Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az baj.Nem tudok szerzõdtetni senkit mert így is túlfizetés van, átadólistára tettem pár játékost de õket meg nem viszik.Így nehéz lesz pénzt szereznem.A védelmem meg magyar szinten elvileg rendben van de 3 meccsen 8 gólt kaptam.Igaz 13-at lõttem is.Nem is olyan könnyû a manager élet.
Terminátor14
Nem tudod õket visszahívni, csak ha a kölcsönadáskor bele lett írva a szerzõdésbe, hogy visszahívhatóak...

CSAK a Fradi

Ha kölcsönben vannak adva játékosaim akkor csak a kölcsönszerzõdés után tudom hazahívni õket vagy korábban is? Az mtk-val kezdtem egy idényt, még csak most ismerkedek a játékkal de eléggé zavar hogy egy csomó játékosom kölcsön van adva és én fizetem õket.A heti fizetések meg a maxon túl vannak ,le kellene faragnom õket.
Persze, de ott több lehetséges nézet van, én pedig azt szeretném, ha MINDIG az általam épített egyedi nézet jönne be. Rájöttem, hogy bármit állítok be, vagy ha a "generalt" módosítom, és elnevezem generalnak, stb, akkor is ezt hozza be, és nem csak F3-ra, kattintáskor is. Egyszerûen nem azt látom a játékosokról, amit akarok, az elmentett nézetet újra ki kell választanom a view menübõl.
Andrews
Sziasztok, Grat a Pratizanhoz.

Igen Howson értékei nem olyan Ronaldo szintûek. Jelenleg 237 mérkõzés hiányzik neki hogy õ legyen a Leeds Lipcsei-je. Egyébként végett ért a 2017/18-as szezon is mindent megnyertünk a CS kivételével. Már csak egy argentín VB gyõzelem tenné teljessé a szezont. Télen a ciprusi Georgiou érkezett Church-ért cserébe

Igazolások
Georgiou
Liga Kupa sorsolás
Liga Kupa Döntõ
FA Kupa sorsolás
FA Kupa Döntõ
Tabella
Golkirály, nagyon kevés góllal
BL csoport
BL sorsolás
BL Döntõ

És õket is megmutatom, elég komoly "szakmai stáb"
Elsõ
Második

És a VB csoport
Argentína - H csoport

Huni92
talán mert az F3 a gyorsbillentyûje a csapatképernyõ behozásának? :)

Ha idegesít, akkor miért nyomkodod az F3-at? <#conf>

Sziasztok!
Én csak most kezdtem az FM2010-et. Hogyan tudom megcsinálni, hogy a saját beállítású "custom" team view legyen a default? (F3-ra mindig a gyári general infot hozza be, kezd idegesíteni.)
Köszi
Csõ! Szintén a Valenciával vagyok. Én Arizmendit igazoltam az elsõ szezonban, õ nagyon jó volt. Így három csatárral kihúztam a szezont (Villa, Zigic, Arizmendi). Évvégén meg 12 millió euroért igazoltam Dzekot, aki kb. Villa szintû csatár.

Na, 18milka euróért enyém is lett :D

Real Madridba találtam egy egész jó padra való középpályást:

Vicc következik: A Juve 24milkát akar érte elkérni.

DONGUBA
Kivalasztottad editorban a kiegeszitest is?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Kezdtem egyet a Valenciával szeretnék igazolni egy fiatal csatárt de mivel nincs sok pénzem ezért elég nehéz lesz, Sanogot próbáltam de õ természetesen a Realba ment, néztem még Kadlecet de nem hiszem hogy õ túl olcsó lenne.
Ezért valaki aki lenyomott már pár szezont tudni mutatni egy képet Khouma Babacar-ról és Lacina Traoré-ról? Vagy esetleg mondani egy fiaatal olcsó és jó csatart?
inter94
3.szezon
Átnézés
Játékos statisztikák
Tabella
kezdõdik a 4.szezon..szezonkezdés jól sikerült,viszont Bl-ben nagyon nehéz csoportba kerültem:S
Csoport
Keret

