Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
jó komolyra fordítva a szót mindenkinek szíve joga kedvencet választani
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://imagerz.com/QE5AC0tvAwMCVV1MEwVQ
http://imagerz.com/QE5AC0tvAwMCVV1MEgVQ
és a 2 meccs
Jo csapat amugy a WHU,bentmaradas siman meglesz meg az alap kerettel is. Hajra!
www.icewebhu
"Vannak, akik középszerûnek születnek, vannak, akik elérik a középszerûséget, és vannak, akik nyögnek a középszerûség jármában, Õrnagy õrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
"Vannak, akik középszerûnek születnek, vannak, akik elérik a középszerûséget, és vannak, akik nyögnek a középszerûség jármában, Õrnagy õrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
www.icewebhu
Totál semmi a klub. Játékosok 0, stadion sehol utánpotlás? Vicc. Szóval szép kihívás. Sose csináltam ilyet gondoltam kipróbálom. A csapatott kipakoltam és mindenkit kirugtam. 25m ft a fizetési keret ezért kellet a hely és beszereztem pár szerintem nb2 megütõ játékost is teljesen ingyen. Szükségem volt egy segitõre mert személyzet se volt így a 3 millios fizetést akart de 300e kapott a segítõm. :D Aki megkönnyebbítette a dolgom hogy szûrte azokat akik egyátalán nem akartak hozzám jönni.
13 új játékos, és pár régi megmaradt, hogy legyen tartalék mert sajnos az silány de a kezdõ 11 az megvan :) Felkészülési meccsen mindent töröltem mert jobbnak láttam ha én szervezek, így külföldi klubbokhoz utaztam 8 meccsel szereztem 30 millió ftot a csapat kaszájába hogy túléljük a szezont.
Van 1-2 "nagy" igazolásom mint egy volt fradis játékos, és egy délafrikai gólgyáros. Hogy akartak ide jönni?! Nem tudom :) szezon közepén , ha van érdeklõdés leírom hogy alakultak a dolgok.
Grat egyébbként mindenkinek.
www.icewebhu
Vagy ne rakd ki hanem úgy állítsd be az alacsonyabb ligákat, hogy ne játszható legyen, hanem csak a hírekbe. Attól még tudsz ellenük barátságost játszani meg tudsz tõlük igazolni is.
451 (3 attacking midfielderrel) gyengébb csapatok ellen hatékony, egyébként 4141-et játszok alapból (ami legtöbbször 41221-nek néz ki).
A 4-5-1 nalam ugy nez ki,hogy van 4 vedo,1 VKP,3 kozeppalyas,1 TKP meg 1 csatar.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
részleteséget legkisebbre állitottam, van más mód? vagy alacsonyabb ligákat utolag kirakni?
www.icewebhu
Egyszerûen nem tudok mit kitalálni. Sajnos erre a szezonra még van szerzõdésem, és felállni se tudok a kispadról, mert nem fog utána alkalmazni semelyik csapat se.
De pont ma délután írtam,hogy bizony heten megkapták,és azonnal kéthetit.Hülyére verem az egész ligát,erre kapok egy hatost a 15.helyezett ellen?Hemzsegtek az 5.2-5.5-ök,úgyhogy nem fogtam vissza magam.Csábított máskor is,de csak alapos indokkal szabad alkalmazni.Ha nincs meg a kellõ tekintélyed a csapat elõtt,rosszul is elsülhet.Van aki képes úgy megsértõdni,hogy hetekig nem tér magához belõle.Ha valaki igazságtalannak érzi a büntetést,higgadtan azt kell neki mondani,hogy kitartasz a döntésed mellett.Tízbõl kilencszer ezzel meg is van oldva a dolog.Egy-két esetben megtörtént,hogy tovább lázadozott,de én az ilyet azonnal kivágom a tarcsiba egy hónapra.Majd ott lenyugszik.De a csapatnak tudnia kell,hogy ki a fõnök.