Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezen meglepõdtem :

Qpr-Celtic barátságos meccs 27.percében Jimmy Jump a pályán, nagyot nevettem <#guluszem1>#guluszem1><#nevetes2>#nevetes2>
Szezon elején Oroszországban még 2 fõtáblás bl hely volt + 1 selejtezõs augusztusban meg már 1 fõtábla 1 selejtezõ és többi európa liga <#violent>#violent> Nem is volt ezalatt bl , el hogy romlottunk le oroszok, és hol lehet megnézni az aktuális állást ilyen téren?
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
bl csoportunk megnyertük (címvédõhöz méltóan.)
megtörtént a sorsolás (tavaly a döntõben vertük õket bucira, szerintem most sem lesz probléma.)
egy kis erõsítés sosem árt: cuesta, banas
letöltöttem a legnagyobb logopacket , de még ebben sincs benne a qpr swansea norwich.
nem tud vki megoldást?
Olyan fos keretük lett, hogy fel se jutnak egy ideig, az tuti 😄
1. év, kuka:
2. év, szódával:
3. év, király:
4. év 7. hely... bajnokságot megvédeni nehezebb, mint csak simán megnyerni, most is bebizonyosodott.
Amúgy ilyen keret volt:
Aztán meguntam, jelentkeztem a Milanhoz, és leigazoltak:
Olasz kupa begyûjtve, EL döntõben vereség. 10 emberrel 1-1 volt a 90. percig a Valencia ellen, lõttem egy gólt a végén, amit nem adtak meg, aztán a Valencia lõtt egy gólt ezután, és nyertek, kapják be 😄
Cesenával is olasz kupa döntõs voltam, csak pont aznap kellett elfogadnom, vagy nem a Milan ajánlatát, így csak bajnokságot nyertem velük 😄
Most jön a 6. év, de kicsit ráuntam megint. Közben voltam egy évet Uruguay szöv kapitánya, kirúgtak egy elb@szott Copa America után, aztán go Argentína, 1 év után most Olaszország kapitány vagyok, és itt tartok jelenleg 😄
Geo qrva nagy grat, nem semmi, amit összehoztál Kicsipesten 😄
Ami mégjobban odab@sz, az a 3 bl hely és 4 el hely a bajnokságban, baze, mekkora foci lett Magyarorsszágon 😄 Persze gondolom a többiek full sz@rok, neked köszönhetõ ez is 😄
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
bl csoportok, bejutott a debrecen is
idei nagy fogás, legalábbis a nevét tekintve. (nincsenek világverõ értékei és a fizetése is elég magas a többiekéhez képest, de átadón volt a lille-nél és nem hagyhattam ki egy nappal az átig szezon vége elõtt. 😄 aztán kiderült hogy hiba volt, mivel már bl-be nem nevezhettem...)
õ sem rossz, klub nélkül volt már egy ideje
(köszönöm a gratulációkat)
Rakhatnál a maradék két kezdõ játékosodról is képet, hiszen egy BL gyõzelem után megérdemlik szerintem!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
és lesz még folytatás??? 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
7 év megfeszített munkája végre beérett és végre sikerült megnyerni a BL-t! ezen évek alatt 7-szer nyertük meg az NB1-et, 6-szor a magyar szuperkupát, 4-szer a magyar kupát, 2-szer a ligakupát. vitrin.
a bajnokságot idén is megnyertük. (7 fordulóval a vége elõtt már bajnokok voltunk, így sajna a végére kipukkadtunk így nem sikerült a tökéletes szezon, de még csak a veretlen sem. persze az is közrejátszott hogy az uccsó pár fordulóban már csak perememberek játszottak, nem mertem a kulcsjátékosaim kockáztatni a közeledõ BL döntõ miatt.)
keret statok
kulcsemberek: KA, VJ, VB, VK, VK, JSZ, BSZ, CS, CS
jöjjön a lényeg! BL-ben a csoportunkat megkepõen simán nyertük. még a címvédõ milant is oda-vissza vertük! meccsek. a nyolcaddöntõben az intert kaptuk, az idegenbeli 1-1 után itthon simán vertük õket így továbbjutottunk. a következõ körben is hasonlóan jutottunk tovább, idegenbeli 0-0 után itthon simán vertük a lyon-t. az elõdöntõben már nem kedvezett a sorsolás, hiszen itthon keztünk a sevilla ellen. sikerült nyerni, habár a statok alapján nem mi tûntünk jobbnak. a visszavágón leikszeltünk, így bejutottunk a döntõbe, ahol a juve várt ránk!
ahol aztán meite mesternégyesével porig aláztuk õket!

képek:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Les Dogues
valaki nem tudja miért nincs swansea qpr norwich logom akármelyik logopacket töltöm is le?
ha kedveled a hosszútávú kihívásokat akkor az angol bajnokságok legmélyebb bugyrai elég jó terepek az efféle kalandozáshoz
2023-ban úgynézki abbahagyom jelenlegi csapatommal a Debrecennel (FM2011).
Legnagyobb eredményünk a BL illetve euroliga negyeddöntõ. Pedig talán a játékoskeret függvényében többre is voltunk hivatottak.
Belefásultam...sajnos a vége fele már nem jutottunk egyrõl a kettõre. A stadion 42000-es lett de hiába. Az átlagos jegyár röhejes 3,9 font tehát a max bevételek 240e volt a max. Ahogy fejlödött a stadion úgy emelkedett az egekig a karbantartási díja.
A lenagyobb eladásom 18,5M euró volt. Generált játékost vett tõlem az Ajax 2022-ben ennyiért. Szóval legközelebb valami olyan bajnokságot próbálok felfuttatni amit "enged" is. Svájcra vagy Belgiumra gondoltam. Ha van más ötlet, tapasztalat szívesen várom. De az is lehet én voltam a béna...😊
http://kephost.hu/share-1652_4F3950D0.html