Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Lol, te kótzka :D

Erõnlétileg nem nagy cucc a csávó, és sokat már nem is fog fejlõdni :/

:)

Szimpi gárda:D

Am sacko az nem olyan mint egy kibaszott csiga?:D

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

DONGUBA
Gratula.
Nekem most lesz az elso pl-es szezon eddig par jatekos jott Rafael es Fabio Manchesterbol es talan jon Jack Rodwell.Jott Rosicky ingyen es Anichebe cserebe valakiert.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

king82
Egy nagy grat!

www.bundesliga.de www.kicker.de

McFrost
Grat!

Ákipapa? :AS:DAS:D:AD:D:D:DDDD
Inkább Ájkiötsi:DASDADD.

Agbonlahor meg hogy? Leszopoá?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fabio Capello
grat :)

báttyó02
3. szezon
bajnokságban megint a 7. hely jött össze,mondjuk ez lehetett volna jobb is,de ez van
uefából csoportkörbõl simán továbbmentünk, 1. körben vmi román csapatot kaptunk,õket vertük 3:1re összesítésben,viszont 2. körben arsenal jött,velük nem bírtunk és kiestünk :C
ebben az évben viszont mostmár kellett egy új bal középpályás+owen helyére egy új csatár,mert mindkét játékosom már 32éves volt,szal már nemsok lesz bennük...
paloschi viszont olyan évet nyomott,hogy bekuláztam,de beszéljenek inkább a képek

az idei igazolások

a sacko gyerek internél átadón volt,hoztam is el mint az állat

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DONGUBA
Kezdtem egyet a qpr csapataval mivel van penz naluk:D
10 millio igazolni plusz csinaltam meg eladtam sok jatekost.
igy sikerult a feljutas.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szabocsaba1983
a 12. fordulóban a 9. helyen áll a csapat. Még akármi lehet. Mára ennyi.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
:)

nem, csak szaraxik a netem és fölbasz

Huninak
Gubának: Lazarro nálam már edzõ.

OnlineFM Kupa indul

"...elindítjuk az OnlineFM Kupát, a mindenkori kupagyõztesnek pedig egy tárgynyereményt is biztosítunk!"

Részletek

http://onlinefm.hu/ - Football Manager letöltések, hírek, ligák

Fabio Capello
hát nem, viszont fõleg a tegnapi meccs után, elég csúnyát buktál a szememben :D

zsolt515
Én romaval vok elsõ zezonban mindent megnyertem amiben elindultam...:D Gondolom ez nem nagy cucc...

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Huni92
Nem a csapatok azok, akinek nem kellenek, hanem a játékosok nem hajlandóak kölcsönbe menni a kiscsapatokba.

zorrobomber
Thx! Nem mintha a Vujovic, Sepuya, Ighalo trió rosszul egészítené ki Diouf-ot, de azért biztonság kedvéért hoztam még egy csatárt.

Évek óta zaklatom úgyhogy tuti egy fostalicska lesz :)

Más. Nem igazán értem hogy a magyar csapatoknak miiéért nem kellenek ingyen kölcsönjátékosok?? Hiába hozom a tehetségeket, a tarcsiban nem igazán tudnak kibontakozni, a Létavértes-be meg eszük ágában sincs elmenni. Keresek másik fiókcsapatot, de ettõl még nem fogom megérteni hogy miért nem kellenek senkinek az égvilágon a falábú(nyilván ezért vettem meg õket) fiataljaim.
Példák:

Szvsz simán beférnének bármelyik nb1-es csapatba :)

DONGUBA
ja kezdesnel 35 eves de atombrutal a korahoz kepest.

