Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
sokra mész vele -.-

DONGUBA
Az nem szep dolog😄DDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

én is akarok szöglet csítet 😄

DONGUBA
jah. 9.9-et kapott

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

loll

DONGUBA
Szerintetek jatszik-e a szoglet csit?

akvik
jaa a sok realos😄

Roland10
inkábbneeee

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

<#vomit>

akvik
kezdtél volna egyet inkább a barcával😄

Huni92
áh, már csak baszakodok az efemmel 😄 nyár van, nem köt le.

akvik
hát nagyon úgytûnik.😄de am mi ez a realozás?azt mondtad velük nem kezdesz😄

Huni92
mondtam én neked a délután, hogy valamit szívtál -.-

akvik
Na látszik hogy kicsit nemvagyok magamnál😄 szóval az elsõ mondat úgy szól h az ár 3-4x szeresét felkinálni az ellenfél csapatának és az visszafogja utasítani.

akvik
Ilyenkor nem elutasítani kell az ajánlatot hanem felkinálni az 3-4x pepét és visszautasítja a vevõ csapata az ajánlatot.Pepe se lesz unhappy mert érzi h megbecsüli a klub és hogy csak magas áron lehet õt megvenni.

ajánlottam újat, de nem fogadta el. 😞

akkor eladom és keresek helyette egy ugyanilyen gyors védõt...

ajánlj neki új szerzõdést, ha nem kell neki, inkább add el jó pénzért, minthogy ingyen menjen el.
Mit tudok az ellen csinálni, hogy egyik játékosom (Pepe) el akar menni a klubtól? Nem akarom elengedni mert nagyon jó játékos, mindig benne van a kezdõcsapatban, és amikor jöttek az ajánlatok kluboktól, elutasítottam õket és megsértõdött, hogy miért nem engedem el. Erre van megoldás vagy megint el kell engednem? :\

Barcát a saját taktikájával szopattam meg a Szuperkupán 😊 3-0. Elsõ meccsen 1-0ra nyertem, másodikon meg bevarrtam 2 gólt!

olyan taktikát nem tudsz ahol lehetne támadó középpályást is használni? van vagy 5 a csapatomban és középpályásként kell játszatnom õket 😄

Huni92
4-2-2-2
kép

taktikát mutassál 😄

Darthmushroom
Grat 😄 nemrég gondolkoztam rajta én is h nagy kezdek velük én is, de el halasztottam 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Real Madrid - 2009-2010 - fun game 😄

nem vettem senkit, és csak adánt küldtem el kölcsönbe.
mindent megnyertünk, hatalmas meglepetés ugyebár 😄😄

http://noob.hu/2010/07/26/team.PNG
http://noob.hu/2010/07/26/atnezes.PNG
http://noob.hu/2010/07/26/stat.PNG
http://noob.hu/2010/07/26/tabella.PNG

a bajnoki cím a depor elleni meccsen dõlt el matematikailag is, a 37. fordulóban.
http://noob.hu/2010/07/26/depor.PNG
bl döntõ 4-1 a mu ellen, kupadöntõ 1-0 a barca ellen (bajnokságban 1x és 1 vereség volt a mérlegünk ellenük)

Huni92
magyarítás okozhatja.

szekej
Ez a hibaüzi engem is piszkál. Utánnajártam, de mindenhol azt írják nincs ellenszer. Szerencsére ha leokézom megy tovább.

Vagyis nem mert hanem majd kipróbálom ha lenyugszom
Értem akkor kipróbálom...mert az egész napos játék után megint elõadta a lentebb már leírt hibajelzés így a püspökladány elleni 2-0-ás mecs 10 percel a vége elõtt technikai okok miatt félbeszakadt.Francba

püspökladány elleni, 2-0-ás mecs technikai okok miatt félbeszakadt.<#szomoru1><#szomoru1>
szekej
Nállam minimum 3 szokott lenni. Általában ráuszítom õket egy egy bajnokságra, hogy a 23 év alatti tehetségeket figyelje.

