Soldier of Fortune: Payback
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérnék egy nagy segítséget !! Felraktam a játékot / Sold. of Fort. Payb. / Nagyon tetszik meg minden - tényleg jó a grafika - de egyszerûen nem tudok leszedni senkit - hiába van rajta az irányzék , semmi - csak körbe lövi az ipsét.. Én csak a single pályát játszanám de már kicsit kezd elmenni a kedvem ..
Tudna valaki valami okosat mondani ???
A távcsövek se mûködnek de még a reflex irányzék sem !!
Köszönöm elõre a segítséget
mitõl lehet az hogy belépek tök fekete a képernyõ megy a zene de kép nincs?
512 ramom van,Geforce 7300 gs-em van,és intel 3200-as proci...
mi lehet a gond?
dx10 van fent
most mit csináljak ?
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Call of Duty 4, Ghost recon A.W.2 is simán mûxik e'meg nem ..
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
A brutális játék az, ha baltával rohangásznak benne... Jól van... Amikor shotival lövöd az emberkét és szakad le minden testrésze az nem brutális, ugye? Csak ha baltával rohangásznak benne...
Nem vezetek semmit vissza nullákra meg egyesekre, amit én írtam, az egyfajta szembesítõ fricska volt arra a baromságra, amivel berobbantál ebbe a topikba.
Különben ha már ekkora nagy arc vagy attól is függ hol találja el a lövedék és mit roncsol, és hogy milyen is a töltény mert az sem mindegy.
A brutális, meg, hát te elolvastad végig amit írtam. Mert a brutálishoz oda vlolt írva hogy akkor lenne az ha baltával rohangászós játék lenne.
A ferdítés meg pont az amit te csinálsz, mert te veszetsz mindent vissza az én nulláimra meg 1-eseimre.
A cikket egyáltalán elolvastad? Vagy csak kinéztél magadnak hogy belémköss?
Különben is 01000110111 háháháhá😄 Hát nem tök mindegy hogy összegyûlik e egynéhány piros pixel a monitoron amikor megnyomom az egeret, meg széthullott testet imitál a gép elém. 😄 Hol brutális ennyi 0 meg 1??? 😄 Az lenne a brutális ha járna a játékhoz egy-két ember akiket a játék során ki kéne otthon végezni aztán visszaküldeni a holttesteket a játék gyártójának. 😄
Nem értem mi a baj abban hogy nem kell benne sokat gondolkozni és nem kell azon szenvedni hogy most hol a rákba kell továbbmenni. Sok kockának persze az kell, mert nekik az a lényeg hogy még a játékban is törjék a fejüket.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Az elsõ pálya viszont a shotgunnal a csatornában a valaha volt egyik legjobb fps pálya volt, nem is tudom hányszor nyomtuk a haverokkal maxon, hogy ki jut el tovább😊 Szerintem a grafikája nagyon is jó volt, és a végtagszakadásokat is imádtam. Különösen mikor kilõted a pofa egyik lábát és a másikon ugrált tovább😄
a másik, hogy aztt megnézném, hány embernek ment volna a gépén közepes beállításokkal mondjuk 98-99-ben, riva tnt vgaval meg 600as procival 😄
Kojiro ergo sum.
Maradt még egy-két fanatikus. :-)
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
READ ME
"Updated: 08/07/2001
=================================
Soldier of Fortune Platinum Edition README.TXT
================================="
Szóval nem értem ezt a 2002-es sikert.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Egyebkent nem ertem meirt mondjatok, hogy nem volt szep. A 2 pl Q3 motorral futott.
Azért nem szeretném ha ez csak egy agyatlan, sztori nélküli shooter lenne, szóval remélem hogy a brutalitás mellett a történetre/játékmenetre is odafigyeltek a fejlesztõk.
A
Valamilyen szinten reálisnak mondható a fegyverek hatásfoka (hangsúlyozom,vmilyen szinten),legalábbis reálisabb az amikor magnummal vagy shotgunnal fejbelõnek és nem piros vérfolt meg ocsolya lesz az ember fejed alatt hanem csontszilánkok..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nem értem, miért kell annyira túlragozni, hogy húdevéres. Ha Annyi vér lenne csak benne, mint a CoD-ban (amiben ugye nincs sok) és olyan jó lesz, mint a SoF2 akkor ide vele. Az, hogy szétszakadnak az ellenfelek... hát élvezkedjen ezen aki akar. Nem ettõl lesz jó egy játék.
cikkirónak grat!
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Attól,h agyon vannak simítva az élek még a grafikája elég kaki és nemigen tûnik vmi agyas játéknak...igazi vérpistikéknek való!
Irgum-burgum :)
Persze pont azoknak való, akik a legkönnyebb szinten akarják végigtolni, és minden ellenségnek mind a 4 végtagját egyenként le fogják szedni...
És a SoF-ot nem azért játszottam mert jó véres, hanem mert pörgõs.
De hát kinek mekkora az inteligenciája...
http://uk.youtube.com/watch?v=9XbIQNr6tTI
http://uk.youtube.com/watch?v=wkyatrw0H2k
http://uk.youtube.com/watch?v=Nw_Ar8-YNeM
Egyébként ez a nov. 13. a tényleges megjelenés, vagy csak a budget változaté volt?