Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
Én mindig ezt használva készültem rá az ellenfélre, de eddig nem tûnt fel, hogy pályaadat is szerepel ott! 😊
www.smart-bus.hu
Ott van az... 😊
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Például, ha az ellenfél két támadója letámadja a két belsõ védõdet, és nincs a középpályán olyan játékos, aki védekezõ beállítással bír, és visszalép labdáért a két védõ elé. Ilyenkor a középpályásod vagy toporog a labdával, vagy elõrevágja, vagy elveszik tõle. Ha ugyanez a támadó harmadban van, akkor aki ilyen helyzetbe kerül, az kapura rúgja.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Les Dogues
Meccs elején a shoutsnál beállítom, hogy Work Ball into Box, valamin a 10 mezõnyjátékosból 9-nek ritkára van véve a távoli kísérlet, mégis lövöldözik mindenki <#confused>#confused>
Les Dogues
Simao brutál jó, nálam a BL-ben is megállja a helyét <#taps>#taps>
91. percben a Madrid meg rugott 2 kapufat egymas utan,majdnem megallt a szivem. De csak behuztuk...nagyon rank fert mar egy ilyen gyozelem.
www.smart-bus.hu
Les Dogues
En 875K-ert vettem meg Juhaszt 😄 Ennyit meg Dzsudzsakert sem adnek.
Védelmet is meg kellene erõsítenem tudom, de abból tudok gazdálkodni, akit találok... és azok se nagy eresztések. Köszi aki tudna jó tippet adni.
http://imagerz.com/QFdDWlgEBwA íme a kép <#bee1>#bee1>
.
nagyban ennek köszönhetõen sikerült a 7. évünkben végre bejutni a BL csoportkörbe - odavezetõ út
Célunk elsõsorban gólt szerezni. De még az olympiakost elemzem rendesen, a porto-barca kettõs, hacsak nem ifiket küld, teljesen reménytelen. Meglátjuk...
Az Anderlecht elkalapálása óriási fegyvertény volt, a Genk már csak ráadás. A bajnokságban 6. helyen végeztem, ami igencsak felülmúlta az elvárásokat.
Ezzel azonban nem volt vége, mert a belga bajnokság fura lebonyolítású.A legjobb hat csapat a szezon végén egy rájátszáskörben mérkõzik meg egymással, végül az elöl záró két csapat jut ki a Bajnokok-ligája selejtezõibe, míg a harmadik az Európa-liga selejtezõibe. Pontjaikat kerekítve felezik.
7.-14. helyezett csapatok is egy külön rájátszás rendszerben vesznek részt két csoportra bontva, majd mindkét csoport elsõ helyezettje egy oda-visszavágós döntõben mérkõzik meg, a gyõztes az Európa-liga selejtezõibe jut. Tehát 14. hellyel is van esély EL-be kerülni.
A két utolsó 15-16. vagy 6 szor játszik egymással oda-vissza. Aki összesítettben nyer az a másodvonal másodikával kiesési rangadót vív. A párharc vesztese pedig helyet cserél a második vonal bajnokával.
A sikeres szezon ellenére fizetési sapkánk nõtt picit, jelenleg 70K euró. Kaptam 1 millió Eurot igazolni is, mondanom se kell, egy fillért nem költöttem. Átalakítottam a csapatot ingyen. Íme.
A kialakult csapat a 3. évre. Cél a pénzgyûjtés és az utánpótlás fejlesztése, ami eddig pénzhiányában nem volt lehetséges.
Les Dogues
Ez a kettõ kell:Cut Out Player Faces Megapack+Metallic Logos Megapack.
Ingyen regisztrálsz,aztán töltheted.Le van írva,mit,hogyan,merre.De combos mérete van,az arc csomag 5,89 gb,a logók 3,24 gb.De sok más helyen is elérhetõ,keress rá!