Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyndar
Emlékeztem, hogy nagy ez a stadion, de ennyire <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Vigyed. Ennyi pénzért szinte ingyen van :)

HUNLonsdale
Igen én is erre gondoltam, keresek is mellé egy gyors csatárt a téli átigazolások során. Vaclav Kadlecrõl valakinek valami vélemény?? 600k ért el lehet hozni.

próbáld meg target man-nek,vagy taníts neki új mozdulatokat

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

HUNLonsdale
Az a baj, hogy én ezt nem engedhetem meg magamnak, újonc feljutóként úgy kellenének a góljai mint az a bizonyos falat kenyér..

DONGUBA
na akko felesleges volt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

nagyon fiatal,de viszont a statjai jók,1-2 év kölcsönadogatás portugál kisebb klubokba :) én Lukaku-val játszottam ezt el,megvettem 3 milláért a Barca-ba,hogy majd jó lesz,3 évig kölcsönadogattam(elõször Tenerife,aztán Chievo,utoljára pedig a Barca B-ben játszott) és a 4. évemben már kapott nálam 23 bajnokit,többnyire csereként,és 13 gólt lõtt,utána meg alapemberem lett :) az idei FM-ben nagyon jól lehet nevelni a fiatalokat!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Huni92
Akkor adj idõt neki, fiatal még :)

HUNLonsdale
Sajnos én is ezzel a kettõvel próbálkoztam, talán akkor a hidden atributokkal lesz a gond...

Huni92
poacher, esetleg advanced forward.

HUNLonsdale
Sziasztok.
Ki milyen beállítássokkal játszatná ezt a srácot?? Nálam mint látjátok nem nagyon találja a góllóvõ cipellõjét, pedig sokkal többet várnék tõle..

DONGUBA
Na tehat igy alakult.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Karaj.
Toljak en is vagy felesleges?:DDD

DONGUBA
Huni muti hogy haladsz 3. osztalyban.
Kaptal lovet ev vegen vagy elejen?
Most vegeztem 4. osztalyban ha erdekel dobok kepet.

Huni92
Nekem megy 400k euróm van az olasz 3. osztályban. Egész évre :D

zorrobomber
Mondjuk e téren el tudnék képzelni némi fejlesztést a gémben, mert azért 10000 sem olyan irtózatosan sok, legalább javaslatot tehetnél az ideális méretre vagy valami...

Huni92
Vukcevic, Di Maria. Ha mákod van, olcsón elhozhatod õket.

Valaki tudna nekem ajánlani 1 Bal Középpályást????4,5 millió euróért?????
báttyó02
._. ez csöppet irreális lol

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zyndar

Hmm...én egy Premier ligás csapatot viszek 346.000 euróból hetente.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Végre eljött az, amirõl "álmodtam" a játékban :D Stadionbõvítés xD
http://noob.hu/2010/03/21/vegre.bmp
Mondjuk egy 1. osztályú angol csapatnak gáz is a 2000 férõhelyes "stadion" :D:D:D
DONGUBA
Na megihlettel mentem a Pro Vercelli csapatahoz.

Huni92
A két szélsõm közül az egyik inside forward, a másik winger volt. utólag jöttem rá, hogy ha a jobboldalit is IF-nek teszem be, akkor több gólt lõttünk volna.
A keret tényleg nagyon jó volt, még a harmadosztályúak ellen is jók voltunk.
A 2 kkp közül az egyik central midfielder - defend utasitással, a másik boxtobox midfielder. Õ az irányitóm is.
A végõk góljai pedig nemkicsit voltak érdekesek. Ilyen 11-es távoli lövésû kp-m 40-rõl baszta a gólokat, ezek a védõk meg lõttek legalább 5-5-t 20-ról. Szerintem azért, mert az ellenfél kapusai elég trék ilyen szinten. Megfigyeltem, hogy próbálta a gép is nyomni, hogy a távoli lövésekkel verjen meg, de csak ritkán akadt be egy-egy bomba.
És voltak szögik és szabadrúgások is.

