Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Segítséget szeretnék kérni. Az lenne a problémám, hogy letöltöttem a scout 2010-es verzióját de nem tudom elindítani, mert állandóan hibát észlel. Találkozott e valaki ilyen problémával?
Elnézést kérek, ha ez itt off-nak minõsül! Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
ez nem kis meglepetés tõlünk, bár többi ágon fulham kiverte a valenciát, hertha a lyont,werder a benficát
am werder lesz a döntõbe juttásért
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
milyen peccsel nyomd, hogy így elbaszták az erõsségüket?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki
Nem tudom, hogy miben más így a játék, de hogy vmiért ezerszer nehezebb, az tuti. Egyszerre basztak ki minket a 10. fordulóban, engem a Sampttól, õt meg a Napolitól :DD
Sebaj, új manager power.
CSAK a Fradi
majd egy nagy meccs:
bent vagyunk a negyeddöntõbe ahol a fior lesz az ellenfél
Liege 2:1 Donyeck
Donyeck 2:2 Liege
továbbmentünk :P Villareal lesz köv ellenfél
Bajnokság
Csapat
tehetség
ilyen tehetségek kellenének valóságban is Magyarországra :)
zyndar: az, journeyman :) brutális vagy.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Bajnokság egyharmadánál így állunk, tetszik <#vigyor3>#vigyor3>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Konföderációs kupa után állást kerestem, és már kezdtem elveszteni a hitem, hogy leülhetek valahova, de végül az Ajax -harmadszori megkeresésemre- szerzõdést ajánlott. 8. helyen végeztek, a playoffban elvéreztek, így nem lesz idén nemzetközi szereplés. Megvette a csapatot valami pénzes köcsög, aztán van 100 millió euró a kasszában ^^
3-2 Ghána ellen, 0-0 a franciákkal, elõdöntõben 6-5 a kamu német válogatottal (6-2-es vezetésnél Maicont kiállították), majd a döntõben tizenegyesekkel nyertünk Kolumbia ellen. Pato 7 góllal gólkirály lett, pedig nem is csatárt játszott :D
Nagy összegeket költöttem új játékosokra, a kiöregedett, fölösleges embereket elpasszoltam, ennek ellenére nehezen indult be a gépezet, nem játszottunk jól. Aztán Higuain vezetésével rákapcsoltunk, aminek meg is lett az eredménye.
Bajnokságot pontrekorddal nyertük meg, a BL-t is abszolváltuk, ugyanakkor a két kisebb kupa nem jött össze. FA Kupában 1-1 után tizenegyesekkel buktunk el, pedig az 5. körben ha Cole belövi a maga tizenegyesét, miénk a serleg. Nem lõtte.
Na, jöjjenek a képek.
http://noob.hu/2010/06/06/team.PNG
http://noob.hu/2010/06/06/tabella.PNG
http://noob.hu/2010/06/06/atnezes.PNG
http://noob.hu/2010/06/06/stat.PNG
http://noob.hu/2010/06/06/trans.PNG
A brazil válogatottal pedig Konföderációs Kupára utazok, közben pedig új állás után nézek.
Újpesttel 3. voltam a bajnokságban,szép,ötletes játékot játszottunk,2 támadóval,sok gólt lõttünk!
Jött a magyar kupa nyolcaddöntõ elsõ mérkõzése,amit a Haladás otthonában nyerni tudtunk 2-0-ra,Zasada,és Foxi góljával.
És akkor jött a mondani valóm FÕ tárgya,a visszavágó,a Szuszában:
1. perc,középkezdés után szöglethez jut a Hali,Keneseit állítólag lökték,ezért büntetõ:
0-1 Kenesei
9. perc,Haladás kontra,Oross fut el,állítólag lekönyökölte Korcsmár,büntetõ,plusz kiállítás
0-2 Kenesei
utána kapkodó volt a játék,mi leblokkoltunk mint a geci,a Hali pedig bekkelt,amikor is jött a:
42. perc,támadunk,lõnénk egy gólt,ha szabálytalanság címén nem fújna a bíró...ellentámadás,Kenesei fejelne,de állítólag kezezett Vaskó....szerintetek mi lett? büntetõ,Vaskó sárgalapot kapott.
0-3 Kenesei
félidõ
és hogy teljes legyen az öröm,2 perc kellett ahhoz KETTÕS emberhátrányba kerüljünk,ugyanis Vaskó FÉLPÁLYÁNÁL(nem tom mit keresett ott...) Molnár B.-nak,sárgalap,és kiállítás...
nekünk volt kemény 5 lövésünk,5 ment kapura,a Halinak 4 lövés,3 ment kapura....
hát igen,így kell kiejteni egy újpestet a Szuszában 3 büntetõvel,és két kiállítással :))
ideges már nem vok,2-3 nap múlva visszarakom az FM-et
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
meccsek:
Liege 2:2 Juve
OM 1:0 Liege
Barca 3:0 Liege
Liege 1:3 Barca
Juve 3:0 Liege
Liege 2:1 OM
bajnokságba 15forduló után veretlenül toronymagasan vezettünk
Ligakupában az elõdöntõig mentünk, ha nem tévedek, az Arsenal ütött ki.
FA Kupában s elõdöntõ jön, az AV ellen.
BL-ben ugye a csoportkör után a Barcat kaptuk, és az elsõ meccsen idegenben hátrányból fordítottunk, de 2 perc alatt kettõt kaptunk, így 3-2-re nyertek a katalánok.
A visszavágó elsõ félideje gyakorlatilag 2 lövésbõl állt: egyik 40, a másik 65 méterrõl ment kapu irányába.
Agüerot és Higut lecsesztem a szünetben, és nem sokkal a 2. félidõ megkezdése után Cech elõreívelt egy labdát, melyet Valdes fogott volna meg, de -most figyelj, fm reality :mrgreen: - kiejtette, aztán Higunak nem volt nehéz dolga üres kapuba bepofoznia.
A katalánok lõttek még 2-3 kapufát, többször nem jutottunk el a tizenhatosukig, de maradt az 1-0.
Negyeddöntõben Arsenal.
Közben nekem is meg volt az elsõ felkészülési meccsem. 3-1-re hoztam is. Majd ha lemennek akkor jövök képekkel.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

Közben gondoltam ránézek az U19 csapatomra, hogy hogyan állnak a bajnokságban.
Szerintem nem olyan rosszul.
Akkor lássuk, hogy álltam a szezon végén a bajnokságban amit meg is nyertem:
Ezek után kaptam egy szerzõdésújítást amit aláírtam még 2 évre, fizetésemelés nélkül. 1-2 edzõ elhagyta a klubot, de õket pótoltam késõbb. Bár idén nem lett mienk se a Spanyol Kupa, se a BL (bár itt azért haladást értem el a tavalyihoz képest), szerintem sokat fejlõdött a csapat. Legjobb 11-m.
És végül pedig itt van az átigazolásokról egy kép.
Elkezdtem a következõ szezont, új játékosok, új taktika. Bár valamiért ritkaszarul játszanak szezon elején a fiúk, valami csak lesz. Szuper Kupában elõször Barca ellen kikaptam 1-0ra aztán a 2. mérkõzésen 2 gólt is rúgtam, de õk is rúgtak még 1-et sajnos. Ismét nem a mienk lett a szuperkupa! Barátság Kupára meghívtak, ahol Newcastle ellen vezettem 3-0ra, amikor valami csoda folytán felhozták 3-3ra és elvesztettem a 11es párbajt (lol). A 3. helyért valami kisebb csapattal mérkõztem, hál istennek meg is lett a 3. hely. Egyelõre mára befejeztem szerintem...