104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#759 kezdem unni az ilyen meccseket, egyszerűen ezek ellen beállíthatok bármilyen taktikát, akkor sem lesz jó:
-
#758 Töröltem a próbálkozásokat. -
fordjee #757 És persze kösz a segítséget. -
fordjee #756 MAgic Boy, itt a szezonom meccse, ezután nyertem még 8-ból hét meccset.
Juventus_Inter_6-2 -
fordjee #755 Trezeguet utolsó 4 meccsen belehúzott egy kicsit.
trezegoal -
fordjee #754
év végi statisztikák -
fordjee #753 Bocs a sok semmiért, most már megy. tehát akkor Juve, 1. év.
Meccseim:
me -
fordjee #752 tabella -
Utley #745 Hát Gyepi megkapta a lehetőséget,de ez neki kicsit magas...Már tudom,hogy Gabbidont miért adta el a West Ham ingyen...Szerintem a csapathoz képest remek kapusom van...Sajna úgy érzem 7 pont benne maradt a csapatba.Anthony Gardner,Calum Davenport,Khalid Boulahrouz,Olof Mellberg közül akarok 3at,és még egy jó szélső kéne... -
#744 jó lett,a thumbnailre ne figyelj,néha nem szokta berakni,de egyénként maga a kép jó -
#743 feltöltöd a képet valahová és
-
fordjee #741 Amiért írni akartam, Juventussal első évet fejeztem be, keret, tabella stb, érdekesség, hogy sem Trezeguet, sem én nem nyertünk semmilyen díjat, Trezeguet azért megérdemelt volna valamit.
[/url][/IMG] -
fordjee #740 Sziasztok!
MEglepődve olvasom, hogy megy egy kis vita azon, hogy valaki betol egy képet, amit előtte valaki URL-ként betett. Sosem gondoltam volna, hogy ilyenbe bele lehet kötni, nem is értem. Én megnéztem mindkettőt, és görgettem tovább, eszembe sem jutott, hogy ezért beszóljak. Akkor viszont igen, amikor ketten kezditek el csesztetni emiatt, és ezt kell olvasni. Száradjon le a keze Magic Boynak, hogy betett egy képet amit már láttunk egyszer, igazatok van. Azért betennék én is egy párat, remélem belefér. Ha rájövök, hogy is kell. -
#739 Nemrégen még pont te voltál az aki védte Gyepes-t mi változott?
Ennyi gól nem kenhető csak a védelemre.
Végy egy jó kapus-t. -
#738 egyébként se vagyok vmi nagy taktikus de védekező taktikám egy sincs próbáltam már kitalálni nem jött össze ezért sosem bekkelek -
Utley #737
Katasztrófa a védekezésem 3,4m fontból kéne összerakni egy komplett védelmet..Babayaro-t hoztam el,de pont bal bekkbe nincs nagy gond...a 2 középső védőm az egy tragédia...Na megpróbáljuk a lehetetlent Liverpool és a Tottenham idegenbe sokat nem veszthetek már... -
#736 3-1re kikaptam pedig egész meccs egyenrangú ellenfél voltam velük de Saha 3 lövéséből 3 bement :/
88. percbe pedig Gosztonyi adott egy assist Litának
nem bánkodom még ott vgayok az élmezőnyben
egyébként lol: októberben a hónap 2. legjobb játékos Lita 3. Ban Arfa lett; a hónap utánpótlás játékosa Ben Arfa 2. Gosztonyi 3. Gourcuff :D -
#735 pedig be kellene:)
sok sikert -
#734 köv meccs MU ellen egyetlen hiányzójuk sincs :S
de nem állok be védekezni -
#733 érdekes h képes voltam most otthon is 5 gólt rúgni :P
de pozitívum h a hullámvölgyet áttudtam vészelni az álmezőnyben :)
így 5. vagyok
és ez volt az első olyan meccs amikor a csapat rúggott gólt de Lita nem
egyébként így a bajnokságba 10 meccs alatt 12 gólt lőtt -
#732 vszeg kimásztunk:
Reading 5-0 Fulham
Gólszerzők: Ben Arfa (2), Gosztonyi (2, kezdő volt), Ignashevich (első gólja a Readingben) -
6600GT #731 na a Celtic elgyepált 5-0 -ra :(
ami msot jön....... -
6600GT #730 jaja Sándor kezdő csak most sérűlt,a védőnak Iuliano lejárt a szerződése és nem is volt csapatnál.....30 valamennyi éves de jó. -
#729 nagyon kellett ide ... -
#728 szép és jo de nem kell átesni a ló túloldalára.
az ilyenekre ott a hg, vagy ha nem tudja megoldani, akkor segítséget kér. -
#727 jah egyébként most 5. vok a bajnokságba mki 9 meccset játszott, 1 pontra van előttem épp a tottenham mind2n +5s gólkülönbséggel -
#726 Csak jót akartam. -
Csesza #725 de megvolt már az üzeneted. ha neked nem tetszett volna, hogy csak üzenet v. url akkor te megteszed
-
#724 Akkor még nem tette be url-ként (nincs egy perc a 2 hozzászólás között). -
#723 fenének kell buzgálkodni -
#722 ö nem tudthatta,h befogom tenni url ként...>sztem -
#721 jaja,remélem ez tovább folytatódik..most megyek uefa selejtezöre a hjk helsinki otthonába...cél:elöny kiharcolása
egyébként télen érkezik breno a sao paulotol--ö milyen pléja?
meg gonzalo rodriguez is visszatér télen... -
Csesza #720 minek kell belinkelni a képet ha ő már megtette url-ként?
úgy is meg lehet nézni... -
#719 Úgy látom a taktika beváltja a hozzá fűzött reményeket. -
#718 hát,bejött...2 gól kontrából jött!az egyenlitö gól után ök uralták a játékot,de sikerült megszereznem a vezetést,innentöl a kezemben volt a meccs -
#717 0202 Milan képe:
-
#716 Osasuna-Villareal -
#715 Remélem kijösz a hullámvölgyből ezzel a meccsel.
Majd dobhatsz egy képet is a szezon felénél. -
#713 Jó kis kezdő és az eredmények is jönnek.
Gondolom az alap TKP-d Sándor.
Azt viszont nem értem, hogy Czvitkovics, hogy-hogy még csere se.
A védő srácot (M. Iuliano) honnan szedted? -
#712 Viccnek szántam.
Azt jelölte a smillie is.
Ezekszerint rosszul sült el.
Arról meg, hogy van-e mit a barátnőmet kérdezd.