Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez is igaz. De akkor mi kell nekunk h elegedettek legyunk.

Kandurex
Megint egy olyan produkció ami elsõre - másodikra érdekes,..de ebbõl nem lesz csillogás..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kuci06
na végre, MC DC!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ja azt az egyet láttam de többet nem! meg én a srácnak a bakijára gondoltam :)

am ez a srác aki énekel annyira nem frankó :D
jol nyomja a srac bazz :)

nem ertem.

ZSI..!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

hát igen, csak sajnos ebbõl egy idõ után kifogy a fantázia...
Ez olyan, hogy egy ilyen Besenyei Péter se jön be mûrepülni egyet
1, nincs rá tér
2, ott sincs túl sok lehetõség

Pl. Hernandi Judit 10 et adott, de nem azt akart...

de mondj már bakit :S
jön veres :D
remélem továbbmegy XD
Kandurex
Mit vártok? Ebbõl az egész repülgetésbõl ez a maximum amit ki lehet hozni. Profi a srác, a maga nemében kiváló!

Loool mennyi baki xddddddddddd

angelslie
Az...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

milyen bakiról beszélnek?????? :S
kuci06
hátt... ez a repülõs elég gyenge volt

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Valaki tudja, mi a második számnak a címe, ami a repülõs srácnál megy? Mintha japánul lenne...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Stohl egyebet nem tud csak h elo adas...

angelslie
Hát ez a repülös gáz :D

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Erezheto volt h tul sokat kockaztat..meg is lett az eredmenye...

Kurva elet....

kuci06
FAIL

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz leesett////

Kandurex
hm...<#fejvakaras>, ez pl. igaz

kuci06
hmm, a csajokat tuknám, de maga a produkció nem volt valami nagy durranás
túlságosan arról szól az egész, hogy ... mindenki tukná õket :D

Kandurex
ehhh...ennél kevesebb hacukában képzeltem a mûsort....így nem tetszetõs :D...le azt a ronda bõrgatyát, szál bugyiban izgisebb :p

Kandurex
Jön a nyálcsorgatás..:p

kuci06
remélem :D

MC DC ftw

ejjj a kislány :D
ma szerepelni fog a rap-er?
Flying Steps tényleg jó. Ha jól tudom, szereztek már pár díjat. <#eljen>

sb1
Ne viccelj már, mire haragudjak?:)...csak annyi, hogy persze hogy esetlen meg minden, de hogy lehet egy 6 évest összehasonlítani, egy fullprofi csapattal?? Ezt nem értettem...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Abba igazat adok neked,hogy hatéves.De a Flying Steps ezt simán esetleg még látványban is megcsinálná.Mert amit e kedves gyermek csinált az minden volt csak nem breakdance.De mondom ez a véleményem,remélem nem haragszol.
Épp azért még várnia kéne 15 évet.

sb1
Jah, csak míg azok felnõttek, addig ez egy 6 éves csóka....

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Most néztem egy break videót amin egy kisgyerek "mutatja" mennyire tud breakelni.De ha ez a gyerek látná mit tud a Flying Steps,akkor tuti sírva bújna az anyukája hátamögé.Vmien Bendegúznak hivják.
Ilyen szégyen mûsort Európa nem baszott komolyan :S :D
Ebbõl az RTL-nek olyan bukása lesz, hogy már kicsit sajnálom is õket..
Akiket beválogattak, hogy ilyen olyan viccesek voltak.. aztán kb. 1-2 tudtam röhögni.
Más kérdés, hogy a zsûri teljesen igazságtalan, a produkciók 1/10-d nem láttuk, kitudja kiket dobtak ki.
Jah és elég gáz, hogy még mindig a 'Te csillag vagy' c. sláger a fõcímdal, opening meg miegymás, mikor elég szar szám. Na meg a dizájn is ugyanaz maradt..
Stólbuci meg az egyik mûsorvezetõ :D :D :D
Na a lényeg, hogy ez a mûsor egy szánalom :S
szar mind2

Atti12
Ettõl függetlenül igazuk volt, szerintem is jobb volt egyedül a srác.

A legnagyobb lopás a testvérpáros szétrobbantása volt. Az angol verzióban ezt már ellõtték 2 éve:

http://www.youtube.com/watch?v=RnCpjSGNOk0
Vagy k*rva.

mit vársz egy cigánytól...
Amúgy röhely... csillagszületik= cigány vagy buzi:D

Guilty01
bûvész csávónak tényleg tök igaza volt, a zsûrik magára a kérdésfeltevésére nem is tudtak mit mondani, csak élcelõdtek rajta. Tényleg nem pálya, hogy átmegy megasztárba...

You\'ll never walk alone!

Az lehet, de tényleg olyan emberek jutnak néha tovább, akik 20 fillért se érnek.

angelslie
Ja és hogy felháborodott még pff...

desigo
állatos bûvész megmondta a frankót...
igaz az õ produkciója egy fos volt
Álszent ott az egész brigád...

Szerintem külsõre iszonyatosan aránytalan volt... csöcsök, úszógumik, iszonyú széles csípõ és hosszú, vékony lábak...
szóval nem emiatt juttatták tovább...
#834:Ne túlozzunk... mondjuk azt sem értem hogy szegényt miért állították ki... most ezzel akarta kimutatni az rtlklub hogy húúúúúdenagyszívevanottmindenkinek?
Elmehetnek a picsába

BaliBoy
<#eljen><#eljen>
Teljesen egyetértek. Külsõségek......

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

És Friderikuszt a 100 fogú picsa helyére.

gibson9
amennyi énekest tovább juttattak inkább megasztár ez mint tehetségkutató.. nem kell énekes kész.. ennyi.. így is tele van már az ország mindenféle hirtelen elõbukkant énekessel, akiket utána már énekelni nem hallunk, hanem vacsora csatában és hasonló mûsorokban láthatunk viszont.. énekesek haza! csillag születik kitalálója MONNYON LE!