Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
a vébé után a 3. helyen végzõ chile kispadjára ültem le. eléggé a sors iróniája szaga van, de mindegy.
aztán nem kaptam munkát egészen október 2. napjáig, amikor a west bromwich albion kispadját foglaltam el.
15. helyen állunk a másodosztályban 11 meccs után, innen kellene elérni egy osztályozós helyet.
pénzügyek rendben vannak, és van egy 32 éves saviolám is :D

DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
jó, fasza.
svájcot 3-0-val kivertük, majd chilét kaptuk a negyeddöntõben.
vezettünk, majd a második félidõben egyenlítettek. kiállították vidalt a 70. perc környékén, de hosszabbításra került a sor. 3-1-re nyertek. csalódás.

Huni92
advanced playmaker - attack :D

usa ellen 1-1, 4-0 szenegál ellen, 2-1 a spanyolok ellen. csoportelsõség, svájcot kaptuk.

zyndar
Gratu!
Conca milyen szerepkörben osztogatott?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

akvik
nemrossz a srác. hát melo nem is vb szint:D
na spanyolokkal 1 gyõzelem 1 döntetlen a következõ 2 meccsen.nagy valószínüséggel torres többé nem lesz válogatott nálam.2 meccs 6 tiszta ziccer nulla gól 6.1 értékelés..

Huni92
nincsenek állandó kezdõk, mert kb mindenki kezdõbe fér tudás alapján. rotálok, aztán ha valaki nem teljesít jól, akkor kimarad.
így is olyan embereket hagytam ki, mint felipe melo, vágner szerelem vagy daniel alves. õk csak nézik a vébét :)
Guilherme

akvik
Jó kis csapatnak tünik.Hulk csak csere?Guilhermérõl dobsz egy képet?

Huni92
Brazil keret a vébére

Generált arcok: Mazinho, Silva, a jobbhátvéd Diego, és a vkp Cezar.

Huni92
Azért te sem panaszkodhatsz, maradjunk annyiban :D
Bár tényleg kevés gólt szerzett a csapatod :)

akvik
Huni szép eredmény:)vb meg sima ügylesz<#hawaii>
Folytatom a beszámolót.
Következõ állomás:
Dortmund

Csapaton volt mit változtatni fõleg elõl.

Csapat
Hát a nemzetközi kupára nem lesz gondom idén szóval csak a német bajnokságra meg a kupára kell koncentrálni.Rögtön kaptunk egy kijózanító 1-4 vereséget azóta elég jól játszunk.
Bajnoki tabella 6 forduló után:

Spanyol válogatott
Elsõ vb selejtõn szépen teljesítettünk és hoztuk a kötelezõt.

akvik
Sok sikert Utley.Huni neked is.jó a háttered már megint.Cvitanich nem tolja rossul.
Na akk nagy vándorkarrieremben jött az anglia állomás.

Célok:Bajnokságban minnél jobb teljesítmény(ha lehet megnyerni.Bajnokok ligájában egy jobb szereplés.Legalább egy hazai kupa megnyerése.
Ennek érdekében sok-sok jó játékosra volt szükség és egy nagy keret átalakításra.
Szerencsére kaptunk egy jókóra összeget átigazolásokra így tudtunk hozni játékosokat.

Taktikának egy védekezõbb felállást választottam control rövidpasszos játékkal.
(dzagoev boxtobox,gourcuff pedig advancep playmaker)
Felállás.Ennek köszönhetõen nagyon kevés gólt kaptunk igaz keveset is lõttünk(azt sajnos nem értem hogy miért).
Premiership küzdelmei:

