104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#959 d=scoreless draw vagyis golnelkuli dontetlen -
#958 Ezen már énis gondolkodtam :S -
#957 na de miért?
4 féle eredmény van egy meccsen te????
istenem.... -
#956 Talan mert angolul is negy van: w,x,l,d(!????) -
#955 aki magyarul tolja a gammát:
más is észrevette, hogy a statisztikáknál4 betűjellel jelzik az eredményeket?
gy, d, v, x.
miért van ez így? -
#954 Sziasztok!
Töltöm a Charlton-t! A média az első helyre vár minket az ANGOL 2-ben.
Érkezett : Dzsudzsák;Buzsáky;Aaritalo;Dalla Valle
Képek később -
#953 Kibaxottt áram szolgáltatók.:DDDDD -
#952 Sziasztok! Jó játékot mindenkinek!
Most szedtem le az új skint, Az eredeti default hátteret világosra kell cserélni, különben nem látszanak a góllövök. Amúgy frankó skin.
-
#951 Ezt a szkint honnan szedted?? Mit lácc a játékból?? Ha csinálsz képet sztem válcs szkint, mer q***a idegesítő.DD -
Djemba #950 majd dobok kicsit jó a csapatom -
#949 na Karlsruhet kicsit pihentetem úgy felbaszott, védelmemet olimpiára viszik a hollandok aki maradt az meg lesérült vagy rinyál hogy ő nem tud letelepedni, kezdek egy magyart -
#948 áramszünet4ever... játszhatom újra a mu elleni meccset :@
Na de majd holnap mert ma meek el, csőőő all -
hamary #947 akkor jó.. mert lehetésges jelöltek is voltak... BL indulást már csak nem szúrom el.. :S Azt jöhet az 5 éves szerződés.. :D -
#946 én bajnokságot és kupát nyertem, és mégis azt dobta h átgondolják a jövőmet. Nyugi, hosszabbítást fognak ajánlani :) -
#945 [ 2-2 lett... imádom az összes Old-Trafford beli kapufát... csak 3 kapufát rúgott a MU... abból 2t a 90dik perc után, a szívroham közelében voltam :S így 3 pont az előnyünk ] -
hamary #944 Bazd meg... Ekkora buziságot.. Átgondolja az elnökség a jövőmet.. Ha nem knálnak új szerződést törlöm a játékot. -
#943 Az szép :)
Keretről dobnál 1 képet ?
[ MU - Tottenhamet izgulja végig, ha nyer a spurs akk 6 pont előny :P ] -
owen20 #942 sziasztok!
Olyan kérésem lenne hogy akinek megvan a graphic könyvtára és nagyon sok kiegészitő van benne képek logok mezek stb nem tenné fel valahova ahonnan letölthetném!
Nagyon örülnék neki és kérhetsz cserébe valamit!
Hellosztok!Segitsetek! -
#941 steklo vista left :)) -
Djemba #940 Barcelona 2009/10 38 bajnoki mecs 36 győzelem 2 döntetlen 13 kapott gól 96 rúgott gól a 2 helyezet 29 pontra volt lemaradva a 3 35 pontra a 4 42 pontra
aláztam -
#939 steklo -
Solt #938 Én is kezdtem elkeseredni, de aztán visszatértem a gyökerekhez! :)) Megtaláltam a kedvenc taktikámhoz a jó beállításokat... szárnyalok az Inter-el... tudom, hogy ez nem dicsőség, de itt a lényeg azon van, hogy 3-4-3-at játszok! :) Imádok 3 csatárral játszani... :)) -
eLiXir #937 a skin nevet legyszives aruld el:) Capellonal is lattam azthiszem ugyanezt vagy hasonlot de nagyon cool -
Drizzthsz #936 Nem, hanem azt, hogy nem játszok. :D
Amúgy sajna még welég sok idő van a peccsig várhatóan. :( -
Solt #935 Azt akarod mondani, hogy kint van a hivatalos patch? :)) -
Drizzthsz #934 Sikerült is betartanom, hogy az official final 8.0.1-ig nem játszok. :) -
Drizzthsz #933 Igazából mostmár nyugati fiatalokat is van esély megszerezni, de magyar csapattal marha nehéz a játék szerintem. :( -
Balázs 17 #932 szép napot!
látom sokan toljátok magyar csapattal, és gondolom 07hez képest változott átigazolás az nb1-be, melyek azok a nemzetek, ligák ahonnan jönnek játékosok, mert tervezek egyet vmi magyarral:)? -
#931 Kezdem az uj szezont:
Ment
Nihat--Reading: 15.25M euro
Jott
Ronaldo--Milan ingyen
David--Palmerias 12.25M
Materazzi--Inter ingyen
4en a B csapatbol es egy par fiatal jo jatekos a Cbe -
#930 liga kupába HSV szerencsével megvert a döntőbe, de így is jó volt felkészülésnek
az idei keret, Sidibe jó lesz vésztartaléknak, Halmosi és Bracker még 3 hónapig be vannak pusztulva:C Petneházi és Torje ifiből van Torje mondjuk sokkal tehetségesebb, majd szép lassan beépítem őket, Filkort meg elhoztam hátha Hajnal lesérül vagy rugdalózni akar és eltiltják, így viszonylag erős a kispadom is már amihez képest:)
-
hamary #929 Nigéria szövkapitánya vagyok.. :) -
hamary #928 Idegenbeli 0-0-nal továbjutottam.. huh.. végén beszartam azért.. 1 gólt kapok, oszt kampec... -
#927 hát végül De Jong lett mert kevesebbet is kért és csak 23 éves -
akkor ez volt a tanulópénz ... -
#925 néha az elnök kézbe veszi az irányítást ha szerinte "visszautasíthatatlan ajánlatot" tesz vmelyik csapat. -
#924 ööö
Fehérvár FC + akarta venni a jobb bekkemet ...
A móka kedvéért mondom legyen 300K a kiinduló ár ... / uccse adnak annyit /
Mielőtt visszavonhattam volna az elnök megkötötte helyettem a bizniszt, amit nem is igazán akartam :S
ezmi ??? -
#923 utóbbi -
#922 gyors valaszt pls, De Jong vagy Tymoschuk vkpnak? -
hamary #921 akkor az mint nekem... :P -
#920 Rennes-Villareal
fontos gyözelem volt