36194
-
#25474 S2-ben mondjuk 2magos proci van! :D LG L7-ben csak egy 1ghz-es van :(
De már van rá android 4.4, csak nem gyári :( Abban egy picit lehet húzni a procit, viszont hosszú távon nem igazán egészséges a telónak szerintem :( -
#25473 én simán felraktam S2re playből az angry birds go-t, hiba nélkül futott
viszont nem fogott meg ezért már töröltem -
#25472 Elindult táblagépen az Angry Birds Go :D Prestigio Multipad Ultra Duo 8.0 -
#25471 szerintem ez hülyeség, ott az OTG kábel. Voálá, lehet használni aztán PC-be is a sima USB- eszközt. -
#25470 nekem nem megy csak félképernyőn. a baloldal le van vágva. kilépni se tudok S3 :D -
#25469 APK-ban ilyet biztos nem néztél, mert ott nem lehet eszközöket definiálni. -
#25468 Samsung S3-on ment probléma nélkül. -
#25467 Megnéztem az Angry Birds Go apk fálját winrar-ral. Sajnos csak nexus, htc, sony volt a támogatott eszközök listájában! :( Ezt a szívást! -
#25466 Nem is hülyeség:
USB Flash Drive for Smartphone -
#25465 este fáradtan pont jól kikapcsol :) főleg a Jetpack Joyride, meg mostanában a Doctor Who: Legacy
(sudoku a butatelefonon van eltéve) -
#25464 Wow te ilyenekkel játszol? :D Vagyis nem azért mert ciki lenne hanem mert nem gondoltam, hogy játszol. :D Max. sudokut vagy ilyesmit. :D -
#25463 A PvZ2 kapott ma reggelre egy komoly revampot, újrarajzolták a térképeket, nincs már felesleges kulcs/yetivadászat... nagyon nem merültem bele munkaidő alatt, de sok minden megváltozott.
(és a Jetpack Joyride is frissült múlt héten egy nagyobb adag új tartalommal) -
Borg #25462 N3-ra is csak webes linkről tudtam felrakni, mert a play nem ajánlja fel alapból... amúgy egy fos, unalmas. -
#25461 Hogyan lehet megpiszkálni az Angry Birds Go játékot, hogy LG Optimus P700-on is menjen? Jelly Bean 4.1.2 van rajta. A telepítője megvan. Telepítettem az apk-ját, wifi be, mikor töltené a játék többi részét a szerverről, akkor kiírja, hogy nem jött létre a szerverrel a kapcsolat :(
5let? Az apk fájlban kéne valamit átírni? -
#25460 Ma jött ki a 4.3 Z-re. Olvastam, hogy ebben a verzióban van TRIM Support.
Valaki leírná röviden mi ennek a lényege? Olvastam pár külföldi oldalon, de ennyire nem tudok angolul...:( -
Probatbicol #25459 Ha annyira titkos, telepítesz egy ftp szervert a telefonodra a másik telefonra meg egy klienst, csinálsz neki user+passt, belép és leszedi.
Vagy ha a telefonra nem akarsz szervert, akkor az asztali pc-re az ftp szervert, a két telefonra klienseket, te feltöltöd ő leszedi. -
#25458 Megnézheted rajta, hogy a kezedben levő eszköz épp hol van, és egy gombnyomással ledarálhatod a rajta levő adatokat :D -
#25457 Ez lényegében ugyanaz, mint a már régebb óta létező asztali verzió, csak Android-ra portolva ugye?
Ha csak egy eszköz tartozik ugyanahhoz a fiókhoz, akkor nem látom túl nagy fontosságát a telepítésnek. -
#25456 Esetleg még zippeld be tc-vel és úgy küld a facebookon (ha máshogy nem engedi, akkor böngészővel a fullos oldalon lehet csatolni fájlt, bár telefonon még nem próbáltam).
Dropboxban nem bízik, fb-ben igen, ez mondjuk epic fail :D -
#25455 Ez mondjuk tenyleg epic fail :) -
#25454 ja és persze telefonon pl. a total commander megbírkózik a zippel -
#25453 fb -ban bízik, dropboxban nem... gg :)
zipeld be és csatold mailben, úgy nem kicsinyíti -
#25452 Én dropboxon küldeném... :) -
#25451 Vagy átrakod pc-re és teamviewer. -
#25450 Bluetooth? -
#25449 Cloud szolgáltatás kilőve, de a Facebook versenyző volt? Ez azért így durva. -
#25448 Új Google App: Android Device Manager
-
#25447 Email attachement -
#25446 Sajnos a cloud szolgáltatások kilőve,üzleti témáról van szó és a másik fél nem bízik ilyen cloud cuccokban. Sajnos nincs a közelben. S4 mind2. -
#25445 Pár nap és bővül majd a támogatottsági lista. Egyébként jó játék:) -
#25444 Ha közelben van akkor Bluetooth a biztos, ha meg nem akkor mérnem használsz Dropboxot :+ -
#25443 Dropbox? -
#25442 e-mail is kilőve. -
#25441 Tudtok valami megoldást arra hogy teljes méretű képeket küldjek telefonról,telefonra cloud szolgáltatás nélkül?(Távoli küldés,nem Sbeam meg ilyenek) FB Messenger és Viber sajnos kicsinyített képeket küld... -
Chris Lowe #25440 Nem kompatibilis n7-el....wtf???
-
#25439 A "Külf. postázási árak MO-ra" mezore gondolsz? Oda van irva h DHL Németország, nem kozvetlenul hozzak ide. -
#25438 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AgG-ZMALlnVAdF9YbzFyd0pLOTlJenZpN2puZkN6YWc&usp=sharing#gid=1 -
#25437 "Allitolag" -> hol hallottal ilyet? Csak orszagon belul szoktak szallitani... -
#25436 Ne higgy az adatoknak! (Csúcsmobiltesztek impresszív mennyiségben)
vicces 444 cikk
Nokia és a Sony kap rendesen... -
#25435 Német play store-ból lehet rendelni Magyarországra nexus 5-öt? Állítólag lehet.