4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
SP-s off törölve. -
Dean Winchester #1672
jópár hsz-nek tényleg sok köze van a csillag születikhez
-
najó, csak Szegedet sikerült kisbetűvel írnom a tulajdonnevek közül... én kérek elnézést:D -
Ma találkoztam szegeden a Burger mellett Libri könyvesboltban Fáy Miklóssal. A feleségével vásárolgattak könyveket. Elég alaposnak tűnt, egy-egy könyvnél elidőzött 5-10 percet is. -
DIESEL DOG #1657 Csak a Viva TV-t ne. Behányok tőle... :S:D -
Dizson #1656 Jah, de hát ilyenek kellenek ide, nem az igazi tehetségek.
De ezért a Viva tv is hibás, a sok tini meg egész nap azt nézi/hallgatja. -
csak egy hülye homokosimós:) -
Manson utánzat??? :D max az utánzat utánzatának utánzója xD -
Tomi nem manson utánzat.. -
Daza500 #1652 Ha annak a Manson-utánzatnak aki a szájbergyereket próbálta énekelni, elétartanék egy mágnest, kiszakadna belőle az a sok fémszar ami bele van aggatva.
-
DIESEL DOG #1651 Tegnap volt a döntő, már vége van. Tabáni István nyerte meg ezen műsor 2-ik szériáját...
-
Ez a műsor még megy?
-
RedRiot #1649 Nem tud erre felkészülni. Harminc éve ugyanabban a kis panelszobában él a szüleivel, gondolom barátja, lelki társa nem sok van. Talán még nője sem volt. Gondold el most hogy sikeres lesz, és anyagilag valamennyire talpra áll, hány pénzre úszó ribanc fog majd nyomulni nála, hogy kihasználhassa.
Valami színi iskolát kéne elvégeznie, és szerintem inkább musical és rockopera vonalon kéne mozognia, mint haknizó kis popsztárocskává válnia. Tagja lenne egy összeszokott társulatnak, nagyformátumú dalokat énekelhetne - ez inkább lenne az ő világa, mint egy furgonnal diszkóról diszkóra utazni és haknizni. -
icemankimi #1648 nagy hülyeséget beszél ő erre már felkészül szép lassan amíg tartott a csillag születik és ahogy ismerni lehet őt a saját kis világában ő már régen egy sztár volt.
-
-
DIESEL DOG #1646 :DDDDDDDDD -
nananananananannanana :)
ne sértegesd a királyt :) köszi -
"AFC igenis jó zenét játszik"
Neme: ismeretlen
tippelhetek?
:| -
icemankimi #1643 egyértelműen a legjobb nyert
-
DIESEL DOG #1642 Nem is tudom. Szerintem a Horváth Tamás hangja egy kicsit hasonlít a megboldogult Michael Jacksonéhoz... -
hát lehet h siker lett 10-15 éves korosztályban, aki még az emo korszakát éli, de 1000 jobb és igényesebb eladó van náluk M.o.-n!
itt nem is a tehetség a fontos hanem a stílus! közben meg tehetséges emberek tünnek el a süllyesztőben.
nem tudom h meddig akarnak még itt instant emo sztárokat csinálni, mert lassan ez már mindenhol feledésbe merül, csak nálunk jönnek futószalagon az ilyen idétlen csapatok és énekesek.