Bajnokságot nem kezdtük rosszul.Nem kaptunk ki és viszonylag kevés gólt is kaptunk.Aztán az arsenal siker utánai 4döntetlennel kicsit megtorpantaunk és a 4.helyen tanyáztunk.Majd újra elkaptuk a fonalat és feljebb jöttünk a 2.hely környékére az arsenal mögé.Akik azonban a 32.fordulóig nem igazán hibáztak így 4ponttal vezettek elõttünk.A végére azonban szorossá tudtuk tenni a bajnokságot mivel wengerék elkezdtek hibázni így 1ponttal de megnyertük a bajnoki címet:)
Sajnos sok volt a gól nélküli döntetlen és a küzdelmes és néha nyögvenyelõs játék ennek köszönhettük a rengetek döntetlent de a hátsó szekciónk nagyon jól muzsikált ennek köszönhetõ a mindössze 17 kapott gól amire nagyon büszke vagyok.(46 rúgottra már kevésbe)Csapatból kiemelném még Dzagoev Gourcuff duót és a fontos gólok szerzõjét krancarjt.
Meccseink:

Bajnoki tabella:

Statisztikák

Hazai kupák:
Sajnos ebben nem szerepeltünk túljó az fa-kupában rögtön elsõ meccsen búcsúztunk az aston villa ellen.
Ligakupában egészen az elõdöntõig meneteltünk ahol a késõbbi gyõztes arsenal állta az útunkat.(odahaza 1-1 idegenbe 0-3)

Bajnokok ligája:
Selejtezõben az Aek athént kaptuk akik nem jelentettek akadályt számunkra.
Csoportkörben a Barcelona,Fior Vojvodina trióval kellett megküzdeni a továbbjutásért.
Elsõ 3 meccsen elég jól játszottunk és 7pontot gyüjtöttünk(idegenben vertük a barcát!!).Majd jött egy kisebb megtorpanás és vereség a barcától de a csoport második helye végül meglett.
Nyolcaddöntõben a valenciát kaptunk.Nem igazán volt nehéz dolgunk villáék ellen így sima kettõs gyõzelemmel mentünk a legjobb 8közé.
Itt persze megint egy spanyol csapatot kaptam mégpedig a real madridot.két meccsen mindössze egy gól esett és azt is defoe rúgta amivel az elõdöntõbe találtuk magunkat(nagyon jól védekeztünk a két meccsen és csak a kontrákra építettünk)
Természetesen az elõdöntõben nem kaphattunk mást mint az egyedül állva maradt spanyol csapatot az agüero vezetett atléticót.Két izgalmas meccsen idegenbe rúgott góllal jutottunk a döntõbe ahol a bayern várt ránk.
Szombati döntõben végül Dzagoev góljával nyertünk a hosszabítástban.
Döntõig vezetõ út:

Sikerült a duplázás a csapattal.4 embert emelnék ki a csapatból(igaz nemsok játékossal vagyok megelégedve)
Gomes(35 kapott gól nélküli meccse nem is rossz)
Defoe(legeredményesebb játékosunk)
Gourcuff(fontos passzok és elég jó játék)
Dzagoev(fontos gólok és végigrobotolta a szezont)

Oroszország
Eb-re kijutás nem okozott problémát.

Felkészülés se sikerült rosszra az eb-re a szamoi elleni 13-0-al hangoltunk.
Nem kaptunk nehéz csoportot(belgium,svéd lengyel) innen tovább kellett jutni.
Végül a csoport második helye lett meg a belgák utáni pofon miatt(ott váltottam taktikát és a tottenhamnél beváltt védekezõbb felállással játszottam(addig a 4-2-4 erõltettem).
Elõdöntõbe az ukránok nem okoztak problémát majd jött az elsõ komolyabb ellenfél anglia akik ellen nagy küzdelemben végül továbbmentünk.
Döntõben a franciák vártak rám de nem fejtettek ki túl nagy ellenállást és végül 2-1 nyertünk.
Meccsek:

Döntõ:

Eb gyõzelem után új klub csapatot és válogatottat kerestem.Spanyolokhoz szerzõdtem mivel a vb-n és az eb-n se alkottak maradandót.
Klubszinten bejelentkeztem a realhoz mire õk kiröhögtek végül dortmund lett belõle.

