Csillag születik - Megint behódolunk az RTL Klubnak?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kevesebbe kerül egy fel és letöltésre alkalmas gép összehozása, valamint a netköltség, mint egy tetves tévéelõfizetés.
Persze mindenkinek a magáét, amit megérdemel.
Egyébként meg ha valakinek van discoveryje meg ng meg stbstbje akkor gondolom kábelen néz ott meg van választék csatornák közt(én egyszerû földi csak 3 magyar adóval rendelkezek meg a markizaval...)
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
jaaa, most esett le. netes divatf*ka. sorry, nem szóltam.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Ja megvan 😄 egy szûk réteg(mi) fogunk felsõbrendû eszmével rendelkezni a többiek fölött és végül átvesszük a hatalmat a föld fölöttt...nah jó 1 kicsit eékaéandoztam<#idiota>#idiota>
kissé ellentmondás. attól, hogy amerikai alapanyagot nézel a discovery-n, attól még ugyanúgy a kereskedelmi tévéknek fekszel le.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Kár, hogy az elõválogatásokat nem mutatták. Anno a Megasztárnál is csak azt néztem. Azokon lehetett jókat derülni😄
Talma most nyert<#nevetes2>#nevetes2><#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2>
Huje kocsog spanyol<#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
Azon meg totál kiakadtam, hogy 2x énekeltették el a kisebbség egy képviselõjével a dalt. Igen jó hangja van -de ilyenbõl van több ezer ebben az országban-, de a fasznak kellett ez 2x, fõleg, hogy a tv nézõk teljesen jól hallották.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy vontatott volt a mûsor, csak Fábry dobta fel az értékeléseivel. Könnyû volt a reklámszünetekben rajtfeletkezni a csupasz pisztolyon nagyonsokadszorra is szórakoztatóbb volt...
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Na ja.Olyan fantáziadús, kreatív emberek ülnek az rtl-nél, hogy még a mûsor címe is egy az egyben lopott.Kb. 20 évvel ezelõtt már volt hasonló produkció Mo-n, szintén Csillag születik címmel, csak az amatõr énekesek és együttesek vetélkedõje volt.