Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3. szezon-nak mindjárt vége. Van korábbról már beszámolóm, csak vissza kell lapozni. 2 beszámolót írtam, azt hiszem :D
Les Dogues
Pitcher pedig brutális, a Bromley-ba generálta a játék, sikerült 9k euroért elhozni (ennyi volt a nevelési költség), és ha jól sejtem nem fogom tudni túl sokáig megtartani.
FM2013-nál, classic módban mitõl nem elérhetõ a stadion bõvítés a board request-nél? Jelenleg a Tottenhamnél nem érhetõ el, de másik játékban, másik klubnál felajánlotta a lehetõséget (bár ott nem volt rá szükség :)
Köszönöm
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Hozzáteszem szerintem az még jobb lenne, ha a kiegészítõ dolgokat, grafikák, adatbázis, stb. is cloud-ba lehetne menteni, és kattintással telepíteni, de ez már tényleg a bilibe lóg a kezem kategória :)
tanácsos nagy ívben elkerülni.Bár a sérüléseket meg lehet nézni.
Ilyen például az alkalmazkodás,a profizmus hiánya,a magas vitatkozás,alattomosság,
a nulla ambíció,a nyomás alatti összeroppanás.Ha ezekbõl több is összejön valakinél,
akkor csodálkozunk ,hogy egy egész jó játékos miért nem tud teljesíteni.Az ilyen
játékos képes összeveszni a társaival,rombolva a morált.Ha egy jó staff tag ezt mondja
rá,akkor érdemes megfontolni a lapátra tevést.
ba,de másodszorra igen.A két következõ szezonban 12 és 8.hely.Szépen alakulnak a
dolgok,de a válogatott még mindig nagyon gyengécske.Bár néhány szép eredményt
elértünk,köszönhetõen annak a 7-8 18 évesnek,akik már a klub saját nevelései.Sajnos
egy igazán jó ifi(majdnem wonderkid kategória)az olasz válogatottságot választotta-
meg tudom érteni,kettõs állampolgár,olasz U19-es kerettag.De játszik San Marino-i
játékos az Udinese és a Atalanta csapatában is.18 évesek,és elengedtem õket,mert
nem akarom,hogy a komplett válogatott az én csapatomban játsszon.A bajnokságban
a cél egyértelmûen a nemzetközi kupa elérése.
Viszont lenne itt valami,amiben tanácsot kérnék.Elkezdtem egy másik karriert is,mert
mindig kettõt játszok felváltva.Betöltöttem a megye 4-es adatbázist és a Vas megyei
2.ligában az amatõr státuszú Újperinti SE Szombathely-t választottam.Márciusban
megjöttek az új ifik,de nem tudok nekik szerzõdést adni.A youth contract-ot a klub
nem engedi,az amatõrt pedig mind a tizenöt visszautasítja.Találkozott már valaki
ilyennel?Mert felrobbanok a méregtõl.Nem mintha bármelyikük megütné egy NB 3
szintjét is,de a megyeiben néhány használható lenne.Játszottam angol sokadik ligás
amatõr csapattal,de nem emlékszem hasonlóra.Vagy ki kell bekkelnem,hogy profi
legyen a csapat?Fitness trainer-t és Head of youth development-et sem sikerült még
igazolnom,pedig a játék kezdete óta fenntartom a hirdetést,bár ezek nélkül egyenlõre
megvagyok.De ez az ifi kérdés kiverte nálam a biztosítékot.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
@Solt: Köszi a kis rovart, elkezdtem hesegetni a képernyõrõl...<#idiota>#idiota>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Én is Angliába tettem át a székhelyemet, a Leeds Unitedet választottam. Az elsõ szezon a szokásos championshipes adok-kapok volt, sokáig még az elsõ tízben sem voltunk, de a végére meglett a taktika és a feljutás is.
A PL-ben nem sok jóra számítottam, úgy-ahogy sikerült megerõsíteni a csapatot, viszont a téli átigazolási szezonban is aktivizálni kellett magamat, Scocco igen jó vételnek bizonyult. Így történt, hogy végül majdnem meglett az EL, hetedik helyen zártunk. Szezon közben kétszer is kaptunk valamennyi pénzmagot, de nagyon nem tudtam elkölteni. Végezetül pedig a statok.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én meg ma kezdtem 13-ba a Honvéd-dal (random volt), nagyon fura, mivel hosszú cm/fm pályafutásom alatt talán ha 1szer nyomtam Mo.-n karriert.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Remelem nekem is sikerul valami hasonlot elerni a WHU-val. Most kezdtem el a szezont,remenykedek :)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

csapat:
igazolások (wanyama, taylor, frei, bony)
keret (kapusok, védõk) (na ki találja meg az érdekességet, ezen a képen? :D ha megvan, elárulom az okát, bár szerintem kitalálható.)
keret (középpályások, csatárok)
további kulcsemberek: clyne, forren, ramirez, rodriguez, schneiderlin
kupák:
fa kupa meccsek
ligakupa meccsek
bajnokság:
tabella, tabella stat
meccsek 1, meccsek 2
vs man.city
zsír új taktikot hegesztettem össze, mert untam a régi jól bevált 4-2-4-et. majd dobok arról is képeket, letöltési lehetõséget, ha van rá igény.
13-as szériát viszont szerintem hanyagolom. Neki állok játszani és egy idõ után úgy kb. fél óra és kikapcsol a laptopom. Ezt nem tudom miért csinálja....:/
Les Dogues
Les Dogues
Les Dogues
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ilyen rendszeren elfutna az FM 13?
Videókari: Ati Mobility Radeon HD 4200 Series
Proci: AMD Athlon(tm) II P320 Dual -Core Processor 2.10 GHz
RAM: 2,00 GB (1,74 felhasználható)
32 bites op.rendszer
Ennyit tudtam kideríteni! Sajnos nem értek hozzá nagyon. Annyi még, hogy egy HP laptopról van szó. A 12 az elfutott rajta. De a 13-tól kicsit félek! Elõre is köszönöm a segítséget!
További szép napot!
Les Dogues