104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    Üdv mindenkinek!

WTF? :DD:D:DD
  • zsilike

igy már jobb!
  • GTheo
    legalább Defoe maradt, szerződés hosszabbításos dolog bejött...
  • zsilike

elkezdödött a fiatalitás,pár reménységet már elhozztam,most gosztonyi irt alá éppen
  • soma22
    nekem relative játszhatatlan lett a gamma
  • zsilike

A keret!elsö idényben éppenhogy lemaradtam mindenröl,idén már hozni kell a dolgot!bajnokságba 2.vagyok,inter mögött 1ponttal,de nagyon yo a csapat.
  • saviola83
    Aki feltette már a beta petch 2-es verzióját mondana véleményt róla és hogy miket javít?
  • zsilike

Bl2,idény,eddig ok!ilyenkor szokott jönni a nehéz meccs.
  • GTheo
    Menjen a pics*ba az elnököm... Eladta Huddlestonet, most meg Defoe végre formába jön, erre utsó nap eladja 10,5ért ... Éjjjjjen... Jöhet fel Ghaly és Pekhart a tarcsiból...
  • Jabba
    na akkor elkezdünk 1 szezont az NB2-ből :D
  • fordjee
    jah, a középső középpályás védekezik és vissza van nyilazva dm pozícióba.
  • fordjee
    Nálam otthon és idegenben ugyanaz a taktika. Kapus a kapuban :), utána négy védő, a két szelső támadó szellem, letámadás, és felnyilazva egy kicsit, 3 középpályás, mind a 3 középen, a két szélen levő középpályás támad, letámad, előre fut, labdával is, lő távolról, a keresztlabda van csak középen, ezután két szélső az amr-aml helyén, a csatár felé nyilazva, szélső beállításokkal, letámadással, és egy csatár aki célember. Passz kevert, szerelés normál. Azt hiszem ennyi, ezzel Juvéval első évben 2. hely. Most kezdtem a második évet, meglátjuk továbbra is jó lesz-e.
  • Gaba22
    látom te is a Tottenham-mal nyomod, én is :) sajnos nekem 6 játékosom sérült..., mióta ide igazoltam csak 2 barátságos meccset játszottam, szerencsére mind a 2-t megnyertem, majd teszek be én is képeket ;)
  • GTheo
    Eladtam nemrég Zokorát mert hogy sok vkpm volt, erre jön a 12 millás ajánlat Huddlestoneért, elnök persze hogy elfogadja... Éljen 1 nap alatt kell vki a helyére :O
  • GTheo
    És a keret : ( Berbatov&Bent duo remekel :))
  • GTheo
    Itt a tabella:

• ggbuffon
    hát h nyerem e a meccseket...(most Barcával vok) idegenben sokkal jobb a mérlegem, hazai pályán egy-két csicska csapat is elvert már és a döntetlenek is gyakoriak..

már h ne sírnék a labdabirtoklás miatt , itt nem 48-52%ról van szó, hanem 30-70 az ellen javára stb ami azért nonszensz ilyen játékoskerettel egy kiscsapat ellen , élőben meg szinte egyenesen elképzelhetetlen.Az h nyerek esetleg az egy dolog de nem mind1 h hogyan, mert ennyi erővel akk tényleg lehet fifa managerezni stb... azért vmennyi reális játékélményt ugyan adjon már vissza..a régebbi részekben ez nem volt probléma
  • Ars3nal
    na most kicsit abbahagyom, majd estefelé befejezem az idényt, még 4 meccs 2 pont előny van

tess

• DONGUBA
    kepet rola
  • turpert
    Megvan a taktika 3 hét után!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sima 4-4-2 semmi állítgatás csak idegenben kicsit védekezőbbet!
  • Ars3nal
    még 6 meccs van hátra, Iashvili már 27 gólnál jár

