Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erõnlétileg nem nagy cucc a csávó, és sokat már nem is fog fejlõdni :/
Szimpi gárda:D
Am sacko az nem olyan mint egy kibaszott csiga?:D
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Nekem most lesz az elso pl-es szezon eddig par jatekos jott Rafael es Fabio Manchesterbol es talan jon Jack Rodwell.Jott Rosicky ingyen es Anichebe cserebe valakiert.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ákipapa? :AS:DAS:D:AD:D:D:DDDD
Inkább Ájkiötsi:DASDADD.
Agbonlahor meg hogy? Leszopoá?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
bajnokságban megint a 7. hely jött össze,mondjuk ez lehetett volna jobb is,de ez van
uefából csoportkörbõl simán továbbmentünk, 1. körben vmi román csapatot kaptunk,õket vertük 3:1re összesítésben,viszont 2. körben arsenal jött,velük nem bírtunk és kiestünk :C
ebben az évben viszont mostmár kellett egy új bal középpályás+owen helyére egy új csatár,mert mindkét játékosom már 32éves volt,szal már nemsok lesz bennük...
paloschi viszont olyan évet nyomott,hogy bekuláztam,de beszéljenek inkább a képek
az idei igazolások
a sacko gyerek internél átadón volt,hoztam is el mint az állat

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
10 millio igazolni plusz csinaltam meg eladtam sok jatekost.
igy sikerult a feljutas.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
"...elindítjuk az OnlineFM Kupát, a mindenkori kupagyõztesnek pedig egy tárgynyereményt is biztosítunk!"
Részletek
http://onlinefm.hu/ - Football Manager letöltések, hírek, ligák
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Évek óta zaklatom úgyhogy tuti egy fostalicska lesz :)
Más. Nem igazán értem hogy a magyar csapatoknak miiéért nem kellenek ingyen kölcsönjátékosok?? Hiába hozom a tehetségeket, a tarcsiban nem igazán tudnak kibontakozni, a Létavértes-be meg eszük ágában sincs elmenni. Keresek másik fiókcsapatot, de ettõl még nem fogom megérteni hogy miért nem kellenek senkinek az égvilágon a falábú(nyilván ezért vettem meg õket) fiataljaim.
Példák:
Szvsz simán beférnének bármelyik nb1-es csapatba :)
Bajnokságot, kupát, ligakupát simán behúztuk:
Diouf ugye tavaly rekordösszegért jött a ManU-tól - 3,8M€
Év elején elég jól kezdett, az eredetileg tervezett jobb középpályás poszt helyett sérülések miatt bekerült a csatársorba, és el is kezdte hinteni a gólok, raktam be anno képet is róla. Meg nem mondom már ki, de valaki a fórumról megjegyezte hogy majd 10 meccs után rakjak be képet róla, ott már látszani fog tényleg bevált e vagy csak kezdeti lelkesedés volt. Nem 10 meccs után de tessék :) ->
Ami fõleg sokkolt hogy nemcsak hogy gólkirály, de egyben "gólpasszkirály" is lett. A Bl-ben eggyel több gólt vert mint Ibrahimovic, persze nem nyert aranycipõt, abba nem számítanak bele a selejtezõs gólok.
Bl- csoport:
EL-bõl a címvédõ Sevilla rögtön kivert 5-1-el, belefért.
Az év nb1-es csapata:
Tudom, szégyelljem magam de Guevara már Loki mezben feszít... :) Mentségemre szóljon hogy a díjesõ elõtt találtam rá sajátkezûleg.
Köszi a figyelmet.
www.bundesliga.de www.kicker.de
A tavai német kupás szereplésen felbuzdulva viszont én azt mindenképp szeretném megnyerni bár az elsõ meccs után kezdek kételkedni.
de szép is ez a skin...a világ legjobbja! Kár, hogy már évek óta senkinek sincs eszébe egy hasonlót összehozni!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Még 6 forduló van hátra, és az eddig behozhatatlannak tûnõ Real már csak 1 pontra van...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Eredményekhez grat! Hanyadik hely osztályozó még?
Én nemsokára jövök a szízon rivjúval, elég jó lett a 4. Loki év. Gondolkozom hogy lelépek, mert elég sok kulcsjátékos kiöregszik, lejár a szerzõdése-nem hosszabbít, a télen a Newcastle gondolkozott a leigazolásomon, de majd még meglássuk.
Hát már jó rég nem jelentkeztem, bár ez nem sok embert zavar. Na ma sikerült játékra is idõt szakítani. Lenyomtam egy meccset. fontos kis összecsapás volt a német kupában. Nyögve nyelve nyertünk büntetõkkel a Fürth.
Itt van egy pár kép a csapatomról:
csapat
tabella
Eddig lenyomot meccsek
Mindenkinek gartula az eddigi szerepléséhez!
ráadásul mostmáár tele vagyok jól fejlõdõ fiatalokkal is,szóval nem sokat költöttem a nyári átigba sem,de nem is volt olyan poszt amire kimondottan kellett volna

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki
(titkon UEFA kupás helyrõl álmodunk, csak ne mondjátok el senkinek)
Buonanotte, Anichebe, Cristaldo 2
6 forduló után 12 ponttal a 6. helyen a gárda.
Ha ez vigasztal, nálam a Real épp kiejtette õket a Bl-elõdöntõben :) Egy apróság miatt követem a Bl-t aktívan a kiesésem után is, majd szezon végén megírom miért is :D

4. forduló, Barca ellen, a két 100%-os egymás ellen. Mivel teljesen egyértelmû, h nem vagyunk ellenfél nekik, gondoltam semmi esély sem lesz.
Szóval így állunk:
álmodozni mindíg jó...
kezdet

Milevskyit 'hogy-é adták, és mennyit keres?
/blue is the colour/
Gratta mindkettõtöknek!
Nem tudom, hogy gratuláljak, vagy sírjak -e? <#falbav>#falbav>
Milev egy állat.... Talán kevesebbet pihentettem a kelleténél, de vannak csatárgondjaim így... Hát mindenesetre így sem teljesített rosszul :D
Úgy tervezem, hogy még egy évet maradok, mert érdekes év vár ránk, Akinfeev távozni akar, Milevet én akarom eladni, a remekül teljesítõ Beckham azért már nem fiatal :D Meglátjuk. Ferguson visszavonult, hívtak volna a helyére dehát elvi okok... :D