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Hali!
Nekem az lenne a problémám, hogy letöltöttem a Magyar Megyei csapatokat és kiválasztottam a csapatot amelyikkel játszani szerték és nem azok a játékosok vannak benne, mint a valóságban és data editorral át szeretném nevezni a játékosok neveit, de amikor megynitom az adatbázist, akkor rákeresek a csapatra és nincs találat, de a játékba pedig ott a csapat..:S
Valaki tudna segíteni PLS
inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Láma!
na azé:DDDD

Huni92
omg :DS:_AD:AS
forditva :D

Láma!
most ezeket vegyem én is sértésnek, vagy inkább ök vegyék dicséretnek?
esetleg forditva?:D

inter94
:D:D:D

Darthmushroom
f4ck off XD

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
tévedtem, mea culpa. alapból hülyeség volt nem gondolni arra, hogy te is élsz, és te is láma vagy :D

Darthmushroom
háhá pont most kezdtünk offline bajnokságot haverommal a cityvel XD

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
az csak neked való, te láma.

inter94
city^^

Láma!
mi számit sikernek?
magyar bajnokságban elsõ évben fradival az elsõ 5 is siker...

barcelonával szerintem a 2. hely is csalódás:)

Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy csapatot ahol érdemes lenne elkezdi a játékot, és könnyen sikeres lehetnék??
Vki mondja már emg feltettem ez az uj patchet az igazolásokkal és hogyan tudom magyarositani mert az országnevek se magyarul vannak meg még sokminden.

ARSENAL&POKER

köszi.okéé fogom:D
loool

inter94

Huni92
1280x1024-re kell a windowsban a felbontást átállítani.

alul van egy keresõ is, nem lenne hülyeség néha használni

köszi:)idáig énis eljutottam de nemlehet rákattintani:S olvastam vhol h máshol is állitgatni kell
Ott ahol állíthatod a felbontást van olyan h ablakban futtassa Beálllítások\kép és hang és vmi run in window asszem:)<#vigyor2><#vigyor2>

ARSENAL&POKER

Ja és egy kis info ha nembánjátok:)
Dbrecennel kezdtem egy szezont:bajnokságban idáig veretlenül 2.vagyok a bl csoportba sikerült bejutnom ahol a Manchester UTD-t,AZ Alkmaar-t és ha jólemlékszem a Dinamo Kiev-et kaptam a 3.helyet szeretném elcsípni:)
Hello srácok!találtam egy müködö scout-ot a 2.patch-hez:D akinek kell irjon!
Leírná nekem vki hogy hogyan kell az fm-et ablakban futtatni?:)
Huni92
(img)ide a linket (/img) - persze szögletes zárójelekkel.
ja, meg méretezve.

myl0
http://noob.hu/2010/07/18/fasza.JPG

myl0
Jól Indul a szezon :P

DONGUBA
Ha vazolnad a problemat pl mit ir ki tobb segitseget kapnal.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sziasztok!
A segítségeteket kérem!
Meg van nekem az fm2009.
Nem tudom elindítani,tudnátok valami cracket vagy tanácsot hogy mit csináljak?
köszi mindenkinek
Forza Italia
ja szerencsére. Meg is õrültem h elment

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Terminátor14
Ezekszerint nem mentés közben volt áramszüneted, megúsztad.

CSAK a Fradi

Sziasztok!

Végre elkezdtem a játékot.A csapat választást a gépre biztam.Ez a csapat a Holland,Heracles.A vezetõség a bent maradást tüzte ki célnak.Szerencsére nagyából minden posztra van 2-3 azonos képességü játékos.4.fordulón vagyunk túl 3gyõzelem 1döntetlen.Sikerült megverni a Feyenoordot ,NAC Breda ellen pedig forditottunk.
Forza Italia
mégsem veszett el. Tegnap nem nyitotta meg ma már megnyitja:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Terminátor14
Több fájlba kell menteni, mást nem tudsz csinálni. Ha csak az az egy mentésed volt, akkor kezdheted újra.

CSAK a Fradi

Forza Italia
Áramszünet volt és a mentésemet nem tom betölteni. Tudok ezzel valamit kezdeni vagy új kariert kell kezdenem????? Amugy ez ellen nem lehet valamit csinálni h ne vesszen el ilyenkor a mentés?????