104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• dgabor82
    Igen, ezt én is feltérképeztem már, valószínűleg kölcsönjátékosokkal fogok operálni.
    Majd jelentkezek beszámolóval a kezdeti eseményekről.
  • Pettersson
    Van jó stadion, illetve utánpótlásképzés. A csapatnak is van egy megfelelő gerince, Neuer, Höwedes, Jurado, Huntelaar, azonban vannak hiányposztok, a szélső védők, illetve a védekező középpályások szerintem gyengék. Ja, még ott van Farfán, ő is elég jó játékos.
  • dgabor82
    Sziasztok!
    A 11.3-as patch-el kezdek egy új karriert a kedvenc német csapatommal, a SCHALKE-val.
    Pénz átigazolásokra nincs, fizetési keret maximálisan ki van használva. Viszont BL-szereplő a csapat.
    Valaki volt már velük, van tapasztalat, illetve tanács?
  • Itsuki
    illetve azért a másik karrierbe se hiszem h simán kikapok mkivel a DVTKval ,de majd összehozok 1 meccset,felteszem a statisztikát,sőt ink 1 egész meccset kéne felvennem hogy lehessen látni,hogy vagy én vagyok ilyen béna,hogy az ellenfél 2 lövésböl megöli az egész meccsen 1kapuzásomat vagy nem is tudom... de majd mindjárt letöltök 1 mentett taktikát azt azzal elkezdek...
  • Pettersson
    Ne haragudj meg, de ha a friss játék betöltése után, a gép az első helyre várja a csapatod, az még nem feltétlen a Te, illetve a taktikád érdeme. :)
  • kisa1994
    vki segitsen nem müködik az fM Genie Scout the save game compressed.......
  • Itsuki
    ha az 1.helyre várják nem lehet olyan szar... taktikát nem tudom h szar-e de h 40méterröl ők gólt lönek,mi meg 4röl nem... lehet ha hnap játszok akkor meg mindet megnyerem.
  • geo91
    csak a taktikád szar... vagy a csapatod... :D
  • Itsuki
    Mondjuk már a 3 meccsen kapjuk a hatalmas zakót a liga leggyengébb csapataitól,úgy h volt 2 támadásuk. Igy én nem tudok játszani,ez a legszarabb fm amivel játszottam.
  • Itsuki
    Help!
    Miért van az hogy a játékosaim 1-1az egybe mindent kihagynak,illetve üres kapura is kapufát lönek? 3.karrieremet kezdem ez miatt,és állandóan ez van...
  • geo91
    04.01.
  • karajjj
  • king82
    Jó reggelt!

Majd ismét harcba leszünk ha a diákoknak itt lesz a szünet vagy mint az olyan munkás embereknek mint én a szabin lesz.
  • BBeno2

ma én vagyok az első ilyen posttal?

fura. évekkel ezelőtt még nem így volt. harcban voltunk a legnézettebb topic címért.
  • DONGUBA
    E meg az Sk Vorwetrs Steyr-el kezdtem:DDDDD
  • Pettersson
    Én meg akkor kezdek egyet a GAK-al, amely amúgy a legszimpatikusabb osztrák gárda a számomra, az Austria Wien mellett. :)
  • Utley
    Ez a kis 1500-as katlan az "otthonuk"
    http://www.europlan-online.de/birkenstadion/verein/2572
  • spiczi91
    Írj be nekik egy Nou Campot. :D
  • Utley
    nem nem :)
    UFC Eferding a kiszemelt csapat a Landesligából azaz a 4.ligában kezdünk:D:D:D
    Csak sajnos nincs beírva az adatbázisba a stadion...ezt még meg kell variálni:D
  • Pettersson
    Akkor GAK? :D
  • spiczi91
    Bajnokcsapat :D
  • Utley
    Így van:) Eredetileg beértem volna a Regional ligával is,de sikerült a Landesligát is megtalálni.Jó játékosokat lehet ide hozni amatőrként,és tele van hazánk fiával az ország.Alig kezdtem el de már nagyon élvezem!
  • ROCKnROLLA
    Ja és az beteg, hogy azt álmodtam, hogy vezetem a tabellát 2 körrel a vége előtt? :D
  • ROCKnROLLA
    Az Újpesttel nyomom, hátha valaki emlékszik, hogy pár hete tettem be az átigazolásokról képet. Elég szarul megy a csapatnak, év elején bénáztunk, aztán összeszoktak a srácok, jött egy jobb időszak, aztán megint hullámvölgy... Most van a téli szünet, pénzem nincs igazolni, úgyhogy valószínűleg ugyanezzel a kerettel kell lehoznom a szezont. Barátságos meccsekre gyenge csapatokat szervezte, hogy helyrehozzam a morált. Ez úgy tűnik hogy be is válik. Egyébként a 9. helyen szerénykedünk... Majd szezon végén jövök képekkel.
  • king82
    Jó reggelt!

