Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Juliano82: itt most csupán a hozzáállásról beszélünk általánosságban és a scout program használatáról. Az hogy nem használok külsõ alkalmazást a játék könnyítésére szerintem nem egyenlõ azzal hogy korlátokat állítok fel magamnak. Engem speciel általában pont nem érdekel hogy sok magyar játékosom legyen! 😊
DE, mindezek ellenére totál felesleges ízléseken vitázni... mert, hogy ki miképpen játssza, az csupán ízlés kérdése! Van akit a BL motivál, van akit az, ha minél reálisabban játszik, és örül egy dobogós helyezésnek is...
www.smart-bus.hu
Ez olyan mintha a COD-ot kamikaze módon játszanám és nem használnám ki a fedezéket.
A 12-õt sajnos nem csinálták realitikusra..😞 Nem értek egyet azzal amit írsz...bármire rálehet mondani hogy akkor magamnak megnehezítem a játékot....pl. mivel tök könnyû lett csak zambiai játékost igazolok.....
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Természetesen egyszerûbb a scouttal, de ez nálam abszolút rontja a játékélményt. Ízlés kérdése.
4. év a West Hammel, a legjobb helyezésem egy 6. hely a PL-ben. Lehet, hogy suta vagyok, de valószínûleg kényelmetlenebbül érezném magamat, ha mindenféle módszert bevetnék, és rögtön a feljutásom után pl. már egy dobogóért küzdöttem volna. Mert ugye ilyen elõ-elõfordul ebben a topicban...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szar Bayern, szar Bayern :)
A kedvenc csapatommal, holland másodosztályú Maastrichtal kezdtem játékot. Egy ketten tudnátok ajánlani játékosokat ingyen,kölcsön,bárhogy akik eljönnek és érdemes ide? köszi elõre is a segítséget az amatõrnek 😄
Szar Bayern, szar Bayern :)
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Évekig használtam gond nélkül a Scout programot.Eddig....😞(Kiir valami "compress save games" hibaüzenetet. Megpróbáltam tömörített és tömöritetlen mentéssel is. Egyéb ötlet? valaki segítsen légyszi!
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Nem a véleményed a gond, hanem az, hogy csalással megvádolsz valakit úgy, hogy nem vagy kíváncsi a valóságra, nem adsz neki lehetõséget, hogy megvédje magát.
Ez így nem korrekt szerintem...
www.smart-bus.hu
http://noob.hu/2012/02/27/haha.JPG
Nem akarok semmit sem leellenõrizni.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
FM07ben bejutottam a Valenciával a BL döntõbe a Mu ellenében... Ronaldo góljával vezettek végig, Fergie lecserélte mindhárom csatárját ( Rooney,Tevez,Rossi ) és beállt védekezni, de David Villa a 93. percben egyenlített és jöhetett a hosszabbítás. Cseréltem szépen erre javíthatatlan hiba történt és kilépett...
Ekkorát még sosem csalódtam ebben a játékban, nem lehet valahogy visszakapni az eredeti mentésemet ???????????
Btw, ha ca/pa szerint igazol a gép akkor miért vannak gyökér igazolásai? Én nem érzem magam hátrányban az igazolásoknál. FM-ben a "gép" nem ellenfél, hanem egy felépített díszlet motorja. Nem érdemes mögé nézni mert csak rombolja az illúziót.
A dolog viszonylag könnyen ellenõrizhetõ. Szabd meg, hogy szerinted milyen feltételek kellenek ahhoz, hogy higgy neki... õ meg játsszon le pár szezont ezekkel a feltételekkel, és akkor kiderülhet, hogy mi a helyzet...
www.smart-bus.hu
2, a rendszeres visszatöltögetést meg kikérem magamnak... igen, elõfordult hogy begurultam és kiléptem a picsába és csak órákkal késõbb vagy másnap vettem elõ a mentést újra, de nem rendszeresen, de hát kivel nem fordul elõ néha? a bl-t nyerõ szezonomban viszont már egyszer sem. én csak kihasználtam az idei játék teamtalk kiskapuit, meg volt egy jó taktikám, ennyi.