Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
magyar mezõnybõl nem nehéz kiemelkedni,szal reális a gém,mondjuk a BL egy picit erõs

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

sza23
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Az lenne a problémám, hogy letöltöttem a scout 2010-es verzióját de nem tudom elindítani, mert állandóan hibát észlel. Találkozott e valaki ilyen problémával?
Elnézést kérek, ha ez itt off-nak minõsül! Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!

Darthmushroom
negyeddöntõ:

ez nem kis meglepetés tõlünk, bár többi ágon fulham kiverte a valenciát, hertha a lyont,werder a benficát

am werder lesz a döntõbe juttásért

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

gabber_saviola
nálam ennyire nem megy jól a konásoknak.
milyen peccsel nyomd, hogy így elbaszták az erõsségüket?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

bakkerman
nagy grat,elsõ évben magyar csapattal BL negyeddöntõ :))

Dzsoki Jujjing
Sziasztok! Kezdtem egy játékot a Real Sociedaddal, az elsõ évben a Spanyol 2od osztályban vitézkedtünk. Aránylag könnyen meglett a feljutás, szóval errõl a szezonról nincs sok értelme beszélni, maximum még az igazolásokat mutatom. A 2. évben a kiesés elkerülése volt a cél, ezért kicsit megerõsítettem a keretet , de mellette vettem fiatal tehetségeket is. Bojinov és Jimenez nagy fogás volt szerintem, nagyon örültem hogy átjöttek. A szezon jól alakult, sikerült elkerülni a kiesés, tehát jónak számít. A bajnokság statisztikája, C.Ronaldo és Ibrahimovic ismét szuper fokozatba kapcsolt, és lehetetlen volt õket megállítani... A saját csapatom statisztikája1. A 3. idényben már remélem eredményesebbek leszünk, egy EL hely lesz a célom most. Hát angyjából ennyit gondoltam megosztani veletek a karrierrõl, kicsit összevissza lett mert fáradt vagyok, de köszönöm annak aki elolvasta. Sok Sikert, és Jó Játékot Mindenkinek!

panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

Dzsoki Jujjing
Szia! Lehet már kérdezték, csak nem figyeltem, de melyik skin-t használod??

panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

Terminátor14
Elkezdtünk haverral online játszani...

Nem tudom, hogy miben más így a játék, de hogy vmiért ezerszer nehezebb, az tuti. Egyszerre basztak ki minket a 10. fordulóban, engem a Sampttól, õt meg a Napolitól :DD

Sebaj, új manager power.

CSAK a Fradi

Darthmushroom
Villareal 0:2 Liege

majd egy nagy meccs:

bent vagyunk a negyeddöntõbe ahol a fior lesz az ellenfél

Darthmushroom
Eu. Liga:
Liege 2:1 Donyeck
Donyeck 2:2 Liege
továbbmentünk :P Villareal lesz köv ellenfél

Moomantha
Akkor írok kicsit a most zajló szezonról.Bajnokság sima.Kupák megnyerésére még van esélyem. BL-ben csoportban 2.ként jutottam tovább. PSG-t kaptam aminek örülök mert úgy érzem verhetõ lesz.Egyetlen probléma hogy a nagyobb csapatok sok játékosomat meg akarják venni.Nehéz lesz õket megtartani...Na akkor pár kép:
Bajnokság
Csapat
tehetség
ilyen tehetségek kellenének valóságban is Magyarországra :)

Moomantha
mikor írtam többnek tünt :)

Huni92

hosszú? 4 és fél sor. ez minden, csak nem hosszú <#beka2><#vigyor3>

Moomantha
Sziasztok! DVSC csapatával kezdtem egy karriert.Elsõ szezon sikeresen lezajlott és már a másodikat jáccom. Na akkor kicsit mesélek az elsõ szezonról :) Bajnokság nagyon simán meglett, Magyar kupa is és a Liga kupa is.BL-be meglepetésre bejutottam a csoportba és 2.ként tovább is jutottam ahol a Fiorentina-t kaptam és 4-3as összesitéssel jutottam tovább.Következett az Arsenal tõlük 0-4es összesítéssel estek ki. Meglepetés hogy idáig eljutottam de Arsenal ellen azt hittem többre leszünk képesek. Végülis az Arsenal nyerte meg a bl-t :) Kicsit hosszú lett ezért sry :)

