36194
-
#25634 Muternak kellene... playről szeretne valami ingyeneset, + még valami időjárás app-ot, mert a gyári nagyon rossz. -
#25633 Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy SE Xperia X10i-m 2.3.3-as androiddal. Szóval lehetne erre tenni valami újabb verziót, és hogy meg érné-e, gondolok itt arra hogy esetleg az aksi többet bírna, meg talán egy kicsit gyorsabb lenne. Tudom hogy hardver szempontjából nem egy csúcs telefon, ezért kérdezem tőletek, hogy lenne e értelme... Köszi előre is... -
#25632 Swype (szedd le virágbótbó') -
#25631 Üdv!
Tudnátok ajánlani nekem, ingyenes, kevés memóriát igénylő időjárás alkalmazást, valamint bill allpot?
Swiftkey helyett kellene valami ingyenes. -
#25630 Nagyon jó akció: OfficeSuite Pro 7 -
#25629 Most olvasom, hogy állítólag Bp-n a Cordon szervizeli, hmmm... -
#25628 Nekem is volt ilyen a Dead Trigger 2-nél, de újraraktam, és megoldódott. -
PewdieCry #25627 Sziasztok :)
Segítséget kérnék, olyan problémám van, hogy az újabb androidos, főleg fps játékoknál (pl.: CoD Strike Team, Dead Trigger 2) a kamera forgatása bugos. A járkálás jól működik, de amikor forgatnám a kamerát össze-vissza elkezd forogni mintha nem érzékelné rendesen vagy rosszul lenne kalibrálva, a sensitivity-t is levettem akkor se működik rendesen, érdekes hogy más fps játékoknál nincs probléma csak az újaknál. Nincs erre valami fix?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
#25626 Nekem anyum vett karácsonyra és minden kapacitív kijelzővel működik, semmi márkája nincs. -
#25625 Samsung Galaxy Ace 3
Xperia L(nem lesz KitKat hivatalosan..)
Ezek lennének árban a jók, hivatalos 2 év garanciával.
Esetleg ha fogcsikorgatva feljebb emelném az árplafont:
Xperia SP
Nexus 4 16GB
De ez már nem a plafon, ez az űr. Tablet miatt nem akarok drága telefont, nem játszanék rajta. Az Xperiákat venném a zenei extrák miatt, Defy-re volt egy Xperiás custom ROM ami mindent tartalmazott amit portolni lehetett a Sony-s telókról és veszettül jól szólt a zene rajta meg azért tetszett is kinézetre. Xperia L-re ha nem lesz KitKat akkor annak jövőre jön valami utódja abban az árkategóriában, nem? Akkor inkább várnék vagy nem tom. -
#25624 Elolvastam a mobilarénás tesztet és tényleg bestbuy, főleg ha olyan országban veszed ahol van support. Én így sajnos nem nevezek be rá, se szerviz, se magyar nyelv(ez mondjuk nem nagy dolog inkább csak az elvről van szó). -
syberia2 #25623 Az enyémre 16 Gb van forrasztva, memóriakártya formájában. Annak a segítségével próbálnám megoldani a problémámat. -
#25622 Ha kellően ügyes vagy, akkor rá tudsz még forrasztani 3,26 gigabájt helyet. -
syberia2 #25621 Ha egy appnak 2 giga hely kell, de az enyémen nincs annyi, akkor buktam, hogy valaha is játsszak vele?
-
#25620 fémszálak vannak az ujjaiba. Nekem north face kesztyűm tud ilyet... -
#25619 Kapacitív kesztyű, semmi extra. -
#25618 Hali
Nem teljesen android.. hallottatok már, használtatok már "okoskesztyűt"? link
Valami vélemény róla? Normálisan működik? Van belőle valami ajánlott márka? Tescoban láttam akcióban, valami piához jár ajándékba, ha jó akkor megvenném :D Ja, meg gondolom nem csak iphoneal működik, mert szinte csak olyan képeket találtam.. -
#25617 Nem ezért olcsó, hanem mert a Google nem dolgozik akkora haszonnal, neki az is elég, ha miután kb. nulla haszonnal értékesíti a telóit, a fél világ az ő szolgáltatásait használja, és fizessen értük (Play Store, Wallet stb.). -
#25616 Kellemes ünnepeket nektek ! -
#25615 Boldog karácsonyt!
