Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2. szezon vége

Az volt a cel,hogy bentmaradjunk,ez siman meglett.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Meg voltam lepõdve: ha továbbjutok(márpedig 5-2-re megvertem õket idegenbe 😄), akkor a 3. selejtezõ körben is kiemelt leszek. Mondom az dá. 😄DD
Zenszkij
Én meg EL selejtezõben kivertem egy retket, mondom jöhet a csoportkör, de nem, jött helyette a Beitar Jeruzsálem, mondom ok. Kivertem õket, na készülök a csoportkörre, erre jön a Parma elõtte. Belga liga coefficiens, én így szeretlek.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Nyíregyházával EL 2. selejtezõ körben megkaptam a nagy cseh Prague-t... csak én abba a hitbe éltem hogy egy Prague, a Sparta Prague létezik... kiderült hogy nem... kicsit be voltam fosva.<#vigyor>
<#vigyor>

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Köszi megvan. Nem láttam sose, mert windowed módban játszok és akkor nem mutatja ezt 😄. Így egy vicckategória lett a játék. Mióta látom ezt, azóta 4 meccset behúztam nevetve 😄.

Amikor meccs elõtt állítod össze a csapatot, ott van a jobb alsó sarokban... 😊

Én mindig ezt használva készültem rá az ellenfélre, de eddig nem tûnt fel, hogy pályaadat is szerepel ott! 😊

www.smart-bus.hu

Zenszkij
De nem találom így se 😊.

Zenszkij
Ne már, megtaláltad! Epic!

Nem tudom kivel hiányoltuk az ellenfél jelentésnél a pályaadatokat...

Ott van az... 😊

www.smart-bus.hu

bakkerman
Lucas minimum a dupláját éri a játékban,fõleg a 12-ben,posztján top5

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sysfox
Te jó isten, Saviola, te mit keresel itt? 😊

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Rosszul passzoló, alacsony kreativitású játékosnak túl rövid passz van beállítva, vagy túl sok az elõre futó játékos, és nincs kinek passzolni.

Például, ha az ellenfél két támadója letámadja a két belsõ védõdet, és nincs a középpályán olyan játékos, aki védekezõ beállítással bír, és visszalép labdáért a két védõ elé. Ilyenkor a középpályásod vagy toporog a labdával, vagy elõrevágja, vagy elveszik tõle. Ha ugyanez a támadó harmadban van, akkor aki ilyen helyzetbe kerül, az kapura rúgja.

www.smart-bus.hu

Zenszkij
tanítsd meg õket focizni 😊

Ha totyorognak a labdával, elkezdenek forogni, akkor mit érdemes átállítani hogy ne csinálják?
2 meccs alatt lõttünk 8, azaz NYOLC kapufát. Azt hiszem, pihen a játék és én is <#mf1>

Akkor szoktak ilyet csinálni, ha nem tudnak kinek passzolni... esetleg a kreatív szabadságot is lejjebb veheted.

www.smart-bus.hu

Mikor hogy. Idegesítõ, hogy szinte minden 2. lövés távoli kísérlet, amikor szinte 0-ra le van húzva mind...

Zenszkij
play through defence

Totyorognak elõtte?

www.smart-bus.hu

Szycsu
Pont ez a kettõ lett volna a tippem, úgyhogy én nem tudok ebben segíteni. Nekem ez a kettõ általában megoldja a problémát.

Les Dogues

Valaki tudja, a távoli lövésektõl hogy lehet megszabadulni?

Meccs elején a shoutsnál beállítom, hogy Work Ball into Box, valamin a 10 mezõnyjátékosból 9-nek ritkára van véve a távoli kísérlet, mégis lövöldözik mindenki <#confused>

Szycsu
Nekem ilyen volt a Galata elleni EL selejtezõ, pont a Fradival, még az elõzõ játékomban. 1-1 lett idegenben ugyan, de azt az 1-1et úgy õriztük, mintha Nándorfehérvár lett volna 😄 Nagyon nagy meccs volt.

Les Dogues

Gratula.