Huni92
Diouf :o:o Jóak voltatok!

zorrobomber
Nálam már manager, kezdéskor is 35 körül lehet... :)

zorrobomber
Na jó, akkor röviden.
Bajnokságot, kupát, ligakupát simán behúztuk:

Diouf ugye tavaly rekordösszegért jött a ManU-tól - 3,8M€
Év elején elég jól kezdett, az eredetileg tervezett jobb középpályás poszt helyett sérülések miatt bekerült a csatársorba, és el is kezdte hinteni a gólok, raktam be anno képet is róla. Meg nem mondom már ki, de valaki a fórumról megjegyezte hogy majd 10 meccs után rakjak be képet róla, ott már látszani fog tényleg bevált e vagy csak kezdeti lelkesedés volt. Nem 10 meccs után de tessék :) ->

Ami fõleg sokkolt hogy nemcsak hogy gólkirály, de egyben "gólpasszkirály" is lett. A Bl-ben eggyel több gólt vert mint Ibrahimovic, persze nem nyert aranycipõt, abba nem számítanak bele a selejtezõs gólok.
Bl- csoport:

EL-bõl a címvédõ Sevilla rögtön kivert 5-1-el, belefért.
Az év nb1-es csapata:

Tudom, szégyelljem magam de Guevara már Loki mezben feszít... :) Mentségemre szóljon hogy a díjesõ elõtt találtam rá sajátkezûleg.
Köszi a figyelmet.

king82
Közben meg volt a sorsolás a következõ német kupás ellenfél a Bochum lesz. Velük addig nem lesz bajnoki meccsem. Remélem feléled a csapatom és õket könnyeben lenyomjuk.

Huni92
Abszolút mértékben osztom a hsz elsõ részét :)

king82
Igazad van amit mondasz bár itt még igen fiatal fórumozónak számítok. 3. hely még osztályozó. A fõnökségnek az elvárása csak a bent maradás a közép mezõnyben.
A tavai német kupás szereplésen felbuzdulva viszont én azt mindenképp szeretném megnyerni bár az elsõ meccs után kezdek kételkedni.

Mor3llo
<#eljen><#eljen>
de szép is ez a skin...a világ legjobbja! Kár, hogy már évek óta senkinek sincs eszébe egy hasonlót összehozni!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Kicsit rég Sevilláztam már, de most újra neki fekszem szerintem!
Még 6 forduló van hátra, és az eddig behozhatatlannak tûnõ Real már csak 1 pontra van...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zorrobomber
Fordítva gondolkozol. Nyilván nem zavar senkit ha nem jelentkezel, dolgod van, szülsz, akármi, de ha raksz be képet, akkor örülünk ;)
Eredményekhez grat! Hanyadik hely osztályozó még?
Én nemsokára jövök a szízon rivjúval, elég jó lett a 4. Loki év. Gondolkozom hogy lelépek, mert elég sok kulcsjátékos kiöregszik, lejár a szerzõdése-nem hosszabbít, a télen a Newcastle gondolkozott a leigazolásomon, de majd még meglássuk.

king82
Jó reggelt!

Hát már jó rég nem jelentkeztem, bár ez nem sok embert zavar. Na ma sikerült játékra is idõt szakítani. Lenyomtam egy meccset. fontos kis összecsapás volt a német kupában. Nyögve nyelve nyertünk büntetõkkel a Fürth.
Itt van egy pár kép a csapatomról:
csapat
tabella
Eddig lenyomot meccsek

Mindenkinek gartula az eddigi szerepléséhez!

DONGUBA
SRACOK GRAT MINDENKINEK.Akinek benne van a jatekban mutasson mar egy kepet legyen szives LEANDRO LÁZZARO-rol koszi.

