104679
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nihat helyére kit szereztél, hogy eladtad? -
keret---hülye vok...öket vettem/kölcsönöztem -
Keret
-
Fabio Capello: Mit szólnál egy olyanhoz a fakban, hogy:
1. Játékosok (poszonként és értékenként min 3) és a belőlük összerakott kezdőcsapatok (szintén több értékben). Ez úgy jönne össze, hogy mindenki javasol egy játékost minden posztra és amelyiket legalább ketten támogatják az bekerül a FAQ-ba.
2. Taktikák: Mindenki feltöltené a taktikáját amit a többiek letöltenek, kipróbálnak, véleményeznek (esetleg javítanak) és az így összegyűlt legjobb taktikák a fórumozók rövid véleményének és az általuk irányított csapatoknak a feltüntetésével bekerülnek a FAQ-ba
Na mit mondasz? -
A tabella szerint 34/29, de ha 34/32 akkor se több a kapott gól, mint a játszott meccs.
A kapus sokszor kerülhet kiszolgáltatott helyzetbe a védők hibály miatt ami szintén rontja a statisztikáit, pedig nem tehet róla. -
értem én, de nem jobb egy folyamatosan megbízhatóan teljesítő kapus, mint egy párszor bravúrozó, egyébként átlag alatt teljesítő kapus?
költői a kérdés, nem kell válaszolni -
nem a gólok száma miatt kapta, hanem azért mert rengetegszer neki köszönhettük hogy hoztuk a meccseket. Ha Cássió állt volna a kapuban, feleennyi győzelmünk nem lenne szvsz :) -
Juninho mesterhármas
-
bajnokság, 34meccs/32 gól, nem hinném -
Az szerintem a BL-nek köszönhető. -
Ha van kedved próbáld ki edzőmeccseken ezt (előbb pár meccsen kis csapatok vagy saját tarcsi ifi ellen, hogy megszokja a csapatod)4 védő (maradhat az általad beállított fölálás)-VKP-KPK,KPK-TKP/csatár(a két csatár közé nyilazva)-Zárate, Farfan (az oldalvonalak felé nyilazva).
Mit szólsz hozzá(lényegében gyémánt lesz belőle mégis megmarad az a támadóerő, mint a 3 csatárral csak stabilabb védekezőjátékkal)? -
a csodakapus kicsit erős túlzás, a meccsenként több mint 1 gólos átlaggal. -
Ebben a szezonban semmi nem jött össze... Kupában ezüstérem, BLben első kör, bajnokságban második hely... kicsit csalódott vagyok, remélem jövőre jobban fog menni, és vadászok a megfelelő igazolásokra is (DM, védők)
Tabella:
Gólkirály:
A legjobb teljesítmény:
A csodakapus:
-
Nálam ilyenek(abban a mentésemben ami a játék elejéről készült és minden liga szerepel benne ami játszható):
Grúz:
Gosztonyi:
Kíváncsian várom, hogy nálad milyenek. -
Kösz, hogy kiáltál mellettem. -
Flamekeltes
(szerintem magic kulturaltan forumozik, az ilyen megjegyzesek degradaljak ovodas szintre a forumot) -
Grúz-ról is jöhet kép. -
Grúz nálam is beverekedte magát a csapatba. Most középpályáról visszanyilazott DMC-t játszatok vele (nincs más védekező középpályásom), és amióta így van, kevesebb gólt kapok.
Gosztonyiról teszek majd be képet, csak most nem fut az FM. Szerintem reggel meglesz. -
Szerintem még a 4-1-2-3 is belefér (ha a söprögetőt lecseréli VKP-ra akkor lényegében ugyanaz a két taktika csak erősebb a középpálya és ahogy tudjuk a középpályán dől el a meccsek többsége). -
Én befejetzem (elmondtam amit akartam, ha McFrost akar még valamit (modjuk fölajállja, hogy megtanít a taktikakészítés titkaira ) akkor privátban állok a rendelkezésére).
-
Jo a FAQ grat hozzá :)
Taktikád nekem is kissé nyitottnak tűnik, nállam alap a 3-4 védő + 1vkp. 4-1-3-2 vagy 3-2-3-2 Antifoci taktikára pedig 5-2-3-0 kontrával. Ez utóbbi szánalmas de van hogy működik fölleg erősebb csapatok ellen :) -
Véleményem szerint ezt itt és most be kéne fejezni mielőtt balhézni kezdtek. Köszönöm! -
McFrost-nak igaza van abban, hogy mivel nem tudok taktikát készíteni így ne nagyon osszak tanácsot.
