Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
LFCMarshall féle transfer update-t próbálta valaki? Mennyire pontos?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
mindenképpen,kurvajó plája

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mindegy õ is megvan :D
Fellaini megvan . Cabayet is vegyem meg a Monacoba ?
Mikor volt az már :D
Darthmushroom
erre mindig csak azt tudom mondani h "7:1" :D
jó komolyra fordítva a szót mindenkinek szíve joga kedvencet választani

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Én is ekdvelem õket :) .
Na na na...:D Kedvenc csapatom, már több mint 10 éve :D Nem kéne...:D
Inkább csak Monaco azok jobban tetszenek,de majd a Romával is fogok :D .
Darthmushroom
fújjj Roma... :D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Én most egyszerre játszok a Rómával és a Monacoval . Érdekes lesz .
Hasonlóak az érzéseim a PL-el kapcsolatban :D Fulham-el 3 év alatt egy 9.hely és két 6.hely és egyszerûen nem értem oda az EL-re. Világ legjobb bajnokságában a 6.hely nem ér európai kupát :D röhej :D Most a Fulham-et otthagytam és elvállaltam az Algériai válogatottat. A 2017-es Afrika kupára kéne kijutni, utána meg a VB-re. A valenciai Feghouli(asszem így kell írni), meg Ryad Boudebouz a húzónév a csapatban...remélem sikerül!
hát az én kedvem sincs már az egekbe mivel 3 vereség egymás után liga kupában a brighton vert 1-0-ra utána a fulham 2-1 mostmeg az arsenal 6-1 de most elhatároztam magamat addig nem hagyom ott ezt a klubbot amíg valamilyen rangosabb kupát el nem hóditok velük :D
Nekem most totalisan elment a kedvem a PL-tol...egyszeruen annyira nincs erzekem az angol futballhoz,hogy az dobbenet. Azt hiszem inkabb keresek megint egy kisebb csapatot valahol europa masik reszen,az mindig jobban ment.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Noble egy hentes felrúgja a fulham játékost egybõl piros a meccs elején... 2-1 re kikaptunk a fulham-tõl ezen a meccsen, mostmeg jön az Arsenal meg az Everton hát nemtudom elég rizikós :D
Taktika: http://imagerz.com/QE5AC0tvAwMCVV1MEAVQ
http://imagerz.com/QE5AC0tvAwMCVV1MEwVQ
http://imagerz.com/QE5AC0tvAwMCVV1MEgVQ
és a 2 meccs
imagerz.com-ra toltsd fel a kepet,utana pedig a Direkt linket masold be ide.

ismét lepörgött egy mecs West Ham-Ipswich Town 6-0 kár hogy nemtudok még képet linkelni szívesen tennék fel képeket csak még nem telt le a 30 nap a regisztráció után :s
igen ez igaz :) én is abban reménykedek hogy nem vesznek a nagyok komolyan és pár tartalékot is beraknak ellenem a keretbe így talán eltudok néhány pontot csípni tõlük is, de a csapat-tól a bent maradást várom el magamtól meg egy erõs középmezõnybeli helyezést
Sajat tanulsag alapjan mondom,hogy a baratsagos meccsek alapjan nem lehet messze meno kovetkeztetest levonni. Ha az elso 4-5-6 meccsen is ilyen jol fog menni a jatek es az 1. komolyabb csapat ellen is sikerul ertekelheto eredmenyt elerni,akkor mar lehet bizakodni a tovabbi sikerekben.

frissen érkezett Carlos Fierro elsõ 15 percben vágott egy duplát így negyed óra elteltével már 0-2 volt nekünk 10 percel késõbb egy szabadrúgás Demel bevágta evvel a 25. percben 0-3 jött a 61. perc amikor Samba-t kiállították innentõl esélyük se volt a meccs megnyeréséhez kezdésnek több mint bíztató szerintem de nem akarom elkiabálni
igen észrevettem hogy elég erõs! 1-2 játékost még igazoltam a védelembe meg csatár posztra szóval kezdõdhet a "blekbörn" ellen a bajnokság megnézzük élesbe mit tud a csapat :D brátságos meccseken WHU-willem II 5-0, Wigan- WHU 2-2, WHU-Sheffield Utd. 7-0
Persze,szerintem itt mindenki szivesen olvas beszamolokat arrol,hogy ki-mire jutott 1-1 csapattal :)

Jo csapat amugy a WHU,bentmaradas siman meglesz meg az alap kerettel is. Hajra!

