4158
![csillagszul.jpg](http://iaro.3dmax.hu/images/2011/04/24/csillagszul.jpg)
| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
Dean Winchester #3798 gladiátor betétdala :D -
Dean Winchester #3797 bírom ezt a puzsért , ő legalább valóban rendesen pontoz. ha vmi sar akkor 3-4-5 pontot ad ha vmi jó akkor 7-8at. a többiek mennyit adnak? 6-7 vagy 8 pontot és kész. nem lehet érezni azt,hogy valóban mi az ami jobb és rosszabb....
-
Béka Benő #3796 He-he-he !
-
Márpedig azért, mert csak énekesből lehet pénzt csinálni. Az adhat ki sok lemezt.
Egy Quantum XXL meg mit ad ki? Max fellépni mehet. -
IXEMGabeo #3794 jó bocsánat Utasi Árpi a kivétel, de azóta... -
IXEMGabeo #3793 eddig valami véletlen folytán mindig énekes nyerte -
IXEMGabeo #3792 megnyeretik a Jenniferrel figyeld meg...mentsd le a hsz-em -
szerintem nyerje meg a Quantum XXl és kész.. nem kell itt húzni az időt.. -
karajjj #3790 egyébként az is meg van szabva, hogy ki milyen produkcióval léphet fel, pl Marcinak benne van a szerződésében, hogy csak népdal lehet, de állítólag megengedték neki, hogy a héten mást énekeljen -
Ironman2 #3789 ?????? WTF? -
Ez semmit sem jelent. A hírportálok általában előre megírják a cikkeket. Több változatban is. Van újságíró ismerősöm, szóval elhiheted.
Persze ettől függetlenül ezek a műsorok mind szándékosan manipulálva vannak. -
RTL klubnál dolgozol? Lehet igaz is akár. Nem tudni hogy trükközik akármelyik csatorna is. Mondjuk én biztos nem küldök SMS-eket drága pénzért. -
IXEMGabeo #3786 az a része baromság...fake volt az összes -
Ironman2 #3785 Istenem! Ez hogy jön ide? És nem igaz! -
Csak mert Való világnál kiderült, hogy előre meg volt tervezve, hogy ki essen ki.
Még zajlott az élő adás és már megjelent egy cikk, hogy ki esett ki. -
zsotesz #3783 ezen sem lepődnék meg bár ezt biztosra sosem fogjuk megtudni -
Balázs 17 #3782 alap -
Lehet nem is érnek semmit a nézői szavazatok és már az egész előre el van tervezve. -
zsotesz #3780 Ezek a műsorok már rég nem erről szólnak. A szavazók nagy része nem az alapján szavaz, hogy ki milyen produkciót nyújtott, hanem, hogy ki épp neki a szimpatikus. Így lehet pl. még a megasztárban is bent Burgess Benji, pedig nála jobbak meg már rég kiestek. Az volna igaszságosabb ha a zsűri döntene, persze akkor nem jönne pénz az sms-ekből. -
Ez a Csillag születik sem arról szól hogy ki a legtehetségesebb ?
Bernadett-nek stabil 7-dik helye volt de az utolsó 5 percben váratlanul a nézői szavazatok alapján mégis az utolsó helyre esett vissza ! -
Dean Winchester #3778 köszi akkor az egyik kedvenc kiesett :( sajnálom -
Negyela Bernadett és Molnár József és Vizy Imre ! -
Dean Winchester #3776 most hétvégén ki esett ki ? -
Anyám szerint koravén.
Bőven volt nála sokkal rosszabb produkció is. Kb az egész műsort a Quantum XXL viszi el a hátán. -
karajjj #3774 szerintem idegesítő hangja van a csajnak, azt sem értettem, hogy egyáltalán mit keres ott... -
Richardix #3773 Hát igen, kétség kívül kimagaslóan énekelt ma, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar kiesik :( -
Így vagyok én is de Bernit nagyon sajnálom. :(
Ma nagyon jó volt.
-
Richardix #3771 Egy rugóra járunk, nálam is ők ketten vannak még :) -
Richardix #3770 A 3 favoritomból legalább 2 továbbjutott... de pont Ő nem?! Komolyan mondom a Puzsér tehet erről, bemagyarázta, hogy neki semmi keresnivalója itt, mert ne legyen tinisztár, puff nem is kap szavazatokat. Hernádi is kiakadt a végén, hogy ez most hogy lehet... -
IXEMGabeo #3769 jól van akkor a Quantum és Plazma ott lesznek a döntőben a többi nem nagyon érdekel... -
IXEMGabeo #3768 és még azt se lehet mondani h szar volt, mert nagyon szépen énekelt...Puzsér véleményére nem adhattak mivel volt, amit rosszabbul értékelt szval nem vágom...
Jennifer pl szépen fel volt öltözve, de nem éreztem sokkal jobbnak Berninél... -
Ebből is látszik a közönség hozzá nem értése az egész dologhoz !
Megint olyat juttattak tovább aki sokkal szarabb volt mint Berni de hát ez van ezt kell szeretni !
Kiváncsi lennék én arra a pont táblázatra hogy honnan vakartak ezek elö +4 pontot amivel beelőzték Bernit !
Ugye 10 helyen Vizy-iék voltak 22 ponntal 8 helyen holt verseny 24 ponntal Juhász Marci meg a másik már nem tom ki volt és persze 7 Bernadett 27 ponttal ! -
IXEMGabeo #3766 pfff bassza meg máris a kedvencem...ebből látszik nem a tinicsajok kedvence a csajszi -
Negyela Bernadett és Molnár Jocó és Vizy Imre ! -
Végét nem láttam, most akkor ki esett ki? Melyik kettő? -
Pontosan ! -
Úgy látom megint olyan fogja megnyerni ezt a CSiSZ-t, aki nem sokat ér... -
Jah nem is értem hogy eshetett ki Berni amikor nagyon jó volt voltak nála sokkal gyengébbek Zsüri szerint 7 helyen állt !
Nem hiszem el hogy a nézöknek jobban bejött a másik 2 produkció ! -
nah bazz Berni kiesett.. :( -
kik ezek a majmok? :DD