Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
óó, nem vagyok én szomorú. 😄 azért köszi. 😊 csak untam is egy kicsit, sok kihívás már igazán nem volt benne... szerintem majd keresek egy szerényebb anyagi helyzettel rendelkezõ klubot és lehet megpróbálok egy másik taktikot, mert ami most van, az túlságosan jó. 😄
Sajna nekem se sok idõm van játszani, de ma hazai pályán 3-1-re legyõztük az Emden csapatát. A bajnokságban már 11 meccs óta veretlenek vagyunk.
Geo fel a fejjel így is fantasztikus eredményeket produkáltál a csapattal és egyben sok sikert a következõ választásodhoz.
Mindenkinek nagy grat az eredményeihez!
www.bundesliga.de www.kicker.de
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
mivel nem találtam még csak hasonló kvalitású játékost a helyére, aki alá is írt volna, így a lemondtam. karrier vége.

csapat: keret / átigazolások
bajnokság: tabella / jatákosstatok / csapatstatok
ukrán kupa: döntõ
bl: csoportmeccsek / csoport / kieséses
az év játékosa: lukaku

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Zorro nem lesz unalmas az NB1?
A szezon eddig jól alakul, csak rengeteg gólt kapunk. Az eddigi 1,5-ös szerzett gól átlagunkat 2,9-re sikerült feltornázni erre az évre, viszont az eddigi 0,68-as kapott gól átlag helyett 'majd 1,2-õt kapunk meccsenként. Végülis nem panaszkodok <#bee1>#bee1> Ja, Dzeko egy állat.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Eddig 14 NB1-es meccsen 1 döntetlen 2 kapott gól 😊 Nézegetem a statokat, 1 gólnál többet 3 csapat rúgott eddig nekem, 3-at a Cselszki ugye, 2õt a Juve, és 2õt a Diósgyõr
<#buck>#buck> a kupában.
Zakarpattya - Dynamo Kijev 0-2
Dynamo Kijev - Krivoj Rog 5-1
Szurkolói nap jegyében telt el ez a mérkõzés így nem meglepõ h közel teltházas meccset játszottunk egy kisebb csapat ellen.
A következõ mérkõzésünk az utolsó BL meccs az idén, a Sevilla ellen. Telt házas mérkõzés volt, sok góllal! :-)
Dynamo Kijev - Sevilla FC 5-3

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Set Piece Creator 1
Set Piece Creator 2
Bl csoport állása:
Meccsek:
(Igazi kedves olasz gyõzelem 😊)
Igazolások:
NB1:

Az elsõ komoly mecs:
Valaki tudna abban segíteni,h az FM2008-hoz tudnék-e olyan frissítést leszedni,amivel a mostani játékoskeretekkel tudnék játszani,és ha igen,akk honnan?
Elõre is köszi a segítséget
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Hogy lehet kölcsönbõl visszahívni idõ elõtt? 😊
Láma kérdés OFF
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Idegesítõ a cucc, de most még máshogy nem igazodnék ki a játékon.
meccs elõtt tegyed nagy helyzetekre és jó lesz 😊
Utolsó 2 meccs, tetszik 😄

Hamarosan vége az 5. szezonomnak, majd jövök a képekkel.
Addig is egy kis válveregetés:
rekord
További sok sikert addig is mindenkinek!
AS Monaco, igazolások, 3.szezon. Egy bronz és egy ezüst után jó lenne bajnokságot nyerni <#felkialtas>#felkialtas>

Tudsz kezdeni a válogatottal egybõl, bár akkor klubbal nem tudsz, úgy tudom (már rég próbáltam).
Válogatottnál ha kirúgnak valakit, akkor mehetsz a helyére, jelentkezel, aztán vagy kellesz vagy nem.
Megvenni nem lehet sehogy, és klubot sem alapíthatsz, manager vagy, nem elnök, nincs ilyen lehetõség a játékban.

annak, aki megérdemli 😄