Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arról nem tudok képet mutatni, még régi meccs, csak most jutottam el idáig <#vigyor4>
De ezen meglepõdtem :
képet 😄
Nektek volt már h Jimmy Jump beszaladt meccs közbe a pályára ? <#hamm><#wow1>
Qpr-Celtic barátságos meccs 27.percében Jimmy Jump a pályán, nagyot nevettem <#guluszem1><#nevetes2>
sziasztok. valaki megmondja hova kell másolni a skint? Köszönöm.
Hali!
Szezon elején Oroszországban még 2 fõtáblás bl hely volt + 1 selejtezõs augusztusban meg már 1 fõtábla 1 selejtezõ és többi európa liga <#violent> Nem is volt ezalatt bl , el hogy romlottunk le oroszok, és hol lehet megnézni az aktuális állást ilyen téren?
<#pias><#nyes>
Holnaptól végre én is tudom tolni újra az angol 6.(mostmár 5.) osztályos mentésem, de ma még kipróbáltam ezt a Honvéd féle taktikát a Man. City-vel. Hát b+, a Schalke egy laza 5-0val verve idegenben. 😄 Tudsz valamit.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

bakkerman
<#vigyor><#hehe>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a végére még odaakartál írni egy is-t is , ugye?😊😄

bakkerman
ha nem NB1-es klubnál vagy,akkor a legjobb az lesz,ha padra teszed sanyit 😄D nulla 0 a játékban

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

klub vb-t megnyertük (bár simább is lehetett volna, elfaszkodtuk...)
bl csoportunk megnyertük (címvédõhöz méltóan.)
megtörtént a sorsolás (tavaly a döntõben vertük õket bucira, szerintem most sem lesz probléma.)
egy kis erõsítés sosem árt: cuesta, banas
zorrobomber
AF, gondolom Advanced Forward. Állítsd át Target Man-re.

hát nem tudom mit jelent úgy de AF a jelzése 😄D Egyébként lassú játékos,befejezése 11-es, erõs felépittésû,185 cm magas 84 kg...fejelése 15 😄 igy gondoltad?xd
zorrobomber
a "kimondott támadó" mit jelent jelen esetben? poacher? milyen értékei vannak?

Sziasztok! Torghellét milyen szerepkörben érdemes játszatni?? Nálam kimondott támadót játszik de nem tud rúgni egy gólt....6 meccs/0 gól
zaki..te mennyi idö alat játszol i egy sezont_? meg nézed a meccseket vagy csak az aszisztensre bizod?
hali!
letöltöttem a legnagyobb logopacket , de még ebben sincs benne a qpr swansea norwich.
nem tud vki megoldást?
zaki
Ilyen a Milan kerete a 6. évben (2. év velük):

zaki
Ja, az vicces, hogy tökutolsóként kiesett a Roma az 5. évben 😄
Olyan fos keretük lett, hogy fel se jutnak egy ideig, az tuti 😄

zaki
Kezdtem egy új gamet a Cesenával...
1. év, kuka:

2. év, szódával:

3. év, király:

4. év 7. hely... bajnokságot megvédeni nehezebb, mint csak simán megnyerni, most is bebizonyosodott.

Amúgy ilyen keret volt:

Aztán meguntam, jelentkeztem a Milanhoz, és leigazoltak:

Olasz kupa begyûjtve, EL döntõben vereség. 10 emberrel 1-1 volt a 90. percig a Valencia ellen, lõttem egy gólt a végén, amit nem adtak meg, aztán a Valencia lõtt egy gólt ezután, és nyertek, kapják be 😄

Cesenával is olasz kupa döntõs voltam, csak pont aznap kellett elfogadnom, vagy nem a Milan ajánlatát, így csak bajnokságot nyertem velük 😄

Most jön a 6. év, de kicsit ráuntam megint. Közben voltam egy évet Uruguay szöv kapitánya, kirúgtak egy elb@szott Copa America után, aztán go Argentína, 1 év után most Olaszország kapitány vagyok, és itt tartok jelenleg 😄

Geo qrva nagy grat, nem semmi, amit összehoztál Kicsipesten 😄
Ami mégjobban odab@sz, az a 3 bl hely és 4 el hely a bajnokságban, baze, mekkora foci lett Magyarorsszágon 😄 Persze gondolom a többiek full sz@rok, neked köszönhetõ ez is 😄

konkrétan a saját tizenhatosának vonalából indult 😄
Nagyjából látni honnan jött, szép "kiugratás" 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

ahogy látom a lényeg (gólpassz) pont lemaradt róla...
középpálya közepén egész szezonban rotálás volt, mivel egyelõre ott még nincs meghatározó játékosom, hanem csak több középszerû.