Fabio Capello
fincsi :D

grat báttyo, csaba, ramox, darth, és mindenki más :)

Huni92
<#eljen><#worship>

báttyó02
tegnap énis befejeztem a második évem a wolvesnél..és kurvára elégedett vagyok,az új keret nagyon ütött

ráadásul mostmáár tele vagyok jól fejlõdõ fiatalokkal is,szóval nem sokat költöttem a nyári átigba sem,de nem is volt olyan poszt amire kimondottan kellett volna

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Dzsoki Jujjing
Azért a statot elnézve nem éppen csíter :D a nagy számok törvénye alapján ki kellett kapnod :D

panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

zorrobomber
write-only üzemmód?

szabocsaba1983
Las Palmas-Real Madrid 0-2. Lövések: 13/7 - 14/4, ziccerek 4-2. Még szerencsénk sincs. Nem baj, igazából nem velük kell versenyeznünk.
(titkon UEFA kupás helyrõl álmodunk, csak ne mondjátok el senkinek)

zorrobomber
Anichebe-rõl tolsz egy képet?

szabocsaba1983
Újabb gyõzelem, ezuttal az Ossasuna ellen, 4-2.
Buonanotte, Anichebe, Cristaldo 2

szabocsaba1983
A csapat továbbra is stabil, most az el madrigalból hoztuk el a 3 pontot! Anichebe kölcsönvétele bombaüzlet volt, 6 meccs 4 gól, 2 gólpassz. És az Everton tartalékjában sínylõdött...Pffff
6 forduló után 12 ponttal a 6. helyen a gárda.

zorrobomber
Grat all!

Ha ez vigasztal, nálam a Real épp kiejtette õket a Bl-elõdöntõben :) Egy apróság miatt követem a Bl-t aktívan a kiesésem után is, majd szezon végén megírom miért is :D

szabocsaba1983
Bazzzmeg, keci jó a csapat! Vezettünk 0-1-re, 1-2-re és 2-3-ra is. A csíter Barca meg leszophat Riberystõl, Ibrahimovicsostól, Messistõl, Keirrisonostól együtt!

DONGUBA
GRATULA MINDENKINEK!!!!!

szabocsaba1983
Aha. Azért kérdeztem, mert nálam a Romában 96000-et keres. Kíváncsi voltam, mennyit kell fizetni neki, hogy eligazoljon.

szabocsaba1983
Meccs közben nem szoktam betenni képet, de ez 1 picit izgis:
4. forduló, Barca ellen, a két 100%-os egymás ellen. Mivel teljesen egyértelmû, h nem vagyunk ellenfél nekik, gondoltam semmi esély sem lesz.
Szóval így állunk:

álmodozni mindíg jó...

Ramox
Milev 9,5M ért jött (euro)
32ezret keres, 3,200 pályára lépési és 3,200 gól prémium

szabocsaba1983
Így teljes a keret:

kezdet

szabocsaba1983
A taktikot megnézném.
Milevskyit 'hogy-é adták, és mennyit keres?

szabocsaba1983
Grattt <#taps>
/blue is the colour/

Huni92
Mi az, hogy Milevet eladod? <#ejnye1><#nevetes2>

Gratta mindkettõtöknek!

szabocsaba1983
Szerintem inkább a 0.0001%-hoz tartozol...
Nem tudom, hogy gratuláljak, vagy sírjak -e? <#falbav>

Ramox
Rég írtam, de csöndben fmezgetek. 3. szezonom a Celtic kispadján... minden sima kivéve a BL. Elsõ évben elsõ kiesési körben Real búcsúztatott második évben elõdöntõben búcsúztattam a Realt és a döntõben kikaptam a Barcatól. A 3. évben utamba került mind két spanyol óriás, és 2-2 döntetlennel búcsúztattam õket, és jött a döntõ a bayern ellen. Mindenesetre érdekes volt :D

Milev egy állat.... Talán kevesebbet pihentettem a kelleténél, de vannak csatárgondjaim így... Hát mindenesetre így sem teljesített rosszul :D

Úgy tervezem, hogy még egy évet maradok, mert érdekes év vár ránk, Akinfeev távozni akar, Milevet én akarom eladni, a remekül teljesítõ Beckham azért már nem fiatal :D Meglátjuk. Ferguson visszavonult, hívtak volna a helyére dehát elvi okok... :D