Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

El tudnám képzelni, hogy a töritanár és a cincogi egy csapatot alkossanak a következõ fordulóban.

Szia <#wave>

elképesztõ fazon:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ez a töritanár a paradoxon manifesztuma :D

Puzsér reakciói:D:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Puzsérnak jó a humora :D

ascii
nem láttad, h péjbekk?

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

atyagatya ez nem gyenge:D ennek hangot is ültettek be?

ascii
jujjdeuizgi...a szinpadon a Travi!

Pedig ez lesz !
pedig abban a szerkoban eleg hot volt:D
Zeraa
így van <#eljen>

pedig, de, legalább neki cserébe még Enikõéknél is jobb hangja van

jaj.
szirota dzsenifer a csillag születikben!
õ lesz az új veca vagy muri enikõ?:O kiesett a múltkor most meg kb. a legjobb 5ig nyomatják? behalok ha igen -.-

jAsOn VoOrHeEs
A grafikus srácról nekem egybõl Bradley Cooper ugrott be. :D

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Faszom,akkor ezért nincs Beugró mert ott zsûrizik?Kapja be Aurélia..<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Szenny-rapper
Poltikai elemzõ volt a Hir tv-n.Én nagyon sokat láttam õt.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

én elsõnek azt hittem izé a Vuk:D
ascii

bakkerman
ja nem,az pokorny lia,bocsi :DDD kajak hasonlítanak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
am ki a gecim ez a puzsér gyerek???? még életemben nem láttam sehol,az a csaj meg a barátok köztös juli???? meg hajós??? mi a picsa??? ezek a zsûrik,grat.

bakkerman
plazma for pres...amíg õ bent nálam pörög a csillag születik :DDDD

Az nem Kiborg kapitány, hanem Keyboard kapitány.

Keyboard = billentyûzet.
+1+1+1+1+1+1
#3273 Valaki, légysziiiii? :D

Egyébként a pokember, meg az a festö jó volt, de biztos hogy énekes vagy táncos fog nyerni.

Kiborg kapitány is jó volt. :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

BaliBoy
Teljesen igaza van Puzsérnak. Az összes ilyen tehetségkutató hányja a "kiváló" énekeseket. Nagyon unalmas már. Van már annyi jó énekes, hogy elég belõlük. Én végre egy olyan mûsort szeretnék látni zene témában, amiben zeneszerzõk vesznek részt, mert jó zeneszerzõkre nagy szükség lenne, hogy ne csak ilyen tingli-tangli 2 napos slágerek szülessenek.
Ha jól értelmeztem amit Puzsér mondott, akkor neki sem az a gondja, hogy ne tetszenének az énekesek...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

elég igénytelen egy ember, amikor beszél és nem is néz rá a versenyzõre, gusztustalan egy majom
ez a zsûri nagyon ratyi lett
ascii
puzsér ezt is megkritizálhatja:

http://www.youtube.com/v/2eTnz6BuUlQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Egy beképzelt majom !
valami kritikus csóka
Zeraa
lol ki ez a puzsér gyerek? xD

Kongy
Puzsér nálam a Batman: A Sötét Lovag érthetetlen lehúzásánál kihúzta a gyufát, és most sem hazudtolja meg magát... nagyon nem bírom a fejét.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sziasztok, a mostani adás elözetesét betudja valaki linkelni?
Kerestem youtubeon, meg rtl-nél is, de nem találtam. :(

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Mi a fenéért kell megint a régieket visszahozni?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wesker24
Ez a szöges fiú nem volt semmi ! xD
valahol jogos..elég sok felesleges koppintós van már ebben a szakmában
Szirota Dzsenifer lesz a kövi adásban:O:O X faktor 1 válogatóján volt, nem juttatták be a 12-be:O

Puzsér még ezen sem hatódott meg? Csak úgy reflexbõl szórja a nemeket.

Bódi klán fahangú tagja is lehetne:)
Miért? Szép telt csaj,nem?

Eunikát?..rohadt perverz:)
Dugtam volna ezt a csajt.DDD

jujj, de gyenge ez az Eunika...osztrák

visszamenjél..ez színpadra született???
mi ez a fellépõk esély egyenlõségének magas aránya?:)
akkor éljetek a haknikból,ez egy tucat volt duókám:)
DDDD
Összenyálaztátok az egészet

ez de nagy volt ez a mûvész