-
''a hangja az nem rossz''???? hát szerintem elég gyatra. -
gyepesjoint #1639 nekem a tegnapi nap tabáni-keresztes ildikó féle produkció volt a kedvencem,de a ami nagyon nagyon bejött,az varga viktor-horváth tamás produkciója,szerintem nagyon jó volt,mondjuk attól függetlenül hányingerem van "tomó" vigyorgásától,de a hangja az nem rossz -
Hát jah szegény már most látom hogy írják majd hogy 5 testvére meg 3 gyereke van mg hogy vietnámbol kitoloncolták mg a sok faszrágó összebassza a életét 

-
RedRiot #1637 Szerintem legalábbis az a lényege egy ilyen műsornak, hogy olyan embereket kutassanak fel, akik egyébként az ismeretlenség homályában maradnának. Mindenesetre Tabáninak ajánlom, hogy menjen el egy pszichológushoz: 30 évig sikertelen ember volt kb. minden téren, most pedig egyszerre ért el egy nagy sikert, és bulvár média nagyon durván rá fog szállni az Index.hu-tól a Blikkig. Szerintem segítség nélkül nem fogja tudni feldolgozni ezt a változást. -
Örülök hogy Tabáni nyert
-
Ebben igazad van, hogy sok tehetségtelen embert is a képernyön tartanak, csak hogy ott legyen, miközben már rég kifújt. De nem mind van így ezzel azért, például az általád említett AFC igenis jó zenét játszik és nem rég jött ki új albumuk ami teljes siker lett. Persze értem én, hogy menö szídni öket, de akkor legalább úgy tedd, hogy kicsit utánuk nézel és nem a levegöböl. -
Dean Winchester #1634 erről van szó :D andrenak vannak fellépései,cd-je jelent már meg ,míg tabáni a sima teremőr akinek semmi ilyen multja nincs!
szóval jogosn nyerte meg,és csunya is lett volna ha a tehetségkutatot az nyeri aki már tehetséges profi volt !
-
Átadom:)
Csak ritkán találkozok vele,de gondolom most már nem mert vége van a Csillag Születik-nek... -
Akkor add át neki személyesen is az SG Fórum gratulációját
-
Én is neki szurkoltam mivel a szomszédunk.
-
DIESEL DOG #1630 Szerintem is. Éljen Tabáni! :) -
Hurrá, nyert Tabáni, neki drukkoltam:) -
grat tabáninag. megérdemelte. -
RedRiot #1627 Szerintem Tabáni megérdemelten nyert. André nem teljesen amatőr:
André CD 2006-ból
CDje jelent meg, Amerikában tanult énekelni, stb. Énekes, akinek most kicsit megfeneklett a karrierje és lendíteni kellett rajta.
A CSSZ meg egy tehetségkutató műsor: most sikerült nyilvánosság elé tárni egy olyan ember kivételes tehetségét, aki ha nincs a műsor, valszínűleg csak a kis panelszobájában énekelgetne élete végéig.
Félre ne érts, nagyon tetszik André éneke, hihetetlen amit csinál, de az igazi felkutatott tehetség, a talált kincs az Tabáni István. Szerintem Tabáninak inkább zenés darabokban kellene énekelnie mintsem hogy popénekes legyen. Nagyon szép a magyar kiejtése, tisztán, fölösleges manírok nélkül mindig érthetően énekel, ami jól jön mondjuk egy musicalnél. -
"Mindenki megtud egy verset tanulni, és mindenki eltudja ugyanúgy mondani mint ahogy azt Utasi Árpi tette.
Szóval... az előző szériában nagyot csalódtam..."
Ezzel én is így vagyok.
Viszont ez a széria szerintem jól sikerült, mind a 4 döntős megérdemelten volt ott :)
-
igen ezt tudom, mióta minden egyes fostos adón napjában legalább 2x látom az SP-t szerepelni-.-
de nem az a gáz h szerepel, hanem h igény van rá!!!! -
ez azért van, mert magyarország már lassan tiniország.. azt veszem észre néha, hogy tökmind1 ki áll a színpadon csak 20-22 alatt legyen és már rajonganak érte.. mint valami életcél náluk, hogy rajonganiuk kell valakiért.. szánalmas -
csak ő azt a stílust képviseli mint a régiek, és az új generációk akik azt sem tudják ki a Demjén, nem fognak azonosulni a stílusával. -
DIESEL DOG #1622 Tabáni István lehetne akkora alak mint pl. Demjén Ferenc, Varga Miklós, Máté Péter, és még sorolhatnám...
A probléma az hogy a hazai társadalom zöme, zeneileg borzalmasan igénytelen...