36194
-
#25714 Az a Samsung szoftvere , ami persze totálisan nem szükséges(csak a driverek miatt). Ezzel amúgy tudsz backupolni meg ilyenek. -
ktomi22 #25713 a baj az hogy mi van ha elromlik apabol a keszulek, es nem a gyari rom van rajta.. one minit kellett volna.. ejj ha vissza tudnam csinalni..
amugy mi az a kies? sammobile.com on latom.. valaemlyik firmawarenél (az rom?) van valamelyiknel nics keis -
#25712 Cyanogen mindig jó. De járj utána hogy hardveres e benne a számláló vagy nem. Amúgy factory reset azért nem segít ezen amit akarsz mert alapból egy szolgáltatói rom. Ha le is törlöd factoryresetnél visszarakja. -
ktomi22 #25711 koszi a gyors valaszt.
1. a szolgaltato cuccokat se tudom leszedni, mert pl direkt nyomtam faktory resetet..es akkor is szepen visszarak mindent + inditasnal/kikapcsolasnal is ott az animacio :S
2. a sammobile.com-ot csekkolom ..bár nekem alapbol bajon van a touchwiz kenezettel es megoldasokkal benne.. contacts app.. stb stb.. annyira hanyadeknak tartom a htc desire-m utan hogy hihetetlen..
szivem szerint felraknak ra cyanogent.. de felek, hogy kesobb valami bekrapal benne (wifi, display, hangszoro, stb) ..es nem kuldhetem vissza garanciaval :S .. de 2 evet se birok ki igy :S bánom.. htc one minit kellett volna vennem :S -
#25710 Tévedsz, számlálót nem csak a Samsung alkalmaz.
(majdnem- az előző hsz.ben is lemaradt a 'majdnem')Minden gyártó alkalmazza. A HTC a legge_ibb ilyen téren.
Lefogadom amúgy hogy a Nexus 4/5 ben is van számláló, hiába. -
#25709 Valaki használja a Tapatalk alkalmazást? Ez állítólag ilyen fórum kezelő, de a legjobb féle talán.
Igazából az érdekel, hogy ezt ide sg-re meg esetleg prohardver-re be lehet-e hangolni valahogy. Csak úgy érdekelne, hogy hogyan is kellene elépzelni ezt a programot. -
#25708 "Minden gyártónál bukod a garanciát, a számláló számol egyet, vissza lépés nincs. "
Ez így nagyon nem igaz. Először is pl. Nexuson (itt a gyártó is változik), Motorolán nem bukod. LG-t nem tudom, számlálót pedig csak a Samsung alkalmaz.
" vissza lépés nincs."
S4 Mininél is hardveres a számláló már? -
#25707 Minden gyártónál bukod a garanciát, a számláló számol egyet, vissza lépés nincs. De van erre is egy program, csak az fizetős az reseteli Samsungoknál a számlálót.
A szolgáltatói cuccokat le tudod szedni róla, a gyári cuccokat pedig eltudod rejteni.
Vagy sammobile.com Frimware - I9190 - felrakod azt amelyiknek a neve mögött nincs zárójelben a szolgáltató. (igaz ezzel csak a szolgáltatói szarokat szűröd ki)
-
ktomi22 #25706 hali, .. vettem 1 samsung galaxy s4 mini-t. a mobilszolgaltato + samsung telenyomták folosleges appokkal (mindenhova samsung login..fuuj)
nagyon irrital.. ne akarjanak atszoktatni samsung backupra stbre.. nekem mar megvannak a bevalt szokasaim...
..a kerdesem az, hogy: gondolom elveszik a jotallas ha felrakok custom romot? (nem ertem miert, hiszen hw hez nem nyulok) -
#25705 én az 5 dolláros kupont is levásároltam amit adtak. Cogs-ot vettem belőle 'ingyen' persze. -
#25704 Marhaság. Yobao-t vettem az edigitalról, de máris többször töltöttem újra.
10000mAh-s, szóval egy darabig szopogatja az elektront a hálózatról, mire elkészül :D Ellenben hogyha kirándulni mész, és használnád a mobilt, szinte kötelező kellék. -
#25703 Az komoly :D
Elegem van, hogy 6 óra alatt letudom 100%-ról, 15%-ra meríteni a telefonom. És ebben kb 1 óra játék van. Samsung S2 -
#25702 Engem lebeszéltek róla, mert ezek állítólag csak néhány alkalommal tölthetők újra. 4-5 alkalom kb. -
#25701 Sziasztok!
Használ valaki külső akkumulátort? Vaterán láttam ezeket a "power bank"-okat, és nem tudom mennyire jók ezek. 5-6 ezer körül amik vannak, azok használhatóak? Pld: 5200mAh, és 5ezer forint. -
Chris Lowe #25700 Az egy nagyon jó játék. -
BIZ0906 #25699 Azt írja nekem is. -
#25698 tegnapelőtt a Quell Memento volt ingyér', arról sajnos lemaradtam, pedig megfogadtam, hogy minden nap ránézek az appstore-ra :( -
#25697 Play Áruházban alkalmazás leírásoknál fent, ahol eddig a legfrissebb verzió kiadási dátuma volt látható, ott nálam most egy "Alkalmazáson belüli vásárlások" szöveg szerepel.