(köszönöm a gratulációkat)
Magic Boy
Gratulálok nagy eredmény!<#eljen><#worship>

Rakhatnál a maradék két kezdõ játékosodról is képet, hiszen egy BL gyõzelem után megérdemlik szerintem!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

zorrobomber
grat! végén azért a kapus jó nagyot potyázott 😄

LasDen
kicsit irigykedem, mert én 8 kupával kevesebbet gyûjtöttem pedig pár évvel elõrébb járok...bár egyéb eredményeim vannak, amikre büszke vagyok 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

lesz hát, európai szuper kupát és a klubvébét ki nem hagynám 😄
LasDen
<#worship><#worship><#worship> hatalmas grat....
és lesz még folytatás??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Budapest Honvéd, 2017/2018

7 év megfeszített munkája végre beérett és végre sikerült megnyerni a BL-t! ezen évek alatt 7-szer nyertük meg az NB1-et, 6-szor a magyar szuperkupát, 4-szer a magyar kupát, 2-szer a ligakupát. vitrin.

a bajnokságot idén is megnyertük. (7 fordulóval a vége elõtt már bajnokok voltunk, így sajna a végére kipukkadtunk így nem sikerült a tökéletes szezon, de még csak a veretlen sem. persze az is közrejátszott hogy az uccsó pár fordulóban már csak perememberek játszottak, nem mertem a kulcsjátékosaim kockáztatni a közeledõ BL döntõ miatt.)

keret statok

kulcsemberek: KA, VJ, VB, VK, VK, JSZ, BSZ, CS, CS

jöjjön a lényeg! BL-ben a csoportunkat megkepõen simán nyertük. még a címvédõ milant is oda-vissza vertük! meccsek. a nyolcaddöntõben az intert kaptuk, az idegenbeli 1-1 után itthon simán vertük õket így továbbjutottunk. a következõ körben is hasonlóan jutottunk tovább, idegenbeli 0-0 után itthon simán vertük a lyon-t. az elõdöntõben már nem kedvezett a sorsolás, hiszen itthon keztünk a sevilla ellen. sikerült nyerni, habár a statok alapján nem mi tûntünk jobbnak. a visszavágón leikszeltünk, így bejutottunk a döntõbe, ahol a juve várt ránk!

ahol aztán meite mesternégyesével porig aláztuk õket!

Szycsu
Danke!

Les Dogues

zorrobomber
Darthmushroom
Sochaux 4.év. francia és eu. szuper kupát év elején behúztuk OM illetve shity ellen. bajnokságba végig kiemelkedve vezettünk szóval sima volt a 4.bajnoki címünk, bl-be is szépen meneteltünk de azért hatalmas mákk volt a barca ellen a döntõbe h tudtunk egyenlíteni
képek:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Láma!
na akkor kép ujra kép

Láma!
igaz hogy csak edzõmeccs, de a URL=http://noob.hu/2012/02/14/mecs.jpg]mérkõzés[/url] legjobbja, a 9 gólos Armenteros... 😄

Szycsu
Fakk... Valaki legyen szíves adjon tanácsot egy alap taktikhoz, amivel elvergõdhetek az elsõ néhány meccsen/idényben, amíg kiismerem a játékot, mert nem nagyon akar összejönni.. 2011-gyel tolom, legfrissebb patch. Kösz elõre is.

Les Dogues

<#taps> <#worship>

horvátokat vertük oda vissza, így 2 fordulóval a vége elõtt 12 ponttal már biztos továbbjutók voltunk. innentõl már csak az volt a kérdés hogy meg tudjuk e tartani az elsõ helyünket a csoportban. sikerült, nem is akárhogy! ugyanis sikerült megverni ismét a wedert és a (címvédõ!) milant is! elõbbi meccsnél abban sem voltam biztos hogy sikerül csak kis különbséggel kikapni, ugyanis a legjobbjaim nagy része és még sokan mások a válogatottnál voltak... konkrétan egyetlen (sérülésbõl lábadozó) cserével álltunk ki, a mezõnyben egy akkor generált szarral és a cserekapusommal... így aztán 6 gyõzelemmel és 18 ponttal megnyertük a csoportunk! aminek nagyon örülök hogy végre nem mákolunk annyit, hanem legtöbbször valóban jobbak vagyunk a statok alapján is, nem csak a szerzett gólok szempontjából. a sorsolás nem épp szerencsésen sikerült, az intert kaptuk.

A hiba nálad lehet nekem EZ van fent és tökéletesen mûködik.

hali!
valaki nem tudja miért nincs swansea qpr norwich logom akármelyik logopacket töltöm is le?
zorrobomber
grat a kitartáshoz azért! 😊
ha kedveled a hosszútávú kihívásokat akkor az angol bajnokságok legmélyebb bugyrai elég jó terepek az efféle kalandozáshoz

a Pista mindenit 😄
LasDen
nézegettem a magyar válogatottat és kivel találkoztam...😄

egy kicsit, most stagnál a fórum úgylátom. Akkor jöbvök élménybeszámolókkal..illetve inkább tapasztalatokkal.
2023-ban úgynézki abbahagyom jelenlegi csapatommal a Debrecennel (FM2011).
Legnagyobb eredményünk a BL illetve euroliga negyeddöntõ. Pedig talán a játékoskeret függvényében többre is voltunk hivatottak.
Belefásultam...sajnos a vége fele már nem jutottunk egyrõl a kettõre. A stadion 42000-es lett de hiába. Az átlagos jegyár röhejes 3,9 font tehát a max bevételek 240e volt a max. Ahogy fejlödött a stadion úgy emelkedett az egekig a karbantartási díja.
A lenagyobb eladásom 18,5M euró volt. Generált játékost vett tõlem az Ajax 2022-ben ennyiért. Szóval legközelebb valami olyan bajnokságot próbálok felfuttatni amit "enged" is. Svájcra vagy Belgiumra gondoltam. Ha van más ötlet, tapasztalat szívesen várom. De az is lehet én voltam a béna...😊
Juventusszal 2. szezonomat viszem és hát már 5 meccsel a vége elõtt bajnok lettem 😄
1 meccsen 3 "tízes" osztályzat...

http://kephost.hu/share-1652_4F3950D0.html