104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#1239 höhö.......grat......
2 kedvenc csapatom egymás ellen .D -
#1238 Krat! De utalom a Tottenhamet:P -
Nyaron erkezik 14M-ert alakul a csapat. -
#1236 jaja, Ääritalo nálam elég gyenge volt, csatár gondjaim így sincsenek, megérte mert Halford eddig jól nyomja -
#1235 Elcseréleted a Sunderland-el Mika Aaritalo-t Greg Halford-ra? -
Solt #1234 közben megtaláltam...
az lesz Soma... tele a ... a sok bug-al!! uninstall, felteszem újból... és kezdek egy újjat a Fradival... :) -
#1233 ahhoz le kell szedned a gammát, és ujra felrakni az első peccsel.
visszapeccselni nem lehet -
#1232 nah és akkor képek:
Tabella:
és az idei igazolások:
-
Solt #1231 pont ezt akartam kérni... tudsz arra egy linket adni? vagy fel tudod tőlteni valahova? az első patch tényleg sokkal jobb volt! -
#1230 nekem az első béta patch fen van és minden működik :) -
Solt #1229 hát igen... az utolsó béta patch óta még rosszabb lett! :(( már olyat is csinált, hogy nem azt a meccset töltötte vissza ahol lementettem.... -
#1228 hát nem tom nekem semmi gondom semmivel =P -
#1227 a peccsnek elég sokmindent kellene javítania -
Solt #1226 azért ez elég durva hiba! remélem a patch javítja majd, mert így nagyon sokat veszít a játékélményből... -
#1225 mindenkinél így van, nemtudom mi az oka. -
#1224 természetesen VB döntő :D -
Solt #1223 a 2. körben úgyanúgy azzal a 4 csapattal játszom mint az első csoportkörben... már mennek a meccsek... :(( a Győrrel hatszor játszottam 5 hónap alatt! -
#1222 úgy lesz jobb ha meglátják a sikereket :)
egyébként én is így jöttem ki évvégén a readinggel a 11meccses nyeretlenségi sorozatomból (igen, képzeljétek még a derby is megvert)
h a jobb morálúak játszottak ne meg Lita mer ő very poorral is lőte a gólokat :D
képek télleg nem sokára jönnek most meek át augusztuba, 9.én kezdek a west ham ellen (az EB-t a dígók nyerték épp a franciák ellen 2006s VS döntő visszavágó)
annyit elárulok h jött Bojinov és Breno :) (végre van egy jó középhátvédem) -
fordjee #1221 Azt én is észrevettem, hogy a jobb morálúakat kell játszatni, de akkor akinek szar a morálja, hogy lesz jobb? :) Ráadásul a legrosszabb, hogy hullámzó a teljesítmény, egyszer nyerek, egyszer vesztek. Azért furcsa egy játék ez, meg mi is furcsák vagyunk, amikor megy, azt természetesnek vesszük, amikor az utolsó pillanatban lövünk gólt, azt a következő meccs után már el is felejtjük, de ha fordítva történik ugyanez, még 2 hónap múlva is emlékszünk rá:) Pl. a drága ajax a 91. percben rúgott egyet Bl első meccsén, ás végig én támadtam, ezt egy ideig nem fogom megemészteni. :) -
#1220 Moral moral moral!
En azt vettem eszre,ha hullamvolgybe kerulsz akkor qrvanehez kimaszni belole ugyanazzal a kerettel.Rotald a sracokat,es ne feltetlen az ertek/tudas szamitson hanem az hogy milyen happy a gyerek.Sokkal jobb teljesitmenyekre kepes az aki jokedvvel fut ki a palyara mint az aki epp a szerzodesen,klubvaltason gondolkozik vagy tul van par meretes zakon.
A taktikavaltas szinten megoldas lehet neha.
Persze kozhelyek,de tenyleg nincs abszolut nyero taktika. -
fordjee #1219 Sziasztok. Grat mindenkinek.
Kiváncsi vagyok, úgy látom, másnak is van olyan problémája mint nekem. Első évben kiválóan szerepeltünk (juventus), év végén Tiago helyett jött Rosina, Nedved helyett Villarealból matias fernandez (vagy gonzalez, keverem), mind a ketten 28-ért, azt hittem egy császár leszek a második évben, erre valami borzalmasan megy. Bl-ben két vereség, 1 győzelem, bajnokságban pedig 4-2-4, kb nyolcadik vagyok, az elsőnek 28 pontja van. Mitől lehet ez a visszaesés? Lehet, hogy van benne ilyen, hogy kiismerték a taktikát az ellenfelek? Mert gólokat nem nagyon tudok lőni. Ki hogy szokott egy hullámvölgyből kijönni? -
colomano #1218 a 2. körben már nincs csoportmérkőzés, pár nap múlva meglátod majd a sorsolást -
Solt #1217 A liga kupában a 2. körben is ugyan azt a csoportot kaptam mint az elsőben... :S Ez javítva lesz a patchben? Képben van ezzel a hibával valaki? -
#1216 grat! -
#1215 Nem vót eccerű, de meglett.:))
-
#1214 Ahhoz, hogy jövőre megvéggyem , az idén meg is kellene nyerni.:) -
#1213 Nem vót eccerű, de megcsináltuk.:)
-
#1212 #1210 - tárgytalan.... -
#1211 Grat!
Jövőre előre a címvédésért. -
#1210 grat szép győzelem :D
Lehet kérdezték már (akkor srry) a kitet honnan szerezted??? .D -
#1209 Grat mindenkinek.:)
Volt egy izgalmas BL elődöntő.:)
-
#1208 Krat! BL!!! Remelem ezevben nekem is meg lesz most uj taktikakat probalok atvettem a Barca 4-1-2-2-1-es taktikajat meglatjuk... -
#1207 vége a szezonnak...negyedik lettem
dijak:eddie johnson második lett a góllövölistán
........én lettem a második legjobb edzö
további értékelésekröl majd teszek képet -
#1206 Lécci segítsetek.Miért van az hogy bármilyen skint teszek be a játékosok tulajdonságainál a számok mindig ugyanolyan szinűek maradnak mint az eredetiben? -
#1205 na...a végén meglett a negyedik hely,igaz h még 1 forduló hátra van,de már se 3madik,se ötödik nem lehetek..végülis,elég jó eredmény
petri pasanen(jó játékos) érkezik ingyen.. -
#1204 Most nagyon fontos meccseken ertem el dontetlent.
Valencia-Villareal 2-2
Villareal-Barca 1-1
UEFA-ba tovabjutottam megkaptam a mummust (Tottanham) -
#1203 én most a 4edik vok...olyan meccseket bukok el ,mint pl otthon a mallorca ellen...sztem 6-7 leszek,ugyanis az utolsó 2 körben sevilla,valencia jön... -
#1202 :( Higuain Roma-t valasztotta pedig 9Mert jott volna Saviola meg nem akar jonni -
#1201 Igazából itt nagy gondban vagyok......mivel el szeretném kerülni, hogy a csatáraim rinyáljanak ezért rotálom őket, de így meg veszélyes, mert lehet hogy nem vágnak annyi gólt mintha lenne fix kezdő....így most Priskin-Bent volt az utóbbi meccseken a kezdő páros, de most Berbatov-Keane jön .D -
#1200 kiket tervezel leigazolni??