4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
Most komolyan, minden rosszindulat nélkül: miért azon van a hangsúly, hogy vak??? Kit érdekel, hogy nem lát, ha egyszer egy TEHETSÉGKUTATÓ VERSENYBEN a béka segge alatt szerepel? Igen, tehetségkutató, de ő nem tehetség.
Adják öreganyámnak az irodalmi Nobel-díjat, mert tök süket. Igaz, a bevásárlólistán kívül még semmit nem írt, de adjuk neki, mert szegény nem hall.
Valószínűleg a héten kihagyom ezt a szar műsort, mert kezd nagyon felidegelni. -
importáljuk rtlhez :D rögtön lesz nézettség
-
IXEMGabeo #2912 múltkor volt a Fábryban..megnőtt a srác
Szabó Ádám a legjobb csak ő nyerhet
Gomes mekkora suttyó végig adta a szegény, ártatlan, őszinte táncost és most kijött belőle a vér:D ideges volt a kiesése után -
amúgy Utasi Árpival mi van? nem hallani róla.. -
xxxpaulxxx #2910 igen -
Ray Charles is tudott koncerteket adni... meg tény, hogy nem Teca a legjobb, de még fiatal és tud sokat fejlődni... de a mostani mezőnyből Ádám a legjobb jelenleg -
Ironman2 #2908 Mert megérdemli.Meg is fogja nyerni.Alekoszt is megjósoltam,most Tecát is a győzelemre -
IXEMGabeo #2907 látom Gomes esett ki...hihetetlen mennyire bent tartatja őt az RTL... -
IXEMGabeo #2906 végre kiesett már Teca? ma a BL miatt nem néztem az adást -
Ironman2 #2905 Én se emlitettem Gomest -
Én nem azt mondom h a Gomes az jó volt, mert nem volt az. Csak annyit h a Tecának már akkor ki kellett volna esni, mikor Mr. Joe, és akk ő lehetne Teca helyén, jogosan. -
Hát Tecánál még egy utcazenész is jobban tolja.... -
Ironman2 #2902 Mert vakon is lehet tangóharmonikázni,nem? Nem nagy szám Ádám.Bármelyik utcazenész megcsinálja -
kurvajo előadó. ül azt énekel, enyhén hamisan. de ha ez kell a népnek akk legyen...
mondjuk ez a műsor a tehetségeket keresi elvileg, és mondjuk sztem Ádám 2x tehetségesebb tecácskánál... -
Ironman2 #2900 Bocs,de ez nem a Megasztár.Itt az előadóikézséget nézik nem az énekhangot. -
Vannak vak sztárok, de Tecának nincs hangja, az a különbség. vagyis van vmi hangja, de nem tud énekelni. -
Ironman2 #2898 Ez most nem ide való téma -
Szerintem Tecának a Való Világ 4-be kellett volna jelentkezni. Inkább ő nyerte volna meg mint alekosz -
Ironman2 #2896 Ezt nem gondoltad komolyan ugye? Hány vak sztár volt,van a világban? Magyaroknak miért nem lehetne? -
Ironman2 #2895 Teca tuti nyerő lesz.Én szurkolok neki! Szivemen viselem a sorsát. -
xxxpaulxxx #2894 Az a baj, hogy ebből lehet pénzt csinálni... sajnálat... és ez a zsidó bagázs mindig is jól értett a pénzcsináláshoz...
#2891: Ray Charles hogy koncertezett? Stevie Wonder hogy szokott?:D (az most más kérdés, hogy össze sem hasonlíthatjuk velük:D) -
Úgyis tök mindegy. Fináléban ő lesz az első aki kipereg, utána 1-2 fókusz szereplés és kezit csókolom volt Krizbai Teca nincs Krizbai Teca. Olyan mint a VV. Már senki nem emlékszik rá hogy volt valaha gina, Kristóf stb. A gyümölcsdobálós picsának már nem is tudom a nevét. -
Nah jövö héten és csak 1 kieső lesz ?
Mert akkor már Teca mehet majd jövö héten !
És akkor marad Szabó Ádám László Attila és az April Project ! -
Ja, és azt megmondanátok h Teca h fog koncertet adni? Vki bekíséri...? na nee.. -
A lényeg h Szabó Ádám nyerje, azt cső. -
most kár vitatkozni azon hogy Gomez vagy Teca a szarabb:D -
ott a pont! -
cargame #2887
csak Tecanal.
-
Oké, hogy vak, de attol h vki vak még nem kell sztárt csinálni belőle. Nem vmi esztétikus am sem. -
Akkor csak fél isten ! XD
Azért fél isten mert Teca bent van de Gomez nincs ! -
azert gomes jobb mint teca vagy LA... -
De vak és ez bőven elég ahhoz hogy finalista legyen valaki a Csillag Születikben:) -
De nincs mer a teca is bennvan még, és a Joe meg sehol... -
Van isten ! XD -
Gomes mehet a faszba. -
na végre -
APPRIL -
Bebaszna ha nem -
Most már téll kieshetne a faszba, de bejut a fináléba h baszná meg. Nem tud énekelni könyörgöm -.- uramisten.... ez most nagyon felbaszott! -
Remélem az Aprill Project megy tovább !