Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalrobto
http://www.youtube.com/v/cVppqrYOUf4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
szerintem most is jó a hangja de nagyon<#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Tegnap totál elfeledtem..azért a mûsor introjához berakni a Kick-Ass zenéjét nem gyenge:))
RatBaG
a 100as szögben semmi trükk nincs, bárki meg tudja csinálni, aki nincs beszarva.
kb mindenkinek ilyen alakú az orrürege, hogy egyenesen befelé sok minden elfér. lehet gyakorolni kisujjal... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

következõ adásban az idõs faszi nem volt a megasztárban pár éve?
megjött az új benedek :DDD
LOL puzsér szavazatát nem is hallottam :DDD
ez igaz :D neki jobb a hangja... most lájkolom :DD
szebb is , hangja is jobb mint a faktorban...
vagy lehet csak egy kurva jó dalt választott?
mondjuk a háttérhangot erõsíthették volna picit...
de ez nem rossz.
Faktorban jobb volt Dzsennifer:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

CalebJoe
bõrben a tehetség<#nevetes1>
CalebJoe
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Shiwo
abból 5 kiló az orra <#eplus2>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CalebJoe
az 50 kiló a menõ eladható a kiscsajoknak<#eplus2>
ascii
hát hangja neki is van.

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

itt van Varga Viktor tesója, ahogy nézem õ is tehetség

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na itt a nyálgép:)

biztos volt valami trükkje a szögnek:) mondjuk a srác feje akkor is pszichopata filmekbe illõ:)

DaemoonHunter
nórika a legjobb végét ragadta meg amikor kisétált.

wesker24
Persze hogy az ennek is megvan a trükkje !
CalebJoe
jó hogy nem csinál lobotómiát magán<#nevetes1>
wesker24
Ez egy állat ! xD
ascii
trükk!

jaj, de beteg ez a csávó is:D

Szerintem meg frankón beveri a fejébe. Nagy kavarodást nem okoz a softverben, ahogy elnézem szegényt.
Én úgy sajnálom ezeket a kis szerencsétlen sorsú, átlag alatti, exhibicionista emberkéket. Állati nagy kudarc éri õket.

wesker24
Nah vazee X faktor 3 asszem ez lesz a Csillag születik után és ha az X faktor is lement utáan jön szerintem a VV6 !
wesker24
Szerintem az olyan szög ami önmagában összemegy ha nyomás éri !

Mint a mágusok kulisszatitkaiban !
Dehogy baj! Nagyon kedves vagy. Köszönöm.

Krisztiam
jön a szöges gyerek :DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

wesker24
Na ez a fakir gyerek se semmi az képtelenség hogy az normális százas szög legyen ! acélból vannak az orr izmai vagy mi ??

Ott biztos valami trükk van !
jól tolja csak sajnos az ilyeneket mindig kiejtik az élõ show elõtt:) még talán a 2. szériában volt egy rúdtáncosnõ na az fincsi volt:) õ sem kerül tbe:S

ascii
ezzel a hajlékonnyal sok mindent el birnék képzelni a háloszobában....

CalebJoe
értem azt hittem a hegedûsre érted, én ezzel csak illedelmes voltam ma már ez is baj<#shakehead>
ascii
csak õ alapból kinézte belõled, mivel nõ vagy, h Te sem értesz sok mindent! :PPP

Én a betyáros produkcióra értettem a "mi van"-t :)
Hirtelen nem tudtam a szájjalszélgörcsöt értelmezni.

Téged nem ilyen eccccerû módon szólítanálak meg, ha ne értenék valamit. :)

ascii
jujjj ez kemény volt ez a klimax versus mjüzikel! :D

wesker24
Ez haláli ! XD
Puzsér miatt érdemes ezt a mûsort nézni xD

wesker24
Ez már durva ! xD
jaj de beteg:D:D:D

CalebJoe
mit nem ért hölgyem? "A tehetség önmagában kevés az érvényesüléshez."
Mi van????????????????

CalebJoe
itt a gond az országban
Most nézem a reklámban, hogy Balázsnak ismét kezdõdik a széfes játék. Ezek szerint hamarosan vége lesz az 1 perc és nyersz-nek?

ascii
jol látod. azt hittem egyedül vagyok és vmit benéztem!

Kétségtelenül tehetséges zenész, de szerintem küzd némi mentális bibivel. Rosszul látom?
A tehetség önmagában kevés az érvényesüléshez.

Ez az ember többet érdemel mintsem utcazenész maradjon

a táncos gyereket(László Martint) ismerem..

CalebJoe
Schindler listája
ascii
ez most hamisan játsza, vagy szar a hegedü, de nekem sérti a fülemet!

<#vigyor2><#wave><#love11>