Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagleheart
grt, nekem még Fm 2010be volt egyszer 11:0 a vége, akkor a Barcával voltam és a spanyol kupában sorsoltak össze vmi huszadosztályúval :D

http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom

Eagleheart
jól tetted :) üsd vágd a népet :D

LasDen
barátságos meg minden és nem nagy szám, de eddig nem nyertem még 10-0-ra...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

na, eddig egész jól állok második szezonban... 3 gyõzelem 1 döntetlen 1 vereség... :)

Pedig kirúgtam minden sokat keresõ játékosomat, igaz, nem is voltak kulcsjátékosok, és 5-6 ifit felhoztam helyettük. :)

Csak azt nem értem, tavaly 16 csapatból állt a bajnokság, most meg 10bõl... egy elõnye van, csak az utolsó esik ki... xD

bakkerman
hehe,a kis kopasz,érezte a vesztét,hogy nyáron kereshet magának másik csapatot szar fizuval,rögtön elfogadta a 475k-s ajánlatomat :))

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
pff nem tudom mit képzel magáról Robben...most nyáron(2013) lefog járni a szerzõdése,egész szezonban nagyon maximum 2 meccset tudott zsinórban játszani,mert mindig lesérül,eddig a tavaszi szezonban egyetlen egy meccset nem játszott,pedig már volt 9 bajnoki,2 kupa,meg 2 BL meccs,nélküle is szuper a csapatom,és õ akar a jelenlegi 500k/hónap helyett 725k/hónapos fizut??????? március van,de még senki nem érdeklõdött felõle,pedig már tárgyalhatna,de kutyának nem kell! majd június végefele beajánlok az eddigi fizuját,ha nem fogadja el,mehet Isten hírével,amit rajta megspórolok,odaadom Pedronak,és leigazolom végleg õt. Hiába nagy név,lazán kifogom baszni

gabber_saviola

<#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

bakkerman
nem hiába szokták mondani,a feljutási playoff döntõjére,hogy 30 millió fontos meccs...aki még csak 3. jut fel a PL-be,azis rögtön szezonkezdésnél már ennyit kap

Eagleheart
üdv, saját blogom Fm 2012rõl:

http://fm2012eagle.blogspot.com/

Darthmushroom
ja még azt akartam, h azért vannak ilyen pénzek mert a helyezések meg tv jogokért sokkal többet kapnak a klubok mint a világon bárhol.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
én 2.évbe mikor feljutottam premierbe én is annyit kaptam (csapattól függetlenül) újonc létemre kiesés elkerülésére. alapból 20-30m repkednek 1év után minden csapatnál

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
Úgy látszik mindig megtalálom a jól eleresztett klubbokat...Brightonban sincs pénzszûke 30 millával...pedig 14. helyen végeztek legutóbb...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Na lassan elkezdem második szezonomat, de a legdrágább játékosaimat kirúgtam, mert kezd siralmas lenni a pénzügyem... xD helyettük ifiket hoztam fel... szal az idei szezonom is mesés lesz... xD

Rendben, és elnézést. :)

LasDen
Nos miután ott hagytam a Genoat és az angolokkal lerendeztem az EB-t (majd õket is ott hagytam) 1 éves szünetre mentem. Aztán 2025 márciusában elkezdtem nézelõdni hova kéne menni. Spanyol vagy angol csapat jöhetett csak szóba. Aztán megkeresett a Malaga, akik akkor rúgták ki Luis Enriquet, hogy nem mennék-e...nem mentem :D
Végül a már 2 szezon óta a Premier Leagueben vitézkedõ Brighton & Hove Albionra esett a választásom...
Kaptam is egy hosszútávú szerzõdést a szezon végéig :D

bakkerman
képméretre figyelj légyszíves,nem mindenkinél játszik a Diginet...

Nem volt valami sok sárga lapunk szezonban... piros pedig egy sem volt... xD

X-szeltünk hõsiesen a Bienne ellen(1-1), de így is sikerült bennmaradunk, hála a Will botlásának. xD Következõ szezonban jó középmezõnyben végezni... xD

Szycsu
Jó, hogy nem kiesõ hely az elsõ kettõig az összes... OMG :D Am, sok sikert!

Les Dogues

Magic Boy
Szorítok, hogy bennmaradj.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Utolsó forduló elõtt, remélem sikerül bennmaradnunk valahogy... szoros lesz a Bienne ellen idegenben...

bakkerman
a nyáron kölcsönkért Pedro egy vadállat,pedig itt keményebb ellenfelei vannak mint a Barca-ban bajnokikon,de nagyon jó!! Óriási biznisz lesz jövõ nyáron megvenni opicósan 10 misiért!! 12 bajnokin(ebbõl 7x volt kezdõ) 6 gól,8 asziszt,óriási a srác!

bakkerman
Bayern helyzetjelentés,2012 november vége

bajnokságban 13 meccs 12 gyõzelem 1 döntetlen,7 ponttal vezetünk Dortmund elõtt,kupában még állunk,BL-ben 4 forduló után a csoportunk: Milan 8 pont,PSG 7 pont,Bayern 7 pont,BATE 0 pont,még játszunk a fehérruszkikkal otthon,és megyünk majd a San Siroba. még nyáron a német szuperkupát behúztuk a Dortmund ellen 7-0-ra

Láma!
gabber ráér.... egész nap semmit se csinál... rendszerint a telefont se veszi fel, cserébe viszont nem hív vissza...

úgy hogy naphosszat fm-ezik :DD

Magic Boy
3 év :O
Jó sokat játszol akkor.

