Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSAK a Fradi
Igen Howson értékei nem olyan Ronaldo szintûek. Jelenleg 237 mérkõzés hiányzik neki hogy õ legyen a Leeds Lipcsei-je. Egyébként végett ért a 2017/18-as szezon is mindent megnyertünk a CS kivételével. Már csak egy argentín VB gyõzelem tenné teljessé a szezont. Télen a ciprusi Georgiou érkezett Church-ért cserébe
Igazolások
Georgiou
Liga Kupa sorsolás
Liga Kupa Döntõ
FA Kupa sorsolás
FA Kupa Döntõ
Tabella
Golkirály, nagyon kevés góllal
BL csoport
BL sorsolás
BL Döntõ
És õket is megmutatom, elég komoly "szakmai stáb"
Elsõ
Második
És a VB csoport
Argentína - H csoport
Én csak most kezdtem az FM2010-et. Hogyan tudom megcsinálni, hogy a saját beállítású "custom" team view legyen a default? (F3-ra mindig a gyári general infot hozza be, kezd idegesíteni.)
Köszi
Vicc következik: A Juve 24milkát akar érte elkérni.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ezért valaki aki lenyomott már pár szezont tudni mutatni egy képet Khouma Babacar-ról és Lacina Traoré-ról? Vagy esetleg mondani egy fiaatal olcsó és jó csatart?
Átnézés
Játékos statisztikák
Tabella
kezdõdik a 4.szezon..szezonkezdés jól sikerült,viszont Bl-ben nagyon nehéz csoportba kerültem:S
Csoport
Keret
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Nekem az lenne a problémám, hogy letöltöttem a Magyar Megyei csapatokat és kiválasztottam a csapatot amelyikkel játszani szerték és nem azok a játékosok vannak benne, mint a valóságban és data editorral át szeretném nevezni a játékosok neveit, de amikor megynitom az adatbázist, akkor rákeresek a csapatra és nincs találat, de a játékba pedig ott a csapat..:S
Valaki tudna segíteni PLS
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
esetleg forditva?:D
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
magyar bajnokságban elsõ évben fradival az elsõ 5 is siker...
barcelonával szerintem a 2. hely is csalódás:)
Valaki tudna ajánlani egy csapatot ahol érdemes lenne elkezdi a játékot, és könnyen sikeres lehetnék??
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
Dbrecennel kezdtem egy szezont:bajnokságban idáig veretlenül 2.vagyok a bl csoportba sikerült bejutnom ahol a Manchester UTD-t,AZ Alkmaar-t és ha jólemlékszem a Dinamo Kiev-et kaptam a 3.helyet szeretném elcsípni:)
Leírná nekem vki hogy hogyan kell az fm-et ablakban futtatni?:)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

A segítségeteket kérem!
Meg van nekem az fm2009.
Nem tudom elindítani,tudnátok valami cracket vagy tanácsot hogy mit csináljak?
köszi mindenkinek
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Végre elkezdtem a játékot.A csapat választást a gépre biztam.Ez a csapat a Holland,Heracles.A vezetõség a bent maradást tüzte ki célnak.Szerencsére nagyából minden posztra van 2-3 azonos képességü játékos.4.fordulón vagyunk túl 3gyõzelem 1döntetlen.Sikerült megverni a Feyenoordot ,NAC Breda ellen pedig forditottunk.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
CSAK a Fradi