104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
zsilike #999 ez privibe volt neked!pont,h ne szennyezzem a forumot!te megtetted.tényleg segfej vagy,nem tudod elfelejteni ....képeket küldj légyszi(nemigaz h ezt csinálod -
#998 Villareal-Zaragoza -
hamary #997 ja, bocs a kép alatt amit írál, azt hittem az aláírásod... :DSzóval GRAT! -
#996 erről beszélek:
"Feladó: zsilike
Elküldve: 2007. 11. 11. 16:02
Tárgy: Nincs tárgy
fasszopokám,inkább ne irj nekem,énseneked+lássuk az eredményeket!igy yo?te virtuális hös,mifelénk nem igy intézik.mostantol Laposkuszás
"
asszem a szinvonal látszik.
Egy kis on:
torquay csapatával kezdtem egyet, ez a verzio eddig nagyon nem ment, remélem egy ilyen kis csapatban lesz időm kisérletezgetni a taktikákkal a 46 meccses idény alatt.
eddig kb 20 meccs ment le -
hamary #995 Ez viszont szép skin.. :P De ezt a képet mi miatt raktad be, nem vágom :| -
zsilike #994
udinese ben is 3 pont,serie a elsöhely+bl+ok -
Balázs 17 #993 nagy a színvonal ismét :) -
hamary #992 Nigériával a VB eredményeim eddig:
NIG - ARG 2-2 (0-2)
HOR - NIG 1-1 (1-0)
USA - NIG 2-3 (0-2)
Ezzel továbbjutottam! :) -
#991 Csak ennyit mondok erre h No comment... :D
Nézem, 20 új üzi, örülök h végre képek vagy vmi, eddig a hétvégén úgysem ment nagyon a topik erre... -
#990 KUUUUUUUUUSSSSSSSSSS VAZE:)))) -
#989 Legyen hát! Mit háborogsz? Te is elmondod a véleményed, mi is.:) Ha ennyire felzaklatott csak igaza lehet az embernek.:) Miért nem röhögöd ki a másikat? Pontosan az a baj veled, amit Soma leírt a #972-ben.:D -
zsilike #988 EZZEL VÉGE!csak eredményeket küldök ,javaslom nektek is,inkább erre van a forum(eredményeddel vagánykodj,ha már...)befejeztem ezzel. -
#987 irtam hogy randa, kérdezted miért.ez mi ha nem kérdés?
anyázni meg te anyáztál a 2. hszben
na további jo szkinezgetést -
zsilike #986 +nemanyáztam. -
zsilike #985 pont krvra nem kérdeztelek,ráadásul nem is töled indult a dolog sajnos,tehát miért kell parasztkodni? -
zsilike #984 köszi!nem is értem rámszáll a skinem miatt?Normális?uristen!ide járok több éve,eredményeket küldök,hagy legyen olyan amilyen a skinem..ennekmeg erre telik -
#983 Jah, köszi.:) -
zsilike #982 erröl van szó h milyen inteligens tag vagy.GRATULÁLOK -
#981 nem zavart, kérdezett, válaszoltam.
asszem a fesztivált nem én csináltam a "fuck u"-val, és anyázással, általában mint most is kulturált hangnemben válaszoltam.
Ha az kell hogy ne tegyem nem teszem.
Az pedig hogy mi volt a hiba és mi nem azt magamnak eldöntöm én, nem kellenek mások olyan válemányei amit a felszinről szednek. -
Taibi #980 Soma22, a másik topicot bezárattad (ami kurva nagy hiba volt szerintem), azért mert nem bírtad a sok "offot", erre most meg te csinálod itt a fesztivált. Ennyi eszed van...
Mellesleg semmi gond nincs zsilike hátterével, teljesen átlátható, nem értem miért zavar ez téged. -
hamary #979 megkérdezte, hogy honnan van.. ennyi.. És tényleg nem valami szép, legalább is a színe.. na bye -
#978 Ennyi:DDDDD
-
#977 Lerxarom, veled együtt. -
zsilike #976 akkor talán ne kössön rám,a skinemmiatt,ovoda- -
zsilike #975 ezaz egyszer szolsz és fikázodsz,mondom h az eredményeimet taglald!DEBÓRA -
#974 "ha nemtetszik nemkell ide járni"... -
#973 lol superuser :D
de sztem már most fejezzétek be nem lenne jó ha ezt a fórumot be kéne zárni -
#972 most az egyszer szóltam hozzád, de asszem utoljára.
te sem dicsérsz senkit, csak követelőzöl, még privátban sem hagyod nyugton az embert.
superuser... -
zsilike #971 fejlécre gondolsz?na mindegy,sztm illeszkedik,csak esetleg te nem ezt szoktad meg,ha nem a kiadott skineket fogadod el!ez saját és nincs ilyen másnak,tehát egyedi!DE az normális dolog h küldök képet,és szétfikázzátok a skinemet?tartsd tiszteletbe...nem is értem h miért kellett ez irnod?/ez a legnagyobb témád,inkább az eredményeimet taglald,sztm az inkább emlitésre méltó!/nemmindegyneked h más mivel tolja?ugyhogy ezért fuck u!ezzel meg is köszönném a lehetöséget h küldhettem képet a superforumon. -
#970 mert sehol nem illeszkedik, olyan összecsapott képhalmaz. -
zsilike #969 miért találod rondának? -
#968 ölég randa -
zsilike #967 saját skin!!!primán müködik! -
zsilike #966 hogy?mit látok a meccsböl?nemértem mi az ábra nálad.miért ne látnám a meccset?nem is értem,mitöl lenne idegesitö a skin,ezt nekem irtad amugy?
ha vk idegesit,az te vagy h elhalmozol kritikáiddal,kéretlenül.beteg vagy. -
#965 Np. En is csak kilogikaztam,alt jegkorongba van ilyen statisztika. -
#964 CSapatom:
Hát eddig elég szarul alakultak a dolgok......még kersem a csapatom, de majd csak..... :D -
#963 Sajnos már semmi kihívást nem találok most a játékban,szerintem kezdek egyet magyar honban. Mindneki mondja,milyen nehéz,meglátjuk :) -
hamary #962 Na, MAnC-vel 3. helyen zártam a szezont. Fernández, Kanouté és Inigo egyaránt 18 gólt szereztek a szezonba. Most jön Nigériával a VB :) -
#961 így már értem, kösz -
#960 honnan vanak ezek a skinek???? egy linket dobnátok pls??