A fm2010-ben szerintetek hogyan érdemes használni a figyelõket?Hányat érdemes felvenni,mi legyen a feladatuk, stb?
szekej
Sziasztok.
Eddig csak olvastam a fórumot, most gondoltam megosztok egy két képet énis.
2012/13 BL:
http://noob.hu/2010/07/26/BL_Final.JPG

Ez utáni SuperCup:
http://noob.hu/2010/07/26/SuperCup_2.JPG

átigazolás maratont rendeztem a felnõtt Real Madrid keretbe, bár az ifibe is szereztem egy igen jó játékost. a nap folyamán képek várhatóak. elõrejelzésként: kb. 130millió eurót költöttem el ;D

Nem hiszem el.Végre kezdek belerázódni a játékba, kitalálom hogy miket kell majd csinálnom erre állandóan kidob a gép meccs közben,pedig eddig simán ment.Array acces of out bounds a hibaüzenet.Tuna valaki segíteni, mi a baja?
Hello StevenStamkos!! Fiatal játékosokat kétféleképpen lehet kölcsönadni: az egyik: az eladás résznél az átigazolás helyett a kölcsönadásra mész. Ha nem jelentkezik be érte 1 csapat sem, akkor lehet fiókcsapatokhoz küldeni, a fiókcsapatokat a játékos menüjében tudod kiválasztani, te döntheted el, hogy a fiatal játékost melyik csapatba akarod küldeni, és azt is, hogy mennyi idõre. Sok sikert!!
turpert
az 1.2 es patchhez kell valami még?

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Sziasztok! Van egy problémám. Szereztem sok fiatal tehetséget ,de nem tudom ,hogyan kell kölcsönadni õket kisebb csapatokba. Valaki zudna segíteni? Megköszönném.
MeoH
Nalam is jart mar Shelvey a Lutonos karrieremnel. Tenyleg jo jatekos lesz, nalam is stabil kerettag volt PLben.

fuck mmo's..i.,

Darthmushroom
szerintem is playa bár én verrattit jobban szeretem mert olcsóbb az elején. de shelvey se rossz fõleg 3-4szezon után

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Scouser
Ajánlom mindenkinek Jonjo Shelvey-t. Az életben a Liverpool játékosa már, de a játék elején még a Charltonban található. 1-2 millióba kerül csak és már a második szezonjában majdnem kiszorítja Gerrardot a csapatból. Miatta kellett átállnom olyan taktikára, ahol Gerrard a jobbszélsõ támadó, hogy õ középen Mascheranoval és Gourcuffal szervezze a játékot.

You\'ll Never Walk Alone

szerintem csak akkor nem lesz német a szöveg,ha új játékot kezdesz...a régebbi mentéseimmel nekem is ez a baj,viszont az újaknak semmi baja...
Értékelem a segítõ próbálkozásokat de sajna a patchez is bemásoltam amit kell.Mindegy, így is jót lehet játszani.Lehetne, ha találnék valami nyerõ felállást mert az újpest úgy elpicsázott az elsõ bajnokin hogy csak na.Azt hiszem még bújnom kell a fórumokat mert különben gyorsan elmegy a kedvem.
Huni92
pedig nem.
nézd át újra, ha patch van, akkor az updates mappa megfelelõ almappájába is másold be a szükséges fájlt.

Pedig igen különben az adatbázis se lenne magyar meg a kezelõfelület.Hiába rakom a match eventset a megfelelõ helyre nem mükszik.<#szomoru1>
ezek szerint nem úgy csináltad ahogy kell. <#wow3>
A honosítás után(2008) a kommentár német lett pedig más minden magyar,elvileg úgy csináltam ahogy kell.Van ötletetek mi lehet a gond?
inter94
hát bizony nehéz a manager élet 😄😄:

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm