolog, másnem rákérdezel, hogy nálatok mikor tervezik a 3g-t bevezetni. T-Mobile honlap, kapcsolatoknál biztos van egy általános email cím.

[HUN]FaTaL
Jövõre jönnek az új Sony kijelzõk és az eddigi képek alapján nincs szégyenkeznivaló.

http://goo.gl/gd6Zi5

fery02
Akkor ez bukónak néz ki egyelõre...
Holnap csomagolok, költözök egyik szeretett szomszéd településre .

Vadnokedli
Vagy õk maguk elemzik a kihasználtságot régióra lebontva és eszerínt telepítenek antennákat.

Én erre tippelek hogy ezt teszik és így telepítenek újabb antennákat.
- És nem hiszem hogy neked oda jobb jelet fognak csinálni, csak ha nem az egész város/település ahol laksz át nem vált T mobilera. 😄 <#nemtudom><#idiota>

fery02
Ezt a hozzászólást is itt ittasan írtam ezzel a fisi mobilnettel tó melletti hangos-zenés kocsmaféleségbõl. 😊
"Mehet" gomb lenyomásától 2 percen át töltött, közbe lóbáltam az ég felé a telefont... Nagyon szenvedéses volt. 😄

fery02
Valahol szerintetek be lehet nyújtani valami kérelmet T-mobile-nál, hogy egy adott településen (pl ahol lakok 😄) jobb mobilnet lefedettséget érjek el?

Mert ami itt van "E" internet, elég gyér sebességû, szomszéd településeken viszont kifogástalan "3G/H"-s netet tudok használni.

Gondolom ez olyasmi dolog, amihez több ember kérelme szükséges, de megérné a dolog.

Narxis
Pár hónap múlva.

Köszi a gyors választ.

Az egyetlen dolog ami a munka mellett tart az a föld vonzereje.

oneal1
hali

plants vs zombies 2 mikor érkezik droidra?

!Forza Ferrari!

Vadnokedli
Az akksi ROM cseréléskór marad az elõzõ rom statisztikáival általában- gondolom ezzel együtt 'resetelted azt is- így a helyes értéket mutatja már.

Mert amúgy akármelyik telefon mutathat kamu értéket ROM csere után.

Hali! Egy kérdés frissítettem a sony tab z 4.1.2 rõl 4.2.2 re majd csináltam egy gyáribeállítást és az aksi 43% ról felugrot 63% ra. Ez mitõl van?

Az egyetlen dolog ami a munka mellett tart az a föld vonzereje.

fery02
Osztom a gondolatmenetedet! <#eljen>

Nekem Amoled kijelzõ van, miközben nem is ez volt a fõ ok a jelenlegi teló választásomnál.
Viszont legközelebbi cserénél (ami remélem még nagyon soká lesz) ennél alább biztos nem adom, tényleg sokkal szebb a kép megjelenítés.

Remélem SONY telókban is változik a trend a jövõben kijelzõ téren, mert nagyon szimpatikusak lennének amúgy a telefonjaik.

Vadnokedli
Egyértelmûen NEM

2 év garanciával veszel hasonlókategórijú telefont más gyártótól már manapság

skinnyman
Most hirtelen nehany: Major Mayhem, Tiny Thief, Dead Trigger, Reckless Getaway, Reckless Racing 2, Real Racing 3, Repulze, Real Boxing

Regards,

Nivea
Sziasztok!
1: Sensation xe vaterárol beast fülhalfató nélkül megér 60at? Garancia nélkül meg külföldi teló szóval érdekes.
2: Melyik is az az oldal ahol imei szám alapján letudom csekkolni a telefont?
Köszönöm szépen elõre is!

Tatyla
új tabletes vagyok,mondjatok pls kihagyhatatlan játékokat és alkalmazásokat 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Firerock
Az új Google Mapsben hogy tudok megcsillagozni egy helyet?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

SzirmosSzisza
Annyit biztos nem ment S2, mert 4-5-6 óra folyamatos használat után lemerült 😄

S3-at meg megkímélt állapotban kaptam, nem volt agyon használva.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

gabi89
Én konkrétán hányok az amoledtõl
... akkora kamuk azok a túlszaturált színek. (semmi köze a valósághoz, persze van akinek megfelel az én "grafikus" szememnek nem) Láttam S3,S4-et is és nem tetszett. Jó minõségû IPS,IPS+ viszont jöhetne Sonyba is.

Ez a RGB módosítás menübõl mennyit ér egyébként?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

[HUN]FaTaL
Minden amoled beég egy idõ után, gariban cserélik a panelt.

http://goo.gl/gd6Zi5

Vadnokedli

Vadnokedli
napi 8 órát folyamatosan megy a kijelzõ egyhuzamban? vagy mi? :Ð Nekem az S1 / Note-t még nem sikerült beégetnem. Se az S3 at-