Huni92
08 és 09 magyarítva volt. erre késõbb is jött ki a magyarítás, meg kedvem sem volt tökölni vele. megszoktam magyarul, az igaz, de néhány óra játék után az angol is rendben van. nincs array acces hiba, nincsenek hülye fordítások, és valamilyen apró szinten az angol szókincsem is bõvül(t).

zyndar: az, journeyman :) brutális vagy.

zyndar
Képtelen lennék magyarul játszani, egyszerûen zavar :) Legalább gyakorlom az angolt is játék közben.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Itt hogyhogy nincs jópár embernek lemagyarítva? :)

zyndar
Journeyman manager? <#hawaii>
Bajnokság egyharmadánál így állunk, tetszik <#vigyor3>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

bakkerman
szégyen,vagy nem szégyen,de megbuktam az Újpestnél....második szezon elején járok,és 4 forduló után 14. helyen álltunk,2 ponttal,azis két 0-0 eredménnyel,2 rúgott,6 kapott góllal....tavaly 4.-ek lettünk,idén,(hogy kapjak egy kis casht) bemondtam,hogy bajnoki cím....a Bõcs ajánlatát elfogadtam,de csak 1 évre írtam alá,hátha jövõre visszakerülök az élvonalba :SS

Huni92
Aludt. Voltam -126 millióban is a szezon során, szóval..:D

Konföderációs kupa után állást kerestem, és már kezdtem elveszteni a hitem, hogy leülhetek valahova, de végül az Ajax -harmadszori megkeresésemre- szerzõdést ajánlott. 8. helyen végeztek, a playoffban elvéreztek, így nem lesz idén nemzetközi szereplés. Megvette a csapatot valami pénzes köcsög, aztán van 100 millió euró a kasszában ^^

bakkerman
Chelseavel minuszba menni? :D Abra pá micsinált? xd

Huni92
Játszottunk egy kicsit, mint macska az egérrel.

3-2 Ghána ellen, 0-0 a franciákkal, elõdöntõben 6-5 a kamu német válogatottal (6-2-es vezetésnél Maicont kiállították), majd a döntõben tizenegyesekkel nyertünk Kolumbia ellen. Pato 7 góllal gólkirály lett, pedig nem is csatárt játszott :D

nem gyenge igazolások :D
Huni92
Chelsea - 2012/2013

Nagy összegeket költöttem új játékosokra, a kiöregedett, fölösleges embereket elpasszoltam, ennek ellenére nehezen indult be a gépezet, nem játszottunk jól. Aztán Higuain vezetésével rákapcsoltunk, aminek meg is lett az eredménye.
Bajnokságot pontrekorddal nyertük meg, a BL-t is abszolváltuk, ugyanakkor a két kisebb kupa nem jött össze. FA Kupában 1-1 után tizenegyesekkel buktunk el, pedig az 5. körben ha Cole belövi a maga tizenegyesét, miénk a serleg. Nem lõtte.
Na, jöjjenek a képek.

http://noob.hu/2010/06/06/team.PNG
http://noob.hu/2010/06/06/tabella.PNG
http://noob.hu/2010/06/06/atnezes.PNG
http://noob.hu/2010/06/06/stat.PNG
http://noob.hu/2010/06/06/trans.PNG

A brazil válogatottal pedig Konföderációs Kupára utazok, közben pedig új állás után nézek.

