4158
  • baggins
    Most komolyan, minden rosszindulat nélkül: miért azon van a hangsúly, hogy vak??? Kit érdekel, hogy nem lát, ha egyszer egy TEHETSÉGKUTATÓ VERSENYBEN a béka segge alatt szerepel? Igen, tehetségkutató, de ő nem tehetség.
    Adják öreganyámnak az irodalmi Nobel-díjat, mert tök süket. Igaz, a bevásárlólistán kívül még semmit nem írt, de adjuk neki, mert szegény nem hall.
    Valószínűleg a héten kihagyom ezt a szar műsort, mert kezd nagyon felidegelni.
  • ToCsEk

importáljuk rtlhez :D rögtön lesz nézettség
  • IXEMGabeo
    múltkor volt a Fábryban..megnőtt a srác

Szabó Ádám a legjobb csak ő nyerhet

Gomes mekkora suttyó végig adta a szegény, ártatlan, őszinte táncost és most kijött belőle a vér:D ideges volt a kiesése után
  • Krisztiam #2911
    amúgy Utasi Árpival mi van? nem hallani róla..
  • xxxpaulxxx
    igen
  • Shiwo
    Ray Charles is tudott koncerteket adni... meg tény, hogy nem Teca a legjobb, de még fiatal és tud sokat fejlődni... de a mostani mezőnyből Ádám a legjobb jelenleg
  • Ironman2
    Mert megérdemli.Meg is fogja nyerni.Alekoszt is megjósoltam,most Tecát is a győzelemre
  • IXEMGabeo
    látom Gomes esett ki...hihetetlen mennyire bent tartatja őt az RTL...
  • IXEMGabeo
    végre kiesett már Teca? ma a BL miatt nem néztem az adást
  • Ironman2
    Én se emlitettem Gomest
  • Kongy
    Én nem azt mondom h a Gomes az jó volt, mert nem volt az. Csak annyit h a Tecának már akkor ki kellett volna esni, mikor Mr. Joe, és akk ő lehetne Teca helyén, jogosan.
  • Kongy
    Hát Tecánál még egy utcazenész is jobban tolja....
  • Ironman2
    Mert vakon is lehet tangóharmonikázni,nem? Nem nagy szám Ádám.Bármelyik utcazenész megcsinálja
  • Kongy
    kurvajo előadó. ül azt énekel, enyhén hamisan. de ha ez kell a népnek akk legyen...

mondjuk ez a műsor a tehetségeket keresi elvileg, és mondjuk sztem Ádám 2x tehetségesebb tecácskánál...
  • Ironman2
    Bocs,de ez nem a Megasztár.Itt az előadóikézséget nézik nem az énekhangot.
  • Kongy
    Vannak vak sztárok, de Tecának nincs hangja, az a különbség. vagyis van vmi hangja, de nem tud énekelni.
  • Ironman2
    Ez most nem ide való téma
  • Victor1103
    Szerintem Tecának a Való Világ 4-be kellett volna jelentkezni. Inkább ő nyerte volna meg mint alekosz
  • Ironman2
    Ezt nem gondoltad komolyan ugye? Hány vak sztár volt,van a világban? Magyaroknak miért nem lehetne?
  • Ironman2
    Teca tuti nyerő lesz.Én szurkolok neki! Szivemen viselem a sorsát.
  • xxxpaulxxx
    Az a baj, hogy ebből lehet pénzt csinálni... sajnálat... és ez a zsidó bagázs mindig is jól értett a pénzcsináláshoz...

#2891: Ray Charles hogy koncertezett? Stevie Wonder hogy szokott?:D (az most más kérdés, hogy össze sem hasonlíthatjuk velük:D)
  • Victor1103
    Úgyis tök mindegy. Fináléban ő lesz az első aki kipereg, utána 1-2 fókusz szereplés és kezit csókolom volt Krizbai Teca nincs Krizbai Teca. Olyan mint a VV. Már senki nem emlékszik rá hogy volt valaha gina, Kristóf stb. A gyümölcsdobálós picsának már nem is tudom a nevét.
  • wesker24
    Nah jövö héten és csak 1 kieső lesz ?

Mert akkor már Teca mehet majd jövö héten !

És akkor marad Szabó Ádám László Attila és az April Project !
  • Kongy
    Ja, és azt megmondanátok h Teca h fog koncertet adni? Vki bekíséri...? na nee..
  • Kongy
    A lényeg h Szabó Ádám nyerje, azt cső.
  • Victor1103
    most kár vitatkozni azon hogy Gomez vagy Teca a szarabb:D
  • Klon
    ott a pont!
  • cargame
    csak Tecanal.
  • Kongy
    Oké, hogy vak, de attol h vki vak még nem kell sztárt csinálni belőle. Nem vmi esztétikus am sem.
  • wesker24
    Akkor csak fél isten ! XD

Azért fél isten mert Teca bent van de Gomez nincs !
  • Klon
    azert gomes jobb mint teca vagy LA...
  • Victor1103
    De vak és ez bőven elég ahhoz hogy finalista legyen valaki a Csillag Születikben:)
  • Kongy
    De nincs mer a teca is bennvan még, és a Joe meg sehol...
  • wesker24
    Van isten ! XD
  • Kongy
    Gomes mehet a faszba.
  • Victor1103
    na végre
  • Kongy
    APPRIL
  • Victor1103
    Bebaszna ha nem
  • Kongy
    Most már téll kieshetne a faszba, de bejut a fináléba h baszná meg. Nem tud énekelni könyörgöm -.- uramisten.... ez most nagyon felbaszott!
  • wesker24
    Remélem az Aprill Project megy tovább !