Fabio Capello
csíterkeci :D:D:D

zyndar
Ja meg a 2 középsõ védõd 21 gólt hozott össze? Pff....

zyndar
Itt nekem valami bûzlik koma! <#idiota> Nagy grat ám!
Gondolom a keret azért ezen a szinten kiemelkedik a mezõnybõl. A 2 szélsõd milyen utasítások szerint játszik? Ezzel a felállással azért nem próbálkoztam még a 2010-ben, mert nagyon szellõsnek tûnik, de lehet, hogy megér egy misét :)

Huni92
Serie C2/C - Cisco Roma - 2009/2010

Olasz negyedosztály, a szebb idõket is megélt Cisco Roma irányítását vettem át. Anyagilag nem állt rosszul a klub, bár a szezon során mindig veszteséget termeltünk, így 1 millió eurótól szabadultunk meg 1 év alatt.
Beígértem a bajnoki címet, és valami kikúrtmód jó év volt ez.
Volt jövés-menés bõven, és sikerült megerõsíteni a csapatot. Olyannyira jól ment a játék, hogy február elején, 31 meccs elteltével elértük a 100. rúgott gólt. A bajnokságban megszorítani sem tudtak, rajt-cél gyõzelmet arattunk, és minden forduló végén mi álltunk az elsõ helyen. 32 pont elõnnyel lettünk bajnokok.

A kupában sorra vertük a harmadosztályú ellenfeleinket, és bejutottunk a döntõbe, ahol a Riminivel meccseltünk oda-visszavágós alapon. Ja, ofc ez nem az olasz kupa volt, hanem a 3. és 4. osztályú csapatok számára kiírt Serie C kupa.
Az odavágót idegenben elbuktuk, 4-2-re nyert a Rimini. Egyébként valami 20 meccses gyõzelmi szériánk szakadt meg ekkor.
A lényeg a visszavágón volt, ahol egy elmebeteg meccsen nyertünk

Kaptunk egy szekérderéknyi elismerést, díjakat, melyeket nem részletezek most, de az év csapatát kiemelem :D
Foti 22 góllal lett gólkirály

Itt egy szkrin, amolyan összefoglaló jelleggel, és egy részletesebb pikcsõr a csapatról

Huni92

Huni92
cirka 1 év alatt "enyhe" fejlõdés látható a srácnál...
2026.07.07.
2027.06.02.

VAMOS MADRID!

Huni92
Még szép bro' :D
Ilyen lazán kiütöttük a harmadosztályú Foggiat a kupából.
Mondjuk utána kiszoptunk egy középcsapattól a bajnokságban, de belefér.

zyndar
Na jó, de ez a 2. év.
Bundázol-e?

Huni92
A Genoa általában nagyon jó lesz, van ott néhány pro playa.

Eddig 4/4 a bajnokságban, 17 lõtt és 1 kapott gólunk van.

zyndar

zyndar

Huni92
Jóaz
Gracián mit játszott?

zyndar
Bocs, jpg-k lettek <#rolleyes>

zyndar
Üdv Urak!
Azt hiszem rekord hosszúságú idõ alatt, de végül sikerült befejeznem a 2. szezont a Nottinghammel. Erõn felül teljesítettünk, amihez az utolsó 8 meccs nagyban hozzájárult. Ezeken Némethnek és Graciánnak elgurult a gyógyszere. Elég sok gólt kapunk viszont, szinte minden meccsen :)

Említésre méltó még a Ligakupa, ahol a döntõbe jutásért játszhattunk. Végezetül pedig a statok és a keret.

Huni92
Ez pedig elfogadható magyarázat más problémájának a kiröhögésére, ha jól sejtem. Ámen :)

zorro: az nice :D
mindjárt megkeresem a képeimet sóbisról :D talán valamelyik képmegosztón még megvannak.

zorrobomber
Igen, Sevilla és igen, 89 gólos, bajnokságban "csak" valami 53-at lõtt <#crazya>

DONGUBA
Jo hat az nem vol odairva hogy KOMOLY problema allt fent.

Huni92
ja, tényleg nagyon vicces.
sajnos ilyen lehetõség nem állt fent esetemben, a probléma összetettebb, mint azt hiszed. mindegy.

DONGUBA
En ilyen esetnel csinalom azt hogy maradjon ep a jelenlegi oprendszer es tekepites utan megmaradnak a dolgok:DDDDDDD

Huni92
Tegnap újrahúztam a vinfost, mert bekrepált az egész.
Elveszett minden FM-es cuccom, szal sem mentések, sem skinek, sem taktikák, semmi nem maradt meg.
Generáltam egy játékot, Serie C2/C, Cisco Roma. Kb másfél millió euró volt a számlán érkezésemkor, ami azért nem rossz.
Hoztam néhány jobb játékost is, vannak szépen csengû nevek is a listán: Katt.

Cél a feljutás, oszt meglátjuk.

Huni92
Caracciolo 89 gólos? :D

Barnabyka
ez eredetileg melyik csapat lett volna? Sevilla?(:

zorrobomber
Takarítok. Good ol' days - FM2006 :)

Gunnersboy
kb 2 értelmes játékosom Arnautovic és a 35éves N'kufo :D de az elsõ 6ba remélem becsusszanok

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hajrá hajrá