bakkerman
na asszem egy kis idõre pihentetem az FM-et,és vele együtt az idegeimet is....
Újpesttel 3. voltam a bajnokságban,szép,ötletes játékot játszottunk,2 támadóval,sok gólt lõttünk!
Jött a magyar kupa nyolcaddöntõ elsõ mérkõzése,amit a Haladás otthonában nyerni tudtunk 2-0-ra,Zasada,és Foxi góljával.
És akkor jött a mondani valóm FÕ tárgya,a visszavágó,a Szuszában:
1. perc,középkezdés után szöglethez jut a Hali,Keneseit állítólag lökték,ezért büntetõ:
0-1 Kenesei
9. perc,Haladás kontra,Oross fut el,állítólag lekönyökölte Korcsmár,büntetõ,plusz kiállítás
0-2 Kenesei
utána kapkodó volt a játék,mi leblokkoltunk mint a geci,a Hali pedig bekkelt,amikor is jött a:
42. perc,támadunk,lõnénk egy gólt,ha szabálytalanság címén nem fújna a bíró...ellentámadás,Kenesei fejelne,de állítólag kezezett Vaskó....szerintetek mi lett? büntetõ,Vaskó sárgalapot kapott.
0-3 Kenesei
félidõ
és hogy teljes legyen az öröm,2 perc kellett ahhoz KETTÕS emberhátrányba kerüljünk,ugyanis Vaskó FÉLPÁLYÁNÁL(nem tom mit keresett ott...) Molnár B.-nak,sárgalap,és kiállítás...
nekünk volt kemény 5 lövésünk,5 ment kapura,a Halinak 4 lövés,3 ment kapura....
hát igen,így kell kiejteni egy újpestet a Szuszában 3 büntetõvel,és két kiállítással :))
ideges már nem vok,2-3 nap múlva visszarakom az FM-et

bakkerman
bazze én is azt hittem egyszerre kettõt irányítasz xd

DONGUBA
jo meg reggel van sorry es grat nem kotekedesbol irtam

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Darthmushroom
Liege-vel csak a juve az anyacsapatom azért olyan színû. am elolvasnád a szöveget rájönnél

inter94
hát....:)

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

DONGUBA
Te most melyik csapattal vagy?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Darthmushroom
ez az megcsináltuk meg van a 3.hely :D

meccsek:
Liege 2:2 Juve
OM 1:0 Liege
Barca 3:0 Liege
Liege 1:3 Barca
Juve 3:0 Liege
Liege 2:1 OM

bajnokságba 15forduló után veretlenül toronymagasan vezettünk

Huni92
BL negyeddöntõ, odavágó
A vv 1-1 lett, elõdöntõben a Leverkusennel meccselünk.

FA Kupa, elõdöntõ. What a comebaaaaaack! :evil: :o
Higu Show

Huni92
Éjszakai mûszak, valaki?

Huni92
március végén járok a chelseavel, lement 30-31 forduló a bajnokságból, van vagy 10 pont elõnyünk.
Ligakupában az elõdöntõig mentünk, ha nem tévedek, az Arsenal ütött ki.
FA Kupában s elõdöntõ jön, az AV ellen.
BL-ben ugye a csoportkör után a Barcat kaptuk, és az elsõ meccsen idegenben hátrányból fordítottunk, de 2 perc alatt kettõt kaptunk, így 3-2-re nyertek a katalánok.
A visszavágó elsõ félideje gyakorlatilag 2 lövésbõl állt: egyik 40, a másik 65 méterrõl ment kapu irányába.
Agüerot és Higut lecsesztem a szünetben, és nem sokkal a 2. félidõ megkezdése után Cech elõreívelt egy labdát, melyet Valdes fogott volna meg, de -most figyelj, fm reality :mrgreen: - kiejtette, aztán Higunak nem volt nehéz dolga üres kapuba bepofoznia.
A katalánok lõttek még 2-3 kapufát, többször nem jutottunk el a tizenhatosukig, de maradt az 1-0.
Negyeddöntõben Arsenal.

king82
Szép eredmény!