-
#25614 Boldog Karit! -
#25613 Nem ez a helyzet. Eloszor azt hittem egy tombbol van, de a hatlap leveheto. Remek minosegu a keszulek, kb 3x dragabbnak kellene lennie feeling. Az elolap gorilla glass 3. Ar ar ugy lehet alacsonyabb hogy "okosan" sporoltak:
- csomagolas apro, epp hogy bele tudtak gyomoszolni a telot
- egy feher USB kabel jar hozza, halozati toltofej nelkul (opcionalis, de van itthon kb 5 darab)
- "csak" 3G
- SD kartyahely nuku. -
#25612 Boldog Karácsonyt! -
#25611 Boldog karácsonyt, sok androidos kütyüt mindenkinek! :D -
#25610 Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
#25609 Kár,hogy Moto X nincs.
Ha jöttök haza hozzatok pár bőrönddel.
Tuti pikkpakk el lehetne adni. -
#25608 Egyreszt szerintem biztosan nem, masreszt a legminosegibbnek tartott akarmilyen unibody aluminium is biztos vagyok benne, hogy nehany 10 dollarnyi anyagkoltsegen belul lenne, szoval rohadtul nem ezen mulik a dolog. -
#25607 A létező legolcsóbb anyagokat használták? :D -
#25606 Hat nem egy szar vetel az biztos :)
Valami elkepeszto ara van a cuccnak, nem tudom hogy hoztak ezt ossze. -
#25605 Moto G – elkészült a KitKat frissítés
o/ Asszony kapott egyet. Szvsz magamat is meglepem majd, 99 GBP a teszkoooban, 2 GPB hozza az unlock kod az ebayen... -
#25604 OR ra nem lehet szavazni? -
#25603 gsmarena Smartphone Champions League -
#25602 Tehát a Galaxy Gear egy karszalag-pass egy vaginába.
Nem tudom mi a faszt csinált a Samsung a marketingeseivel, ilyen szar reklámokkal már reménykedem abban, hogy a jövő évük szarabb legyen. -
#25601 Sziasztok!
Dolphin böngésző nálatok is azt csinálja, hogy itt sg-s hozzászólásoknál, ahol beágyazott videónak kellene lennie, ott csak nagy ürességet jelenít meg?
Plusz van mód, hogy megjegyeztessek vele oldalakhoz belépési adatokat (felhasználó név + jelszó)? -
#25600 Tökmindegy mi van rajta én a Brit 4.3 as ROM ot fogom most felrakni ez független igaz. Sőt volt már Swisscom os ROM is T-Mobileos vagyok. -
#25599 Köszönöm meglesem este. Ám mivel Vodafone-os, így csak 4.1.2-es verzióm van. -
#25598 kikapcsolt állapotban. hangerő gomb fel + középső gomb + kikapcs. itt
clear dalvik cache / clear minden egyéb. aztán factory reset. (bár ez is megcsinálja)
btw. van 4.3 sima S3 hoz. az van rajta? -
#25597 loool -
#25596 Ez most komoly, hogy Cyanogenmod nem tud videót lejátszani S3-on? -
#25595 Üdv!
Kis segítséget szeretnék kérni. Vettünk Muternak egy S3-at. Nem LTE-s.
A gondom az, hogy összesen az 1 giga memóriából 150 szabad... az alkalmazások amik futnak, viszont úgy láttam, hogy mind kell. Emiatt elég lassú a telefon. Akinek Samsungja van, tudna tanácsot adni, hogy miket lehet letiltani, vagy törölni?
Valamint a családban mindenki használja a Clean Master app-ot. Ennek van értelme?