Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
com shield: castle 2:4 chelsea
elsõ 4bajnoki: 1gy 2d 1v
szuper kupa megint meglett a barca ellen
az volt a baj h olimpián szerepelt a félcsapat :S gólkirály lett Sanogo ott 2. meg Lukaku lett
erre jöttek a válogatott meccsek és Lukakut lerugták 7-8hónapra
hát nehéz év lesz
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ez az iPhonos dolog egész jó, de csak mondjuk országgyûlési választásokon várakozva:) Nem egy teljes üzemmód, de elég sok funkció van benne.
Egyéb elfoglaltságok miatt nem maradt idõm az FM-et gyalulni, de most picit meglegyintett, lehet megveszem a FM10-et a hétvégén. És akkor jaj nektek:)
Morello: kitartás, lesz majd fordítva is <#szomoru1>#szomoru1>
Gomba: gratula <#taps>#taps>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
meg megakarom nézni h milyen az igazán beért Verratti,Lukaku,Neymar,Spear,Sanogo mert még mindig nagyon fiatalok.. hazardot próbálnám még megszerezni mert keveset játszik a citybe. viszont yatabatét letehetetlen elhozni onnan õ volt most a preimer liga legjobb játékos ajánlom mindenki figyelmébe szélsõként lõtt 18gólt csak a bajnokságba. játék elején elég olcsón meglehet szerezni
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
bajnokság meglett sorozatba 3jára is. bl-be a sorozatba 3.döntõnkön meg lett a címvédés. fa kupa döntõt meg buktuk a chelsea ellent. klub vb is meglett:
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Asafderg, kérjük a kisregényeket ám!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
a stadion átadása meg csúszik 4 hónappal, és csak novemberre lesz kész. pedig most jól jönne a jegybevételek miatt. na mind1, nem panaszkodhatom, elég jól állunk anyagilag: 51m £ van az egyenlegen.
Huni: ja generált, elég jó gyerek lesz belõle.
közben bejutottunk az EL csoportkörébe, de kiléptem, nem emléxem kikkel kerültem össze, de tovább kell jutni :P
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

macheda ölég jó, kiegészítõ embernek tökéletes, nem nagyon panaszkodhatok rá.
zaki: az a mendes generált? képet kaphatunk? :D
Nacional: sok sikert!
Kijev: szép, és ez elvárható :)
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyit szabálytalankodnak az ellenfelek, mert én is voltam az ukránoknál (09-cel), és valami elképesztõ mennyiségû szabálytalanság volt. Sokszor 30-40-et is eleszenvedtünk egy meccsen :)

amúgy ott qrva hosszú téli szünet van, igaz? kb mint nálunk. na ez egy eléggé uncsi idõszak :D
www.smart-bus.hu
és a meccs,ahol minden eldõlt!! ezt hívják bajnokcsapathoz méltó teljesítménynek!! a dnipro a bajnokság meglepetés csapata eddig,de nekünk nem számít :)
az EL-ben:
Celtic-Kijev 3-1
Kijev-Celtic 2-1 (a 89. percben,öngóllal estünk ki)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

am egy kérdés: minap néztem a sportklubon a brazil bajnoki összefoglalót,és a corinthiansba(??) van egy gyerek,Dentinho,FM-esek azért jól ismerhetik,és megütötte a fülem,ahogy a kommentátor kiejtette a nevét: Dencsínnyú :D ez csak engem basztat,vagy másokat is??? nem Dentinnyó???? Ronáldinnyó például.

Második évem már nem volt ilyen sikerekben gazdag.Igazolni nem tudtam nagyon,így a vakokat küldtem a "csatába"!Végül az utolsó fordulóban egy békés 0-0 a Bõcs ellen mindkét csapatnak megfelelt,így a 11.helyen értem célba.Jövõre mégnehezebb a dolgom,mert még mindig félprofik vagyunk,és az utánpótlás csapatom ontja a kókler,labdarúgásból felmentett kölyköket!Igazolni nagyon nem tudook,és a pályám is romokba!
Na de majd idén robbantunk!:D
Grat mindenkinek :)

Elég gyakran repkednek a vízilabdameccsek.
én megelégednék az elsõ 10 hely vmelyikével is. elég sûrû a mezõny, olyan körbeverések vannak... cédelem most nagyon jó (lekopogom), viszont most a támadójáték akadozik egy picit, pedig azzal sosem volt eddig baj... :(

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8