104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz
    itt vmi nagyon nem oké
  • JackDaniels #838
    Ezt kérni kell?
  • GTheo
    Mondjuk sztem vagy elhozok vkit kölcsönbe vagy kibírom 3 csatárral év végéig... vagy feljön Pekhart a tarcsiból... PL-t vezetem 3 ponttal, ha kértek képet kaphattok a tabelláról és a keretről is :)
  • Fabio Capello
    ha kiesel a harmadik ligából, akkor válik aktívvá a negyedik.
  • Magic Boy
    A te mentésed és így az árak is a tieid (egyediek), de a F.A.Q-ban van egy pár.
    És, hapár hozzászólással lejebb olvasol akkor a képeken is meglátsz párat.
    Na nem biztos, hogy azok csak 4. számuak lesznek nálad.
  • GTheo
    Vki tudna egy csatárt 2008 januárjában 5-10 milla körül Spursbe 3-4dik csatárnak..? Defoet eladtam 11 milláért...(6,5t ért...)
  • Magic Boy
    Sokan játszotok Német csapattal.
    Aki 2008-bahn jár az hátha tud segíteni abban, hogy hogyan alakul át 4 játszható ligává a mostani 3 játszható liga.
    Aki tudja légyszíves segítsen.
  • hamary
    Djembe: Grat a feljutáshoz

gaber_saviola: majd megpróbálok, de ez túl nagy? :| Akkor majd kicsinyítek, és kösz. :)
  • GTheo
    az "vicces".... kit mennyiért adtál el ??? kiesni barcával...
  • 0202milan
    mért,kiestél?
  • 0202milan
    Villareal-Barca

2-0ról x lett a vége,de ez még igy is megfelel...a védelem ismét bemutatta,h milyen gyenge,2 baromi potyagól...
  • gabber_saviola
    nagyon penge, csak így tovább
  • gabber_saviola
    ügyes vagy te is és jól tolod, amihez gratulálok. esetleg tudnál kicsinyíteni a képeiden?
  • Djemba
    barcaval visszajutottam az 1 osztályba igaz már ronaldinho henry messi etoo valdes deco milito már nincsen a csapatban de van egy jó csatárom rossi
  • 0202milan
    na következik a barcelona...fogalmam sincs,milyen taktikával álljak ki ellenük...a gyors és lendületes támadók sok gondot fognak okozni,az tuti
  • ttukacs
    hát ezaz
  • Djemba
    10100 -ról lett bővítve 3300 akkor az nem bővítés hanem lebontás hehe
  • ttukacs
    Üdv mindenkinek!
    Találkozott már valaki stadionbővítési problémával?
    Nekem 10100 -ról lett bővítve 3300 ülőhellyel, így most van 3400 ülőhely és semmi más... szuper... viszont így legalább minden meccs teltház :)
  • hamary
    a hülyevezetőségg... adott 50 milkát igazolásra, én elköltöttem ( ), s -27 milliós lett a számlám.. most -17 millió.. tök jól szereplek, de félek, hogy meg kell válnom jó playaktól.. pedig év végén: Tévés bevételek +15 milka lesz, Premier league helyezés +16 milka, UEFA is valamennyi... Csak kr, hogy ezt nem tudják.. :(
  • GTheo
    Csőőd? :OOO
  • ggbuffon
    hi

08al most kezdtem el jáccani , 07et kiakasztottam..
    na már most azügyben szeretnék tanácsot kérni , h mi az oka annak (eddig Barca-val , és Juvéval kezdtem), hogy a labdabirtoklási arányom nagyon alacsony :( legyen szó hazai v vendég meccsről 35% nál nem megy feljebb, akármilyen támadólag lépek fel

a választ előre is thx
  • 0202milan
    dehogynem,alapemberem rossi
  • hamary

Gosztonyit most vettem még csak meg... Van der Vaartot csőd miatt kellett eladnom :(
  • kraawz
    szerinted itt ki játszik svéd 4. osztályban?

egy kis önállóság... megfogod szépen,betöltöd svéd ligát,és elolvasod a 4. liga szabályait a rules menüpont alatt.
  • soma22
    le van írva a játékban, meg tudod nézni, szerintem senki sem svéd szabálykönyv;)
  • Ars3nal
    asszem korlátozás nagyon nincs, még két éve nyomtam egyet ott de a feljutási szabályok extrém mód kretének a ligarendszerrel együtt
  • Magic Boy
    A Svéd szabályokról mit kell tudni(nagyon szemezek ozz egy 4. osztályu csapattal.)?
  • Magic Boy
    Kis Schmeichelről és Gosztonyíról dobsz egy képe?
    A sérültek kezdők lennének (van der Vart gondolom igen)?
    van der Vart-ot miért kellett eladnod?
  • Ars3nal
    nah megszereztem Halmosit, jólesz támadó szélsőhátvédnek, sztem 2,8at megért
  • hamary
    Na, féltávnál a bajnokságban, itt van 1-2 kép :) :
    Tabella ( Van der Vaartnak sokat köszönhetünk, de el kellett adnom :( )

Keret/Taktika:
  • Ars3nal
    thx, azon vagyok most, nyáron jön Máté,Carsen Bracker(asszem így kell írni, egyebkent Bayeres) meg még egy védő, de most is be kéne szerezni valakit bal oldalra és középre is lehetőleg
  • Magic Boy
    Gratulálok!
    Ha a védelmeden javítasz bajnok leszel.
  • Utley
    Kicsi Blackpool!Még mindig 19.vagyok Fa kupába nagyon megyek,de most is az utolsó 5percbe vert el a Tottenham.Na mindegy most 4 sorsdöntő meccs jön...
  • Ars3nal
    és a statisztikák, Iashvili egy állat

• Ars3nal
    erre nem is gondoltam volna soha, hogy féltávnál vezetek a Karlsruhéval:)

• Ars3nal
    thx
    persze, akkor lenyomatom 75%osra akkor jolesz
  • gabber_saviola
    szia

gratulálok mert ügyes vagy és sikeres a csapatoddal, de tudnál képet kicsinyíteni? mert ilyen hombár képket csak megnyitva lehet normálisan megnézni.
  • Ars3nal
    kupából kiestünk egy lesgól miatt, bajnokságban idegenben a HSV és a Hertha is bemákolt egy egy meccset pedig lefociztuk őket, Dortmundnak viszont egy valamire való lövése sem volt így elfoglaltuk újra a minket megillető helyet

• hamary
    na ilyet nagyon ritkán csinálok, de most újratöltöttem a Portsmouth elleni meccset, miutén 0-2-ről kikapok 7-2-re...
  • Darkon
    Rossi-t nem szoktad jatszatni?