Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vanilla Ice
-Ice ice baby

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

89
csak addig jó, amíg nem csinálja azt a nyivákolós torokhangját...amit bárki meg tud csinálni pár sör után, sõt még nélküle is 😄

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

davidka003
Marci jó volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

89
Sztem Marcinak ez az eddigi legjobb száma

Jaj, de utálatos ez a Marci mikor vonyítva énekel...<#falbav>
Basszus, elnéztem !
Én a Plazmára mondtam, hogy halandzsázik.
Puzsér király !
89
azon én is szakadtam 😄😄

Ezúttal se láttam az azonosító számot ! <#nevetes1>
TDC Geronimo
neked az halandzsa, amiket a puzsér mond? Akkor ott gondok vannak 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

89
Quantum krvanagy mindig

TDC Geronimo
A nyerteseket láthattuk. Mondanám ezt, ha valaha is nyerhetné ezt egy csoport.

A gyökér Quantum XXL elõadja a majmok bolygóját ! <#szomoru2>
Puzsér arca meg durva volt ! <#taps>
CalebJoe
terminátort keverik a Tron-nal<#shakehead>
matyi0323
Alapból nem jött be az elsõ perctõl.
Valamiért nagyon hasnolít nekem MC DC Robihoz, vagy hogy hívtal a csávót, aki mindig élõbe rakta össze a szöveget. Az tetszett, de már kétszer nem lehet eltolni ugyanazt a szekeret.
Ez meg ráadásul szar is.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

89
Hogy a libsi média nyomja az emberek képébe a sok szart minden csatornán, "tehetségkutatón", de végre van egy kivétel Mészáros személyében
Az abszolút favoritjának, Plazmának se nyalja végre a seggét, hanem megmondja, h szar volt...

matyi0323
Volt.
Szirota.
Talán csak õ, annyira én se figyeltem

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Kezdett Jennifer utána jött Elek, majd Plazma... most meg reklám
89
nagyon gyengén muzsikál...azt sem értem, hogy lett 2 milliós nézettsége youtubeon :o
már ott röhögtem rajta mikor elsírta magát a beválogatáson...de õ azér kemény, faszagyerek, aki megmondja a tutit

Na és milyen tuti mondott meg ?
Miért jó, hogy halandzsázik össze-vissza ?
davidka003
Pont lemaradtam róla. Na akkor marad a youtube.
Most akkor a Plazma és az opera csávó elõtt volt más is?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

matyi0323
Plazmaba csak én nem látok semmi fantáziát?
De lehet, hogy csak azért nem tetszik, mert nem 14 éves tinipina vagyok.

Ez a Plazma-a fehér cigány majom már nagyon elfáradt !
Ritka ganéj volt a dal...
89
az elõzõ mûsorban szimplán csak ironizált elég feltûnõen 😄 az inkább vicces volt, ez az igazi 😄

TDC Geronimo
Most nagyon jó megint 😄

Megmondja a tutit végre

89
Puzsér nagyon durván kiosztotta a médiát most Mészáros után, de totál igaza volt... kíváncsi vagyok még lesz e zsûri 😄
Szépen énekelt a bácsi

nem is tudtam, hogy a bk betétdalát Szatmári Orsi énekli 😄
Plzama: 0 ének, ez még nem is érdekelne, mert rap, de 0 szöveg mellé...

Quantum csak szerintem egyre szarabb?😄 Amiket mostanában mûvelnek az inkább színházba való:S

Marci nálam továbbra is egy semmi
Broafka
megsértette kedvenc kis Batman filmedet? 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Ez a puzsér gyerek egy fikagép, nagy ívben letojta milyen jeleneteket mutogattak a monitoron. Egyszerûen csak elmondta az elõre bemagolt kis monológját a batman filmekrõl általánosságban aztán elhúzott haza.
A batmanes és a budapest tévés murija pontosan beleillik a portfóliójába, ezen csak a gypsek lepõdnek meg.

HP+

bakkerman
nem tudjátok megmondani,hogy a versenyzõket melyik cég öltözteti? a Quantumos srácokon tegnap ami volt piros gatya azt keresem már régóta,hátha megtudom hogy melyik cég öltözteti õket! Köszi szépen,ha tudja itt valamelyikõtök!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Krisztiam
de amúgy nekem tegnap a Plazma Quantum XXL duett nagyon tetszett..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
a sok kis tini csaj rászavazott és így jutott tovább ennyi..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Eddig úgyis csak énekesek nyertek...