fm 12-ben elsõ szezont leszimuláltam, 2. szezon elején leültem a frissen feljutó west ham padjára elsõdleges cél a bentmaradás de én reménykedek egy 8-12-ik helyezésben :) ha valakit érdekel a csapat sorsa idõnként írhatok egy kis helyzetjelentést
fergusonpapa
amint kiirja h rekord nézõszám várható kidob a játék :) 1x kikerültem szabadságal de ez így elég rossz élmény szempontjából

www.icewebhu

7r1v1um
Ez volt a taktika:

"Vannak, akik középszerûnek születnek, vannak, akik elérik a középszerûséget, és vannak, akik nyögnek a középszerûség jármában, Õrnagy õrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Szerveztem egy barátságos meccset egy jóval gyengébb másodosztályú csapat ellen, hogy szemléltessem a 451 hatékonyságát:

"Vannak, akik középszerûnek születnek, vannak, akik elérik a középszerûséget, és vannak, akik nyögnek a középszerûség jármában, Õrnagy õrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

fergusonpapa
Sajnos ilyen nincs még itt :/ Azért köszi a segítséget.

www.icewebhu

7r1v1um
FM menü add/remove leagues (legalább is a 13-ban)

Kezdem ugy erezni,hogy nagyon elkurtam ezt a mentest. Cirka 30 milliot elkoltottem uj jatekosokra es semmivel sem vagyok elorebb.

fergusonpapa
Hülye kérdés ,de hol tudom kirakni vagy nem játszhatóvá tenni az alacsonyabb ligákat:)?

www.icewebhu

fergusonpapa
Korbin írásának köszönhetõen, megjött a kedvem nekem is egy új csapatot a futball térképre vinni. Reggel kezdtem, az fm 11el. Nekem ez a legszimpatikusabb az újakban csak arról szól az egész h a játékosok mindig megsértõdnek , meg állandóan adjak interjut.. :) Szóval kis kisegitésel elkezdtem egy nb3 nál 1-el alatibb ligában irányítani egy csapatot neve : Tiszavasvári. Belegondolva válaszhattam volna hangzatosabb klubbot de már késõ bánat. (nem lehet valahogy megváltoztatni?!)

Totál semmi a klub. Játékosok 0, stadion sehol utánpotlás? Vicc. Szóval szép kihívás. Sose csináltam ilyet gondoltam kipróbálom. A csapatott kipakoltam és mindenkit kirugtam. 25m ft a fizetési keret ezért kellet a hely és beszereztem pár szerintem nb2 megütõ játékost is teljesen ingyen. Szükségem volt egy segitõre mert személyzet se volt így a 3 millios fizetést akart de 300e kapott a segítõm. :D Aki megkönnyebbítette a dolgom hogy szûrte azokat akik egyátalán nem akartak hozzám jönni.

13 új játékos, és pár régi megmaradt, hogy legyen tartalék mert sajnos az silány de a kezdõ 11 az megvan :) Felkészülési meccsen mindent töröltem mert jobbnak láttam ha én szervezek, így külföldi klubbokhoz utaztam 8 meccsel szereztem 30 millió ftot a csapat kaszájába hogy túléljük a szezont.

Van 1-2 "nagy" igazolásom mint egy volt fradis játékos, és egy délafrikai gólgyáros. Hogy akartak ide jönni?! Nem tudom :) szezon közepén , ha van érdeklõdés leírom hogy alakultak a dolgok.

Grat egyébbként mindenkinek.

www.icewebhu

PSG vagy Monaco ? Melyik csapattal kezdjek egy karriert a Tottenhames mellé ? 13.7.27. Átigazolási frissítéssel .
A kövületrõl jutott eszembe:http://kepkezelo.com/images/rrzuvj9cewm8txwva5u6.jpg
7r1v1um
Alacsonyabb ligákat kirakni. Nekem a 13 5 csillagosra értékeli a gépem, de 30-35.000 játékos felett már 30 mp-nél tovább tart tölteni/menteni.
Vagy ne rakd ki hanem úgy állítsd be az alacsonyabb ligákat, hogy ne játszható legyen, hanem csak a hírekbe. Attól még tudsz ellenük barátságost játszani meg tudsz tõlük igazolni is.

