4158
  • Belkar
    Ez volt az első élő adás amit idén láttam és felmerült bennem egy kérdés: Ez a plazma gyerek hogy juttot el idáig és miért nem esett még ki? Komolyan 0 ének tudás és kétlem hogy van annyi sütnivalója hogy a szöveget maga írja egyszerűen nem értem
  • davidka003
    Egyetértek veled.
  • Broafka
    nem az a baj, hogy elsőnek mondták a nevét, hanem, hogy mondták a nevét, az utolsó 2 helyen lévő produkció meg sorban van, szóval a quantum xxl tényleg az utolsó előtti helyen volt a nézők szerint
  • Norbi1990
    Nem a továbbjutás sorrendjébe mondják a neveket. Elvileg.
  • Broafka
    Puzsérnál meg egyértelmű, hogy egy tipikus cinizmus és kritika az egész műsorral kapcs. Ezzel mondván, hogy "baj, hogy megmondom a véleményemet, és nem vigyorgok, meg dícsérek mint ti, akik, benyaltok keresztcsontig? hát jó, akkor megkapjátok!"
  • Broafka
    mi a szart néznek az emberek? hogy lehet a Quantum xxl a végén? Sok idióta meg tovább küldi azt a szabolcsi hülyegyereket, brr. Mi a fenét imádnak benne?
  • Richardix
    5. Helyen a Quantum XXL? Kicsit nehéz elhinni...
  • Rash87
    lemaradtam,mi volt? :O
  • tommygear
    ez a varga viktor tuti buzeráns :D
  • BaliBoy
    Na végre!!! :DD
    Ez hogy beoltott most mindenkit. :D
  • Dynamic
    Miből gondolod, hogy RTL kényszerítő hatása miatt viselkedik így?
    Másrészt, amit csinál, az a cinizmus lényege. Önszántából parodizál, de direkt túljátszva! Vagy ahogy te fogalmaztál "természetellenesen", de lényeg, hogy ezzel jelzi a sorok közt, hogy csak egy viccel.
  • Teodor0
    Szánalmas és undorító , hogy valakit arra kényszerítenek , hogy ne Önmaga legyen.Puzsért azért szeretjük amilyen vagy azért nem . Látszik rajta ahogy erőlteti a megkívánt viselkedést , természetellenes az egész. Lehúzhatja magát az RTL a műsorával együtt. Undorító.Hányingerkeltő , gyomorforgató ez az egész RTL.Mi a **sz-nak alkalmazták zsűritagnak , miközben tudták milyen.
    KÉRJÜK VISSZA PUZSÉR URAT !
  • TDC Geronimo
    mindenkinek 6 pontot ad :D

Tényleg fos így :(
  • Zeraa
    a következő a helyzet:egyedül a quantum érdemli meg az első helyet,mki másban csalódtam,elmehetnek haza
  • Richardix
    Legalább nem csak nekem esett le :)
  • Rash87
    szánalmas lett a műsor :D
  • BaliBoy
    Ez a Puzsér gyerek jó nagyot kefélhetett az éjszaka. :D
  • Dynamic
    Nem beszabályozás. Szopatás.
    Illetve az lehet, hogy rászóltak, de csak a hülyének nem esik le, hogy ez a túlzott megjátszás és lelkesedés, csak egy vicc, egy PARÓDIA a többi zsűri és a nézői elvárások felé.
  • Rash87
    Puzsérral mi lett? Agymosáson ment át?
    Vagy bedrogozták műsor idejére?
    Pedig csak miatta néztem :\
  • hapi
    Áttért az erő jó oldalára :)
  • TDC Geronimo
    Gondoltam. -fav -.-
  • tommygear
    beszabályozta az rtl meg gondolom a zsidó hajós
  • davidka003
    Wtf Puzsér
  • Dynamic
    Magánszám. Szerepel. Tuti ilyen lesz végig.
  • TDC Geronimo
    Puzsérral mivan? Benyugtatózták?
  • davidka003
    Jók voltak.
  • Richardix
    Két favorit, Plazma és a Quantum volt együtt :)
    Egész jól megoldották ezt a közös produkciót amúgy...
  • davidka003
    Apa kezdődik.
  • sosemt
    sehol sincs a csillag születik, ahhoz képest. Akik ott továbbjutottak azok tényleg tehetségek, magyarországon jelenleg a szegény/csóró vagy éppen külhoni magyar a befutó. szánalmasak vagyunk. (jah és általában az esik ki aki tud valamit (pl múlthéten))
  • RatBaG #3889
    http://sportgeza.hu/kosarlabda/2012/05/07/egyelore_titok_a_face_team_show-ja/
  • Balázs 17
    KRISCSÖN BÉL
  • hapi
    Ha nem láttad még Puzsért és hogy mennyire van képben az adott helyzetben nézd meg ezt linket

Dióhéjban: a Batman asylum video játék CGI! előzetesét vetítik le neki mint batman2 előzetest, és ő nem veszi észre, egyrészt hogy CGI, másrészt nem sejti mint film kritikus hogy a mokkának nincs mozgó kép anyaga a batman 2 ből több mint egy évvel a bemutató előtt...
    Ja és erről beszél kb. 10 percig
  • tommygear
    in dilettáns
  • karajjj
    Marcinak legalább van hangja, a kiscsajtól meg csak idétlen virnyákolásra futotta, a macskám különbül nyávog...
    Az meg, hogy Marcinak csak tegnap engedték meg, hogy ő válasszon, mit szeretne énekelni, nem az ő hibája.
  • karajjj
  • Krisztiam #3883
    én a válogatón sokat röhögtem puzséron, amilyen fejeket vágott :DD
    attól, hogy egy f*szkalap még mulatságos :DD
  • karajjj
    hülyevagy te kisfiam -.-
  • TDC Geronimo
    Jobb volt? Az csak hebegett habogott állandóan, egy értelmes mondatot nem tudott kinyögni az egész széria alatt
  • Ironman2
    Hir tv-n sokáig szerepelt mint politikai kritikus
  • Martinez01
    Akkor hogy-hogy zsűritagnak választották?
    Szerintem sokkal jobb volt, aki előtte volt.