4158
| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
Belkar #3918 Ez volt az első élő adás amit idén láttam és felmerült bennem egy kérdés: Ez a plazma gyerek hogy juttot el idáig és miért nem esett még ki? Komolyan 0 ének tudás és kétlem hogy van annyi sütnivalója hogy a szöveget maga írja egyszerűen nem értem -
#3917 Egyetértek veled. -
#3916 nem az a baj, hogy elsőnek mondták a nevét, hanem, hogy mondták a nevét, az utolsó 2 helyen lévő produkció meg sorban van, szóval a quantum xxl tényleg az utolsó előtti helyen volt a nézők szerint -
#3915 Nem a továbbjutás sorrendjébe mondják a neveket. Elvileg. -
#3914 Puzsérnál meg egyértelmű, hogy egy tipikus cinizmus és kritika az egész műsorral kapcs. Ezzel mondván, hogy "baj, hogy megmondom a véleményemet, és nem vigyorgok, meg dícsérek mint ti, akik, benyaltok keresztcsontig? hát jó, akkor megkapjátok!" -
#3913 mi a szart néznek az emberek? hogy lehet a Quantum xxl a végén? Sok idióta meg tovább küldi azt a szabolcsi hülyegyereket, brr. Mi a fenét imádnak benne? -
Richardix #3912 5. Helyen a Quantum XXL? Kicsit nehéz elhinni... -
#3911 lemaradtam,mi volt? :O -
#3910 ez a varga viktor tuti buzeráns :D -
#3909 Na végre!!! :DD
Ez hogy beoltott most mindenkit. :D -
#3908 Miből gondolod, hogy RTL kényszerítő hatása miatt viselkedik így?
Másrészt, amit csinál, az a cinizmus lényege. Önszántából parodizál, de direkt túljátszva! Vagy ahogy te fogalmaztál "természetellenesen", de lényeg, hogy ezzel jelzi a sorok közt, hogy csak egy viccel. -
Teodor0 #3907 Szánalmas és undorító , hogy valakit arra kényszerítenek , hogy ne Önmaga legyen.Puzsért azért szeretjük amilyen vagy azért nem . Látszik rajta ahogy erőlteti a megkívánt viselkedést , természetellenes az egész. Lehúzhatja magát az RTL a műsorával együtt. Undorító.Hányingerkeltő , gyomorforgató ez az egész RTL.Mi a **sz-nak alkalmazták zsűritagnak , miközben tudták milyen.
KÉRJÜK VISSZA PUZSÉR URAT ! -
#3906 mindenkinek 6 pontot ad :D
Tényleg fos így :( -
#3905 a következő a helyzet:egyedül a quantum érdemli meg az első helyet,mki másban csalódtam,elmehetnek haza -
Richardix #3904 Legalább nem csak nekem esett le :) -
#3903 szánalmas lett a műsor :D -
#3902 Ez a Puzsér gyerek jó nagyot kefélhetett az éjszaka. :D -
#3901 Nem beszabályozás. Szopatás.
Illetve az lehet, hogy rászóltak, de csak a hülyének nem esik le, hogy ez a túlzott megjátszás és lelkesedés, csak egy vicc, egy PARÓDIA a többi zsűri és a nézői elvárások felé. -
#3900 Puzsérral mi lett? Agymosáson ment át?
Vagy bedrogozták műsor idejére?
Pedig csak miatta néztem :\ -
hapi #3899 Áttért az erő jó oldalára :) -
#3898 Gondoltam. -fav -.- -
#3897 beszabályozta az rtl meg gondolom a zsidó hajós -
#3896 Wtf Puzsér -
#3895 Magánszám. Szerepel. Tuti ilyen lesz végig. -
#3894 Puzsérral mivan? Benyugtatózták? -
#3893 Jók voltak. -
Richardix #3892 Két favorit, Plazma és a Quantum volt együtt :)
Egész jól megoldották ezt a közös produkciót amúgy... -
#3891 Apa kezdődik. -
sosemt #3890 sehol sincs a csillag születik, ahhoz képest. Akik ott továbbjutottak azok tényleg tehetségek, magyarországon jelenleg a szegény/csóró vagy éppen külhoni magyar a befutó. szánalmasak vagyunk. (jah és általában az esik ki aki tud valamit (pl múlthéten)) -
#3889 http://sportgeza.hu/kosarlabda/2012/05/07/egyelore_titok_a_face_team_show-ja/ -
Balázs 17 #3888 KRISCSÖN BÉL -
hapi #3887 Ha nem láttad még Puzsért és hogy mennyire van képben az adott helyzetben nézd meg ezt linket
Dióhéjban: a Batman asylum video játék CGI! előzetesét vetítik le neki mint batman2 előzetest, és ő nem veszi észre, egyrészt hogy CGI, másrészt nem sejti mint film kritikus hogy a mokkának nincs mozgó kép anyaga a batman 2 ből több mint egy évvel a bemutató előtt...
Ja és erről beszél kb. 10 percig -
#3886 in dilettáns -
karajjj #3885 Marcinak legalább van hangja, a kiscsajtól meg csak idétlen virnyákolásra futotta, a macskám különbül nyávog...
Az meg, hogy Marcinak csak tegnap engedték meg, hogy ő válasszon, mit szeretne énekelni, nem az ő hibája. -
karajjj #3884 -
#3883 én a válogatón sokat röhögtem puzséron, amilyen fejeket vágott :DD
attól, hogy egy f*szkalap még mulatságos :DD -
karajjj #3882 hülyevagy te kisfiam -.- -
#3881 Jobb volt? Az csak hebegett habogott állandóan, egy értelmes mondatot nem tudott kinyögni az egész széria alatt -
Ironman2 #3880 Hir tv-n sokáig szerepelt mint politikai kritikus -
#3879 Akkor hogy-hogy zsűritagnak választották?
Szerintem sokkal jobb volt, aki előtte volt.