• Ars3nal
    Leverkusen-Karlsruhe 2-2 lett sajnos nem volt szerencsénk
    de ez mutatja igazán a csapat erejét ami értékekbe nem nagyon mutatkozik meg:D
    a Bayernt oda vissza megverni úgy hogy helyzetekbe is jócskán lemaradnak azért nem kis teljesítmény egy kiesőhelyre várt csapattól

• Ars3nal
    remek sorsolás, Leverkusen,Bayern,Werder,Schalke ha most is szerzek 9 pontot mint ősszel az valami 8. csoda lenne
  • hedpunk
    felállás?
  • Ars3nal
    nálam nem különböző mert ígyis úgyis alázik [nagyképű:D] viccet félretéve sokféleképpen lehet próbálkozni, nyomtam már támadó taktikát is, de nagyon védekezőt is, most épp a labdatartásra helyeztem a hangsúlyt eddig be is jött
  • hedpunk
    :)
    Akkor így kérdezném meg: különböző nálatok az idegenbeli és a hazai taktika?(gondolom)
    És nálatok milyen taktika megy konkrétan,kíváváncsi vagyok kinek mi jön be.
  • colomano
    így van. a labdabirtoklás az egyik legkisebb része a taktikának. gólokat kell lőni, nyerni, s nem csak labdát birtokolni. én például sosem nézem, hogy hány százalék...
  • Ars3nal
    nyered a meccseket legalabb? mer ha igen akkor nem kell sirni a forumba hogy jajj kicsi a labdabirtoklás...
    fifa manager meg egy instabil szar, hetente nyomnak rá gameplay patchet, te irányítod az egyik játékosod(), taktikailag nulla, az a sok felesleges idiotasag hogy eladhatod a stadionnevet meg a reklamtablakat az meg szanalom, még tcm2005-el jatszottam egy hetet, ez idő alatt Oxforddal minden évbe ahol elindultam azt megnyertem, második évbe természetesen UEFAt is, majd a végén a BLt is mikor már oda jutottam
  • soma22
    nem tudok rá választ adni, nekem sem megy a játék.
    az, hogy áttérsz a fifa managerre, hát nemtudom. az sosem ezt a színvonalat képviselte.
  • Ars3nal
    beallitasokba van valahol hogy tulajdonságok grafikus ábrázolása onnan vedd ki a pipat
  • daver88
    hogyan kell azt csinálni, hogy a tulajdonságolat számmal írja ki, és ne ilyen vonalakkal???
  • Ars3nal
    thx
  • ggbuffon
    szeretném még1szer megkérdezni h miért van h a labdabirtoklásom rossz...nem most kezdtem FM-ezni de eddig ilyen jellegű problémám sosem volt.. engem rohadtul zavar

mondjuk ebben a formában inkább áttérek a Fifa managerhez így 6 évnyi FM után mert ezt nagyon elba*ták.patchek ide v oda így nem lett vna szabad piacra dobni egy játékot
  • soma22
    nincs konkrét nyerő taktika, mondhatni semmi sem nyerő, és lehet minden nyerő. próbálgatás útján lehet csapathoz igazítani a taktikát, így konkrét választ ne várj, mert nincs.
  • Magic Boy
    Szeretnék.
  • hedpunk
    Hello!

újonc vagyok,kérdésem lenne fm2008-ról:
    Mi a nyerő taktika?azaz konkrét felállásokat várok, na meg hogy milyen gyakran változtatjátok a taktikát?idegenbe és otthon is más? Továbbá csapat utasításoknál mit ajánlotok?passzok,tempó stb.
    Várom a mesterek válaszát,előre is köszi:)
  • hamary
    ennyire negyedosztályú csapatot akarsz.. :) ?
  • Magic Boy
    Elvileg 2008-tól a Regionliga csak 4. osztály Németországban.
    Csak azt nem tudom, hogy hogyan alakul át.
  • Fabio Capello
    na arra énis :D
  • hamary
    de legalább örül neki... kiváncsi lennék, hogy a lóf*szba esett ki...?