104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #1159 Lehetez lesz az az év, amikor mindennek vége :S Első két meccsemen össz-vissz 2 pont :S Most jön az Ipwich, ellenük győznöm kell... -
#1158 grat!
úgy látom jó a taktikod :D -
#1157 Győzelem a rivális ellen:
-
#1156 1024x768x32BPPx120Hz Gigabyte 8600 GT-n :S -
#1155 2-vel tolom, aki mellette van a szezon eddigi meccsein(26) rugott ennyit:D
a conference nemzeti liga az utolsó előtti liga angliában -
#1154 a képernyőfelbontás legyen magasabbmint 1024x768 -
#1153 egyébként befejeztem szezont a readinggel 9. hely (nem rúgtak ki mer felsőházat igértem) de volt amikor 14. voltam 30 forduló környéékén szóval elfogadható bár ha nyerek az utsó meccsen a már bajnok chelsea ellen akkor 7. vok :D de nem viszem túlzásba
kaptam 12,5m fontot a helyezésért amin igencsak meglepődtem (mm azon h ennyit kaptam) ezzel a pénzügyeim meg oldódtak 18m fontra fel is kúszott
Lita gólkirály+aranycipő (29 gól)
év ifijátékosa Ben Arfa 3. Gourcuff
év csapatába természetesen Lita került be
képek nem sokára -
#1152 nem támogatja a rencerem :S wtf -
#1151 +FM parancsikon ---> Cél----> az idéző jel után: [szóköz]-small_screen -
#1150 Beállítások--->Vedd ki a pipát a teljes képernyőről... -
#1149 azt h tom megcsinálni,h játék közben én is lássam az asztalt?(ugy,mint neked van) -
#1148 Bajnokságban mit tolt :|||||
Hány csatárral játszol ? Gondolom 1el, még 1 ilyen csatár lenne Zsolnai mellé.... :D Conference az hányad osztály ? -
Csesza #1147 steklo? nekem is az van, tehát akkor ez nem az alap háttér? -
#1146 grat...én most jöttem meg,s már töltöm is -
#1145 Steklo/ FMhungary -
Csesza #1144 csáo
bocs ha már volt ez a kérdése, de ez melyik skin?
és ha megtod mondani, hogy honnan szedted le akkor thx :) -
#1143 Ez megvan. Az első körben az ellenfél a Bordeaux, a másodikban ha továbbjutok, a Schalke/Villareal
-
#1142 vki csinálna sotot a posztonkénti edzéseiről , kíváncsi vagyok mit néztem be :)) -
#1141 bakker,elsö meccsemen kikaptam az uefa kupában:austria wien-villareal 1-0 -
#1140 a bevételek jönnek, az más kérdés hogy igazolásra mennyit költhetsz -
#1139 ha nem küldenek el,akkor kapok...és ha minuszban vok,akkor is adnak? -
#1138 játékosvétel is viheti minuszba, ugyanis egész évben kiadásaid vannak, majd év elején kapsz több zsozsot. -
#1137 túlköltekezés játékosvásárlásnál... nem csak a büdzsé számít, h mennyit kapsz igazolni, hanem az is, hogy mennyi az egyenleg... -
#1136 ok:D
amugy a fizetés igy i kevesebb,mint amit adtak...tehát azzal nem mehetek minuszba,de akkor mivel mással?havi részletre nem vettem játékost... -
#1135 szabadulj meg ifiktől, trcsiból is szórd ki a szarokat, rugdosd ki őket picsbe, így majd kevesebb lesz a fizetés kiadásod, és tudod korrigálni a költségvetést. -
#1134 dehogy, egyáltalán nem gondoltam ilyenre:)
egyébként csít:
ugye angol konferensz(:D) ligában tolom, és egy magyar csapat felajánlotta Zsolnait 2 ezer euroért, kellett csatár erre ilyen formában van:
-
#1133 azért raktam oda a szmájlit :))
akkor 1-2 játékos eladása lehet a megoldás szvsz ... -
#1132 és azzal mert én megkérdeztem,csiternek nézel?nem játszom olyan szar progikkal -
#1131 én ilyenekkel nem játszok...de nem ilyen segitségre gondoltam,hanem játékon belül.... -
#1130 Üdv és gratuláció mindenkinek!
(Örül h nem volt balhé amíg nem volt itt) -
#1129 mindig lesznek sajnos - / bár nemtom annak úgy mi értelme ... / -
#1128 már kezdtem azt hinni hogy elfogytak a csíterek... -
#1127 anyagi problémákon átsegítő program amely a memóriából veszi ki az oxigént , akarom mondani a jelenlegi pénzügyedet :)) -
#1126 az meg mi?? -
#1125 tsearch-el -
#1124 nincs tippetek,h tudnám javitani a gazdasági helyzetem??felk.meccs kilöve... -
#1123 thx,asszem bruno colaco lesz a nyerö -
#1122 Jobbra Vandenn Borre, balra Zoran Tosic, Bruno Colaco, Bruno Lopes. -
#1121 ja...de most eddie johnson(3 hét) matias fernandes(2 hónap) sérült...de a védelmem kezd összeállni:enyema ,g.rodriguez és breno is nagyon jó!mostmár csak 2 lendületes szélsö védöt kellene szereznem olcsón,de fingom sincs,h kik legyenek -
#1120 Grat.
Gondolom a csatársorodnak köszönheted ezt a helyezést.