Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rég jártam erre, elõvettem újra a játékot.
Természetesen Fradival játszom.
Asszem a 6. szezonban járunk már, de lehet, hogy csak az 5. Olyan generált játékosok vannak, hogy az hihetetlen.
Íme egy bl csoportmeccs:
Havernak írtam elõtte, hogy legalább 3 gólos gyõzelmet várok 😄DD
CSAK a Fradi
Irány az Osztrák 2.liga <#wave>#wave>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Les Dogues
Alan Gatagov Bal közép
Omar Toprak védö
http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png
milyen játékosokról van szó egyébként?
: üdv Zolee24
http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png
Bocsi.
Nagyon jól tolod!<#taps>#taps>
Grat!<#eljen>#eljen>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Másodszor is, félretettem egy picit a Dinamos karrierem(nagyon felidegesített sajnos..de nem végleg tettem el), és ezért kezdtem egyet a Blackburnel..október közepén járok, egy meccsrõl szeretnék képet mutatni.
A Tottenham ellen játszottunk hazai pályán, de beszéljenek a képek:
A végeredmény
Felállásunk a 2.piros lap után
Köszi, ha elolvastad, szezon végén(remélem szombaton) jövök az éves beszámolóval!!
I'm debrõ?? 😄D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

átigazolások (priskin, huszti)
keret egyik fele
...és másik fele
összes meccs, három részletben, mivel nem engedte kiszûrni csak a bl-t és a magyar kupát sem...
3/1, 3/2, 3/3.
nb1 tabella
tehát akkor az eredmények:
bajnokság: 1. hely
magyar Kupa: 2. hely
ligakupa: elõdöntõ
bl: negyeddöntõ (bõvebben néhány hsz-el lejjebb.)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
közben az egyik hátvédem is kiesett 4-5 hónapra, durva hogy leterhelik õket a sorozatmeccsek, pedig állat módjára rotálok...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Gamba Osaka
Rohadt szarul indult a szezon és szinte mindenhol vereséggel kezdtem neki. Aztán ahogy sikerült eltalálni a taktikát megindult a felívelés. csak aztán a szezon vége felé egyrészt elfáradtunk meg 3 ember távozott. nyáron július-augusztusban európából bejelentkeztek elõször Endoért 400 millás ajánlattal. 30 fölött van úgyhogy elengedtem, pedig õ volt az egyik karmester a csapatban. után a másik irányítómat Futagawat is elengedtem 300-ért, mivel õ is 32 éves már. a 3. a jobb bekkem Kaji volt õ 250-ért ment, mert õ is már 30--on túli volt. így 3 pillére távozott a csapatnak rövid idõn belül és picit megrogytunk, de sikerült pótolni és végül az 5. helyre befutottunk, ami nem nagyon kápráztatta el a vezetõket.
Viszont ott volt a BL, amit egy szép menetelés után egy házi döntõ követett mivel a Cerezo volt az ellenfél. Mondhatni lazán behúztuk. Az volt a durva a végén, hogy a bl legjobb góllövõje Yamaguchi volt 9 góllal, az én középsõ védõm..😄D
A BL után már csak a klubVB maradt. szerettem volna döntõzni, de szemét barca elkalapált, így csak a 3. hely jutott.
A végére meg, a keret...

ilyen kieséses körökben meglepõen gyakran kapom a rangerst, hát, nekem nem túl fényes a mérlege 😊

a Rangers még simán meglesz
jelen pillanatban is azt hiszem hogy csak álmodok! nem elég hogy négy bl csoportmeccs után biztos volt hogy legalább a 3. hely meglesz, ugyanis 7 ponttal álltunk, a koppenhága meg nullával, utána még meg is vertük õket itthon is és így 10 ponttal második helyen álltunk. ám itt még nincs vége! a mindent eldöntõ werder bremen elleni idegenbeli meccsen ha kikapunk és az inter veri a dánokat, 3. hely. ha ikszelünk, az inter meccstõl függetlenül 2. hely. na de nyertünk! így hiába nyert az inter, megnyertük a csoportunkat! (ég áldja a körbeverést... 😄 bizony a werder akit mi oda-vissza vertünk, oda-vissza verte az intert, akik ellen mi meg össz-vissz 1 pontot szereztünk.) megvolt a sorsolás is. egy kört még mehetünk ha szerencsénk van.
bajnokságot vezetjük, bár nem olyan magabiztosan, mint tavaly, köszönhetõen a jóval sûrûbb meccselésnek, így kénytelen vagyok a bl meccses heteken cseréket játszatni az itthoni meccseken, legyen az ligakupa, kupa vagy bajnokság.
demba savage meg egy állat! (tavaly vettem 150 ezer euróért, érkezett már érte 1.1 millás ajánlat még mikor fele ennyit ért, ám elutasítottam. talán az év végén eladom ha érkezik egy még jobb ajánlat és tudok is a helyére venni valakit, de még nem döntöttem el.)
Igaz,hogy ez a szezon egy kicsit igénybe vette a bankszámlánkat,mert már félprofi csapattá váltunk,de ezt nem lehet megunni 😊
Irány az Osztrák Regional Liga!!!!