77
High School Musical Topik
-
#77 HSM a jégen -
#76 2009. március 11-én jelenik meg a DVD -
#75 az első 2 film sztem bármelyik torrent oldalon fent van, a harmadikból még csak elég szar kamerás verzió van, azt nem érdemes letölteni. -
dániel222 #74 Hello.Megnéztem mosziban és annyira rákattantam h letöltöttem minden zenéjét és a filmet is le akarom felirattal vagy szinkronnal de nem találom:( Vki segítsen rajtam pls.linkeljetek 1 oldalt ahol fennt van mert bár még csak 6 órája h láttam de megint meg akarom nézni és újra és újra és újra... Segítsetek pls
-
#73 jaaa, kalózpéldány :D
a HSM3. játék EREDETI kézikönyvén van egy hirdetés, amit én csináltam :), azért kérdeztem -
#72 milyen borítón? :D -
#71 és a belső borítón nincs rajta véletlenül a HSM 3. regény hirdetése? -
#70 az nekem már régóta megvan :D
sőt, van egy játékom is, ahol a filmben lévő zenékre kell táncolni :D nagyonnagy :D -
#69 már a zenéjét is leszedtem :P -
#68 ma este végre megnézem :D
kiváncsi vagyok, hogy milyen -
#67 de -
#66 te figyi már! neveztél a versenyre és tovább is jutottál, nem? :) -
#65 hát kéne =)
olyat énis találtam, majd hnap felhívom a mozit és megkérdezem h van-e hozzá felirat -
#64 ja, felirat is kell? :)
itt csak annyit írnak, h eredeti nyelven, nemtom, h van-e felirat
de pl. az aréna plazaban 23-án a 20.45-ös előadás -
#63 phuj de utálom, nyálas amerikai tiniműsor -
#62 tuti én vagyok a vak, de hol adják majd angol hanggal magyar felirattal? -
piamania #61 Én se tartozom a célcsoport közé(20 múltam májusban),de nekem a dalok nagyon bejönnek.Eddig mind a két részét láttam.Jah és ha másért nem,akkor Vanessa Anne Hudgens-é érdemes megnézni.:) -
#60 van egy-két előadás, ami eredeti nyelven lesz -
#59 nagyon jó!
szerintem a 3 közül ez a legjobb! Mondjuk nem én vagyok a célcsoport... :) -
#58 feliratosan adják majd vhol?
eddig csak olyat láttam h szinkronos, digitálisan szinkronos (?) és angolul felirat nélkül. -
#57 Infó a filmről, meg a mozis vetítésekről! -
piamania #56 És milyen volt? -
#55 tegnap láttam premier előtt :P -
High School Musical 3.: Végzősök
(High School Musical 3: Senior Year)
Főszereplők: Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel Corbin Bleu and Monique Coleman
Rendezte: Kenny Ortega
Mozipremier: 2008. október 23.
A High School Musical sztárjai a film harmadik részében végre a mozivásznon jelennek meg. Troynak (Zac Efron) és Gabriellának, (Vanessa Hudgens) az elválaszthatatlan duónak végzősként szembe kell néznie a ténnyel, hogy útjaik szétválnak, hiszen a gimnázium után mindketten más főiskolán tanulnak majd tovább.
A Vadmacskák többi tagjával színpadra visznek egy fantasztikus musicalt, melyben énekelnek vágyaikról, elvárásaikról, félelmeikről és reményeikről a jövővel kapcsolatban. A pergő zenék alatt látható virtuóz táncjelenetek kitöltik a teret, egyben betöltik a nagyvásznat, a színpadon pedig igazán kibontakozhat az összeszokott, tehetséges fiatalokból álló zenecsapat.
Forrás: PremierPark.hu
-
#53 -
#52 Minden résznek más a története. -
#51 van ennek valami története, vagy valami egyéb? vagy ez kb olyan S Club 7 szintű vackeráj ami régen volt a tv-ben? mert ma akárhányszor a Jetixre kapcsoltam kb mindíg ez ment! lassan át is lehetne nevezni HSM Channelre a Jetixet. elnézést ha valakinek a lelkébe gázoltam -
#50 vkinek esetleg nincs meg? -
#49 tetszik az a rész! de a sound trackbe nincs benne!:S -
piamania #48 Arra gondoltam én is,de az nem ének,azt csak mondják izgatottan.Amúgy minek az neked?Legegyszerűbb ha megszerzed az egészet és te megvágod magadnak. -
#47 nem a film elején van amikor mindjárt vége az uccsó órának. elkezdik magyarul modani hogy nyár van, nyár van........ HSM 2 -
piamania #46 A what time is it-re gondolsz?Az egész számra?Vagy csak amikor azt mondják,hogy summer,summer? -
#45 csak az ami a filmben van! nekem az 0,5perces zene kellenen, de nem találom sehol:HSM 2, mikor még az osztályban éneklik(nyárvan, nyárvan) -
piamania #44 Van rajta vmi érdekes?Vagy csak úgy kérdezted? -
#43 mindkettőre gondoltam!:D -
piamania #42 A 2. vagy az első résznek?Igaz egyiket se hallottam,youtube-on hallgatom meg azokat a számokat amik bejönnek mindkét részből. -
#41 Am a SoundTrackot hallotátok már? -
#40 hát, hogy faja, tetszi, komoly!:D -
piamania #39 Az "XD" mit jelent? -
#38 De mi ez az??????
nem naon értem a kérdéstXD