Simao brutál jó, nálam a BL-ben is megállja a helyét <#taps>

Eddigi legnagyobb eredmenyunk

91. percben a Madrid meg rugott 2 kapufat egymas utan,majdnem megallt a szivem. De csak behuztuk...nagyon rank fert mar egy ilyen gyozelem.

<#eljen><#worship>

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Igen, ez ékes példája annak, hogy a gép nem csal. Döbbenetes volt a meccs vége. A csatárom játszott védõt. Mikor a második kiállítás után a kapusom kifogta a második büntetõt, éreztem, hogy most meg kell fognom a gépet. Az utolsó 13 percet ami még hosszabbítással hátra volt a meccsbõl nem jellemezném, csak egy hasonlattal élnék. Akik még emlékeznek a Ferencváros-Anderlecht bl selejtezõ végére, azok el tudják képzelni mi történt. A 16-osomon belül volt minden játékosom, és vágták kifelé a labdákat, amik a középpályáig nem jutottak el és már rohamozott a Charleroi. De kibírtuk. Azonban most nincs csapatom, akikkel normálisan kiállhatnék a kupafordulón, de ez a gyõzelem felért egy bajnoki címmel 😄. 8 játékosom sérült, három eltiltott.

Szycsu
Na, ilyenkor mondja a gép biztos a fejlesztõknek: Csal a játékos! (Ugye reciprok a sok vádra, amit emberek ezrei mondanak 😄)

Les Dogues

Zenszkij
Életem legnagyobb FM mérkõzése volt ez! Nem hittem volna, hogy tartogat még ilyet a játék. 2 emberemet kiállították, kettõ lesérült, 9 emberrel fejeztük be a meccset. 2 büntetõt védett a kapusom. És gyõztem 1-0-ra. Szétrobbant a stadion! Ezt múljátok felül 😄.

Pfff...😄DD

En 875K-ert vettem meg Juhaszt 😄 Ennyit meg Dzsudzsakert sem adnek.

Kedveled a Liverpoolt?Mert ha igen,akkor nem értem,miért viszel oda olyanokat,akiktõl normál esetben azonnal meg kellene megszabadulni.Esetleg nem szereted õket?Mert akkor viszont remek döntéseket hoztál,fõleg ha még játszatod is õket.Bár inkább úgy gondolom,ez valami elkésett áprilisi tréfa akar lenni.
Szycsu
Az hagyján, de eladja reina-t meg leiva-t.

Les Dogues

Zenszkij
micsoda hosszú életû karrier lesz ez is, fõleg hogy igazoltál három magyart LOL

Egy kis segítséget szeretnék kérni: megszereztem Dibuszt a második szezonban, azonban borzasztóan teljesített. Védett azért, de kb 30 meccsen kapott 46 gólt, ami nagyon sok. Ha akkor ilyen 4-1re stb.

Védelmet is meg kellene erõsítenem tudom, de abból tudok gazdálkodni, akit találok... és azok se nagy eresztések. Köszi aki tudna jó tippet adni.
ritka, de akad olyan 😄
Te bírsz már gyorsan csapatot váltani...
Szycsu
Volt már olyan mentésed, ami 1 évnél tovább ment?

Les Dogues

Leültem a Liverpool kispadjára linkelnék egy képet a jelenlegi igazolásokról <#idiota>
http://imagerz.com/QFdDWlgEBwA íme a kép <#bee1>
kösz korbin!

Írtátok itt lentebb, hogy sokat segíthet ha az egész meccset nézi az ember, ezzel teljesen egyetértek, bár én mostanság visszatértem kicsit a 12-höz, de a fontosabb meccseken itt is nagyon hasznos, ha látja az ember, hogy úgy valójában mit játszik a csapata, hol/hogy vesztik el, szerzik vissza a labdákat, az ellenfél támadóit mennyire hagyják levegõt venni stb, és ezek alapján mérkõzés közben is fontos finomhangolásokat lehet végrehajtani a taktikán.
.
nagyban ennek köszönhetõen sikerült a 7. évünkben végre bejutni a BL csoportkörbe - odavezetõ út
Célunk elsõsorban gólt szerezni. De még az olympiakost elemzem rendesen, a porto-barca kettõs, hacsak nem ifiket küld, teljesen reménytelen. Meglátjuk...
Zenszkij
Nem, ez egy mozambiki gyerek 😄.

