4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
Örülök azoknak akik bekerültek.
Mind ügyesek a saját maguk produkciójában.
Én nem is azt nézem jelen esetben hogy kiből mi lehet később. Mert akik ittvannak, azoknak már most ez is egy óriási nagy siker. Lelkiekben megnyugvás az, hogy senkikből is lehet akárki.
Tabáni a bezárkózott alig beszélő művész.
André akit az apja kitagadott mert homoszekszuális.
Csikó Szabi aki egy falusi kiskölök.
Robi a mozgássérült rapper egy panelból.
Mindanyiukon látszik hogy nincsenek bőlére eresztve az anyagiakkal.
Andrét kitagadta az apja (most a műsor során békült ki vele, mert látta hogy ez mégis egy elismerendő dolog, Robit élősködőnek neveztek a szülei, szintén elismerték hogy igenis tudás és tehetség az ami benne lakozik, Tabáni megtalálta a helyét a világban, valószínű ő sem túl pénzes a biztiőr fizetéséből, amolyan belső egyensúlyra lelt. És Szabi aki egy tanyasi srác a 15"os crt-je mögül szintén szegény körülményekből jött, mégis látja hogy nem egy senki aki úgy él majd hal meg hogy senki nem fog emlékezni rá...
Nekik a győzelemtől független ez már most egy óriási siker az életben. És szerintem ez a legfontosabb. Az a havi 1millió, meg kocsi stb. az csak látszat, attól még nem lettek volna boldogabb emberek. :) -
ebben igazad van:D -
cargame #1498 Hat ez olyan, hogy Csiko Szabi is tud annyira ujulni mint MC/DC... -
Remélem nem a Csikó Szabi nyeri meg, mert semmi új dolgot nem lehet tőle látni, csak csapkod és ugrál.
Inkább Tabáni vagy MC/DC nyerjen!:) -
Dean Winchester #1496 ja , ok :D -
xxxpaulxxx #1495 ne reklámozzá hülye zsidó gyerekeket:D -
egyértelmű reklám. madeinbroadway a neve, és egy madeinboradway rendezvényt reklámoz, konkrétan jegyeladást :D -
Dean Winchester #1493 ez?? tulajdonképpen a csillag szletik egyik résztvevőjének a fellépése is :S elvileg reklám de mégse olyan :D
mert ennyi erővel az nvidia topicok is reklámosak -.- -
ez bizony banán öcsém. -
Dean Winchester #1490 hát igaz egy produkciót láttam az este az meg aközös produkció volt.
na ott mikor elkezdtek táncolni nem volt szikronban még 2sem :S
persze volt olyan pár másodperc mikor egyszerre sikerült megcsinálniuk a táncot de sajna ez nem sokszor forult elő. -
xxxpaulxxx #1489 azért ne túlozzunk, hogy nem egyszerre mozognak;)
Amúgy azért szar az ilyen nagy bandáknak mert a 12 misi osztódik 20 felé és az fos:D -
Dean Winchester #1488 na mi a fene,akkor már nincs is banda a capatban :D mostmár csak egyéni produkciókat láthatunk :( :S
egy a badboyz meg sztem azért is szar mert egyálltalán nincs szinkronban a mozgásuk :S és hát eddig eljutottak azért most illtt volna egy olyan produkciót mutatniuk amiben egyszerre mozognak és nem fáziskésséel mozog egyik a másik utan :S -
edhi8 #1487 MC DC saját száma nekem baromira tetszett, remélem tovább bent marad mint a herélt André -
na nem láttam az adást, de örömmel olvasom, hogy kiestek a köcsögládák :) -
ez sajnos képtelenség...
a nevükben is bennevan
GAYboyz -
persze mivel az egyik bad boysos srác megb*szta oroszlánkát ;) -
na végre kiesett a géjboys,bár a kutyakölyköket sajnálom,jók voltak ma -
cargame #1482 Es jo lenne ha helyesen megtanulnal irni ;) (bocs az ekezet nelkuliseg miatt) :P:P -
zsotesz #1481 kösz, akkor majd megnézem -
siistv #1480 ez igy hejes viszlat fiuk vagyin nem vagyok kivancsi a fosboyzra -
előtte voltak a közös előadások.
csillagszuletik oldalán megnézheted. -
Tényleg igazad van XD
De remélem akkor sem André kapta a lgtöbbet mert azért sztem Tabáni jobb nála -
zsotesz #1477 múlt héten nem azt mondták, hogy mindenki két produkcióval fog készülni?
Én csak egyet láttam mindenkitől, bár csak 20:30 körül kezdtem nézni. -
na én meglepődtem :) -
"nem a szavazatok sorrendjében szólítjuk őket" ... nem mondták még el elégszer? :) -
nah fasza
pont igy gondoltam én is
monjuk kicsit fura h andré az első de majd kiderül sztem Tabáni fog nyerni -
helyes... bedboyz bájbáj
-
zotja #1472 Végre kiestek a buzik -
siistv #1471 csiko szabolcs nem nép táncos?????????
mert enek a produkcionak semi koze nem voltt a néptánchoz!!!!!!!
GYENGE -
zotja #1470 Szabolcs ügyes volt..alázott..megbecsüli amit adnak neki..és él a lehetőséggel valóban. -
hülye oroszlányszonnya... persze h 10est ad erre a fosbojzra 
tinipicsákat meg megvették ezzel a foshalmazzal, úgyhogy tuti továbbjutók...
BTW valaki tegye már fel Stóól fejét gifben

-
(ojan=olyan) -
siistv #1467 ojan buzi volt a tanc mint a film amit utanoztak Twillight vagyis szar -
felháborító ez a buzitánc -
siistv #1465 szar fos boyz -
Na, látom ezek a Bad Boyzok meglovagolják a Twillight őrületet a vámpír/farkasember kombóval
biztos továbbjutás -
35öt kapott -
hát ez a Robi produkció kurvaszar volt
kíváncsi vagyok hogy hány pontot fog kapni -
Hmm olyan furák voltak ezek a páros produkciók
-
ezkellezkell #1458 Szeretnétek találkozni Kollár Bettyvel??? Biztosan emlékeszetek rá, ő volt az a lány, aki rúdtáncprodukciójával lépett fel az elődöntőben igen nagy sikerrel! =o)
Ha szeretnétek vele találkozni gyertek el Pirner Alma karácsonyi partyjára dec.19-én 20 órakor, (Bp.) Vörösmarty téri Átrium Café-ba, ahol elegáns party, kivételes meglepetésfellépők és remek nyeremények várnak rátok! És nem utolsó sorban közelebbről is megismerkedhetsz ezzel az új mozgásformával!
Várunk Mindenkit!