Közben nekem is meg volt az elsõ felkészülési meccsem. 3-1-re hoztam is. Majd ha lemennek akkor jövök képekkel.

www.bundesliga.de www.kicker.de

VRolee94
Azért írtam azt hogy csoda mert valamelyik üzenetben azt írták nekem. :D

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

nem ebben a formációban játszok, ezt csak kipróbáltam egyszer. Kolarov és Sergio Ramos a szélsõ védõm :)

Fabio Capello
bumm

Huni92
Mi a fene volt ez a Kínzághis háttér? <#nevetes1><#idiota>

bakkerman
ugye az Újpestel vagyok,és hálistennek kb 2 hét alatt sikerült is kialakítani a végleges keretet a szezonra,mondjuk ez köszönhetõ annak,hogy majdnem 200k euróból gazdálkodhattam :) minden posztra igyekeztem igazolni,és fõleg a kezdõcsapatba,kivéve Völgyit,és a lengyel csatárgyereket,õ csak azért jött,mert a másik lengyel balszélsõ szószerint kikötötte,hogy hozzam el õt is a volt Polonia-tól,hogy könyebb legyen a beilleszkedés :O végülis 6k-t megért :DD az EL-ben a Dinamo Tbiliszi lesz az ellenfél,idegenben kezdünk.

bakkerman
köszkösz!!

Huni92
elég a 3.

bakkerman
ha fel akarom tenni a 10.3-as patchet,akkor elõtte fel kell tennem az elõzõ kettõt is,vagy cak elég a 3-as?

bakkerman
reggelt,kezdtem egyet az Újpest csapatával,elég régóta nem lettek bajnokok,és magyar kupát is régen hódították el,így kihívásnak jó lesz! majd valszeg délután jönnek a képek :)

Huni92
abszolút egyetértek. egy csatárt be kell áldozni, és tessék 4 védõvel játszani.

Barnabyka
szerintem gördülékenyebben mehetne neked minden ha lennének szélsõ védõid.. bár nem tudom, miért nem sikerül a BL, de ha valamiben akkor a szélsõ védõk hiányában látom a hibát, ugyebár a két szélsõd elõl gyakran középre húzódik, így amikor õk ottragadnak simán lelehet téged kontrázni a szélekrõl.

A Real Madriddal eljutottam a BL döntõig, viszont kiestem a döntõben a Chelsea ellen 1-0ra vesztettem. Ezek után gondolkoztam azon, hogy maradjak-e még a Madridnál, bár eközben folyt a Spanyol Bajnokság nagy javában. Atletico Madrid ellen volt egy szép meccsem még BL elõdöntõ elõtt, egy Primera Divisionos meccs.
Közben gondoltam ránézek az U19 csapatomra, hogy hogyan állnak a bajnokságban.
Szerintem nem olyan rosszul.

Akkor lássuk, hogy álltam a szezon végén a bajnokságban amit meg is nyertem:

Ezek után kaptam egy szerzõdésújítást amit aláírtam még 2 évre, fizetésemelés nélkül. 1-2 edzõ elhagyta a klubot, de õket pótoltam késõbb. Bár idén nem lett mienk se a Spanyol Kupa, se a BL (bár itt azért haladást értem el a tavalyihoz képest), szerintem sokat fejlõdött a csapat. Legjobb 11-m.

És végül pedig itt van az átigazolásokról egy kép.
Elkezdtem a következõ szezont, új játékosok, új taktika. Bár valamiért ritkaszarul játszanak szezon elején a fiúk, valami csak lesz. Szuper Kupában elõször Barca ellen kikaptam 1-0ra aztán a 2. mérkõzésen 2 gólt is rúgtam, de õk is rúgtak még 1-et sajnos. Ismét nem a mienk lett a szuperkupa! Barátság Kupára meghívtak, ahol Newcastle ellen vezettem 3-0ra, amikor valami csoda folytán felhozták 3-3ra és elvesztettem a 11es párbajt (lol). A 3. helyért valami kisebb csapattal mérkõztem, hál istennek meg is lett a 3. hely. Egyelõre mára befejeztem szerintem...

Fabio Capello
Féltáv:

BL-ben a csoport elsõ helyén végeztünk, ofkorsz :D

Huh, már este van... Szóval ha pár játékos* :D

Ha pár aggódik az egyetértés hiánya miatt, akkor mit lehet tenni, hogy jobb legyen?