Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Ice ice baby
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én a Plazmára mondtam, hogy halandzsázik.
Puzsér király !
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Puzsér arca meg durva volt ! <#taps>#taps>
Valamiért nagyon hasnolít nekem MC DC Robihoz, vagy hogy hívtal a csávót, aki mindig élõbe rakta össze a szöveget. Az tetszett, de már kétszer nem lehet eltolni ugyanazt a szekeret.
Ez meg ráadásul szar is.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Az abszolút favoritjának, Plazmának se nyalja végre a seggét, hanem megmondja, h szar volt...
Szirota.
Talán csak õ, annyira én se figyeltem
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
már ott röhögtem rajta mikor elsírta magát a beválogatáson...de õ azér kemény, faszagyerek, aki megmondja a tutit
Miért jó, hogy halandzsázik össze-vissza ?
Most akkor a Plazma és az opera csávó elõtt volt más is?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De lehet, hogy csak azért nem tetszik, mert nem 14 éves tinipina vagyok.
Ritka ganéj volt a dal...
Megmondja a tutit végre
Szépen énekelt a bácsi
Quantum csak szerintem egyre szarabb?😄 Amiket mostanában mûvelnek az inkább színházba való:S
Marci nálam továbbra is egy semmi
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A batmanes és a budapest tévés murija pontosan beleillik a portfóliójába, ezen csak a gypsek lepõdnek meg.
HP+
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Plazma fossa magából az alkotásokat, nem is rosszak, de azért nem is egy 2Pac a srác...
Mészáros János Elek kissé üdítõbb abból a szempontból hogy nem egy "mainstream" énekes.
A Quantum XXL pedig hétrõl hétre dobja össze a remek produkciókat, ami azért több idõt igényel egy Rap szöveg megírásánál. És látványosabb is. És hangulatosabb. Szerintem kétségtelen, hogy õk érdemelnék meg leginkább a gyõzelmet.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
amúgy attól, hogy sokaknak tetszik a Quantum, attól még nem biztos, hogy nekik van a legtöbb olyan rajongójuk, aki hajlandó pénzt is áldozni a továbbjutásukra..
illetve eddig jóformán mindig az elsõ 1-2 helyen végeztek, valszeg nem is nagyon voltam motiválva a rajongóik abban, hogy küldjenek sms-t rájuk
persze ha valaki megrögzött összeesküvés-elmélet kutató, az gondolhatja azt is, hogy a retek klubb elõre így tervezte el, az sms-ek számának köze nincs a továbbjutási sorrendhez és csak beijesztés miatt lett utolsó elõtti a Quantum, hogy még több pénzt gyûjthessenek be
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../