4158
  • Dean Winchester
    gladiátor betétdala :D
  • Dean Winchester
    bírom ezt a puzsért , ő legalább valóban rendesen pontoz. ha vmi sar akkor 3-4-5 pontot ad ha vmi jó akkor 7-8at. a többiek mennyit adnak? 6-7 vagy 8 pontot és kész. nem lehet érezni azt,hogy valóban mi az ami jobb és rosszabb....
  • Béka Benő
    He-he-he !
  • davidka003
    Márpedig azért, mert csak énekesből lehet pénzt csinálni. Az adhat ki sok lemezt.
    Egy Quantum XXL meg mit ad ki? Max fellépni mehet.
  • IXEMGabeo
    jó bocsánat Utasi Árpi a kivétel, de azóta...
  • IXEMGabeo
    eddig valami véletlen folytán mindig énekes nyerte
  • IXEMGabeo
    megnyeretik a Jenniferrel figyeld meg...mentsd le a hsz-em
  • Krisztiam #3791
    szerintem nyerje meg a Quantum XXl és kész.. nem kell itt húzni az időt..
  • karajjj
    egyébként az is meg van szabva, hogy ki milyen produkcióval léphet fel, pl Marcinak benne van a szerződésében, hogy csak népdal lehet, de állítólag megengedték neki, hogy a héten mást énekeljen
  • Ironman2
    ?????? WTF?
  • BaliBoy
    Ez semmit sem jelent. A hírportálok általában előre megírják a cikkeket. Több változatban is. Van újságíró ismerősöm, szóval elhiheted.

Persze ettől függetlenül ezek a műsorok mind szándékosan manipulálva vannak.
  • davidka003
    RTL klubnál dolgozol? Lehet igaz is akár. Nem tudni hogy trükközik akármelyik csatorna is. Mondjuk én biztos nem küldök SMS-eket drága pénzért.
  • IXEMGabeo
    az a része baromság...fake volt az összes
  • Ironman2
    Istenem! Ez hogy jön ide? És nem igaz!
  • davidka003
    Csak mert Való világnál kiderült, hogy előre meg volt tervezve, hogy ki essen ki.
    Még zajlott az élő adás és már megjelent egy cikk, hogy ki esett ki.
  • zsotesz
    ezen sem lepődnék meg bár ezt biztosra sosem fogjuk megtudni
  • Balázs 17
    alap
  • davidka003
    Lehet nem is érnek semmit a nézői szavazatok és már az egész előre el van tervezve.
  • zsotesz
    Ezek a műsorok már rég nem erről szólnak. A szavazók nagy része nem az alapján szavaz, hogy ki milyen produkciót nyújtott, hanem, hogy ki épp neki a szimpatikus. Így lehet pl. még a megasztárban is bent Burgess Benji, pedig nála jobbak meg már rég kiestek. Az volna igaszságosabb ha a zsűri döntene, persze akkor nem jönne pénz az sms-ekből.
  • wesker24
    Ez a Csillag születik sem arról szól hogy ki a legtehetségesebb ?

Bernadett-nek stabil 7-dik helye volt de az utolsó 5 percben váratlanul a nézői szavazatok alapján mégis az utolsó helyre esett vissza !
  • Dean Winchester
    köszi akkor az egyik kedvenc kiesett :( sajnálom
  • wesker24
    Negyela Bernadett és Molnár József és Vizy Imre !
  • Dean Winchester
    most hétvégén ki esett ki ?
  • davidka003
    Anyám szerint koravén.
    Bőven volt nála sokkal rosszabb produkció is. Kb az egész műsort a Quantum XXL viszi el a hátán.
  • karajjj
    szerintem idegesítő hangja van a csajnak, azt sem értettem, hogy egyáltalán mit keres ott...
  • Richardix
    Hát igen, kétség kívül kimagaslóan énekelt ma, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar kiesik :(
  • davidka003
    Így vagyok én is de Bernit nagyon sajnálom. :(
    Ma nagyon jó volt.

• Richardix
    Egy rugóra járunk, nálam is ők ketten vannak még :)
  • Richardix
    A 3 favoritomból legalább 2 továbbjutott... de pont Ő nem?! Komolyan mondom a Puzsér tehet erről, bemagyarázta, hogy neki semmi keresnivalója itt, mert ne legyen tinisztár, puff nem is kap szavazatokat. Hernádi is kiakadt a végén, hogy ez most hogy lehet...
  • IXEMGabeo
    jól van akkor a Quantum és Plazma ott lesznek a döntőben a többi nem nagyon érdekel...
  • IXEMGabeo
    és még azt se lehet mondani h szar volt, mert nagyon szépen énekelt...Puzsér véleményére nem adhattak mivel volt, amit rosszabbul értékelt szval nem vágom...

Jennifer pl szépen fel volt öltözve, de nem éreztem sokkal jobbnak Berninél...
  • wesker24
    Ebből is látszik a közönség hozzá nem értése az egész dologhoz !

Megint olyat juttattak tovább aki sokkal szarabb volt mint Berni de hát ez van ezt kell szeretni !

Kiváncsi lennék én arra a pont táblázatra hogy honnan vakartak ezek elö +4 pontot amivel beelőzték Bernit !

Ugye 10 helyen Vizy-iék voltak 22 ponntal 8 helyen holt verseny 24 ponntal Juhász Marci meg a másik már nem tom ki volt és persze 7 Bernadett 27 ponttal !
  • IXEMGabeo
    pfff bassza meg máris a kedvencem...ebből látszik nem a tinicsajok kedvence a csajszi
  • wesker24
    Negyela Bernadett és Molnár Jocó és Vizy Imre !
  • davidka003
    Végét nem láttam, most akkor ki esett ki? Melyik kettő?
  • wesker24
    Pontosan !
  • Rash87
    Úgy látom megint olyan fogja megnyerni ezt a CSiSZ-t, aki nem sokat ér...
  • wesker24
    Jah nem is értem hogy eshetett ki Berni amikor nagyon jó volt voltak nála sokkal gyengébbek Zsüri szerint 7 helyen állt !

Nem hiszem el hogy a nézöknek jobban bejött a másik 2 produkció !
  • Krisztiam #3760
    nah bazz Berni kiesett.. :(
  • Krisztiam #3759
    kik ezek a majmok? :DD