Abból a szempontból meg nem, hogy énekesnõbõl már túl sok van, szóval a szép hangnál kicsikét több kéne (mondjuk saját számok). A Juhász gyereknek legalább van elvileg saját költeménye is, bár õ meg énekelni nem tud 😛
Plazma fossa magából az alkotásokat, nem is rosszak, de azért nem is egy 2Pac a srác...
Mészáros János Elek kissé üdítõbb abból a szempontból hogy nem egy "mainstream" énekes.
A Quantum XXL pedig hétrõl hétre dobja össze a remek produkciókat, ami azért több idõt igényel egy Rap szöveg megírásánál. És látványosabb is. És hangulatosabb. Szerintem kétségtelen, hogy õk érdemelnék meg leginkább a gyõzelmet.
Jennifer abból a szempontbõl nyerhetne, hogy nõ még nem nyert Csillag születiket

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hát nem szorult túl sok tehetség ebbe a srácba ha ennyi amire képes... MCDC ettõl klasszisokkal jobb volt...

Broafka
biztos van egy kis bunda a dologban, hogy több pénzt kasszírozzanak be, de azt elhiszem, hogy most a végén volt a quantum, és én is arra gondoltam amit mondtál, csak nekem az egész egy nagy megdöbbenés. De akkor is, én ezt a szabolcsi reket nyekergõs gyereket nem értem. A prügyi duó(istenem ilyen nevet adni maguknak, tudom, hogy onnan jöttek, de ne már) semmi extrát nem adott, jó formán nulla volt az egész, nem csodálom, hogy kiestek. Plazmában van valami megfoghatatlan, a szövegei jók, a zenéi jók, de most már valahogy... unalmas, nem érdekel. Az operaénekes jól énekel, jó a hangja, tényleg jó, de most õt akarom hallani a rádióban mondjuk? nem hiszem. Szirota Jennifer szépen énekel, tiszta hangok, õt hallgatnám (csak sajnos egy újabb énekesnõ, van egy tucat már).

Rapper. Nem énekelni, hanem költeni kell tudnia... és hiszed vagy sem, de igenis õ írja.
Shiwo
bizony, külön meg is említették, hogy az utolsó kettõ valóban az utolsó kettõ...

amúgy attól, hogy sokaknak tetszik a Quantum, attól még nem biztos, hogy nekik van a legtöbb olyan rajongójuk, aki hajlandó pénzt is áldozni a továbbjutásukra..

illetve eddig jóformán mindig az elsõ 1-2 helyen végeztek, valszeg nem is nagyon voltam motiválva a rajongóik abban, hogy küldjenek sms-t rájuk

persze ha valaki megrögzött összeesküvés-elmélet kutató, az gondolhatja azt is, hogy a retek klubb elõre így tervezte el, az sms-ek számának köze nincs a továbbjutási sorrendhez és csak beijesztés miatt lett utolsó elõtti a Quantum, hogy még több pénzt gyûjthessenek be

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ez volt az elsõ élõ adás amit idén láttam és felmerült bennem egy kérdés: Ez a plazma gyerek hogy juttot el idáig és miért nem esett még ki? <#conf> Komolyan 0 ének tudás és kétlem hogy van annyi sütnivalója hogy a szöveget maga írja egyszerûen nem értem <#csodalk>

davidka003
Egyetértek veled.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Broafka
nem az a baj, hogy elsõnek mondták a nevét, hanem, hogy mondták a nevét, az utolsó 2 helyen lévõ produkció meg sorban van, szóval a quantum xxl tényleg az utolsó elõtti helyen volt a nézõk szerint

Norbi1990
Nem a továbbjutás sorrendjébe mondják a neveket. Elvileg.
Broafka
Puzsérnál meg egyértelmû, hogy egy tipikus cinizmus és kritika az egész mûsorral kapcs. Ezzel mondván, hogy "baj, hogy megmondom a véleményemet, és nem vigyorgok, meg dícsérek mint ti, akik, benyaltok keresztcsontig? hát jó, akkor megkapjátok!"

Broafka
mi a szart néznek az emberek? hogy lehet a Quantum xxl a végén? Sok idióta meg tovább küldi azt a szabolcsi hülyegyereket, brr. Mi a fenét imádnak benne?

5. Helyen a Quantum XXL? Kicsit nehéz elhinni...
Rash87
lemaradtam,mi volt? 😮

Glory, Glory Man. United!

tommygear
ez a varga viktor tuti buzeráns 😄
BaliBoy
Na végre!!! 😄D
Ez hogy beoltott most mindenkit. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End