Én sem értem,hidd el.Sõt,minél öregebb rókának képzelem magam,annál inkább nem értem.De a gyõzelem a lényeg,nem a taktika.Nyertek már top-ligákat,sorozatban BL-eket az fm-ben olyan taktikákkal,ami már az aranycsapat idejében is kövület volt.Akkor hol itt az okosság?Az én véleményem az,hogy a taktika tök mindegy.Az nem mindegy ,mennyire passzolnak hozzá az emberek.
7r1v1um
442 csak úgy hajlandó nekem mûködni, hogy 2 winger a csatárok meg a középpályások közt van.
451 (3 attacking midfielderrel) gyengébb csapatok ellen hatékony, egyébként 4141-et játszok alapból (ami legtöbbször 41221-nek néz ki).

Nalam meg a 4-5-1 kezdett el bevalni az utobbi par meccsen. 4-4-2-t jatszottam egy ideig az mukodott is,aztan jott a 4-3-3 ami totalis bukta volt.

A 4-5-1 nalam ugy nez ki,hogy van 4 vedo,1 VKP,3 kozeppalyas,1 TKP meg 1 csatar.

Zenszkij
Én közben kezdtem egy újat a Stalybridge-el. Elsõ 10 meccs, 3 pont! 4-3-3ról visszaálltam alap 4-4-2-re, erre 6 meccs óta nyerek. A fene se érti ezt a játékot, hogy nálad mûködik a taktika, ami nálam nem.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

fergusonpapa
Van valami módszer a töltési idõ csökentésére? Betöltöttöem fm 11 ben megye 5ig kb a bajnokságokat ( +xml) és mikor már jól berendezkedtem a bajnokság rajtjánál 5 percig töltött ...

részleteséget legkisebbre állitottam, van más mód? vagy alacsonyabb ligákat utolag kirakni?

www.icewebhu

Ha futószalagon oktatnak a tiédnél gyengébb csapatok.Lekopogom,nem igazán volt részem ilyenben.Hullámvölgy pedig volt és lesz.Ha tiéd a világ 20 legjobb játékosa,elõbb utóbb akkor is elver valaki.Így van ez jól.
Zenszkij
Na, mert?

Az sajnos nem.Mi pedig felrobbanunk a méregtõl közben.
Koszi szepen. Akkor ezert nem talaltam,mert mindegyiknel No Action felirat van. Ezek szerint akkor nem szamit disznosagnak zsinorban 5 alkalommal kikapni szar-fos csapatok ellen. :D

Egy átadólistára tett játékosom fellázadt,kihagyta az edzést.Erre azonnal -két hét.Még három négy alkalommal megcsinálta,és újra és újra megkapta érte.A végén megkérdezte tõlem,hogy elengedném-e ingyen.Elengedtem,semmit sem ért az ürge.
7r1v1um
Persze, csak irónia volt.<#ravasz1> Van 1-2 7es osztályzat is, de zömmel 6 alatt. 4 meccs után 0 pont 3-15-ös gól különbség 30% körüli labda birtoklási arány per meccs. Ilyet Én még soha sehol nem láttam.... Ugyanaz a csapat, mint az elõzõ szezonban, hasonló taktikával.
Egyszerûen nem tudok mit kitalálni. Sajnos erre a szezonra még van szerzõdésem, és felállni se tudok a kispadról, mert nem fog utána alkalmazni semelyik csapat se.

11-et nem fog engedni,mert nem hiszem,hogy mindenki 6.2 alatti osztályzatot kapna.
De pont ma délután írtam,hogy bizony heten megkapták,és azonnal kéthetit.Hülyére verem az egész ligát,erre kapok egy hatost a 15.helyezett ellen?Hemzsegtek az 5.2-5.5-ök,úgyhogy nem fogtam vissza magam.Csábított máskor is,de csak alapos indokkal szabad alkalmazni.Ha nincs meg a kellõ tekintélyed a csapat elõtt,rosszul is elsülhet.Van aki képes úgy megsértõdni,hogy hetekig nem tér magához belõle.Ha valaki igazságtalannak érzi a büntetést,higgadtan azt kell neki mondani,hogy kitartasz a döntésed mellett.Tízbõl kilencszer ezzel meg is van oldva a dolog.Egy-két esetben megtörtént,hogy tovább lázadozott,de én az ilyet azonnal kivágom a tarcsiba egy hónapra.Majd ott lenyugszik.De a csapatnak tudnia kell,hogy ki a fõnök.
Zenszkij
csak akkor tudod, ha kiállítják

7r1v1um
S ezt vajon 11 emberrel kipróbáltad már, mert 1-2 csapatnál nagyon közel állok hozzá, hogy kollektíve -2 heti bér...

Köszi szépen.Még nem tudom,mára befejeztem.Reggel öt óta nyomtam egyfolytában,elég volt.Majd reggel frissen folytatom.