4158
| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
#3998 akkor elírták a szöveget is a linkelt oldalon egymás után 2x? Micsoda rejtélyek :D -
Daza500 #3997 Vegyél le az "add" szóból egy D betűt és akkor már lesz értelme, úgy van az eredeti is. -
#3996 a kórus nem is vágja, hogy mi van :D -
#3995 Palya Bea - Add már, Uram, az esőt
3:12-nél hallgasd figyelmesen, mert tényleg az uram esőt mond :) -
Béka Benő #3994 Plazma mehetsz havat lapátolni ! -
#3993 értsd meg, hogy elírás :D értelmetlen a mondat...hallgasd meg a számot nyugodtan, de ha konkrétan akarod akkor 4.26 :) -
Ironman2 #3992 Hát ez nem plazma napja volt.Jól elbaxta a végére -
#3991 az általad belinkelt oldalon megnézted a szöveget? Mert ha nem akkor nézd meg jól de beillesztem neked ide azt a versszakot
"Éjszínű felleget közelít a szél
Hozd már az Uram-esőt!
Telnek a vödrök és csobog a remény
Add már az Uram-esőt!"
Látod már? Nem én írtam a weblapon most át nyugi :D -
#3990 na végre -
#3989 navégre kiesett a gyökérgyerek -
#3988 úgy látszik te nem hallgattad meg xD
egyszerűen értelmetlen lenne a mondat -
#3987 na akkor most már tudod :) -
#3986 meghallgattam -
#3985 Akkor hallgasd meg a Paya Bea féle verziót, mert az is így van. De gondolod, hogy véletlenül mondta ugyan úgy 20x egymás után? Ez egy feldolgozás volt de mondták is a végén. -
Ironman2 #3984 Baszki,most kapcsoltam.tényleg azt énekelte? -
#3983 hátezeknagyonbuzik -
Ironman2 #3982 DDD -
#3981 miacsöcsez???? xD -
#3980 az eredeti szöveg: Add már, Uram az esőt!
ahogy ő énekelte szimplán értelmetlen... -
#3979 Úgy látom ide csak a herélt eunuchok jutnak. :) -
#3978 így van az eredeti szöveg is... -
Dean Winchester #3977 azért nem gyenge, hogy a megasztár a fináléra a FLO-RIDA-t hívta meg! ... -
#3976 Mészáros bőven veri az énekes mezőnyt...nem értem, hogy lehet utsóelőtti...Quantum viszont megérdemelten első -
#3975 De hát azt énekelte, hogy "Add már az Uram esőt" :o -
Ironman2 #3974 fohász -
#3973 az engem is érdekelne -
Ironman2 #3972 az -
#3971 Mi az az "Add már az Uram esőt"??? -
Ironman2 #3970 De szar ez a Jennifer -
#3969 Azért már adott 8-at is. -
#3968 Vagy a revü táncosok helyett. -
#3967 az nála "magas" :D -
#3966 saját maga mentora xD
sztem Plazma magát szoptatta még a bölcsőben is -
#3965 Azért Puzsérban most viszont csalódtam. Ahhoz képest, hogy agyon dicséri, "kultúrmisszió" meg hasonlók, ahhoz képest csak 6 pontot ad.... -
Ironman2 #3964 Na plazma mehet haza -
#3963 Én meg azon gondolkoztam, hogy a hülye humorista helyett(elsőnek esett ki) maradhatott volna bent a Beatlovers tánccsapat. -
#3962 én is épp hallgatom a Placido Domingo féle verziót, de már várom, hogy fel legyen töltve Mészáros előadása, mert komolyan mondom szebb volt az övé :) -
#3961 Az! A múltkoriban a Youtube-on ezt a művet hallgattam, de állítom, hogy ebben az előadásban űbereli az összeset amit a neten fel lehet lelni. -
#3960 Brutális volt Mészáros -
#3959 Sztem nem lenne igazságos ha a Quantum XXL nyerne. Na nem a versenytársaikkal szemben.
A mai első produkciójuk alatt eszembe jutott, hogy a tavalyi évadban is volt egy tánccsoport akik tetszettek. Pedig én nem vagyok odáig a táncos produkciókért. Érdemes visszanézni, hogy ők miket csináltak és összehasonlítani a QXXL-el. Őket az April projektnek hívták. Sztem. látványosabbak voltak.