104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• GTheo
    Priskin ilyen jó? És be is fér ???
  • LasDen #1198

Nah Priskin jól kezdi a dolgot :D

És itt a folytatás.....micsoda győzelem...... :D
  • GTheo
    Na kik ? :P

[jött menőzni az új logójával...]
  • Darkon
    Nagy igazolasok vannak kilatasban...
  • Darkon
    1. Barca 36
    2. Valencia 36
    3. Real 35
    4. Betis 31
    5. Villareal 31
    6. Sevilla 29

En es Barca egyel kevesebbet jatszottunk
    4.hely a kituzott cel
  • 0202milan
    villareal-bilbao 3-5

a kupából is kiestem...h tok elmenni szabadságra?
  • 0202milan
    levante-villareal 1-2
    4edik vok
  • 0202milan
    sztem nálam is az a probléma jelentkezett,mint nálad az elsö szezonodban...amugy veled mi a helyzet?
  • Darkon
    Engem is ok ejtettek ki elodontobe 1-4rol felhoztak 6-5re :S
  • 0202milan
    villareal-tottenham 0-4

kiestem,nagy kudarc ez a csapat számára,meg az én számomra is...
  • LasDen #1189
    Néha belenyúlok a tutiba......:D

Most éppen azzal, hogy Priskint beraktam a kezdőbe........de most az MU ver el éppen hazai pályán....
  • Darkon
    Na ez most nagyon kellett nekem is
  • 0202milan
    villareal-betis 0-3....pffff-szétesett a csapat
  • 0202milan
    Bolton-Villareal

a fiuk tartsák bennem a lelket...:D:Da szezon végéig várok...a csapatot a bajnokságban a 6-7. helyre várom...
  • Darkon
    Egy szezon se ment le meg!
  • 0202milan
    asszem felmondok...elfogyott a türelmem...
  • 0202milan
    villareal-recreativo 1-2

nem tom mi a franc van a csapattal,lehet,h nekem is eljön az a sorozat,ami darkon nak is
  • kraawz
    Good day guys.

I would like to inform you about some things in Scout. We welcome all the proposals for the program, but let us get it straight - Genie is a normal person, he works hard and has got just enough free time only for his personal business, forget about programming. He is on the edge of being ultra-tired, working only on the program itself, and adding various new features without any compensation is unfortunately over his strengths as of now. Please try to understand this - he does all he can in his will to help FM users, but he is still from flesh and bones...

From the same type of problems: Eugene gets a great lot of e-mails every day, and he does not have time to answer everyone. He still tries to, though.

He would like to thank all patient people who are waiting peacefully. Without you it would make no sense for the Scout to be done. Great thanks also goes to those who wish to help the project. People make generous offers, even offering help with the hosting. It is for these categories we work on FM Genie Scout, and I would like to say they will be rewarded soon. As... get ready...

FM Genie Scout 2008 is getting its first release prior to next Sunday, 18.11!

This is possibly the final date, and it should not be changed if nothing extraordinary happens. So please do wait - it's only a little bit to the moment when you will open the familiar Scout program for the new edition of our favourite game...
  • GTheo
    Szerintem túl sok játékosod van...Minek kell jobbra és balra is 4-4 védő ???Nekem van mind1ik oldalra 2, meg egy olyan aki mind2n tud játszani... Sok a játékosod szerintem, Alves meg kurvadrága volt...:O
    Inkább egy csatárral kellett volna beújítani szerintem... bocs de nekem nemszimpi a keret, mondjuk nem is vok milán drukker... az meg picit luxus h kaká mögött guti és seedorf is cserepad, na meg ambrosinit vagy emersont simán elkéne adni, sok a vkpd is.
  • andrijcar
    Hali emberek! Grat az eredményekhez. Ahogykorábban írtam, a nyáron (2008) igyekszem megerősíteni a csapatot, mivel a BL címvédés nem sikerült. A bajnoki cím meg max a vezetőket érdekli :D

Szóval jött pár játékos ingyen / Guti, Maduro, Luis Perea, Motta, Djaló, Crespo, Rothen/ + kölcsönből vissza / Grimi, Oliveira, Di Gennaro, Abbiati/
    Ezek közül Mottát, Oliveirát próbálom eladni. Di Gennaro és Djaló mehet kölcsönbe.

