Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barnabyka
nagy vagy, csak így tovább a BL serlegig (:

DONGUBA
Gratula.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

giorgio81
bocs a méretért, nem vettem észre

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

giorgio81

Ismét sikerült elcsípni az 1. helyet, most már készülhetünk a 6. osztályra. Ott kezdtem el tavaly a Vauxhall-al. Csak az a szar, hogy még mindig alig akarnak eljönni hozzám valami jobb playák.
Csak ez az egy képem van most, már túlnyomtam 06.30.-át

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Hellósztok!
Pénteken meglesz az fm10!! a 09-es karrierem: 1 év AS Romával(1 szuperkupa ezüst, bajnoki ezüst), Sporting Lisszabon 7 év (5 bajnoki cím), Hollandia 2 év (vb nyolcaddöntõ), Fiorentina 1 év. És most jön az új fm, és a menedzseri nevem Giorgio Cavaleri lesz, és a Parma edzõje leszek!!! Forza Italia!!(és Chelsea, fm-ben Sporting)
zorrobomber
ács

Ramox
Enrique Iglesias ? xD Szakmát váltott? :D

szabocsaba1983
Hihetetlen! Taktika váltás, 10 meccses veretlenségi sorozat, és voálá, bl induló helyen a csapat!
/a fél karomat odaadnám, ha ez így maradna/
katt 1
katt 2
/az elsõ 3 más kategória = csíter/

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
Úgylátszik a kupa márcsak ilyen. Akármi is lett a vége, lefociztuk a csíterathleticót.

katt

Hihetetlen, így kiesni

Forza Italia
pill azt rakom a képeket

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

szabocsaba1983
Grat! Veretlenül <#wow1><#taps>
Taktika, keret, igazolások pls!

Forza Italia
Vége az elsõ szezonnak a Juvéval..
Csalódás a bl. Negyeddöntõben kiestünk a Barca ellen.
Bajnokságot sikerült nyerni

OLasz Kupa is a miénk lett

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

szabocsaba1983
Reggelt!

A hazai 0-2 után ezt nem hittem volna!
/taktika csere volt/

Espanyol ellen

Fabio Capello
Nekem jobban bejön, a Vista számomra mindig kicsit irodai szagú volt, nem bírta a játékok egy részét, amit a W7-ben sikerült kijavítani, így iroda+szórakozásra is tökéletesen alkalmas, nem csak az egyikre.

zorrobomber
Off, de nem bírom magamban tartani: nem fér a fejembe hogy mi ez a nagy hajcihõ a w7 körül hogy 600xor jobb mint a Vista, mikor nem. Még nem.

king82
Jó reggelt!

Na végre ez legalább teljesen életszagú. Mindenki a megérdemelt helyén van.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Darthmushroom
omg

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

5w0rdf15h
na ilyet is ritkán látni :D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Huni92
Pitsába. Pedig már megvolt a vádbeszédem arra az esetre, ha a válaszod Brazilia lett volna <#nyes><#love11>

zyndar
Én ilyen nevenincs csapatok padjára nem ülök le :) Csak érdekességképpen mutattam, nem vagyok szövkap.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Kivel voltál te? :D
Egyébként már más is panaszkodott arra, hogy nem mennek az alább emlitett funkciók a W7-tel. Nem tudom mitõl függ az egész.

zyndar
Win7-em van és mukodik minden, mint XP alatt. Itt egy VB döntõ :)

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

FM10-ben miért nem jelenik meg a tabella???! :-) esetleg felbontásbeli probléma v mi lehet a gond?! fordult elõ ez már vkinek?! a válaszokat elõre is köszi! :-)

Igen. Ezt tapasztaltam már, sem a print screen, sem mondjuk az irfan view ilyen jellegû funkciója nem azt veszi fel, amit én szeretnék...

Huni92
Jelent. W7 alatt például a sima printszkrin sem megy állitólag, mert az sem a játékot fényképezi. Próbáld felvenni a Fraps nevû progival.

Sziasztok.

Remélem kérdésemmel senkit nem bántok meg. Mutatnék pár gólt, azonban hiába a leírás az online FM-en, sajnos nekem nem sikerül. Ugyanis a hypercam2 nem a játékot veszi fel, hanem csak mondjuk a játékkal egyidejûleg megnyitott böngészõt...

Windows 7-em van és laptopról van szó, ha jelent ez valamit. Ha tudnátok akkor megköszönném segítségeteket.

Köszi srácok.
Siker!!!
Huni92
Inditsd újra a gépet.

DONGUBA
inditsd ujra a patchet es sikerulni fog nekem is volt ilyen.addig probald amig nem sikerul

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

És az miért van mikor telepítem a 10.2 es patchet az fm.exe-nél errort ír ki és nem telepíti tovább.
Azt irja hogy jelenleg más program használja.
de nem használja semmi sõt még a cdképet kivettem és patch sincs feltelepítve csak ez lenne ha sikerülne.
segítsetek
king82
Jó reggelt!

Valakinek Bundes liga harmadosztályhoz nincs valakinek mez csomagja 2009-cel nyomom.

Köszi

www.bundesliga.de www.kicker.de

DONGUBA
mi lenne ha elkuldenem a mukodo verziot?:D

az oké hogy a csapatok létszámát de melyikét hol hogyan mert ha kitörlök egy csapatot a pest megye I osztályból és átírom 15 re akkor a magyar kupában is át kell irni 1078 rol 1077 re és azt meg nem engedi mert mikor átírom és 1077 re átugrik magátol 256 ra és annyit ír hiába írok be akármit ennyit ír ki és így megnt nem jó az egész.
segítsetek.
az editorba a kiegen belül mit állítdak át?
DONGUBA
Ezt az ujat en is csak egyszer probaltam mikor leszedtem egy England nevu adatbazist ami az angol valogatottat teszi be az angol bajnoksagba es a madar 24 csapat helyett 25-ot rakott be es nem indult el es akkor neztem bele de eleg bonyolult nemolyan mint regiekben.

Mor3llo
õszinte legyek? fingom nincs:D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
Lehet, hogy nem mindenki tudja kezelni az editort....:) khrm.

Mor3llo: miért villog ennyire? Ahogy látom a leirásom szerint csináltad, mi a fenétõl van ez? :D

zorrobomber
Uhh, epilepsziásoknak érdemes kerülni az oldalt amíg ez kint van.
Hypercam-ben legyen beállítva a 30fps, alapból asszem kevesebben van, másrészt sztem még mindig kultúráltabb youtube-ra felrakni, ami pl. nem lassítja az oldalbetöltést.

Mor3llo
ahogy mondod...:d

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DONGUBA
Hat editorban kell atallitani a csapatok letszamat es megoldva a problema.

giorgio81
kapus beküldte izomból a saját kapujába vagy mi volt itt?
csak ne lenne ennyire vetítõs

giorgio81
az is egy válasz gondolom le tudta fordítani hogy mi a hiba de ettõl még nem oldódott meg a problémája

Mor3llo
Itt van Palop gólja. Remélem kivehetõ a dolog.

DONGUBA
De hat valaszoltam ra dzsordzso:DDDDDDDDDD

giorgio81
Tedd fel a kérdést az onlinefm.hu fórumában, ott csinálták ezt a kieget, biztos jobban értenek hozzá mint mi

DONGUBA
egyel tobb csapat van mint kellene az osztalyban

DONGUBA
nem jo a kep igy hogy segitsek?

Bocs ez a hiba : http://img121.imageshack.us/img121/695/hiba.jpg
Segítsetek
Elõre is köszi.
DONGUBA
ostort nekik:DD