Én a kis csapattal, akivel kezdtem még csak az edzõmeccseknél tartok.

gabber_saviola
oksa Misi, összedobok valamit az eddigi 3 évemrõl.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Magic Boy
Majd légyszíves írj be ide vagy az Indexre (az is jó, ha privátba írod meg nekem :) ) idõnkét pár gondolatot, hogy hogy boldogulsz a csapattal.

nekem anno voltak olyanok Barcikán, akiket a Bayern, a Sporting meg a Dinamo Kijev vitt el
LasDen
mondjuk én soha nem voltam nagy tehetség nevelde....korábbi játékokban nem igazán foglalkoztam vele kik kerülnek az ifikhez....a mostanioban a szarokat azé elküldtem és a jobbakat megtartottam :D
azé volt pár játékos, aki ha nem is nálam nevelkedett kezdetektõl, de az én kezem alatt ért válogatott játékossá (az ilyenekre büszke vagyok :D)...legjobb az volt mikor a brazil középpályásomat a lengyel válogatottban láthattam viszont :D

Ja-ja... ezért szeretem a ligakupát... ott lehet tesztelni a gyöngyszemeket! :)

www.smart-bus.hu

bakkerman
én ha nem is nézem meg a meccseit egy-két kieszemeltemnek,de mindig figyelem a ratingjüket,és ha folyamatosan hoznak 7 fölötti átlagokat,vagy pl.: csatár folyamatosan lövi a gólokat,akkor jönnek fel

A tehetségek jönnek, de mielõtt bevetem õket én szeretem megnézni, hogy akkor mire képesek, ha én irányítom õket... :)

www.smart-bus.hu

nálam is ugyan ez általába mindig lecserélem a Manager aszisztenst ode veszeek egy frankó értékbe lévõt pl Újpest-el kezdtem a szezont aki van alapból az 6vereséggel kezdett a B csapattal lecseréltem valami hollandra szezon végére 3 helyen végzett a csapat 3pontra lemaradva az 1helyrõl U19 csapat meg kupát megnyerte ifibe

LasDen
én soha életbe nem irányítottam õket...a francnak van szüksége rá majd az asszisztens elintézi :D
és így is jöttek tehetségek...

bakkerman
+1,én tartalékokkal/B csapattal is így vagyok

Ha sok a jó játékos, akkor már én irányítom, hogy lássam 1-1 ígéretesnek tûnõ fiatal, hogy teljesít azon a poszton ahol késõbb számítanék rá...

www.smart-bus.hu

Am, hadd kérdezzem meg, ti irányítjátok a youth team(eket) is, vagy rábízzátok õket youth coachra, ass managerre?

bakkerman
nagyobba nem volt ecsém?

Jah, még annyit, hogy a svájci másodosztályban nyomulok, bár gondolom érthetõ voltam. :)

Köszi szépen a válaszokat. :)

Az elsõ csapatommal épphogy bennmaradó helyen vagyunk... a legjobban azt utálom egyébként, hogy az elõl lévõk ellen lehozzuk sokszor x-re a meccset, a középcsapatok ellen meg gyalázatosan játszunk. :) Na sebaj, csak maradjunk bennt valahogy... elsõ helyezett ellen 0-0-ztunk 2 héttel ezelõtt idegenben, múlt héten meg mögöttünk lévõtõl kikaptunk 1-2-re otthon, ú h még jobban is játszottunk, de idegesítõ tud lenni ez néha. xD

Am az lenne a kérdésem, hogy olyankor mi történik, ha az utolsó játszható bajnokságban kiesõ helyen végzek? kiesek? Mert Svájban elsõ két élvonal játszható, de ha kiesnék, akkor mi lenne?(amellett, h vleg kidobnak, de az a vicces, ha vezetõség eleve kiesõ pozíciót vár el tõlem(12.hely), annyi meg bõven megleszek, na mindegy. xD)

LasDen
mikor hogy...volt már hogy nem volt kedvem egy szezonhoz és átléptem az egészet, de volt hogy 1 meccset léptem át meg hasonlók....
vagy ha mondjuk csak válogatottat irányítok, akkor a meccsek közti köztes idõt is lepörgetem :D

gabber_saviola
majd meglátjuk mennyire megyek a fél-profi státusszal. ha elérkezek ahhoz a határhoz, amikor már érzem, hogy nincs fejlõdés, nehezen, de keresek másik csapatot. :(

ha rányomsz, akkor elmész szabira és a csapatot az asszisztensed irányítja helyetted, arra jó, hogy telik az idõ anélkül, hogy hozzá kellene nyúlnod a játékhoz
gabber_saviola
nem sajna, ennél nagyobba nem találtam címert. :(

Magic Boy
Játszani a játék kedvéért.
Hmmmm...
Eddig soha se volt szimpatikus a csapat, de most már egyre szimpatikusabb.
Lehet, hogy rájuk nézek miután megunom a jelenlegi mentésemet.

Am van olyan funkció naptárban, hogy go on holiday... ez mit jelent itt a játékban? És van hatással bármire is? Ti elszoktatok menni holiday-re? És ha igen, mikor?

És bocsi, hogy ennyit kérdezek, csak szükségem van a segítségetekre. :)

Elõre is köszönöm a válaszokat! :)

Az szép... én el sokat vacakolok a játékkal meccseken kívûl, így arra már nincs erõm, kedvem h teljesen végignézzem, gyorsított extended-et szoktam, vagy key módon nézni. :)

LasDen
érdekes....

am nagyobb kép nem volt?? szemüveges vagyok és nem bírom elolvasni a betûket...:(

gabber_saviola

"Causa Ludere Ludend"

most már megtudtam, hogy miért csak fél-profi lehet a csapatstátuszom.

Szycsu
Én is úgy használom, nagyon jól jár vele az ember.

Les Dogues