Nálatok is? -
#25696 Na, kipróbáltam azt, ami már amúgy is rajta van a mobilon - ES File Explorer és MX Player tökéletes együtt, a feliratot is áthozta.
A Total Commander nem volt hajlandó a videot megnyitni, azt írta a video sajnos nem játszható le (ugyanúgy MX Playert társítottam) -
#25695 PC-re Serviio, mobilra meg elég a beépített lejátszó. Menüjében jobb felül van olyasmi, hogy Nearby devices (aztán lehet ez valami Samsung specialitás :D) -
#25694 Ehhez mi minden kell?
Mobilra a ServiiGo, míg PC-re a Serviio Pro? -
#25693 Próbáld ki, nekem úgy emlékszem a beépített videó lejátszó nem rakta rá a feliratot, de nem 100%. -
#25692 Hm, igen, mondjuk a felirat jó lenne mellé... -
#25691 Serviio tud ilyet, csak felirat szerintem nem megy át mobilra, okos tv-re viszont igen. -
#25690 -
#25689 Eufloria HD
Apps for Android
Sold by Amazon Digital Services, Inc.
5$ Helyett. 0$. -
#25688 A legtöbb fájlkezelő tudja ezt (persze az is letöltés, csak nem tárolja le végleg). Az ES és a Total Commander (a LAN pluginnal) biztosan. -
#25687 Serviio! -
#25686 A Smart TV-n ugye könnyen meg tudok nézni egy filmet ami a mobilomon van a share funkciónak köszönhetően.
Arra van lehetőség, hogy mobillal nézzek meg egy filmet ami a PC-n van (persze mindkét eszköz hálózatban van) anélkül, hogy a filmet le kellene előbb a mobilra töltsem?
Köszi előre is -
KaBuTo666 #25685 Bocs hogy töröltem, de közbe googlen megtaláltam a válaszokat. Azért köszönöm a válaszod! -
#25684 Felvetted a másik google fiókot a beállításokban (rendszer) ? Mert anélkül nem fog menni. -
#25683 Ma jelent meg: City Island 2 -
#25682 Hoppá, ez kicsit nagy lett, bocsi :S -
#25681 -
#25680 A piac mar reg telitodott.
#25666: ha igy lenne (nem igy lesz), lesz olcso Motorola :) -
#25679 tudnál adni hozzá egy linket? -
#25678 "Majdnem minden egyes új Nexus user = új google acc"
Nem lattam errol statisztikat, de ennek nem hiszem hogy sok koze lenne a valosaghoz. Szerintem kb az ellentete a valos, szerintem a nexus keszulekek legalabb haromnegyedet (de inkabb mondjuk 90+ %-at) akik veszik, azoknak regota van google account-juk es nem regisztralnak ujat hozza.
Nexus-t tipikusan azok vesznek, akik hasznalnak google szolgaltatasokat, jol ismerik a piacot, es tudjak, hogy melyek a legjobb ar/erteku cuccok a piacon, akkor is ha nem reklamozzak az ember pofajaba, mint sok mas brand-et. Jo pelda erre a nexus 5, amirol a legelso hivatalos info (nemhogy reklam) akkor jott ki, amikor megjelent es megvasarolhatova valt a play store-ban, megis 33 percen belul elfogyott.
Nemhogy nem volt az ember pofajaba tolva, mint az osszes tobbi telefon kb, hanem az ember hivatalos infot keresve sem talalt elotte sehol, csak "megbizhato" forrasokbol lehetett sejteni, hogy kijon, es biztosra azok is elotte kb egy fel nappal mondtak csak. Megis rogton 1 honapos (vagy nagyobb) sorok alakultak ki ra kb minden orszagban ahol megjelent.
Szoval nem, nem eppen a "nincs is google accountom" a tipikus felhasznaloi retege a nexus cuccoknak :) Olyan esetekben el tudok ilyet kepzelni, ahol valaki hozzaerto ilyet vesz vagy ilyenre beszeli ra egy laikus ismeroset, de hogy ezek nem adjak az esetek tobbseget, az biztos. :)
A google-nek kb mindegy szerintem, hogy mennyi nexus cuccot ad el, nem ezen akarnak meggazsagodni. Osszessegeben kb nullara jon ki vele, barmennyit is ad el beloluk.
A tavalyi n7-el kezdve nemelyikbol viszonylag nagyobb volumenu eladasokat is csinaltak/csinalnak (ilyen havi szinten nehany millios nagysagrend mondjuk) mar, de elsosorban szerintem meg kb az igazi rajongok/hozzaertok kielegiteserol szol az egesz. -
#25677 Rendben, köszönöm szépen!
Igen, ott is kértem segítséget! Ezer hála Neked is!! -
#25676 A telefonod Mobilaréna fórumán tuti tudnak majd linket adni, de hivatalos oldalról kétlem, hogy tölthető. Ha a készüléket szolgáltatónál vetted, akkor arra is figyelj, hogy a gyári rom a szolgáltatói rom legyen. -
#25675 Azt nem lehet letölteni a hivatalos oldalról, vagy hol találom meg?