Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eredményeidhez grat! <#eljen>

óó, nem vagyok én szomorú. 😄 azért köszi. 😊 csak untam is egy kicsit, sok kihívás már igazán nem volt benne... szerintem majd keresek egy szerényebb anyagi helyzettel rendelkezõ klubot és lehet megpróbálok egy másik taktikot, mert ami most van, az túlságosan jó. 😄
king82
Jó reggelt!

Sajna nekem se sok idõm van játszani, de ma hazai pályán 3-1-re legyõztük az Emden csapatát. A bajnokságban már 11 meccs óta veretlenek vagyunk.
Geo fel a fejjel így is fantasztikus eredményeket produkáltál a csapattal és egyben sok sikert a következõ választásodhoz.

Mindenkinek nagy grat az eredményeihez!

www.bundesliga.de www.kicker.de

inter94
Kezdtem egy új játékot a Napoli csapatával 😄 új update...
meccsek
átigazolások

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

De unom már a brazilok bénázását.A multkor ugye kikaptak perutól, úgy hogy 3 kapuralövése volt az ellennek nekik meg 30.Most argentinával döntetlen hazai pályán ami annyira nem rosz,de a mutatott játék pocsék volt.Végül uruguay ellen a 80. percben lõtt góllal nyertünk, de majdnem végig emberelõnyven voltunk.A helyzetkihasználás may 10 százalékos.Ez most vlami anticsít vagy mifene?A jóval gyengébb feyenoordom simán lõ 3-4 gólt mecsenként ha jó napjuk van ezek meg bénáznak.Lehet, hogy másik taktika kellene?Nem tudom, de lassan már a lemondást fontolgatom, minek idegesítsem magam.
zorrobomber
Egyelõre nem unalmas mert elsõ szezon 😊 Meg feltehetõen nem is lesz sokkal több már, az én tempómban eltart egy darabig egy idény. Napi 1-2 meccset tudok lenyomnni.

úgyis untam már egy kicsit...
nagy lófaszt... 18 milláért vettük és a 15 milla visszautasíthatatlan???
mivel nem találtam még csak hasonló kvalitású játékost a helyére, aki alá is írt volna, így a lemondtam. karrier vége.
Metalist Kharkiv (2012/2013)

csapat: keret / átigazolások
bajnokság: tabella / jatákosstatok / csapatstatok
ukrán kupa: döntõ
bl: csoportmeccsek / csoport / kieséses

az év játékosa: lukaku
zyndar
Mondom állat...81 perc emberhátrányban. Mondjuk fordított esetben lefejeltem volna a monitort.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Hoppácska <#pias>
Zorro nem lesz unalmas az NB1?

A szezon eddig jól alakul, csak rengeteg gólt kapunk. Az eddigi 1,5-ös szerzett gól átlagunkat 2,9-re sikerült feltornázni erre az évre, viszont az eddigi 0,68-as kapott gól átlag helyett 'majd 1,2-õt kapunk meccsenként. Végülis nem panaszkodok <#bee1> Ja, Dzeko egy állat.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

hoppá-hoppá, kiejtettük a címvédõt <#eplus2>

odavágó / visszavágó
zorrobomber
Chelsea elleni 0-3 után tökéletes meccs volt ez is 😊

Eddig 14 NB1-es meccsen 1 döntetlen 2 kapott gól 😊 Nézegetem a statokat, 1 gólnál többet 3 csapat rúgott eddig nekem, 3-at a Cselszki ugye, 2õt a Juve, és 2õt a Diósgyõr <#buck> a kupában.

most 1 ideig el voltam tûnve, nem volt idõm játszani, de tegnap lejátszottam 3 meccset a Dynamoval! :-)

Zakarpattya - Dynamo Kijev 0-2

Dynamo Kijev - Krivoj Rog 5-1
Szurkolói nap jegyében telt el ez a mérkõzés így nem meglepõ h közel teltházas meccset játszottunk egy kisebb csapat ellen.
A következõ mérkõzésünk az utolsó BL meccs az idén, a Sevilla ellen. Telt házas mérkõzés volt, sok góllal! :-)

Dynamo Kijev - Sevilla FC 5-3

Szuper kupa is megvolt, kemény volt nagyon de pacsi kisegített.
Újabb rangado, továbbra is kapus és védõ nélkül.Az utolsó 2 meccsen 5 gólt kaptam, tavaly negyed év kellett ehhez.De a támadósor bitang erõs így nincs gond.
abban még gyakoroltatni is lehet velük, ha jól emlékszek
Mor3llo
Ez momentán sztem koppintás a CM-bõl😊 de kit érdekel😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Terminátor14
Jaja, végre kicsit jobban belenyúlhatunk a játékba magába is, ez jól fog jönni 😊

CSAK a Fradi

zorrobomber
Más: nézegettem képeket az új FM-bõl, és teljesen az volt az érzésem a Set Piece Creator-t látva hogy bakker, ez úgy hiányzott a programból mint levesbõl a só! Nagyon várom már...
Set Piece Creator 1
Set Piece Creator 2

Nem szeretem a szélsõ játékot, középsõ középpályásként használom és tökéletes.Adja a jó kis passzokat, máskor 15-20-ról küldi a lövéseket valamint nagyon jó szöglet és szabadrúgáslövõ.
zorrobomber
Jaja, játszik, elõzõ Lokis karrierben is elhoztam, akkor Bosman-al. Most egyelõre csak 1-1 meccs erejéig vannak felvillanásai, AML poszton játszik Inside forward-ot. Nálad hol brillírozik ennyire? Tanítottál neki valami trükköt?