Összegezve eddigi sikereim(3bl gyõzelem 3 különbözõ kontinensen 3 bajnoki cím és egy kupagyõzelem és egy eb gyõzelem)

Bocsi ha kicsit hosszú lett és kösz hogy elolvastad.

Huni92
Ajax - 2013/2014

Elõzõ szezonban nem tudták kiharcolni az európai kupaszereplést, így nekem csak a hazai porond maradt.
Nem volt egyszerû menet, mert a PSV nagyon jó volt egész évben, de végül sikerült a bajnokságot és a kupát is elhozni elõlük.
Tabella
Játékos statisztikák
Igazolások
Csapat

Negredo és Conca nagyot alakított, de Cvitanichra, Giulianora, Gonzálezre, és igazából senkire nem lehetett panaszom. 7-esen aluli átlagot csak Fleck és a cserekapus hozott az évben :]]

Lemondtam, keresek új állást. Jön a Világbajnokság, alapvetõ elvárás a gyõzelem, hiszen hazai pályán játszunk majd. Már körvonalazódik elõttem a keret, de sérülés miatt nem számíthatok majd néhány nagyágyúra. Fiatalítok. :)

Fabio Capello
Az elsõ meccsem Guatemala padján :]

Bizony jól emlékszel,de akkor Új-Zéland ellen semmi esélyem nem volt valamit is elérni,csak egy Óceániai bajnokság ezüst jutott nekünk:)
De most kitartó leszek,és egy Világbajnokságra kivezetem a srácokat :D
Terveim szerint 2022-be már ott leszünk a VB-n.
Na de még csak 2010-ben járunk és jön az Óceánia kupa!
Huni92
Utley, megint állatkodsz :D
Jól rémlik, hogy a Cook-szigetekkel a 09-ben is nyomultál?

24 forduló után ott tartunk, hogy a PSV már csak 1 pontocskára van elõttünk.
Köszönhetõen annak, hogy megcsaptuk õket.

bakkerman
nekem ázsia is már túl beteg,na de Óceánia???? :DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Egy kis csemege:)
DONGUBA
Mi is azt toljuk online uncsiocsemmel ....mentett allasnal is jo lesz v uj kezdesnel csak?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Töröld a fake.Inc fájlt!
/data/db/amilyen patch-ed van/lnc/all
én is így csináltam,nekem bejött,és a 07-essel csináltam,én azzal tolom :)
DONGUBA
Megvan tudom hol an csak kellene egy masik mert asszem 07-nel lle kellett cserelni.

bakkerman
db-nél nézd meg,egy olyan mappában hogy inc

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DONGUBA
Marmint hogy legyen holland meg nemet valoatott.

DONGUBA
Sziasztok valaki tud nekem kuldeni egy Fm07 fake fajlt mert sehol se talalom koszi.

Fabio Capello
Majdnem összejött Freynek a mesterhármas <#idiota>

Már négygólos a bajnokságban, lassan esélyes lesz a gólkirályi címre!!! :D

Huni92
új szerzõdést kell adni neki.

Fabio Capello
Volt egy kis tréning...

alex: ajánlj új szerzõdést az illetõnek, aztán vagy elfogadja, vagy nem.

sziasztok!

nem tudtok valamit az ellen, hogy ha van egy nagyon jó játékosom, akiért nagyon sok pénzt ajánlanak és a fõnök a megkérdezésem nélkül elfogadja, de én egyáltalán nem szeretném elengedni. ezt nem lehet valami beállítással vagy bárhogy megakadályozni?
Fabio Capello
nyekk

Terminátor14
Nahh, megint egy lol:

Csatárom lecselezi az utolsó védõt, elé kerül és megindul egy-az egyben a kapusra, 20-ra van kb a kaputól. Erre a bíró visszafújja és szabadot ad nekem, mert a védõ szabálytalankodott a csatárommal. Csak épp lapot se ad érte, így kapok egy szabadot 22-rõl, egy 1-1 helyett. Oké, tudomásul veszem, nézem, készül ellõni a játékos, erre a bíró lefújja a meccset...

CSAK a Fradi

Terminátor14
Jézusom mekkora õrült vagy, grat! :DD

Nem Frey az új Chilavert :(

CSAK a Fradi

Fabio Capello
Újabb rivális kivégezve, és Frey is megszerezte elsõ gólját! :) A tizilövés még nem megy neki, de dolgozunk rajta :D

És a gól:

DONGUBA
7.02 van fent mas semmi es koszi h utananeztel.

akvik
Guba feltettél minden patchet hozzá?tettél fel más kiegészítõket is?utána néztem más oldalakon de errõl semmitse találtam.
Koni,Gomba Forza,Kapelló grat:)
Töltöm a tottenhamet.

DONGUBA
2 v 3

Itt a VB láz,megjött a kedvem egy kis fmhez. Mivel a 08-as mentésemben pont jött a 2012es eb, el is indultam a Franciákkal.
Az utazó keret:
Kapusok: Sébastien Frey, Mickael Landreau, Rémy Riou
Védõk: Habib Bellaid, Garry Bocaly, Gael Clichy, Mathieu Delpierre, Patrice Evra, Philippie Mexes, Bakary Sagna, Mamadou Sakho
Középpályások: Hatem Ben Arfa, Abou Diaby, Jérémy Ménez, Samir Nasri, Gabriel Obertan, Franc Ribéry, Younousse Sankharé, Jérémy Toulalan
Csatárok: Vincent Acapandié, Karim Benzema, Yoan Gouffran, Kevin Monnet-Paquet
.
Ebbõl had ne mondjam rengetegen még nem voltak válogatottak :) (Delpierre, Riou, Monnet-Paquet, Sankharé, Sakho, Bocaly, Acapandié)
.
Az alap kezdõ 11: Riou - Sagna, Evra, Mexes, Sakho - Toulalan,Nasri - Ribery, Ménez, Ben Arfa - Acapandié
.
Csoportmeccsek:

és a többi:

.
Sztem ilyen fiatal és tapasztalatlan csapattal az ezüst is remek teljesítmény...

Terminátor14
Közbe néztem spanyolt, oda 2 éve. Belgáknál mennyi?

CSAK a Fradi

DONGUBA
Belgium

Terminátor14
Urak, melyik országba adjam külcsön a játékosaimat, hogy a lehetõ leghamarabb megkapják a munkavállalásit?

CSAK a Fradi

Fabio Capello
Ha valaki origiban szeretné

The release of Football Manager 2011 is still a few months away and no doubt you're
busting at the gut to be one of the first people to get hold of the game. Well you can now
pre order it, all you have to do is use the link below to save £15 by pre ordering it from
Zavvi and you won't have to worry about it again until it pops through your door.

Fabio Capello
az aztán taktika O.o

zyndar
Ez nagyon beteg <#vigyor2>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Holnap dobok, csak már nem vagyok gépnél

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Csacsi
Hatalms grat. Mondjuk a csapat sem rossz. Egy taktikai képet nyomhatnál.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Forza Italia
Vége a 2015/16 os szezonnak is

Bajnokság

BL

Gólszerzõim

Messi (gólpasszait érdemes nézni)

DONGUBA
Sziasztok help kellene!!!!!!!

FM2007 problemam lenne minden mentes meghal 2009 julius 1-en tehat a 4. ev kezdesenel.
Probaltam tobb jatek gneralasat is es leszimulaltam addig es 5-bol 5 ugyanott meghal hibauzivel hogy javithatatlan hiba es kilep.
Otleteket varnek koszi.

Darthmushroom
2év képekbe:

blbe ugyebár a bayern,lyon,lokomotiv moszkva csoportból továbbmentünk. majd a milant kivertük majd nagyon simán kiestünk a real ellen aki sorozatba 2szer nyerte a blt

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC