Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
Pedig kirúgtam minden sokat keresõ játékosomat, igaz, nem is voltak kulcsjátékosok, és 5-6 ifit felhoztam helyettük. :)
Csak azt nem értem, tavaly 16 csapatból állt a bajnokság, most meg 10bõl... egy elõnye van, csak az utolsó esik ki... xD
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
<#vigyor1>#vigyor1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
http://fm2012eagle.blogspot.com/
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Végül a már 2 szezon óta a Premier Leagueben vitézkedõ Brighton & Hove Albionra esett a választásom...
Kaptam is egy hosszútávú szerzõdést a szezon végéig :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

bajnokságban 13 meccs 12 gyõzelem 1 döntetlen,7 ponttal vezetünk Dortmund elõtt,kupában még állunk,BL-ben 4 forduló után a csoportunk: Milan 8 pont,PSG 7 pont,Bayern 7 pont,BATE 0 pont,még játszunk a fehérruszkikkal otthon,és megyünk majd a San Siroba. még nyáron a német szuperkupát behúztuk a Dortmund ellen 7-0-ra
úgy hogy naphosszat fm-ezik :DD
Jó sokat játszol akkor.
Én a kis csapattal, akivel kezdtem még csak az edzõmeccseknél tartok.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
azé volt pár játékos, aki ha nem is nálam nevelkedett kezdetektõl, de az én kezem alatt ért válogatott játékossá (az ilyenekre büszke vagyok :D)...legjobb az volt mikor a brazil középpályásomat a lengyel válogatottban láthattam viszont :D
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
és így is jöttek tehetségek...
www.smart-bus.hu
Az elsõ csapatommal épphogy bennmaradó helyen vagyunk... a legjobban azt utálom egyébként, hogy az elõl lévõk ellen lehozzuk sokszor x-re a meccset, a középcsapatok ellen meg gyalázatosan játszunk. :) Na sebaj, csak maradjunk bennt valahogy... elsõ helyezett ellen 0-0-ztunk 2 héttel ezelõtt idegenben, múlt héten meg mögöttünk lévõtõl kikaptunk 1-2-re otthon, ú h még jobban is játszottunk, de idegesítõ tud lenni ez néha. xD
Am az lenne a kérdésem, hogy olyankor mi történik, ha az utolsó játszható bajnokságban kiesõ helyen végzek? kiesek? Mert Svájban elsõ két élvonal játszható, de ha kiesnék, akkor mi lenne?(amellett, h vleg kidobnak, de az a vicces, ha vezetõség eleve kiesõ pozíciót vár el tõlem(12.hely), annyi meg bõven megleszek, na mindegy. xD)
vagy ha mondjuk csak válogatottat irányítok, akkor a meccsek közti köztes idõt is lepörgetem :D
Hmmmm...
Eddig soha se volt szimpatikus a csapat, de most már egyre szimpatikusabb.
Lehet, hogy rájuk nézek miután megunom a jelenlegi mentésemet.
És bocsi, hogy ennyit kérdezek, csak szükségem van a segítségetekre. :)
Elõre is köszönöm a válaszokat! :)
am nagyobb kép nem volt?? szemüveges vagyok és nem bírom elolvasni a betûket...:(
"Causa Ludere Ludend"
most már megtudtam, hogy miért csak fél-profi lehet a csapatstátuszom.