Zorrobomber: jól látom, játszik Barazite?Nállam a Feyenoord egyik legjobb embere ilyen 8-9-es átlaggal.
Na a második mecs sem volt semmi.A középsõ védõim a válogatottban vannak meg sérültek, az ifibõl kellett behozni egy botlábút, a kapusom helyett meg szintén egy gyenge tartalék védett mert a válogatotban volt.Ellenfél ráadásul a PSV.Kaptam is 2 gólt ami simán elkerülhetõ lett volna de King fejelt hármat, így nyertünk.Malac.Ja az eddigi 2 bajnokimon csak fejjel vették be az ellenfél kapuját a fiúk.
zorrobomber
(Az OM elleni meccset szándékosan raktam be kétszer 😄)

zorrobomber
Rászántam magam pár képre, eddig vállalható a szezon 😊
Bl csoport állása:

Meccsek:

(Igazi kedves olasz gyõzelem 😊)

Igazolások:

NB1:

Persze, hogy elkiabáltam, elsõ bajnokin a gyenge bredával csak egy döntetlen, jól le is szidtam õket.
Elkezdem az újabb idényt a Feyenoorddal, szerintem ez lesz az utolsó.A felkészülési meccsek meg az igazolások alapján a bajnoksággal nem lesz gond, a bl elsõség ismételt megszerzése lenne a cél.Játékosokat már nagyon célirányosan veszek, inkább keveset de nagyon jókat még ha drágák is.Mondjuk szerencsém volt a portugállal mert szabadon jött(igaz rekordfizetésért).

Az elsõ komoly mecs:

Grat mindenkinek 😊
Valaki tudna abban segíteni,h az FM2008-hoz tudnék-e olyan frissítést leszedni,amivel a mostani játékoskeretekkel tudnék játszani,és ha igen,akk honnan?
Elõre is köszi a segítséget
visszahívni csak akkor tudsz, ha van a szerzõdésében olyan opció, akkor játékos adatlapján asszem a szerzõdések környékén van olyan, hogy visszahívhatod, ha nem úgy lett kölcsönadva, hanem teljes idõre, mondjuk pénzért, akkor nem tudod visszahívni
Ja, amúy azóta kikaptam a Lyontól 1-0ra. Lényegében helyzetig nem jutottak, 30 méterrõl lõtt az egyik srácuk, amit Given egy helyben állva végig nézett. Bezzeg Robinho 5 méterrõl felé lõtt. A csapat alapjaiban véve nem rossz, csak könnyen gólt kapok a kapus miatt, meg a rohadt támadásaim nem tudom befejezni. Amúgy fasza.<#idiota><#idiota><#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Láma kérdés ON:

Hogy lehet kölcsönbõl visszahívni idõ elõtt? 😊

Láma kérdés OFF

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

inter94
Hart jó kapus a citynél.😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Ebbõl új kapus vásárlása lesz, Given nagyon nem áll a helyzet magaslatán és akkor finom voltam.

Ez idegesítõ, 2. barátságos meccsemen vmi Estudiantes teljesen a kapum elé szegez, nyoma sincs az elõzõ meccsen játszó csapatnak, ellenben valamiért egyszer tudtunk kimozdulni a kapunk elõl. Az legalább gól lett.

LOOOL, az mekkora már amikor lesérül valaki. 😄DD Ott fekszik mint egy hulla vagy negyed órán át mert nem rúgják ki. 😄DDDDDDDDD

A kupába katasztrófális teljesítménnyel jutottunk tovább.MEgölt az ideg.Az egyetlen gólunkat is egy védõ fejelte.Amugy a Veendam másodosztályba is a középmezõnybe van.
mien skint használsz?😄
Ahha, kösz szépen.
Idegesítõ a cucc, de most még máshogy nem igazodnék ki a játékon.

Huni92
magyarítás.

inter94
nem kötelezõ végig nézni a meccset 😄😄
meccs elõtt tegyed nagy helyzetekre és jó lesz 😊

Ja, és nem mellesleg kötelezõ végignézni a meccset, vagy van valami lehetõség arra, hogy gyorsan lezavarjam?

Már nem emlékszem mert általában rákönyököltem az enterre, vmi access area, vagy mipöcs, mindjárt játszok mégegy meccset. 😄 Amúgy az elsõ meccsem a saját tartalékaim ellen volt, nyertem 4-1re 😄

zyndar
54, az nem piskóta! <#taps>

Utolsó 2 meccs, tetszik 😄

Huni92
mi a szövege az üzenetnek?

<#taps> és annak, aki megérdemli 😄

Az elõfordulhat, hogy magyarosítás miatt dobál nonstop jelleggel hibaüzeneteket? 060 percet mentem eddig az elsõ meccsembõl, de már több ezer hibaüzenetszarságot nyomtam el kb.

Straniero
Üdv All!
Hamarosan vége az 5. szezonomnak, majd jövök a képekkel.
Addig is egy kis válveregetés:
rekord

További sok sikert addig is mindenkinek!

sosem engedi h jelentkezzek a sajat valogatotamnal, egyszeruen nincs meg az a gomb, ami mas orszagnal v klubnal megvan, ez bosszant
zyndar
Üdv Urak, gratula Geo és Mylo.
AS Monaco, igazolások, 3.szezon. Egy bronz és egy ezüst után jó lenne bajnokságot nyerni <#felkialtas>

Szia!

Tudsz kezdeni a válogatottal egybõl, bár akkor klubbal nem tudsz, úgy tudom (már rég próbáltam).
Válogatottnál ha kirúgnak valakit, akkor mehetsz a helyére, jelentkezel, aztán vagy kellesz vagy nem.
Megvenni nem lehet sehogy, és klubot sem alapíthatsz, manager vagy, nem elnök, nincs ilyen lehetõség a játékban.