A régi Atleticos Simaót szerezted meg ?
Zenszkij
Végre valami más, nem egy hagyományos liga azt meg kell hagyni 😄.

bakkerman
naaa így már mindjárt másabb ! 😊

Zenszkij
Helytelen, kiegészítést igényel, hogy a 7-14 hely gyõztese játssza a finálét, jelen esetben a Lokerennel. A gyõztes jut ki. Csak olyan bonyolult, hogy nem egyszerû összefoglalni 😄.

bakkerman
magyarán a 4. helyezett Lokeren nem indul sehol,de ha valaki az alapszakaszban 12. lesz,és megnyeri azt a rájátszásos szart amiben a 7.-14. helyezett csapatok vannak,akkor indulhat majd az EL-ben? Ez agyfasz ha így van valóban 😄DDDD

Zenszkij
Nos véget ért tehát a Westerloval a második szezonom. Hatalmas meglepetésre megnyertem a belga kupát, így tehát kvalifikáltam magamat az EL-be.

Az Anderlecht elkalapálása óriási fegyvertény volt, a Genk már csak ráadás. A bajnokságban 6. helyen végeztem, ami igencsak felülmúlta az elvárásokat.

Ezzel azonban nem volt vége, mert a belga bajnokság fura lebonyolítású.A legjobb hat csapat a szezon végén egy rájátszáskörben mérkõzik meg egymással, végül az elöl záró két csapat jut ki a Bajnokok-ligája selejtezõibe, míg a harmadik az Európa-liga selejtezõibe. Pontjaikat kerekítve felezik.

7.-14. helyezett csapatok is egy külön rájátszás rendszerben vesznek részt két csoportra bontva, majd mindkét csoport elsõ helyezettje egy oda-visszavágós döntõben mérkõzik meg, a gyõztes az Európa-liga selejtezõibe jut. Tehát 14. hellyel is van esély EL-be kerülni.

A két utolsó 15-16. vagy 6 szor játszik egymással oda-vissza. Aki összesítettben nyer az a másodvonal másodikával kiesési rangadót vív. A párharc vesztese pedig helyet cserél a második vonal bajnokával.

A sikeres szezon ellenére fizetési sapkánk nõtt picit, jelenleg 70K euró. Kaptam 1 millió Eurot igazolni is, mondanom se kell, egy fillért nem költöttem. Átalakítottam a csapatot ingyen. Íme.
A kialakult csapat a 3. évre. Cél a pénzgyûjtés és az utánpótlás fejlesztése, ami eddig pénzhiányában nem volt lehetséges.

Ha eredeti a játékod,akkor nem kell semmilyen patch,a Steam automatikusan telepíti.Ha virágbolti verziód van,akkor legyél kreatív,mert nem hiszem,hogy itt választ kapsz.
Szycsu
Amúgy most realizálódott, vagy is inkább, most érzem a hatását, hogy mennyire nevetségesen kevés pénzt adott a gép kezdéskor.... nem néztem a mérleget, mióta megy a szezon (kb most lesz vége az elsõ hónapnak), de amikor indult 1 millió volt az egyenlegen (közben meg kaptam 7 milliót igazolni).... Még jó, hogy megyünk BL-fõtáblára és abból jön be pénz. De, azért durva, hogy egy fradinak több pénze van kezdéskor, mint a Lille-nek.........

Les Dogues

http://sortitoutsi.net/downloads/category/77/megapacks

Ez a kettõ kell:Cut Out Player Faces Megapack+Metallic Logos Megapack.
Ingyen regisztrálsz,aztán töltheted.Le van írva,mit,hogyan,merre.De combos mérete van,az arc csomag 5,89 gb,a logók 3,24 gb.De sok más helyen is elérhetõ,keress rá!