Az viszont már tipikus Magyar mentalitás, hogy ahelyett, hogy felajánlaná a segítségét abban, hogy megtanuljam csak belémkötni tud, hogy miért nem tudom.
Nem tudhat mindenki mindent, de ha segítünk egymásnak az mindenkinek jó.
Vagy nincs igazam? -
Solt #624 Picit túlpörögtél, de még mindig jobb mint a "tudnátok ajánlani egy tökjó ólcsó játékost" című hsz-ek... Végülis a fórum azért van, hogy tapasztalatokat megosszuk... -
Amíg nincs balhé, az ír ide aki szeretne. De warezért/balhézásért értelemszerűen jár a bünti/megkérjük az illetőt hogy távozzon. ez az alapelv egyenlőre.
am. ezekről a variációkról nem nyilatkozhatom amíg nem próbáltam. söprögetőt Simons játszik, Culina nem nagy szám, olyan átlagos játékos, semmi kiemelkedő -
Te engem levegőnek nézel (kivéve ha kötekedni akarsz), de én akkor is gratulálok neked.
Szép eredmény.
Csak így tovább! -
Igazad van.
De amit írtam az csak tapasztalat vagy máshol oévasott tanács.
Az se mellékes, hogy ha használ a tanácsom az növeli a taktikakászítő kedvemet.
De ha mást is zavarnak az ilyen megjegyzéseim (téged már az is zavar, hogy itt vagyok) akkor igérem, hogy távozom (mert akkor nem nagyon van mit írni, hiszen ez egy managger fórum).
Szóval kérlek benneteket, hogy mondjátok el a véleményeteket a jelenlétemről/hozzászólásaimról. -
:OO nagyon nagyon nagy grat Frost mester!
Capello: csak nem én pofátlankodtam bele a képedbe? :D -
Akkor legalább egy minőségi VKP-ra költened kéne (cserének jó lesz az is aki van) szerintem.
Ki játszik söprögetőt (ez csak azért érdekel, mert senkinél se látom a keretedben, hogy ez lenne a fő posztja)?
Próbáltad már úgy, hogy 2 csatára szél felé nyilazva és egy TKP (Mondjuk Jason Culina(ha alkalmas a feladatra(dodsz egy képezt róla))) felnyilazva csatárnak?
Erről mi a meglátásod? -
azt mondod nem értesz a taktikához , akkor minek adsz tanácsot?
érthetetlen számomra
és nem a feszültségkeltés miatt írom , hanem mert engem zavar -
majd jövőre ezt is letesztelem :DD beizzítok pár barátságost nagycsapatok ellen és letesztelem. Igazából énis gondolkoztam ezen, de a két KP elég jól szűr, de igazad van, a bajnokság nem mérvadó. Majd megosztom a tapasztalatokat :) Viszont a söprögető nagyon sokat segít, főleg ha jó és tapasztalt. A probléma a két DM-el az, hogy nem rendelkezem igazán jó védekező középpályással... -
Hollandiában nem, de nemzetközi szinten, ha 3 csatárral támadsz (nemzetközi szinten szerintem hiba a 3 csatár) akkor a 2 KKP legyen VKP szerintem.
Ennek a taktikának az a nagy hátránya, hogy lényegében nincs középpálya és ezt egy erősebb csapat kapásból kihasználja és lealáz a középpályád hiánya miatt.
Hollandiában elmegy, de nemzeközi szinten én átálnék 5-3-2-re (min egy VKP-val).
Mi a véleményed erről? -
2 bajnoki cím , UEFA csoportkör , ott 4 a csoportban -
Keret:
Taktika:
Itt nem öngyilkosság a három csatár, nagyon jól beválik. -
a jó faxa közésö védöt tudnátok mondani?akit rögtön kezdöként tudnák szerepeltetni...és 10M ér el lehet hozni... -
Utley #612 West Ham felajánlotta nekem Gabiddon-t ingyen Én még ilyet Angol ligába nem láttam és az értéke 1,500,000 font,naná hogy elhozom
-
Pl. innen. -
Grat kezdetnek nagyon jó lett. -
Amugy meg honnan lehet leszedni a huge-t? -
Szerintem nem véletlen, hogy már másodjára haggyák ki a készítők, de te tudod.