Ezek szerint sikerrel jártál!

(Nálam zajlanak a dolgok FM2007-ben, de már valahol a világban kering az új gépem így lehet egy jó pár hét múlva FM2011-et pakolom fel.)
  • Utley
    Hehehe:)
    Irány az Osztrák Landesliga !!!!
  • geo91
    az kemény :D
  • ROCKnROLLA
    A Szaturn mit érzett vajon a szezonban? :D

• nono28
    Sziasztok!

Valaki feltölthetné a megye 2 kiegészitőt valahova,vagy küldje el nekem a [email protected]öszönöm
  • Huni92
    Deportivo Alavés - 2011/2012 - Liga Adelante

Emlékeztetőül: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1193922969&no=70014]#70014[/URL]

Tehát csak röviden.
    Bajnoki címet ígértem, ami végül nem jött össze, de nem olyan nagy tragédia.
    Ez volt a játékosmozgás a csapatnál.
    Ők alkotják a csapatot jelenleg.
    Ő meg az Alavés Messije. 33 góllal gólkirály lett.
  • KoniZTE
    Egyébként 2008-ban az ezüstérmet a Tatabánya szerezte meg. Shaktar fiókcsapata és úgy látszik 3 ukrán ( köztük az általatok sokszor leigazolt Eugene Seleznyov ) játékos el tud érni egy ezüstérmet Magyarországon...Igy gyengécske ez a bajnokság. F11ben legalább normálisan megvan csinálva.
  • KoniZTE
    Na most tényleg befejezem. Dzsudzsáknak mi a fontos ? Megadtam volna neki még a heti 8 ezer fontos fizut is, de errő ő elmegy a Rosenborgba, ahol lehet nem is játszik kulcsszerepet meg nem is indul az európai kupákban, vagy kiesik hamar. Míg én a debrecennel 2 alatt 84. helyre jöttem fel az UEFA ranglistáján...
  • KoniZTE
    Az MTKból mindenkit megvettem, majdnem szószerint. A magyar magomat ő alkotják, gondolok itt : Kanta,Rodenbücher,Némeht-re. Egyébként Végh és Pollák a cserepadon csücsül rajtuk ívül. Ami nekem érdekes, hogy megbeszélem a játékossal dec 20.-án hogy lécci már maradj a szezon végéig ő erre ok. Január 3.a bejelentkezik érte egy francia középcsapat, elutasitom az ajánlatot, másnap a játékos nyavajog.....
  • KoniZTE
    Bocs most nem tudom megmondani, majd csak holnap.
  • KoniZTE
    Egyébként Sidibe a 2 év alatt 3 gólt jegyez. Még a Slovan elleni első meccsen Csehországban mesterhármast lőtt. És utána 10-15 meccsen semmi, majd kölcsönadtam a Lens-nak és ott is semmi. Második évet végig a tarcsiban töltötte 10-15 góllal.
  • bakkerman
    mennyibe fáj a plusz 5000 férőhely?
  • KoniZTE
    akkor ok :D
  • bakkerman
    már megoldottam,kezdtem is a dinamo tiranával
  • Terminátor14
    Hülyeséget írsz.
  • KoniZTE
    10.000 fős stadionból lesz 15.000 fős. Van a kasszában közel 4 milliárd forint. Abból nem lett volna értelmesebb inkább egy újat felhúzni ? Nem értek a stadionárakhoz, úgyhogy lehet hülyeséget írok most.