Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Hugo Barra, VP Of Android Product Management At Google, Is Leaving For Chinese Manufacturer Xiaomi

Kommenteket erdemes elolvasni, nemi hattersztori roviden: egy masik Google alkalmazottal Amanda Rosenberg-el jart (link), akivel nemreg szakitottak, es aki most ujonnan a nemreg elvalt tarsalapitoval (Sergey Brin) jar. Ouch...

benomeno: nalam gyorsabb 4.3-al, mint 4.2-vel volt. Tedd vissza a legujabb 4.3-at factory image visszaallitassal, az a legbiztosabb.

Regards,

Dzsini
Valószínûleg nem kell visszatenni, egy factory reset a legtöbb panaszosnál megoldotta a dolgokat.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LocalPatriot
skinnyman
benőmenő
Hali, másnak is belassult a 4.3-al a régi nexus 7?
Mert az enyém baromira. Fõleg a második frissítés után.
Valami gyorstalpalót tudtok adni hogyan tehetném vissza a 4.2-t? (nexus toolkit honlapja valamiért elérhetetlen).
Dzsini
Meg ez egy nem túl régi modell (alacsony fogyasztás még 2 sim mellett is), kicsi képernyõvel és 1500-as aksival, amekkorát néha nem raknak középkategóriás okoskészülékekbe sem. Ezért vettem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Vadnokedli
napi semmi mellett. de ez csak egy egység a 4 vagy 3 rublikából. <#banplz> Ezekben még jó volt az energia gazdálkodás.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Dzsini
Napi 3-5 óra rádióhallgatás mellett?

Vadnokedli
Na ez az hogy a hasonló kategóriás régi kis Samsungom 2 hétig jelezte és csipogott hogy dugjam töltõre. <#idiota>

Dzsini
butatelefon, GX200

Vadnokedli
És az melyik LG?

Dzsini
Igen, a butatelefonom már másodszor LG, és mindig nagyon jól szerepelnek nálam. A mostanit pl. napi több óra rádióhallgatással ~2 hetente kell feltölteni. 😊

LocalPatriot
Ez így van.
Én is sokszor írtam, hogy hiába csinál bármit az LG, meg a hüvely... nem nagy az esélye h veszek.
valamint ha csinálnak egy csúcsgépet a sok alsókategóriás mellé, az biztosan baromira túl lesz árazva. Ez is tuti magas áron jelenik meg, de a lényeg, hogy szép, és bivaly erõs. Az más kérdés h LG. De nem merek itt már egy gyártót se fikázni..😊
SzirmosSzisza
Hiába szép, sokaknál az LG az LG marad örökké 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LocalPatriot
Külsõleg semmi extra???<#idiota> neked elvette az amoled az eszed..😄
Ekkora kijelzõ, és megse valami nagy tepsi. Rohadt kicsi a perem, azért gyönyörû... Pont a külsõ a lényeg. Persze a belsõ az meg bika...

skinnyman - na igen. Ha nem is ilyen, de majdnem ilyen vassal fog úgyis jönni😄
skinnyman
Egy uj Nexus telefont el tudnek viselni egy ilyesmi vassal 😊

Regards,

Vadnokedli
Külsõleg semmi extra egy nagyobb kijelzõjû Nexus vagy egy S4 gomb és alsó panel nélkül- de nem tudom, lehet talán itt az ideje hogy kipróbáljam az LG-t is(csak köztudottan mindentéren egy fos gyártó, legalábbis ide haza nem éltek sokáig.). <#vigyor> Csak sajna nem AMOLED <#rinya>

LocalPatriot
Ez a telefon nagyon ott van... gyönyörû.

Narxis
loooool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
Icon pakkot 45 ezerért, valaki? 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Dzsini

szucsy89
Lemaradtam róla, dicsérték?
Vadnokedli
Hiába 5,7" akkora szinte mint a Note II
Bár csinálhatnának inkább egy Note I méretû Note 3-at..<#zavart1>

skinnyman

Regards,

skinnyman
Azoknal tenyleg nem, ott inkabb mas platformok konkurenseire gondoltam akar pl WP-vel (csucs-tularazott lumiak, mind kozepszar hw-vel), akar pl egy iphone 5-nel siman haromszor jobb/erosebb.

