Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért ne tedd- én nem magamraveszem se vettem, csak más ebbõl keríthet vitát. <#nemtudom>#nemtudom> megelõzés
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ám utoljára leírom, és befejezem. Miért kell Nektek ennyire magatokra venni? Mit foglalkoztok ennyire ezzel a témával? Ha én a helyetekben lennék, és látnám, hogy egy vadidegen szidja a Sony-t nem érdekelne. Mert nekem más a véleményem. Tapasztalat szempontból írtam már, hogy nem használtam, csak a barátaim. És mind szidja. A szervizeseket is! Nektek tetszik, nekem nem. Lépjünk már túl rajta.
Valamint az miért primitívség, ha valaki egy fórumon véleményt nyilvánít?
Dzsini - ebben van igazság "hogy egy vadidegen ismeretlentõl származó mocskolódást bárki is magára vesz."
u.i: lehet adni a minuszokat, ez se engem minõsít. Eleve egy gerinctelen dolognak tartom.
.... bár én az egész márkabiznisz meg rajongás dolgot tizenpár év felett nem értettem, elõtte még jó szórakozás volt Amiga vs. PC egymásrahörgést játszani, de akkor is csak a poén kedvéért.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
És ezt nem értem miért csinálja.. ráadásúl elég érett emberke ha hihetünk az SG-n megadott életkorának.
Amúgy egészségedre!
infidel
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nekem minden áron ezt hozza be: http://m.mobilport.hu
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A kis képernyõ miatt nem játszom igazából a Carmageddon-t-, Slice HD-t se, meg általában még az ilyen komolyabb kinézettel rendelkezõ játékokat.
Az is döntõ ok lehet, hogy tepsi kezem van. 😊
Irányítás szar. Képernyõ kicsi.
Ráadásul az idõre menõ faszság megvan és azt se látom mit kell csinálni.
Nevetséges. Még jó, hogy egy Ft-ot nem adtam érte. Köpedelem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mi a fene ez a sajnos a com.google.process.gapps folyamat leállt üzenet ?
Play áruház nem indul, frissités nuku ...semmi ! mit lehet ezzel kezdeni ?
THX ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Végül is miért ne, mindjárt írok is nekik. 😊
Köszi!
http://goo.gl/gd6Zi5
Staged rollouts-al jon...
Regards,
Holnap csomagolok, költözök egyik szeretett szomszéd településre
Én erre tippelek hogy ezt teszik és így telepítenek újabb antennákat.
- És nem hiszem hogy neked oda jobb jelet fognak csinálni, csak ha nem az egész város/település ahol laksz át nem vált T mobilera. 😄 <#nemtudom>#nemtudom><#idiota>#idiota>
"Mehet" gomb lenyomásától 2 percen át töltött, közbe lóbáltam az ég felé a telefont... Nagyon szenvedéses volt. 😄
Mert ami itt van "E" internet, elég gyér sebességû, szomszéd településeken viszont kifogástalan "3G/H"-s netet tudok használni.
Gondolom ez olyasmi dolog, amihez több ember kérelme szükséges, de megérné a dolog.
Az egyetlen dolog ami a munka mellett tart az a föld vonzereje.
Mert amúgy akármelyik telefon mutathat kamu értéket ROM csere után.
Az egyetlen dolog ami a munka mellett tart az a föld vonzereje.
Nekem Amoled kijelzõ van, miközben nem is ez volt a fõ ok a jelenlegi teló választásomnál.
Viszont legközelebbi cserénél (ami remélem még nagyon soká lesz) ennél alább biztos nem adom, tényleg sokkal szebb a kép megjelenítés.
Remélem SONY telókban is változik a trend a jövõben kijelzõ téren, mert nagyon szimpatikusak lennének amúgy a telefonjaik.
2 év garanciával veszel hasonlókategórijú telefont más gyártótól már manapság
Regards,
1: Sensation xe vaterárol beast fülhalfató nélkül megér 60at? Garancia nélkül meg külföldi teló szóval érdekes.
2: Melyik is az az oldal ahol imei szám alapján letudom csekkolni a telefont?
Köszönöm szépen elõre is!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
S3-at meg megkímélt állapotban kaptam, nem volt agyon használva.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
... akkora kamuk azok a túlszaturált színek. (semmi köze a valósághoz, persze van akinek megfelel az én "grafikus" szememnek nem) Láttam S3,S4-et is és nem tetszett. Jó minõségû IPS,IPS+ viszont jöhetne Sonyba is.
Ez a RGB módosítás menübõl mennyit ér egyébként?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...