104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#919 4-3-1-2 attacking -
hamary #918 ezzel kapcsolatban csak egy kérdés: mi az új taktikád? :D :D -
#917 Az új taktikával egyszerűen parádézunk. 3 meccs, 3 győzelem (5-0, 4-1 AZ ellen, 6-0 UEFA) -
hamary #916 Visszavágón döntetlenre kell mennem.. És meg van a továbbjutás -
#915 nalátod... :D amúgy megbocsájtottam volna de csak azért mert most PSV-vel vagyok :D -
#914 kaptam 22 milliot:D europai porondra kell kijutnom megint, nem akartam nagyobbat mondani mert hátha nem lesz szerencsém az idenybe és nehogy kidobjanak:D -
hamary #913 Ennyire még nem szóltam el magam.. 3-2-re nyertem 2-0-ról.. :S -
#912 Tabella a 11.forduló után
most igy fest a tabella...jobb,mint amire számitottam... -
hamary #911 nyert a buzi rennes azUEFA Kupában... de érdekes, hogy alig volt helyzetem.. Bocs Capello. -
#910 védelmen kellene erősítenem, és venni egy kapust Miller mellé vagy akár elé is:) remélem az érkezők megoldják részben a gondom, meg egy durva VKP sem ártana, BL miatt meg rotálni is kell majd de soha nagyobb baj ne legyen:D -
#909 thx
Iashvili aranycipős -
hamary #908 Grat... Én bőven megelégednék a második hellyel..
Most így fest:
2. Man C +19 49
3. Man U +19 49
...
Több gólt lőttem :| -
#907 thx:) fő a maximalizmus:D jövőre nagyon be kell erősíteni, de nagyon nem akarom szétkapni a csapatot nagyon jó a csapategység
a gólszépségverseny, Iashvili 31 góllal gólkirály gondolom aranycipő is lesz:)
-
#906 Ugyan már, kitűnő eredmény, gratulálok! És így is csak egy hajszál választott el a bajnoki címtől :) -
#905 hát ez sajna nem jött össze:c na így se volt semmi a szezon, díjakrol nemsokara dobok kepeket
-
#904 utolsó meccs jön, nyerni kell és a Stuttgart nem nyerhet mert jobb a gólkülönbsége... Nürnberg ellen legalabb x kellett volna vagy Frankfurtot megverni... -
#903 -
hamary #902 Na.. Everton ellen 2-0.. Inigo helyett asszem most Elano fog kezdeni... -
#901 Új taktikával, Alex és Esposito élete első meccsét játszotta nálam. Soha rosszabbat :)
-
#900 látom már mi a gebasz ...
Shots (on goal) : 13 / 5 , 6 / 4 , 9 / 3 , 10 / 4 , 7 / 2 ---> legalábbis erre tippelek -
#899 villareal-bolton 3-3
3-1re is vezettem..büngyenge védelmem van -
#898 Nem lehet hogy a szelso vedok nem RobertoCarlos alkatuak, lehet nem kene oket felfutattni? -
#897 4-4-2 a szélsők elvben felfutkosnak a 2 DC marad a helyén a 2 MC mérsékelten attakol(na) ... -
#896 MAr kezdek irigykedni erre a Johnsonra meeg is nezem.. -
#895 hello mi:D
nah toltom Karlsruhét, meg kéne nyerni bundásligát, bár a BL sem utolsó:P -
#894 szerintem se. -
#893 Betis-Villareal
huuu,remek gyözelem!4-1 betis vezetésnél mondom,ez jól be..optam...de johnson megváltoztatta...
egyébként közbe sorsoltak az uefában:anderlecht,omonia,rennes,bolton...megodható -
#892 png-t szerintem nem jelenit meg a forum -
#891 -
hamary #890 én ismost fogom izzítani... Kissebb hullámvölgyben vagyok, jó lenne kilábalni belőle :S -
#889 én tolom a gamet, de lassan megyek mert hlnap reggel meccsünk van, ezért nem is mentem sehova, de hlnap bulááj :P
UEFÁból a Palermo csúnyán kiejtett :( PLt azért még vezetjük MU előtt :P -
#888 házigazda ezerrel tolja a gammát és közben dolgozikis :D -
#887 Taktika? -
#886 hello..grat mindenkinek!!!én is most töltöm -
#885 1 meccset nyerek - 1 meccset vesztek ...
tök randomba ... valamit nagyon nem jól csinálok -
#884 Hazigazda sem valami aktiv:P -
#883 Jelen -
#882 Emberek.. mi ez a pangás? Péntek este mindenki inkább a bulit választja? :DD -
#881 ehh ...
Lipcsei lába eltört --> fél évig pihizik
Gosztonyi gyerek ingyen megszerezve,16 évesen 4 meccs 9 gól -
Uj igazolasom ingyen :P