Regards,

LocalPatriot
Na jó... nem etetlek😄
LocalPatriot
Sok ember azért alél el a nexustól, mert arra jön legelsõnek a frissítés. Csak azt kb en lesz@rom. Tény, hogy jó telefon, LG neki köszönheti, hogy ott van, ahol.
Millió fórumba, csak ez miatt ajánlják másnak... de aki ezt nézi egy telefon vásárlásnál, az legalja.hu
szvsz
Vadnokedli
Mindkettõ? <#nemtudom><#vigyor>

LocalPatriot
2013.
Ha ma lesz az adásba, akkor szerinted melyik lehet?<#idiota>
Vadnokedli
800x1280? azt pedig nem említette hogy a 2013 as Nexus 7 vagy nem-e. <#idiota>

GregSB
Ezeket a számokat honnan veszed? 😄

Szerintem egyáltalán nem 3szor jobb, mint egy Vanilla Androidos SGS4 vagy HTC One.

Sõt, egyáltalán nem jobb ezektõl.

LocalPatriot
Jó, hát nekem aztán tök mind1, Nem engem érdekelt, hogy most milyen IPS, csak utánanéztem. Nagyon nem vagyok képbe tabletekkel kapcsban.
skinnyman
Nyilvan HD is (felbontas), nyilvan LED-es hattervilagitasu is, es nyilvan IPS is.
Mas: Nexus 4 uj ara 199/249 dollar. Igen, fuggetlenul. link
Nem mintha eddig nem lett volna 2-3-szor olcsobb minden konkurensenel, es haromszor jobb is...

Regards,

LocalPatriot
Elvileg a ma esti adásban tesztelik, 18:00-kor.
LocalPatriot
Vadnokedli
Én úgy tudom sima mezei LED megvilágítású IPS

LocalPatriot
Elvileg HD IPS.
Dzsini
N7 "fekete" éjjel bõven bevilágítja a szobát dokkolóra téve.

Vadnokedli
Áh, nexus 7 ben IPS van nem?

LocalPatriot
SXZU-t.
Vadnokedli
Mit hasonlított össze a Nexus 7 el?

LocalPatriot
UPDATE!
Megnéztem fekete háttérrel mindkettõt, és így már szinte ugyanolyanok, vagyis ez a kijelzõ tényleg feledteti az eddigi sima TFT kutyákat.
by: Legendd

Nexus 7-el összehasonlítva.
LocalPatriot
Nincs tökéletees kijelzõ, de a Sony halad a jó úton.
A Triluminos kijelzõn már a fekte is, fekete. Legalábbis mobilarenas Legendd ezt írta. ja, és olcsóbb is.
gabi89
Nem mondtam, hogy van tökéletes kijelzõ. Viszont én pl. sokat netezek és szerintem ahhoz a jó fehér szín fontos. Elhiszem, hogy aki filmeket néz és játszik annak bejön a szaturált kijelzõ. A sony új technológiája amit a tv-ikbõl emelt át viszont jónak tûnik. Jó betekintési szög szép fehér, egész jó fekete és szaturáltság is tendben van. Ja és a Z ultra még csak az elsõ fecske. szóval fog ez még fejlõdni.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Vadnokedli
Na igen, este megvakulsz a feketétõl is- <#zavart1>

skinnyman
Es a szurkes vilagito valami a fekete helyett bejon? 😊
Annyira ertelmetlen mar ez a hitvita. Mindket technologia mellett szamos elony szol, egyik sem fog eltunni egyhamar, mindenki azt veszi amelyiket akarja, deal with it.

Regards,

gabi89
+1

Annyi ismerõsöm van akiknek Samsung van (mert csak az a jó...) AMOLEDdel, és borzalmas az a kékes valami a fehér helyett 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

GregSB
"Samsung exec confirms September 4th unveiling of Galaxy Gear smartwatch, Galaxy Note III

Interestingly, however, Lee referred to the smartwatch as a "concept device," suggesting that it might not be ready for launch."

[HUN]FaTaL
Nem csak a szaturáció a gond, hanem az, hogy sötét és nincs fehér.

Az S4 meg aztán abszolút hidegen hagy. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

LocalPatriot
+1