Mivel elég jól ellátak igazolási pénzzel, nem tétlenkedtem. Megvettem előbb Rosinát (35.5m) a jobb támadó középbe, majd Pasqual(7m) jött kettő tulajdonnal a Fiorból bal védőbe, végül 60 misiért (30+30) Daniel Alves. Rosina és Alves miatt a szurkolók élénken csápoltak, meg vannak elégedve :D

Kapus: Dida, Abbiati, Kalac

Jobb védelem: Alves, Oddo, Bonera, Luis Perea
    Bal védelem: Kaladze, Pasqual, Jankulovski,Grimi
    Közép védelem: Nesta, Luis Perea, Micah Richards, Bonera, Maduro, Maldini

Védekező középpálya: Pirlo, Gattuso, Ambrosini, Emerson
    Támadó közép, irányító: Kaká, Guti, Seedorf

Jobbszélső: Rosina, Gourcuff
    Balszélső: Jankulovski, Seedorf,

Csatár: Pato, Glardino, Crespo, Inzaghi, Djaló, Oliveira

Nyáron többet nem költök. Majd jövőre. Őgyis most kaptam egy amerikai fiókcsapatot :D
  • 0202milan
    az igazolt játékosok értéke 27 millió,eladottak értéke 30 millió
  • 0202milan
    Villareal-Austria Wien(visszavágó)

drámai pillanatok voltak,de sikerült...ugy veszem észre,h a csapatok kiismerték a taktikámat...a bajnokságban is ...

• Darkon

Scout mit mond rola?
  • 0202milan
    ennyiért én is eladnám,és pénzügyileg egyböl helyrejönne a dolog
  • Oziris666
    Visszautasíthatatlan ajánlat,legalábbis számomra:)

[IMG][/IMG]
  • Jabba
    van ennél rosszabb is ...
  • hamary
    hmm, értem, köszi :D nem hiszem, hogy használni fogom :D
  • Darkon
    Kikoltekeztel nagyon! Kik mentek-jottek, mennyiert?
  • hamary
    most megy a Liverpool elleni meccs, megint elkezdi ezt a sok megnemadott gólt befújni... -.-
  • 0202milan
    már eladtam...de még igy is minuszban vok...amint látom te is jól állsz pénzügyileg...
  • Jabba
    fm scout kiírja, hogy az általad keresett játékos/ok-nak mekkora lesz maximum a skillje /lövés,védekezés,stb/ ... mennyiért adhatod majd el, mennyi a "reális" értéke , ilyesmi ... :))
  • Darkon
    Add el Cani-t!

Poen!Nekem ezt irja most:P

• szanics
    Csoki!
    Ez milyen skin? Nagyon királyul néz ki!

Egyébként én meguntam a szerencsétlenkedést a Romával :D, úgyhogy kezdtem egyet az angol hatodosztályú Cambridge Cityvel, ami amatőr és ahol a célkitűzés a tisztes helytállás.

Egyelőre 4 meccs után 2-2-0, 3-1-gyel állunk.
  • 0202milan
    thx,veled mi a helyzet?
    grat mindenkinek
  • Solt
    egyetértek...
  • hamary
    az mire jó amúgy? :P
  • Darkon
    Ezt nem tudom hogy csinaltad nagy eredmeny szerintem

Amugy en olvasatomban mindenki aki fm genie(v scout vagy mi)-t hasznal cheater.

• Csesza
  • Oziris666
    Sziasztok!
    Első évben már sikerült a "csoda" :

http://users.cwi.hu/sgupload/1194881877.jpg

És a következő évi keret :)

http://users.cwi.hu/sgupload/1194882622.jpg
  • hamary
    1-0-ra sikerült győzni... valamiért gyengén muzsikálunk.. hm...